2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım olayın sıcaklığıyla bu hissettiklerini annnene söyleme bence sonuçta o senin annen,duygu yoğunluğu yaşadığın zamanlarda konuşmak bazen iyi olmayabiliyo tecrübeyle sabittir...:çok üzgünüm:

canim dur üzülme.kendi evine gidince ararsin anneni kardesini rahat rahat konusursunuz.onlarda seni cok özledikleri icin sitemlidirler.

canim dur üzülme.kendi evine gidince ararsin anneni kardesini rahat rahat konusursunuz.onlarda seni cok özledikleri icin sitemlidirler.

Kızlar, desteğiniz için teşekkür ederim. Biraz iyi geldi... Tavsiyenizi dinlicem ama şu şekilde; annemleri, onlar beni arayana kadar aramayı düşünmüyorum zaten. Biraz da onlar düşünüp üzülsün, beni şu halimde bu kadar üzdükleri için... Şimdi esas ben küstüm. isterlerse doğumda da gelmesinler... nasıl olsa tek başımayım, tüm bu sıkıntılarla... Lohusalığımı da tek başıma atlatırım Allah'ın izniyle...

Kızlar hepinize iyi geceler... Ben yatma moduna geçeyim. Burada, salonda herkesin ortasında b.. gibi bi suratla daha fazla oturmak istemiyorum. Bari yastığıma sarılıp biraz rahatlayım... Hepinizi öpüyorum. Yarın akşam kendi evimden girerim inşallah...

düzelir canim hersey bak görürsün sen kafana takma.ben de iki gündür agliyorum.annemi babami cok özledim.onlarsiz bayram geciriyorum diye.ama benimki birazda hamilelik psikolojisi galiba.normalde bu kadar sulugöz degilim.

iyigeceler.iyi bak kendine.

hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum kızım durdurmuyo sıkıldı heralde kaydirigubbakcemile3 biraz geziyim evin içinde...
ADACYO üzme kendini a.s.

uyuyamiyoruummm. geceleri bana bisey olmaya basladi cok huzursuzum icim sikiliyo hic gece olmasini istemiyorum. neden boyle oluyo bana ustelikte cok yorgunum( siz simdi misil misil uyuyosunuz ne guzel... bende biraz dogum hikayesi okuyayim bari..

canim sikma canini..belli ki düsünememisler senin durumunu...onlar da seni özlemis olacaklar ki böyle yapmislar..insani bazen duygulari yönetiyor iste mantigi degil...umarim tekrari olmaz...ve umarim zorluklari en kolay ve en cabuk sekilde atlatirsiniz canim...Allah yardimciniz olsun...

Neyse beni fark etmedin sanirim..insallah güzel güzel uyuyorsundur simdi..tatli rüyalar, Allah icini ferahlatsin insallah..

Neyse ben de gideyim artik...daldim öyle birseylere kaldim..epey gec oldu saat...yarin bir de seker yüklemem var...umarim hersey yolunda cikar ya...dua edin kizlar...

bu arada arkadaslar hepinize gecmis olsun..ben bi girdim bir giremedim son zamanlarda virüstü bilgisayarda sorundu derken...insallah sorunsuz yasariz bundan sonrasini da..

bu arada melekcim walla gelmeni biz de cok istedik..ama bebisinin sagligi elbette cok daha önemli...biz sonra yine bulusuruz canim :) kendine dikkat et sen...

haydin kizlar ben kactim...kendinize iyi bakin...

NOT: CEREZ ahin tuttu gidemedim kocamla yemege, ne göz varmis kiz sende.. :))) bosa siniflandirmadik yani seni :)))))))))

Kizlar beni hatirladiniz mi? Ben de Mart 2009 anne adayiydim ama dis gebelik sebebiyle daha hamileligime doyamadan bebegim ucup gitmisti elleimden. Ne guzel ben de bir kac aya anne olacaktim ama kismet. ama gene de rabbim tek tupla cok bekletmedi,
Yeniden hamisim Allah'a sukur. Dua edin. a.s.Opuyorum sizi.

canım benim..biz hamileler genelde huzursuzuz zaten.inan sana has değil.
rahat ol.kafanı dağıtacak şeyler bul kendine..ayrıca yalnız bırakmıcaz seni merak etme.aha söz sana bacımŞeniz

canım geçmiş olsun öncelikle.ben tatlı yemenin suyu çoğalttığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir topicte suyu fazla olan bir arkadaşa doktoru çok mu tatlı yiyorsun diye kızmıştı.demekki suyu fazlalaştırıyor..istersen bi dene..yerimseniben

canım benim..son haftalarada doğru yol alıyoruz artık..içini ferah tut..güzel bebeğimiz Allahın izniyle zamanında gelir..çok dua ediyorum inanın..:Saruboceq:
geçmiş olsun sanada canım.yürüyüş dengemiz tamamen bozuk..
bende aval aval yürüyorum resmen:roflol:

hayatım hayırlı olsun.ben duyduktan sonra yazdım burada..sana bir çok arkadaşımız hayırlı olsun dedi.
Allahımın izniyle kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.seninde hepimizinde.:Saruboceq:
rahimde değilmi kese şimdi..

bu arada hepinize günaydınlar..

Saruboceqcim evet kese rahimde. gecen hafta carsamba 6+1 di. Gittik kalp atisini da gorduk. Doktor dogum 28 Temmuz gorunuyor dedi.

Aslinda daha once yazacaktim ama hemen ceza aldim 2 hafta.

hayırlı uğurlu olsun canım.:Allahım tamamına erdirsin..
mart annesi oldun şimdi değilmi..anam yerim onu ben..
bu arada oğlan bu diyim ben sana:)

günaydın kızlar ne zormuş ayol ayrı kalmakherkesin iyi olduğuna sewindim kibele hayırlı olsun canım!sibsercim geçmiş olsun su arttırılabilir mi bimliyoruem CADIARZU
böcekim kızz aval aval mı yürüyon senkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…