Adacyo'cum,
Sabahları kahvaltıdan önce 1 çorba kaşığı zeytinyağı içmeni tavsiye ederim.Hatta içebilirsen üzerine de bir bardak su (ancak soğuk olmasın, oda sıcaklığında) içmenin işe yarayacağını düşünüyorum. Zeytinyağının bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine oldukça faydası var ve hiçbir yan etkisi yok...
Hımm, anladımmm bende yolculuktan falan sıkıntın oldu zannettim... O zaman sana açık hava yürüyüşü öneriyoruz :)))))
Canım teşekkür ederim. Aslında bağırsaklarım çok iyi çalışıyor, maşallah... Ancak sorun şu ki, bayram için görümcemlerde kalıyoruz ve ehr an herkesin oturduğu salonun dibinde olan tek banyoyu kullanmak zorundayız. Kendimi pek rahat hissetmiyorum, bu nedenle tuvaletteki işimi en kısa sürede en sessiz şekilde halledip çıkmaya çalışıyorum...
Merhabalar kızlar umarım herkes iidir.
Bahsetiğiniz iğne bebeklerin ciğer gelişimi için olan mı? hani şu erken doğum riskine karşı yapılan. bayramdan sonra o iğne bizede yapılacak. Dr a herşeyi sordum da, iğnenin herhangibir yanetkisi var mı onu sormayı unuttum ya. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı
bende mart bebişi annesi olucam inş.heyecanla bekliyorum ilk yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?