2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese. Bende yoktum uzun süredir yine geldim. Arkadaşlar 16. haftamdan beri bizim kızı acayip hissediyorum doktorumuzda dedi zaten çok hareketli diye korkuyorum hiperaktif falan mı olacak diye yandık valla. Karnımı bir görseniz bazen bi tarafı şişiyo bazen diğer tarafı uzun oval bir sertlik dışarıdan acayip görünüyo çok komik :) Tekmeleri de gece uyutmuyo zillinin. Şimdiden biz mesailere başladık hadi hayırlısı :)

selam kızlar.
dün gece harika bir yağmur yağdı halada yağıyor maşallah.yağmuru severim.
buketcim çok yorma kendini.
umudum maşallah tosunumuza.sağlıkla devam etsinler inşallah.
boddimcim canım geçmiş olsun.dinlen canım.
laviniacım bende seninki gibi bir rüya görmüştüm.hatta dün gecede kabuslar gördüm.aklımız hep bebeklerimizde olunca böyle oluyor canım.içini ferah tut minnoşlarımız sağlıklı ve güzel olucaklar.melek ollar ve melekler güzel olur.
ben birazdan dışarı çıkıcam.tetanoz aşımızın ikinci dozu var.
hepinizi öpüyorum.

kızlarr bu kramplar beni öldürecek yemek yerken mahvoldum sonuç belli herşeyi çıkardım nasıl bir krampdır nasıl bir ağrıdır öldürdü beni herşey çıkana kadarsabahdan beri böle şimdi izin alıp eve gitmek var ama şirkette yalnızım işin kötüsü müdürüm 2 hafta yok ne yapacam ben ya işlerimi yapamda olmazsa saat 4 gibi arayı gidem ben yoksa böle olmayacak

lazanyacım geçmiş olsun.en çok korktuğum şey depremdir.allahım büyüklerini yaşatmasın inşallah.

merhaba herkese sakın grip olmayın felaket durumdayım ((
Geçmiş olsun canım. Bende olmakla olmamak arasındayım. Meyve ıhlamur takviyesi yapıyorum ama başım ağrıyor. İnşallah olmam.

buket-26 SENDE YORMA KENDİNİ NASIL CAM SİLDİN BEN KORKARIMÇKIZ BEBİŞE YAZIK DİKKAT ET HEPİMİZ KIZARIZ SANA...
Sağol bitanem düşünmen yeter. Yok zaten benim salon camı 3 çerçeveli çok büyükde değil hemen 2 dakkede siliverdim. No problem canım.

Gözünaydın canım. Boşver hareketli olsunlar daha iyi. Bebişlerin uykuları anne karnında nasılsa doğuncada düzeni öyle gidiyo diyolar. Seninki inşallah öyle olmaz.

oo maşallah canım senin kız baya hızlı çıkmış dediğin gibi çok hareketli olacak herhalde annesi maşallah diyelim kızına

BENİM AYAKLARIMA GİYOR YADA AYAKLARIM ŞİŞİYOR..ANLAYAMADIM senağlama senağlama

lazanya geçmiş olsun..:1hug:

Esmacım kıyamam ya bide iştesin. Dr.unu arayabilsen canım en azından sorardın ne yapabilirim diye.

Ben en fazla ilk aylardan sonra bu hafta sıkıntı yaşadımne zmn doğçaklar yaaa yeterr artıkkk ya ....sıkıldım artık.
Doğsunda bi kurtulalım dicem ama sonra başlıcak ağlamaya offffffffff offffffff ne zormuşşş.

Esmacım kıyamam ya bide iştesin. Dr.unu arayabilsen canım en azından sorardın ne yapabilirim diye.

canım dr aradım ama çok yoğun olduğu için asistanıyla konuştum oda renie şurup kullanabilirsin dedi ama şuan zaten alamam yarın aşımın 2. dozunu olacağım bugün işlerimi halledip çıkabilirsem bugün gideyim bugün olayım diyorum hemde ebeye sorarım şimdilik

kızlar benim ayak bileklerim çok ağrıyo niye ki koltuğa sğamıyorum 8 oldum walla oturmak için

kızlar benim ayak bileklerim çok ağrıyo niye ki koltuğa sğamıyorum 8 oldum walla oturmak için

canım şiştiği için ağrıyodur bence herksein bana dediğini diyem sana tuzlu ve hamur işi yemek yok bol bolda su içkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sıkıntısız güzellik olmuyor kızlar maalesef şişkinlikler mide yanmaları ve benim başbelam başağrıları bebeklerimiz için katlanacağız yapacak birşey yok.haftanın 5 günü başağrısıyla uyanıyorum ve bütün gün sürüyor ben de çok sıkıldım ama???kötükedihüsoklava:

canım şiştiği için ağrıyodur bence herksein bana dediğini diyem sana tuzlu ve hamur işi yemek yok bol bolda su içkaydirigubbakcemile3

iyide esmacim tuzsuz yemekten agzimizda ne tat kaldi..
su icmekdende wcden cikamaz olduk ..
hamur isine zaten göz ucuyla bakip dilimin ucuyla tadiyorum
ne zor seymis ya
-tatlicadiarzu-

Ben zaten çocuğu wc de doğurcam galiba kızzaten ordan çıkamıyorum.iiii ca kapancam heee
ben tuzsuz yiyemem ki ki hemde acayip tuzlu yiyorum ya yazık bana maf oldum ya
yok
ama
doğsun bi benim cadı yeminim var 5 kardeşi yiyecekkk kaçiısı yok k,imse elimden alamaz.anamı ağlattı be koçişten uzak dur yemekten uzak dur hamurdan uzak dur köle olduk beeee şimdiden bi saçımızı süpürge etmediğimiz kaldı isyanlardayım valla

ilahi laviniacım güldürdün beni desene kızın herşeyinize engel oluyor ya şu tuvalet işi bende de çok fena gece en 5-6 kere kalkıyorum tabi ne uyku kalıyor ne bişey ee uyanınca da karnım acıkıyor off off kızım iyiy olsunda dayanacağım artık

bunlar daha iyi günlerimizmis gibi geliyor bana canim..
aricaz biz bu günleri..
son 2 ay.. hatta son ay anamiz aglicak .. bu daha ne
kaydirigubbakcemile

canım geçmiş olsun bitanem. allah tekrarını göstermesin.:Saruboceq:

bunlar daha iyi günlerimizmis gibi geliyor bana canim..
aricaz biz bu günleri..
son 2 ay.. hatta son ay anamiz aglicak .. bu daha ne kaydirigubbakcemile

işte o zaman çıldırır giderim -tatlicadiarzu- anam ne zormuş bu ahh annem ahhh eli ayağı öpülcek kadınsın 4 tane helal olsun:asigim: a.s.
benim 1 olmadı daha şu şikayetlere bakk senağlama

ama zıvanadan çıktım hergün bi yer ağrırmı jnmmm takmıcam artıkk acımıyo ki acımıyo ki senağlama senağlama senağlama senağlama

evet kızlar bunlar bana denen laflar esma uyguluyormusun diyorsanız hamurdan uzak durmaya çalışıyorum ama tuzsuz asla yemek yiyemem şişersem şişeyim anasını sattiimmm:)))) diyorum tuzlu yiyorum suyumuda içiyorum ne yapayım daha şimdi bide başıma mide krampları çıktı zaten sağ kalçam çok ağrı adımımı zor atıyorum ne yapcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…