canim cerezimmm benim, ben de tam simdi sana laf atacaktim ama sen benden önce davrandin yine :roflol: iki dakika rahat duramiyorsun iste:roflol:
he canim insallah ptzs günü ucuyorum sositososito simdiden gezi planini yaptim, tabi kizim muhalif olmazsa gezecegim insalalh naniknanik
ayricenek cicim ben kar esermiyorum laelaelaelaelae
1. as-e-ri-yor-sun!!
2. hayirli yolculuklar.. karda kisda dikkaet etde hava degisikligi carpmasin seni..
3. fazla gezme.. gezersende benim yerimede gez emi..
4. sen bana laf yetistiremezsin
4-as-e-ri-yor-sun
hee canim cok aseriyorum tabeeee :jeyyar: kiz beni kar aseriyor da yaptiniz ya helal olsun..:roflol:.türkiye´deki arkadaslarima seni anlatacam lülülülülülü
ayricenek tesekkür ederim cicim, insalalh senin yerine söz birsey yaparim şakkıdı
oder du kannst mein Versprechen vergessen :roflol:
annemin vizesinde hala tik yok. zaten ocakin 5inde tr de olmasi gerekiyordu yani artik gelmesine degmez bende islerini hallet ocak sonuna dogru gel dedim tabi vize onaylanirsa ingiltere bu konuda cok gicik.. tebessumcum pazartesi gidiyon ne heyecanlisindir sen simdi nezaman doncen sekerim?
evet dedigin daha mantikli canim..insallah daha uzun ve rahat kalabilecegi bir zaman gelmesi daha mantikli olur...insallah sorunsuz birsekilde erkenden alirsiniz canim vizeyi...annesine kavus insallah hayirli bir sekilde canim..
bana gelince hayatim, insallah ise 15.inde ucuyorum ve 31 Aralikta da geri ucuyorum...kismetse 2 haftalik bir tatil olacak bakalim...yilbasindan da esimin yaninda olmus olurum dedim, bensiz girmesin yeni yila:jeyyar: sonra baksana adamlar serpil diye sayikliyorlarmis:roflol::roflol: keserim walla onu keserimmmm:roflol:kötükedihüsoklava:
hee bu arada istanbulda biz zakkumla buluscaz bir de şakkıdı ayy insallah bol bol kaynatacaz hepinizi :sm_cool:
ich zähle auf dein versprechen canim..-tatlicadiarzu-
benim icin kar ye mesela..
halis muhlis türkiye schneesi :roflol::icecream:
yangina körükle gitmesene be[/COLOR][/COLOR][/I] :mymeka:gamyoncuiremsu
oldu cicim yerim..ama bu gidisle bulursam seni yicem cig ciglülülülülülülaelaelaelaelae
kizim war ya senin icinde bir canavar yasiyor ben cözdüm belki de bir cadi...kaydirigubbakcemile3 insallah kizin sana cekmez :roflol::roflol:
canin cerezmi cekti :jeyyar:şakkıdı
halt etmissin sen onu şakkıdı
melekim ben melek :icecream:
kizimda bana ceker insallah :Saruboceq:
babasinada cekebilir.. oda benden iyi olmasin melektir :asigim:
heee cekirdek citlemem istedim dee..:jeyyar: katur kutur...
hee sen biliyor muydun ben 2,5 sene kadar kung-fu egitimi aldim :jeyyar:
seytan da bir melektir unutmaaaaaa :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kizlar nasilsiniz ?
daha hic brseyi okuyamadim okumam lazim daha.. Umarim herkes iyidir bebisler iyidir ?
benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??
haydin kizlar ben cikiyorum...kendinize iyi bakin...cereze cok kulak asmayin..seytan o walla insana papucunu ters giydirir..:roflol::roflol: bir laf eder iltifat mi hakaret mi anlasilmazzz:roflol: uzak durun yara almayin derim :roflol::roflol:
haydin kalin saglicakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?