2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1. as-e-ri-yor-sun!!
2. hayirli yolculuklar.. karda kisda dikkaet etde hava degisikligi carpmasin seni..
3. fazla gezme.. gezersende benim yerimede gez emi..
4. sen bana laf yetistiremezsin
4-as-e-ri-yor-sun

1. as-e-ri-yor-sun!!
2. hayirli yolculuklar.. karda kisda dikkaet etde hava degisikligi carpmasin seni..
3. fazla gezme.. gezersende benim yerimede gez emi..
4. sen bana laf yetistiremezsin
4-as-e-ri-yor-sun

hee canim cok aseriyorum tabeeee :jeyyar: kiz beni kar aseriyor da yaptiniz ya helal olsun..:roflol:.türkiye´deki arkadaslarima seni anlatacam lülülülülülü

ayricenek tesekkür ederim cicim, insalalh senin yerine söz birsey yaparim şakkıdı

oder du kannst mein Versprechen vergessen :roflol:

Neyse nazancım sen bana bakma adam rüya görmeyede korkar bundan sonra kafamçokkarıştı bebişinide kocişini de üzme
:teselli:

slm kizlar nasilsiniz ?

daha hic brseyi okuyamadim okumam lazim daha.. Umarim herkes iyidir bebisler iyidir ?

benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??

ich zähle auf dein versprechen canim..-tatlicadiarzu-
benim icin kar ye mesela..
halis muhlis türkiye schneesi
:roflol::icecream:

evet dedigin daha mantikli canim..insallah daha uzun ve rahat kalabilecegi bir zaman gelmesi daha mantikli olur...insallah sorunsuz birsekilde erkenden alirsiniz canim vizeyi...annesine kavus insallah arkadasimiz hayirli bir sekilde...

bana gelince hayatim, insallah ise 15.inde ucuyorum ve 31 Aralikta da geri ucuyorum...kismetse 2 haftalik bir tatil olacak bakalim...yilbasindan da esimin yaninda olmus olurum dedim, bensiz girmesin yeni yila:jeyyar: sonra baksana adamlar serpil diye sayikliyorlarmis:roflol::roflol: keserim walla onu keserimmmm:roflol:kötükedihüsoklava:

hee bu arada istanbulda biz zakkumla buluscaz bir de şakkıdı ayy insallah bol bol kaynatacaz hepinizi :sm_cool:

Son düzenleme:

yangina körükle gitmesene be
:mymeka:gamyoncuiremsu

kizim war ya senin icinde bir canavar yasiyor ben cözdüm belki de bir cadi...kaydirigubbakcemile3 insallah kizin sana cekmez :roflol::roflol:

halt etmissin sen onu şakkıdı
melekim ben melek :icecream:
kizimda bana ceker insallah :Saruboceq:
babasinada cekebilir.. oda benden iyi olmasin melektir
:asigim:

ay canim gecmis olsun..yeni okudum cerezle laf dalasina dalmisiz kusura bakma...ayy benim hicbir bilgim yok..insallah ciddi bir sey degildir...iyice sor, sorustur canim ya...bazen doktorlar da bir tuhaf oluyorlar...insallah doktorun abartmasidir da ciddi birsey yoktur...

haydin kizlar ben cikiyorum...kendinize iyi bakin...cereze cok kulak asmayin..seytan o walla insana papucunu ters giydirir..:roflol::roflol: bir laf eder iltifat mi hakaret mi anlasilmazzz:roflol: uzak durun yara almayin derim :roflol::roflol:

haydin kalin saglicakla...

hadi canim güle güle, güle..
gider ayak fesatlik yapma.. nas nas
tembel teneke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…