2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa, dün Eminönü'ne gidecektin değil mi? Eeeee anlatsana, gittin mi dediğim yere? Neler aldın bebişine? :)))

eminönüne gittik, çakmak yokuşunu bulduk ama tabi eminönüne gitmeden haşim işcana gittik orda park yataklarla ilgili bi ön araştırma yaptık ben daha önce canlı görmemiştim park yatakları, bi tane beğendim ama tabi ben diğerlerini de görmeliyim almadık ordan eminönüne geçtik kıyafet ve gerekli bi çok eşyayı aldık sonra park yatak için en başa dönüp haşim işcandaki yatağı aldık,

dün sabah doktora gittim şeker yükleme testi yapıldı hem doktor hem alışveriş aynı güne geldiği için baya yoruldum akşam yedi falandı eve geldiğimizde yorulduk ama değdi bebişimin eşyalarını sevdim biraz..hihoyyyt
sen ne yaptın canım gittin heralde sapancaya...

oy ne mevlütü bu krizde ben yapmayacam mevlüt

Al benden de o kadar!!! Gerçi eşimin tarafı Sapanca'da olduğu için, Sapanca'da ya da İstanbul'da bir mevlüt yapmazsam, kimse doğru dürüst hediye getirmeyecek kızıma ama napıyım... İlla hediye vermek isteyenler ya da çok yakınlar, mevlüt olmadan da hediyelerini yaparlar herhalde... :)

rebecacım sen bayağı yorulmuşsun ama bebeğin eşyalarını görünce geçmiştir yorgunluğun iyi günlerde kullansın bebeğinkaydirigubbakcemile2

Rebeca'cım, iyi günlerde kullansın bebişin, hayırlı olsun; çok sevindim..
Ben Sapanca'ya geldim evet... Ama evimi özledim bile... Sen İstanbul'da mısın bu bayram:?

Bende heves ediyorum mevlüt giysisine. Oğlanlar minik sünnet çocuğu gibi,
kızlar minik gelin gibi çok tatlı oluyolar ya.

ADACYO hadi şaka maka kızın çeyizini düzdün sende. Bide beğenmiyon görümceleri kız. Bizde o da yok.

Rebeca hayırlı olsun canım. İyi günlerde kullansın bebişin cicilerini. Sen telaşeyi savmışsın. Darısı başımıza.

Bende heves ediyorum mevlüt giysisine. Oğlanlar minik sünnet çocuğu gibi,
kızlar minik gelin gibi çok tatlı oluyolar ya.

Vallahi öyle, güzel söyledin... Gelin ve damat gibi oluyorlar... Beyaz ve lame ağırlıklı oluyor bu ciciler... En çok da böyle bişi istiyordum kızım için... Oyuncak bebekler gibi tüllü fırfırlı elbise giydirmek istiyorum ona... Allah nasip ederse inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

ist.dayım gitmedik memlekete cok yoruluyorum git gel bi de kendi evin gibi olmuyo hiç bi yer evini özlemekte haklısın... bu arada o mevlüt elbisesini dün bende gördüm çok tatlı bişey ama almadım burda mevlüt yapamıycağımız için.

kızlar ben yatıyorum çok yoruldum bugün de iş güç falan...kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi bayramlar....:lepi:

Rebeca'cım, iyi günlerde kullansın bebişin, hayırlı olsun; çok sevindim..
Ben Sapanca'ya geldim evet... Ama evimi özledim bile... Sen İstanbul'da mısın bu bayram:?

rebecca aldıgın cicileri gule gule iyi günlerde kullansın bebekcigin dilerim.

lazanyacim, guzel vakit gecirmissin kızınla annenlerde, vitaminsizin yaptıgı da nazar boncugun olsun bosver, en kotu yaptıgı bu olsun

adacyocum olmazsa mevludu de sapancada yap, onlar yapsın hazırlıkları, sen oglunu al git, donuste de altınlarını al dön evine

ayrıca dur bakalım daha 3 ay doguma var ustune 1bucuk ay da mevlude.. o zamana neler degisir neler...simdiden canını sıkma ugurlu gelecektir minik melegin sana

ADACYO hadi şaka maka kızın çeyizini düzdün sende. Bide beğenmiyon görümceleri kız. Bizde o da yok.

Buketcim iyi diyon da; bu elbise ve diğer ciciler veren görümcem ne iş yapıyor biliyor musun? Bebek ve çocuk giysiler satan bir dükkan işletiyor Sapanca'da... Ehh yani, olsun o kadar artık.... Babadan kalma ve eşimin adını taşıyan bu tuhafiyeden bize de düşsün bu kadarcık diyorum... yerimsenibenyerimseniben:icecream:

iyi uykular canım..

Haklısın aslında... Bak bu da iyi fikir... :jeyyar:
Ama benim oğlum değil kızım olacak; tüllü fırfırlı elbise giydircem ya hani...
İnşallah o güne kadar herşey iyi olur, hepimiz için... :Saruboceq::Saruboceq:

Eeeeeeeeeeee tabiki. Haklısın olmazsa ayıp olurmuş bak. Alcekler tebi. şakkıdı
Aman sende giydirirsin kızına bi foto çekersin. Ama bizede gösterirsin olurmu tatlım.

Eeeeeeeeeeee tabiki. Haklısın olmazsa ayıp olurmuş bak. Alcekler tebi. şakkıdı
Aman sende giydirirsin kızına bi foto çekersin. Ama bizede gösterirsin olurmu tatlım.

Çekmem miiii, göstermem mii? Ayıpsın!!!! Büyük bir zevkle, o günleri de görürüz inşallah.
Kızlar yaaaa, bebişler doğunca, bebişlerimizi de kucağımıza alıp bir araya gelsek keşke... Onlarca kız ve onlarca aynı ay doğmuş bebiş bir arada... Süper olurdu... Keşke toplanıp bir araya gelebilsek.. :)))

İyi geceler kızlar. Yarın görüşürük,bayramlaşırık inşallah. Öptüm hepinizi. Datlı uykulaaaaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…