2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımsen 27 haftalıkmısın kilonuz maşallah yerinde boyumuzda 2 cm cik farklı bizimkilo 920 haftamız ise 26+4günlük:ecrin_bebek:

merhaba güzel mart anneleri.bugün doktora gittim 3 boyutlu da kızımı görmek için.elleriyle yüzünü kapattı göremedim.çok nazlı bi kız cinsiyetini de göstermeyip uğraştırmıştı.nazlı mı koysam adını :)).ama o hali bile çok tatlıydı.

bide şişko çıktı kızım 890 gr mış.doktor inşallah şeker yoktur dedi.bayramdan sonra şeker yüklemesi yapılcak.ben şimdiden şeker varmı gibi dikkat edeyim bari.takvimim görünmüyor 24+5 iz daha.

Son düzenleme:

masallah tatlım kızına... gulsah bısey soracam..rahım agzı boyu ne kadar cıktı?

gülşahcım gözünaydın canım maşallah kızına niloşş aynı halsizlik bende de oluyor bazen kan hapımda var ama ben üzüm pekmezide yiyorum iyi geliyor hem bebek gelişimi için çok faydalıymış internetten bak istersen

Kızlar merhaba, Görümcemlerdeyim... kaçamak girdim nete... Yazılanları okuyana kadar söylenmeler başladı. Şimdi onların yanına dönmek zorundayım. Fırsat bulursam yine giricem. Öpüldünüz...

mamydays hoşgeldin canım.

melekcim 4ün üzerinde dedi tam bir değer söylemedi.baskı yapmıyor sorun yok dedi.

bişe sorcam bizim meleklerimizin fotolarını koyduğumuz link nerde göremedim yaw..

Kızlar ben yine uğradım... Kimler var, neler yapıyorsunuz? Ayy burada görümcelerim neler almışlar kızıma, ne güzel cicileri oldu... Simli bluzlardan kot pantolona kadar herşey var... Çok şirinler... Bense sıkıntılıyım, gövdem sıkışıyor resmen. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum... Bütün gövdem gazla dolu sanki... Malum, kendi evimizde kalmadığımızdan daha da sıkıntılı oluyor...

hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden bayramda giremem büyük ihtimal hepinizi çoook öptüm tabiki bebişleride çok çok öpüyorum

günaydın herkese:Şeniz:
melekcim canım arkadaşım..senin rahim ağzı boyun ne kadar.
birde o iğneyi doktorun vurun dediyse vurun..hiç thlikeye atma.
hormon iğnesi o canım bebeğine de bir zararı yok..Allahımın izniyle inşallah:Saruboceq:

Canım benım gunaydın sana ve butun annelere

Benım 2.7 cıktı.2.5 altı buyuk tehlıkeymıs. Normalde 2.5 altına dıkıs serklaj yapılıyormus ama benım haftam da ılerledıgı ıcın yapılmıyor bılmıyorum yanı artık. Igneyı de vurduracam bugun. Enel ve nazan sızde kullanmıstınız hala kullanıyormusunuz?

Hepinize günaydın arkadaşlar melekcim bu iğneyi dr mu tavsiye etti sana hangi haftalarda vurulunuyor?

canım normalde herkese alttan muayene ediyorlarmı yoksa sorun yaşayan arkadaşlarmı muayene olmuş :uhm:

canım normalde herkese alttan muayene ediyorlarmı yoksa sorun yaşayan arkadaşlarmı muayene olmuş :uhm:

canım doktor rahim ağzı ölçüsüne ultrasonla bakıyorlar zaten.bir sorun varsa genelde söylüyorlar.sorun yoksa söylemiyuorlar hastayı korkutmamak adına..
fusuncum sağol bitanem

saol tatlım yatıyorum zaten bol bol.. kayınvalıdemı cagıracagım bırasdan gelıp ıgneyı vursun dıyee...

selam kızlar herkes bir yerlere gitti bizde evde oturanlardanız benim karın ve mide ağrılarım var sizde de oluyor mu

canım bende de karın ağrısı oluyor ara ara..söylemesi ayıp gaz çıkarınca yada tuvalete çıkınca rahatlıyorum.
mide yanmam henüz başlamadı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…