oy ne mevlütü bu krizde ben yapmayacam mevlüt
Bende heves ediyorum mevlüt giysisine. Oğlanlar minik sünnet çocuğu gibi,
kızlar minik gelin gibi çok tatlı oluyolar ya.
Rebeca'cım, iyi günlerde kullansın bebişin, hayırlı olsun; çok sevindim..
Ben Sapanca'ya geldim evet... Ama evimi özledim bile...Sen İstanbul'da mısın bu bayram:?
ADACYO hadi şaka maka kızın çeyizini düzdün sende. Bide beğenmiyon görümceleri kız. Bizde o da yok.
ist.dayım gitmedik memlekete cok yoruluyorum git gel bi de kendi evin gibi olmuyo hiç bi yer evini özlemekte haklısın... bu arada o mevlüt elbisesini dün bende gördüm çok tatlı bişey ama almadım burda mevlüt yapamıycağımız için.
kızlar ben yatıyorum çok yoruldum bugün de iş güç falan...kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi bayramlar....:lepi:
rebecca aldıgın cicileri gule gule iyi günlerde kullansın bebekcigin dilerim.
lazanyacim, guzel vakit gecirmissin kızınla annenlerde, vitaminsizin yaptıgı da nazar boncugun olsun bosver, en kotu yaptıgı bu olsun
adacyocum olmazsa mevludu de sapancada yap, onlar yapsın hazırlıkları, sen oglunu al git, donuste de altınlarını al dön evine
ayrıca dur bakalım daha 3 ay doguma var ustune 1bucuk ay da mevlude.. o zamana neler degisir neler...simdiden canını sıkma ugurlu gelecektir minik melegin sana
Buketcim iyi diyon da; bu elbise ve diğer ciciler veren görümcem ne iş yapıyor biliyor musun? Bebek ve çocuk giysiler satan bir dükkan işletiyor Sapanca'da... Ehh yani, olsun o kadar artık.... Babadan kalma ve eşimin adını taşıyan bu tuhafiyeden bize de düşsün bu kadarcık diyorum... yerimsenibenyerimseniben:icecream:
Eeeeeeeeeeee tabiki. Haklısın olmazsa ayıp olurmuş bak. Alcekler tebi. şakkıdı
Aman sende giydirirsin kızına bi foto çekersin. Ama bizede gösterirsin olurmu tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?