2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm yürekler sevinç dolsun,sevdikleriniz hep yaninizda olsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun.Cocuklar aglamasin bugün,yüreklerde sevgi kokan cicekler acsin, kucaklasmalar icten heyecanlar büyük olsun.Dualariniz kabul :Saruboceq: bayraminiz kutlu olsun a.s.

Biz gurbet ellerde kaldik yalniz :çok üzgünüm:senağlamasenağlama.Esimle ikimiz birbirimizin bayramini kutlar otururuz artik.

hepinizin bayramını kutluyoruz kuzumla birlkte..allahım sağlıkla evlatlarımızla sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar nasip etsin inşallah.

bi bayram daha gurbette geciyor bende ne heyecan var ne bisey alisveris bile yapmadim yarin tek basima oturcam evde kocis ise gitcek boyle bayrami olur ya ( ama umarim sizlerin bayrami cok guzel gecer tatildeki arkadaslar iyice dinlenir eglenir. Hepinizin bayrami kutlu olsun ( tatliyi cok kacirmayin) :))

Kızlar merhabaaaaa!
Ben yine girdim... Herkes parti parti girip çıkıyo, geçen hafta olduğu gibi toplaşıp sohbet edemiyoruz...Burda da herkes uyukluyo... Ama tabii, ben ÇILGIN GEBE, onlar çalışıp yemek hazırlarken uyuduğum için, şimdi cin gibiyim ve rahat rahat nete giriyorum... :jeyyar:
Yarın kurban kesimi ve et yıkama kesme faslı var... Offf, düşündükçe fenalık geliyo...

Sakın bayram diye tatlılara yüklenmeyin. Ben şimdiden yememeye şartlandırıyorum kendimi. Zaten pek tatlıyla aram yok. İnşallah bebişimde istemez,uslu durur,kışkırtmaz beni.

denizcim iki gecedir gaz sancısı çekiyorum bebeğim de gerildi rezene aldım onu içtim vitaminsize de ayrı sinirliyim akyakadan geldim binerkn aradım indim diye aradım gedldim dedi yağmurda 15 dak bekletti beni bi de tost almış garajdan kendine bana yokÇok üzgünüm çoook tam geriiii
sen naaptın keyfin yerinde maaşallahkaydirigubbakcemile3

Canım, seninkinin bu sefer yaptığı biraz vitaminsizlik olmuş gerçekten.... :)) Üzme kendini...
Gaz sancısına gelince, geçmişi okuduysan aynı konudan ne kadar muzdarip olduğumu da görmüşsündür... (( Ama valla ayıp mayıp dinlemedim, az önce girdm banyoya...... Artık kulaklarını tıkasınlar napıyım...:sm_confused::sm_confused:
Keyfime gelince, deliliğe vurdum... Yoksa bulunduğum yeri biliyorsun; ne kadar keyifli olunabilir sence?? kötükedihüso

Bugün görümcem bir elbise getirdi kızıma... beyaz, tüllü acayip süslü bişi... Satenden bale pabucu gibi patikleri, saç bandı ve eldivenleri var. Bayıldımmmmm. Mevlüd elbisesi dedi..... :bbo::bbo::bbo:
Ben ekonomik durumdan dolayı mevlüd yapmayı düşün-e-miyordum... Böyle yapıp, mevlüdde giyeceği elbiseyi bile doğumdan önce vererek biraz mecbur bırakmaya çalışıyorlar belki ama yapacak bişeyim yok... Elbise gelinlik gibi, süper bişi. Daha gördüğüm an aklımı kaçırdım ama arkasından söylediği bu lafla hevesim kursağımda kaldı... Halden anlamazlık yapıp, mevlüd mevlüd diye tutturmazlar inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…