2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah zararlı bi durum değildir arkadaşım bu konuda bi bilgim yok ama bence sen başka bi doktora daha git ve bu konunun üzerinde dur... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini...

selam kızlr nasılsınız
ya bubebek oynamıyor kızlar ya bide sürekli karın ağrım var su tatil bitseydi bi doktora giderdim ya 25 haftaya giriyor hissetmezmi insan tık yok ya kafayoı yiyecem ben ya gün boyu bekliyorum dinliyorum yok yok yok

Son düzenleme:

canım benim bildiğim kadarıyla suyunun azalmasıda erken doğumu tetikleyen nedenlerden biri. Kaç gündür bu konuları araştırıyorum.. doktorun ne dedi bu konuda? neden suyun azmış? ne yapman gerekirmiş? Üzülme ama sakın moralini yüksek tut mutlaka çaresi vardır.

ohhhh bakıyorum buluşmalar ayarlanmış haberimiz bile yok:1closedeyes:
şaka bi yana canım da yatak istirahitindeyim yoksa bende gelmek isterdim
benneyaptımki

herkese ıyı aksamlar kızlar bayram dolayısıyla anca gırebıldım siteye :jeyyar: herkesın kurban bayramını kutlarım bu arada ,inşallah ıyısınızdir doktorum ayakta cok durma dedı ben 2 gundur hıc oturmadım nerdeyse acayıpte bel agrım var bu gıdısle erken dogurursun dıo herkes :CüvCüv: hepinize kucak dolusu öpücükler bebklerinize kendınize ıyı bakın fırsat buldukca ugrucam tekrardan a.s.

Günaydın arkadaşlar....İstanbul da hava kötü adayadayı nasıl oldun?

melekçim şükür ağrılarım sancılarım bitti ama yatmaya devam doğurana kadar :) tek kızım sağ salim zamanında doğsunda ben yatarım.

benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??

canım bende de aynı problem var, 1 hafta hastanede yattım, neden azaldığını bulamadılar ama erken doğuma sebep olabiliyormuş oda şu şekilde bebeği sıkıntıya sokacak kadar azalırsa bebeği alıyorlarmış. suyun azlığı bebekte gelişim geriliği de ypabiliyormuş. çok şükür bizim ultrason ölçümlerinde haftamız uygun çıktı. bunları canını sıkasın diye yazmadım canım aynı şey benimde başımdaçünkü. Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip eder inşallah. eğer kanaman ya da aşırı akıntı falan olursa su gibi ya da bebeğinin hareketleri normalden çokaz olursa mutlaka dr.a git. ben yatıyorum sürekli. Allahtan görümcemler gelirken laptopu getirmişlerde yazabildim iki satır.

Son düzenleme:
sibser ve adyadayı çok gemiş olsun.umarım bir sorun yaratmaz.
hamileyim ve karnımda isiik oldu. herkese iyi bayramlar.hamileler sizde de oldu mu?burda isilik derler sivilce gibi kırmızılıklar.bebişe zarar verir mi?nasıl geçer?göbeğime bebek yağı sürüyorum ondan olabilir mi?çözüm önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

adayadayı ıyı olmana sevındım canım.. gecmısı okudun mu bılmıyorum bende yatmak zorundayım artık. Bende de rahım agzı yetmezlıgı sorunu cıktı

İclalciğim aman çok dikkat et. Bende cok ayakta duruyor cok ıs yapıyordum sankı hıc hamıle degılmısım gıbı.. sımdı bol bol yatmak zorundayım. Cok yormamaya calıs sende kendını..

Adayadayı, Melek81, Sibser,
Çok geçmiş olsun canlarım. İnşallah sorunsuz sıkıntısız, bebişlerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız canlarım. Dualarımız ve kalbimiz sizinle. Sizi seviyorummm!!!! Lütfen kendinize ve bebişlere iyi bakın, güzel istirahat edin.
Sibser'cim sen de gelişmelerden haberdar et lütfen canım.

adayadayı ıyı olmana sevındım canım.. gecmısı okudun mu bılmıyorum bende yatmak zorundayım artık. Bende de rahım agzı yetmezlıgı sorunu cıktı

canım benim geçmiş olsun sana da. inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz bebeklerimize. erken doğum topiğinde cevap yazdım sana. beklemekten başka çaremiz yok elimizde, Allah sabır versin yatacağız. ben birde evimde de değilim. kayınvalidemlerde yatacağım üniversite has. yakın diye.

bende devamlı yatıyorum ya da oturuyorum.. notebbok bacaklarımı uyuşturdu. biraz yukarı kaldırayım bacaklarımı. birazdan yine gelirim kızlar. mucks

denizcim 2 gundur benimde oynamiyo bende kendimi hic iyi hissetmiyombenneyaptımki ama ben bildim bileli senin bebis pek oynamiyo belkide yapisi budur benim esimde 7 aylik olana kadar oynamamis dogru duzgun. ama bence sen bu konuyu doktorunla gorus en son nezaman gittin doktora? yada bi ebeyle konus durumu burda ebelerle gorusmek ucretsiz orda nasil sistem. umarim en kisa zamanda bol bol hissedersin bu arada kac kilosun yani cok kilolu olanlarda pek hissedemiyormus. iyi bak kendine canim bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…