slm kizlar nasilsiniz ?
daha hic brseyi okuyamadim okumam lazim daha.. Umarim herkes iyidir bebisler iyidir ?
benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??
slm kizlar nasilsiniz ?
daha hic brseyi okuyamadim okumam lazim daha.. Umarim herkes iyidir bebisler iyidir ?
benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??
evet dedigin daha mantikli canim..insallah daha uzun ve rahat kalabilecegi bir zaman gelmesi daha mantikli olur...insallah sorunsuz birsekilde erkenden alirsiniz canim vizeyi...annesine kavus insallah arkadasimiz hayirli bir sekilde...
bana gelince hayatim, insallah ise 15.inde ucuyorum ve 31 Aralikta da geri ucuyorum...kismetse 2 haftalik bir tatil olacak bakalim...yilbasindan da esimin yaninda olmus olurum dedim, bensiz girmesin yeni yila:jeyyar: sonra baksana adamlar serpil diye sayikliyorlarmis:roflol::roflol: keserim walla onu keserimmmm:roflol:kötükedihüsoklava:
hee bu arada istanbulda biz zakkumla buluscaz bir de şakkıdı ayy insallah bol bol kaynatacaz hepinizi :sm_cool:
Günaydın arkadaşlar....İstanbul da hava kötüadayadayı nasıl oldun?
herkese ıyı aksamlar kızlar bayram dolayısıyla anca gırebıldım siteye :jeyyar: herkesın kurban bayramını kutlarım bu arada ,inşallah ıyısınızdir doktorum ayakta cok durma dedı ben 2 gundur hıc oturmadım nerdeyse acayıpte bel agrım var bu gıdısle erken dogurursun dıo herkes :CüvCüv: hepinize kucak dolusu öpücükler bebklerinize kendınize ıyı bakın fırsat buldukca ugrucam tekrardan a.s.
slmlar ADACYO geldin mi evine canım...
adayadayı ıyı olmana sevındım canım.. gecmısı okudun mu bılmıyorum bende yatmak zorundayım artık. Bende de rahım agzı yetmezlıgı sorunu cıktı
selam kızlr nasılsınız
ya bubebek oynamıyor kızlar ya bide sürekli karın ağrım var su tatil bitseydi bi doktora giderdim ya 25 haftaya giriyor hissetmezmi insan tık yok ya kafayoı yiyecem ben ya gün boyu bekliyorum dinliyorum yok yok yok
adaco canım sende evıne bı gıdebılsende bızde bı rahatlasak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?