2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayram kesmemiş muhabbeti ne güzel!biz de iyiyiz kızımla ama dünden beri hareketleri yawaş endişe yok our böyle diyorum hepinizi öpüyorum!

hepinize kocaman günaydın lar:Şeniz:
aslıcım endişe kesinlikle yok..benimkide dün öyleydi bayram gezmesinden sebep..

samsunda da kötü.öğleden sonra çıkarız diyoruz ama yağmurlu havada gezmek kadar berbat bişe yok..
arabayı parkedip gideceğimiz yere kadar ıslanmak sinir ediyor beni.

selam benim güzel hamiş arkadaşlarım.
hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğimle kocaman öpüyorum hepinizi.
geç oldu ma evim yerleşti anca bilgisayar başımdayım.iyiyiz kızımla sizlerde iyisiniz inşallah.geçmişi okuyamadım.

teşekkürler canım iyiyiz. ev mi taşıdın? Bişey sorcam sende proluton iğne mi kullanmıştın. yanlış mı hatırlıyorum?

merhaba arkadaslar..
bayram sessizligi var topikde..
dömüp dolasip geleceginiz yer nede olsa burasi..
benim bayram tatilim dün bitti.. bugün is basi..
sizleri bekliyorum kizlar

gunaydiiinn dun gece hamileligim boyunca gecirdigim en kotu geceydi uyuyamadim cok huzursuzdum sanki bisey olcak gibi. simdi iyiyim ama umarim bidaha olmaz. ama nerdesiniz siz yaaa olmazki boyle ben biliyom zaten hepiniz dogurcaksiniz en son ben kalcam hicbirinizde gelmiyceksiniz topik e aynen boyle olcak topik sessiz kimsesiz (

nolduda o kadar huzursuz oldum canim..
rahat ol .. sIkma canini hicbiseye..
tilkinin dönüp dolasip gelecegi yer kürkcü dükkani.. herkesler gelir.. hep beraber dogurturuz seni mera etme
kaydirigubbakcemile3

[ı]canım arkadaşlarım hepinizin mübarek kurban bayranızı kutluyor um rabbim diğer bayramlara bebeciklerimizle sevdiklerimizle çıkarmayı nasip etsin inşallah
oğluşumLA HEPİNİZEa.s.a.s.a.s.
[/ı]

slm kizlar, bayram gezmelerindesiniz heralde, bizim burda bayram bitti herkez ise basladi, olsun bunada sukur

ya kizlar ben huzursuzum bugun biraz, dun gece yataga yattim, esim serpil geldinmi canim demezmi bana:1shok:, ne serpili serpil kim dedim ama uyumaya devam etti uyanmadi, isten gelmesini bekliyorum simdi, esimden asla yanlis birsey beklemem ama ya benimle dalga gecti, yada ruyasinda serpil diye birini goruyordu ayy delircem bir gelsede beynini delsemÇok üzgünüm çoook

rüya görmüstür o canim..
cimcikleyi verseydin sende.. ne serpili diye..
sabah olup ise gitip gelmesini bekleyene kadar ifadesini alirdin..
ama rüyadir..
huzursuzlanma.. bilincsiz demistir hic bi anlami yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…