nolduda o kadar huzursuz oldum canim..
rahat ol .. sIkma canini hicbiseye..
tilkinin dönüp dolasip gelecegi yer kürkcü dükkani.. herkesler gelir.. hep beraber dogurturuz seni mera etme kaydirigubbakcemile3
slm kizlar, bayram gezmelerindesiniz heralde, bizim burda bayram bitti herkez ise basladi, olsun bunada sukur
ya kizlar ben huzursuzum bugun biraz, dun gece yataga yattim, esim serpil geldinmi canim demezmi bana:1shok:, ne serpili serpil kim dedim ama uyumaya devam etti uyanmadi, isten gelmesini bekliyorum simdi, esimden asla yanlis birsey beklemem ama ya benimle dalga gecti, yada ruyasinda serpil diye birini goruyordu ayy delircem bir gelsede beynini delsemÇok üzgünüm çoook
ayy selence bana kar deme ya...benim canim karda deliler gibi debelenmek istiyor ya...bir yagmadi buraya...sanirim ben Türkiye´ye gidecegim buraya yagacak, ben geri buraya gelecem Türkiye´ye yagacak, ayni gecen sene gibi kar göremiyecegim sanirim(( lütfen ben nerdeysem oraya yag kar :))
kar mi? aa evet hatirliyorum soyle beyaz soguk biseydi galiba :)))
Merhaba arkadaslar,
Herkese iyi bayramlar....nasilsiz bakalim? insallah iyi geciyordur bayram...
Güzelim,ezgicim herkes bayram havasinda, gezmeze tozmadan ondan böyle sessizlerdir...seni birakir miyiz yalniz hic?..canim benim gecmis olsun..sikma canini,seytanin vesvesesi bunlar..insanin aklina bir sürü sey getiriyor..dün bende az oynadi diye bir sürü sey gecirdim aklimdan,sonra baktim olacak gibi degil hic düsünmemeye calistim..insalalh saglik birsekilde dogacak cocuklarimiz ve kucaklarimiza alacagiz insalla sen merak etme...
öptüm hepinizi...
aserdin dimi yine..
canin cekti dimi.. yicen dimi..
türkiyeyemi gidiyosun??
ayy walla nazan okurken ben bile deli oldumklava: sen iyi sabretmissin walla ben geceden dürerdim defterini klava::roflol: ama rüyasinda görmüstür sanirim...ya da muzip bir insansa normalde de sana saka yapmis olma ihtimali yüksek tabi ama, bu saka ya ne sakasi denir o da ayri yani:jeyyar:
geldi az once isten , isyerinizde serpil diye bir kiz varmi dedim, yok o nerden cikti diyo, serpil kim peki dedim, ne bileyim tanimiyorum oyle birini ne oldu ki diyo, dedim gece bana serpil geldinmi canim dedin diyorum ya valla demedim oyle birsey ne serpili sen ruyami gordun diyo ya :1shok:, yemin billah ediyo valla hatirlamiyorum, tanimiyorum oyle birini diye, sarilip sarilip opmeye calisiyo ben nazan demisimdir sana oyle gelmistir uykunda diyo, uyumuyodumki ben pijamalarimi giydim yeni yatiyordum oyle dediginde, uykusunda sayikladi demekki kimse bu serpil artikÇok üzgünüm çoook
evet iste ondan..ben de ondan bahsediyorum sırnaşık şey
bayramlasabilecek biri bulabildin mi canim ya yaninda yörende...
sadece kocisimle bayramlastim o gecen yillardan aliskin zaten optum elini cikartti 10 pound verdi:roflol: bu adeti cok ciddiye alip gecen sene cek yazmaya kalkmisti cok gulmustum artik onunda gozu acildi:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?