Meleeeeek! Neden öyle dedin canım? senağlama
Çok mu sıktım sizi Sapanca muhabbetiyle?
bugün geliceksin diye okudum sanki geçmişte ama yanıdım galiba...
arkadaşlar benim doktorum da ayakta fazla kalma, uzun yürüyüşler yapma dedi ama bende üç gündür yordum kendimi belim ağrımaya başladı...
bir de bugün ufak bi kaza atlattım dolaşmaya çıkmıştık eşimle yolda ayağımı burktum az kalsın yere düşüyodum son anda toparladım sonra kocama sardım neden beni tutmuyosun diye o da bastığın yere bakmıyosun sonra suçlu ben oluyorum dedi kafamçokkarıştı neyse ki bişey olmadı siz dikkat edin aman kendinize...
teşekkür ederim canım walla ucuz atlattımhihoyyytrebeca sana da gecmis olsun canim
aaaaaaa bak ya ask olsun yanlıs anladın..Guluyorum sadece durumuna. Bırde samımıce herseyı soluyorsun acıkca.. yok gazım var wc ye gıremıyorum falan dıyorsun ya. cok samımı buluyorum. Sen oyle bır yazıyorsun ki kendımı senın yerıne koyuyorum sen rahatlasan bızde rahatlıcaz o yuzden :)
Hamilelik işte!!! Ben de bazen gereksiz alınganlaşıyorum böyle...Kusura bakma!!!
Ben de dedim bir an için; acaba fazlaca açık davranıp, durmadan sızlandım diye kızları sıktım mı...
Teşekkür ederim sözlerin için. Ben de sizi çok samimi buluyor ve çok seviyorum. Ayrıca evime gidip tuvalet ve gaz problemimi hallettikten sonra bir kutlama mesajı yazarak, burdan sizinle paylaşıcam... :roflol::roflol::roflol:
hamileliğinin geri kalanını yatarak geçirmek zorunda kalan güzel anneler; sıkın dişinizi yatın bebek sahibi olmayı isteyip de dokuz ay yatmayı göze alan kadınları düşünün, inşallah sağlıklı sıhhatlice bebeklerimizi kucağımıza alırız
canım gordum ogrenelı tam 1 hafta oldu. 1 haftadır okumadıgım konu okumadıgım yer kalmadı. En ıyısı moralı yuksek tutmak bol bol yatmak ve bol su ıcmek. Kotu seylerden moralımızı bozan seylerden uzak durmak.
Benım kayınvalıdemde yakın oturuyor gel doguma kadar burda kalın dedı ama ben rahat edemem herhalde. Bayramdan sonrakı Salı baska bır doktora gıdecem. Bakalım o sureklı yatman gerekır hıc kalkma derse belkı gıder kalırım onda. Sımdı arada bır kalkıp gezınıyorum evde. Ufak tefek ıslerı yapmaya calısıyorum
ADACYO eve gidince kutlamanin ardindan bi kurufasulye yersin:roflol:
Ayy valla bir süre gazlı şeyler yemeyi düşünemiyorum.... Burda acısını epeyce çektim... :)))
Ama tabii evde yersem yürüyüşe çıkmama gerek kalmaz.. :roflol:
kardesin kac yasinda?
annene daha önce ankaraya gidemeyecegini ve sebeplerini söylemismiydin.
canım üzülme onlar seni özledikleri için böyle davranmışlar niyetlerine bakarsan seni çok sevdiklerini görürsün ağlama kendini de üzme bebişini de üzme onlar da anlayacaklardır durumunu a.sAyy moralim çok bozuldu yaaa!!!!
Biraz önce kardeşim facebook üzerinde, kendisine yptığım tatlı bir sataşmaya, ben sana küsüm diye karşılık verdi. Neden diye sormak için aradım çok soğuk konuştu ve bayramda Ankara'ya onların yanına gitmedim diye küs olduğunu söyledi... Geçen bayram da gidememiştim, yatak döeşk hasta yattığım, arabamız olmadığı ve maddi sıkıntımız olduğu için... Annem de beni hiç aramıyor, Sapanca'ya geldiğimizi öğrendiğinden beri... Halbuki bu sürede 2 kere bedava knuşma günü geçti...((
Yol uzun, çok para gerekiyor Ankara'ya gitmek için... Çok zor durumda olduğumuzu biliyorlar, neden böyle yapıyorlar? Sanki çok param var da onlara yalan söylüyorum, gitmek istemiyorum gibi.... Napıcam ben yaaa! Zaten kendi evimde bile değilim şu an... Yırtına yırtına ağlamak istiyorum...Offffffffffffffffffffff, fena halde sıkıldım!!!
canım üzülme onlar seni özledikleri için böyle davranmışlar niyetlerine bakarsan seni çok sevdiklerini görürsün ağlama kendini de üzme bebişini de üzme onlar da anlayacaklardır durumunu a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?