Buketcim iyi diyon da; bu elbise ve diğer ciciler veren görümcem ne iş yapıyor biliyor musun? Bebek ve çocuk giysiler satan bir dükkan işletiyor Sapanca'da... Ehh yani, olsun o kadar artık.... Babadan kalma ve eşimin adını taşıyan bu tuhafiyeden bize de düşsün bu kadarcık diyorum... yerimsenibenyerimseniben:icecream:
iyi uykular canım..
Haklısın aslında... Bak bu da iyi fikir... :jeyyar:
Ama benim oğlum değil kızım olacak; tüllü fırfırlı elbise giydircem ya hani...
İnşallah o güne kadar herşey iyi olur, hepimiz için... :Saruboceq::Saruboceq:
İyi geceler kızlar. Yarın görüşürük,bayramlaşırık inşallah. Öptüm hepinizi. Datlı uykulaaaaar.
ya coook pardon cook cokk pardon aslında bilmedigimden degil ama aklım cikolatalarda ondan :)
little_suzy cim, aslında katılıyorum sana... İyi de yapıyorsun... Bizde hem babaanne hem dede, rahmetli... İki bekar görümcemle geçinmeye çalışıyorum işte.. Eşim de çenelerinden bıktığından; ne kendisinin ne de benim işsizliğimden bahsetmedi. Yani durumlardan bihaberler... Öğrendiklerinde hergün 3 kere beni ve eşimi arayıp, noldu iş buldunuz mu, bulsanıza, nolucak sizin sonunuz diye soracaklar... Hayır zaten bizz karı koca 24 saat bunları düşünüyoruz, bir de hiç yardımı olmayack kişilerin azarlar gibi, hesap sorar gibi aynı şeyleri sorması insanın sinirini bozuyo... Ben de o nedenle belki de hakkım olan arsızlığı bile yapmıyorum. Kendiliklerinden ne kadar verirlerse artık...((
Ama bana da ilk soran olduğunda şu telsizi kakalıycam... Bunun için de kayınbiraderimi kestirdim gözüme... :jeyyar::jeyyar:
anladım canım, evet zor bir durummus.. sonucta onemli olan siz3nuzsunuz, sen, eşin ve kızınız,3 tane tulum icin oyle bir dırdır çekilmez
bakın tuyo vereyim ben, sormalarını beklemeyin kızlar, amcasi sunu alacak dayısı sunu alacak teyzesi sunu alacak diye ortamı kızdırın bir kere rekabet yaratın:) sonra da girin sohbete, sana da bu düstü deyip baglayın:)
Verdiğin tüyolar süper, anladığım kadarıyla senin durumun da buna uyuyor ama ben ne yazık ki o bakımdan da şanssızım. Neden dersen:
Halalar iki tane, durumları söyledim, biri çaışıyor biri ev kızı. Dükkana bakan ne verirse, iki hala adına vermiş oluyor.
Babaanne ve dede rahmetli, diğer dede ile görüşmüyoruz..
Anneanne dul bir memur...
Teyze benden 8 yaş küçük, okuldan mezun oldu, iş arıyor ve hala annemin eline bakıyor.
Amcamız az gelirli,3 ay önce evlendi ve pek umut vadetmiyor...
Dayımız desen zaten yok...
Ayy böyle kalem kalem yazınca kendimi çok kimsesiz hissettim yaaa!!! Keşke ben büyük çocuk olmasaymışım... Böyle durumlarda abi ve ablalar daha bir önem kazanıyormuş...((
Sen bol bol listeleri dağıt, siparişleri ver hayatım, benim yerime de yap arsızlığını... :)))
Ben şimdi zorla yatağa götürülüyorum, eşim hadi yatalım ayıp oldu diyo... Malum bütün ev halkı uyudu ben oturuyorum sadece. Yarın yeniden giricem inşallah. Çok güzel bir sohbetti, teşekkürler.
Görüşürüz canım, iyi geceler...
adacyo iyi fırsat bulabilmişsin et işi bitti mi?
aman ben de ne yapayım işte gurbet ellerde yalnız kaldık oturuyoruz işte
telefonla konuştuk şimdi ailelerimizle
bugün gelen giden olmaz o yüzden bizde eşimle dün gittik 6 film cd si aldık oturup onları izleyeceğiz başka yapacak bir iş yok şimdilik
o halinle tabi etle uğraşmayacaksın boşver yapacak birsürü insan varmış yapsınlar
valla bende elleyemediğim için kasap arkadaş vardı ona söyledik o tüm işi halledip getirecek bize sadece dolaba koyması kalacak
aman ben de ne yapayım işte gurbet ellerde yalnız kaldık oturuyoruz işte
telefonla konuştuk şimdi ailelerimizle
bugün gelen giden olmaz o yüzden bizde eşimle dün gittik 6 film cd si aldık oturup onları izleyeceğiz başka yapacak bir iş yok şimdilik
seninki daha bi gurbet canım çok uzaktasın ben hiç olmazsa türkiyedeyim senin işin daha bir zor allah dayanma gücü versin valla:Saruboceq:sende mi gurbettesin cnm benim gibi..off off benim esim suan iste biraz öncede ailemi ardim tlf konustum icim burkuldu ,gözlerim doldu off burada bayram denn bisi yok senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?