Geçmiş olsun canım. Bende olmakla olmamak arasındayım. Meyve ıhlamur takviyesi yapıyorum ama başım ağrıyor. İnşallah olmam.merhaba herkese sakın grip olmayın felaket durumdayım((
Sağol bitanem düşünmen yeter. Yok zaten benim salon camı 3 çerçeveli çok büyükde değil hemen 2 dakkede siliverdim. No problem canım.buket-26 SENDE YORMA KENDİNİ NASIL CAM SİLDİN BEN KORKARIMÇKIZ BEBİŞE YAZIK DİKKAT ET HEPİMİZ KIZARIZ SANA...
Gözünaydın canım. Boşver hareketli olsunlar daha iyi. Bebişlerin uykuları anne karnında nasılsa doğuncada düzeni öyle gidiyo diyolar. Seninki inşallah öyle olmaz.Selam herkese. Bende yoktum uzun süredir yine geldim. Arkadaşlar 16. haftamdan beri bizim kızı acayip hissediyorum doktorumuzda dedi zaten çok hareketli diye korkuyorum hiperaktif falan mı olacak diye yandık valla. Karnımı bir görseniz bazen bi tarafı şişiyo bazen diğer tarafı uzun oval bir sertlik dışarıdan acayip görünüyo çok komik :) Tekmeleri de gece uyutmuyo zillinin. Şimdiden biz mesailere başladık hadi hayırlısı :)
Selam herkese. Bende yoktum uzun süredir yine geldim. Arkadaşlar 16. haftamdan beri bizim kızı acayip hissediyorum doktorumuzda dedi zaten çok hareketli diye korkuyorum hiperaktif falan mı olacak diye yandık valla. Karnımı bir görseniz bazen bi tarafı şişiyo bazen diğer tarafı uzun oval bir sertlik dışarıdan acayip görünüyo çok komik :) Tekmeleri de gece uyutmuyo zillinin. Şimdiden biz mesailere başladık hadi hayırlısı :)
kızlarr bu kramplar beni öldürecek yemek yerken mahvoldum sonuç belli herşeyi çıkardım nasıl bir krampdır nasıl bir ağrıdır öldürdü beni herşey çıkana kadarsabahdan beri böle şimdi izin alıp eve gitmek var ama şirkette yalnızım işin kötüsü müdürüm 2 hafta yok ne yapacam ben ya işlerimi yapamda olmazsa saat 4 gibi arayı gidem ben yoksa böle olmayacak
kızlarr bu kramplar beni öldürecek yemek yerken mahvoldum sonuç belli herşeyi çıkardım nasıl bir krampdır nasıl bir ağrıdır öldürdü beni herşey çıkana kadarsabahdan beri böle şimdi izin alıp eve gitmek var ama şirkette yalnızım işin kötüsü müdürüm 2 hafta yok ne yapacam ben ya işlerimi yapamda olmazsa saat 4 gibi arayı gidem ben yoksa böle olmayacak
Esmacım kıyamam ya bide iştesin. Dr.unu arayabilsen canım en azından sorardın ne yapabilirim diye.
kızlar benim ayak bileklerim çok ağrıyo niye ki koltuğa sğamıyorum 8 oldum walla oturmak için
canım şiştiği için ağrıyodur bence herksein bana dediğini diyem sana tuzlu ve hamur işi yemek yok bol bolda su içkaydirigubbakcemile3
Ben zaten çocuğu wc de doğurcam galiba kızzaten ordan çıkamıyorum.iiii ca kapancam heee
ben tuzsuz yiyemem ki ki hemde acayip tuzlu yiyorum ya yazık bana maf oldum ya
yok
ama
doğsun bi benim cadı yeminim var 5 kardeşi yiyecekkk kaçiısı yok k,imse elimden alamaz.anamı ağlattı be koçişten uzak dur yemekten uzak dur hamurdan uzak dur köle olduk beeee şimdiden bi saçımızı süpürge etmediğimiz kaldı isyanlardayım valla
kızlar çok hareketli bir gece geçirdik 9 gibi bir deprem olduküüt diye aynı anda eektrikler kesildi hafif bir panik üff çok kötüydü.sonrasında evden çıktık bara gittik vitaminsiz 2 tek attı ben de soda limon şimdi evdeyiz:))))kaydirigubbakcemile
bunlar daha iyi günlerimizmis gibi geliyor bana canim..
aricaz biz bu günleri..
son 2 ay.. hatta son ay anamiz aglicak .. bu daha ne kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?