2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben cok arsız oldum galiba, benim boyle bir durumum olsa, o dukkana gider, her begendigimi alır, e durumlari biliyorsun sekerim, nasil olsa bize en yakın sensin, is durumları duzelsin o zaman hallederiz aramızda derim buyuk ihtimalle bunu da demem ne gerekiyorsa alır cıkarım ay bunlar da babannesinin dedesinin hediyesi olsun diye.

o derece utanmazım su aralar, onceden kendim icin en ufak bisey isteyemez, biri bana birsey verse ona hediyeler alırdım bir suru aman altta kalmayayim diye.

bugun abim italyaya gidiyor iş icin dedim senden yöresel bir ricam var chicconun kamerali telsizi ellerinden oper dayısı.

tek basına bunca masrafın altından bir ailenin kalkmasi cok zor, o yuzden buyuk ailelerin de yardım etmeleri lazım ellerinden geldigince

ya coook pardon cook cokk pardon aslında bilmedigimden degil ama aklım cikolatalarda ondan :)

little_suzy cim, aslında katılıyorum sana... İyi de yapıyorsun... Bizde hem babaanne hem dede, rahmetli... İki bekar görümcemle geçinmeye çalışıyorum işte.. Eşim de çenelerinden bıktığından; ne kendisinin ne de benim işsizliğimden bahsetmedi. Yani durumlardan bihaberler... Öğrendiklerinde hergün 3 kere beni ve eşimi arayıp, noldu iş buldunuz mu, bulsanıza, nolucak sizin sonunuz diye soracaklar... Hayır zaten bizz karı koca 24 saat bunları düşünüyoruz, bir de hiç yardımı olmayack kişilerin azarlar gibi, hesap sorar gibi aynı şeyleri sorması insanın sinirini bozuyo... Ben de o nedenle belki de hakkım olan arsızlığı bile yapmıyorum. Kendiliklerinden ne kadar verirlerse artık... ((
Ama bana da ilk soran olduğunda şu telsizi kakalıycam... Bunun için de kayınbiraderimi kestirdim gözüme... :jeyyar::jeyyar:

ya coook pardon cook cokk pardon aslında bilmedigimden degil ama aklım cikolatalarda ondan :)

Canım benim; hiç ama hiçbir önemi yok... Sadece diğer arkadaşlar okuyunca, benim oğluma elbise giydirmek istediğimi sanmasınlar diye düzelttim... :roflol::roflol:

anladım canım, evet zor bir durummus.. sonucta onemli olan siz3nuzsunuz, sen, eşin ve kızınız,3 tane tulum icin oyle bir dırdır çekilmez

bakın tuyo vereyim ben, sormalarını beklemeyin kızlar, amcasi sunu alacak dayısı sunu alacak teyzesi sunu alacak diye ortamı kızdırın bir kere rekabet yaratın:) sonra da girin sohbete, sana da bu düstü deyip baglayın:)

Verdiğin tüyolar süper, anladığım kadarıyla senin durumun da buna uyuyor ama ben ne yazık ki o bakımdan da şanssızım. Neden dersen:
Halalar iki tane, durumları söyledim, biri çaışıyor biri ev kızı. Dükkana bakan ne verirse, iki hala adına vermiş oluyor.
Babaanne ve dede rahmetli, diğer dede ile görüşmüyoruz..
Anneanne dul bir memur...
Teyze benden 8 yaş küçük, okuldan mezun oldu, iş arıyor ve hala annemin eline bakıyor.
Amcamız az gelirli,3 ay önce evlendi ve pek umut vadetmiyor...
Dayımız desen zaten yok...
Ayy böyle kalem kalem yazınca kendimi çok kimsesiz hissettim yaaa!!! Keşke ben büyük çocuk olmasaymışım... Böyle durumlarda abi ve ablalar daha bir önem kazanıyormuş... ((
Sen bol bol listeleri dağıt, siparişleri ver hayatım, benim yerime de yap arsızlığını... :)))
Ben şimdi zorla yatağa götürülüyorum, eşim hadi yatalım ayıp oldu diyo... Malum bütün ev halkı uyudu ben oturuyorum sadece. Yarın yeniden giricem inşallah. Çok güzel bir sohbetti, teşekkürler.
Görüşürüz canım, iyi geceler...

olur mu kimsesiz, bak hayattalar yasıyorlar, ben isin gırgırındayım, ne olacak 3 eksik 2 fazla esyadan, bu bebekler saglıkla buyuyecekler insallah, hatırlayacakları kim ne almıs degil zaten.

belki hatırlarsın, dayım hasta benim, annem simdi ablalık yapıyor kardesine, hatta annelik yapıyor, kardesler bir arada olmasalar bu kadar guclu olmazdı dayım, bugun biraz rahatsızdı dayım, biz de grip oldugum icin bir suredir ugrayamıyorduk yanına (gripli insanlarla gorusmesi yasak) bizi gordu iyi geldiniz bana ilac gibi geldiniz dedi,
simdi bu lafı, bu duyguyu hangi para satın alacak ki

abla olmak veya kardes olmak onemli degil, onemli olan ne olursa olsun yalnız olmamak, tek olmamak.. Allah hepsine uzun ömür versin

Bayramınız kutlu olsun allah tekrarına erdirsin :Saruboceq:
sevdiklerinizle bebişlerinizle daha nice güzel bayramlara.........
hepinizi öptümmmmmŞeniz

Arkadaşlar merhaba,
Hepinizi bayramını kutluyor, yanacıklarınızdan öpüyorum. Allah kucağınızda çocuk-lar-ınızla nice bayramlar kutlamayı nasip etsin inşallah.

adacyo iyi fırsat bulabilmişsin et işi bitti mi?

eşimle kayınbiraderim saat 10 gibi gittiler... O saatte sıra gelecekmiş... Et daha gelmedi eve. Ayrıca zaten biz kesmiyoruz bu sene, sadece görümcemlere ait tek hisse var... Zaten toksoplazma riski nedeniyle ben ete dokunmayacağım... Ama benim toksoplazma test sonucumun pozitif olduğunu br tek siz ve ben biliyoruz... :dance::lepi:
Aman şu göbeğimle bir de et yıkayıp kesemem.. 2 görümce bir olsun, tek hissenin hakkından gelsin... yasakkelime

sen napıyosun?:))

aman ben de ne yapayım işte gurbet ellerde yalnız kaldık oturuyoruz işte
telefonla konuştuk şimdi ailelerimizle
bugün gelen giden olmaz o yüzden bizde eşimle dün gittik 6 film cd si aldık oturup onları izleyeceğiz başka yapacak bir iş yok şimdilik

o halinle tabi etle uğraşmayacaksın boşver yapacak birsürü insan varmış yapsınlar
valla bende elleyemediğim için kasap arkadaş vardı ona söyledik o tüm işi halledip getirecek bize sadece dolaba koyması kalacak

iyi seyirler size canım...

iyi yapmışsın sana da kolaylık, öpüyorum. Sonra yine girerim...

sende mi gurbettesin cnm benim gibi..off off benim esim suan iste biraz öncede ailemi ardim tlf konustum icim burkuldu ,gözlerim doldu off burada bayram denn bisi yok senağlama

sende mi gurbettesin cnm benim gibi..off off benim esim suan iste biraz öncede ailemi ardim tlf konustum icim burkuldu ,gözlerim doldu off burada bayram denn bisi yok senağlama
seninki daha bi gurbet canım çok uzaktasın ben hiç olmazsa türkiyedeyim senin işin daha bir zor allah dayanma gücü versin valla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…