2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mide yanması kadar illet bir olay yoktur herhalde.genelde hamilelerde olurmuş benim çok erken başladı.inşallah sizlerin olmaz.

Günaydın arkadaşlar. Amma geç kalktım bugün yaw. 11'e kadar uyumuşum. Kahvaltımı yaptım. Karnımız tok. Bide duşa gireyim. Malum arefe suyu derlerya :icecream:
Bende bayramın ikinci günü kayınvalidemlere gidicem manisaya. İnşallah hava soğuk olmaz. Çok üşüyorum orda. Gerçi sobayı yakarlarda. En büyük sorunumda orada normal tuvalet olması.Oturamıyorum ya zor oluyo kafamçokkarıştı:roflol:
Neyse 3-4 gün idare ederiz artık.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar, kahvaltimizi az bucuk yapabildik yine carpintilarim rahat vermiyorki, yedigim zaman elim ayagim kesiliyor bayilcak gibi oluyorum, size bir bakip uzanicam hemen, gorusuruz

Merhabalar kızlar umarım herkes iidir.
Bahsetiğiniz iğne bebeklerin ciğer gelişimi için olan mı? hani şu erken doğum riskine karşı yapılan. bayramdan sonra o iğne bizede yapılacak. Dr a herşeyi sordum da, iğnenin herhangibir yanetkisi var mı onu sormayı unuttum ya. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı

Selam kızlar, ben Sapanca'dayım ya, ara ara girmeye çalışıyorum... Neler yapıyorsunuz?
Ben de şimdiden herkesin bayramını kutluyorum... Ben bayramda da girmeye çalışırım ama belli mi olur.. :))
Buketcim sana katılıyorum, başka yerde olmak ve orda tuvalet kullanmak zor... Ben de dayanmaya çalışıyorum. Ancak evime dönene kadar gaz dolu bir gövde ile yaşamaya devam edicem ne yazık ki...

Adacyo'cum,
Sabahları kahvaltıdan önce 1 çorba kaşığı zeytinyağı içmeni tavsiye ederim.Hatta içebilirsen üzerine de bir bardak su (ancak soğuk olmasın, oda sıcaklığında) içmenin işe yarayacağını düşünüyorum. Zeytinyağının bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine oldukça faydası var ve hiçbir yan etkisi yok...

Canım teşekkür ederim. Aslında bağırsaklarım çok iyi çalışıyor, maşallah... Ancak sorun şu ki, bayram için görümcemlerde kalıyoruz ve ehr an herkesin oturduğu salonun dibinde olan tek banyoyu kullanmak zorundayız. Kendimi pek rahat hissetmiyorum, bu nedenle tuvaletteki işimi en kısa sürede en sessiz şekilde halledip çıkmaya çalışıyorum...

Hımm, anladımmm bende yolculuktan falan sıkıntın oldu zannettim... O zaman sana açık hava yürüyüşü öneriyoruz :)))))

Hımm, anladımmm bende yolculuktan falan sıkıntın oldu zannettim... O zaman sana açık hava yürüyüşü öneriyoruz :)))))

Süpersin yaa!!!!!
:roflol::roflol::roflol:
Yürüyüşü yapar sonra da hiçbişey olmamış gibi dönerim eve...

ayyyy canım aynı sıkıntıyı bende yazları çekiyoruma.s kayınvalidemlerin köy evi wc de balkonda yazın herkes balkonda oturuyor o yüzden çok nadir balkonu boş bulabiliyoruz içeriye girmemizle çıkmamızbir olması gerekiyor heran birine yakalanma riski var:1shok::1shok: wc sıkıntısı çok zor-tatlicadiarzu-

canım bana da bayramdan sonra başlarız dedi doktor henüz yazmadı.. Bayramdan sonra gideceğim kontrole o zaman soracağım. Benim dediğim iğne erken doğmaması için bebeğin. Proluton depot diye bir iğne..

Bayramımızı kutlayan bütün arkadaşlara teşekkürler.

Bende eşleriniz ve bebişlerinizle daha ne güzel sağlıcakla bayramlar geçirmenizi, bebişlerimizin büyüyüp ellerimizi öptüğü günleri görmenizi dilerim.

Ayy kimsecikler yooook. Herkes biyerlere gitti. Millet bayram moduna geçti bile. Banaysa hiç bayram gibi gelmiyo. İçimde coşku yok ne bileyim.

belki bayramda giremem sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum bebelere iyi bakın bayramda. çççççççooooookkkkkkkk öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…