Hamilelik dönemi için oldukça ağır sıkıntılar çektiğimi biliyorlar, beni sevdikleri ve özledikleri için böyle yapıyorlardır eminim ama kimse benim hem kendisi hem kocası işsiz bir HAMİLE olduğumu hatırlamak istemiyor galiba....((
Ben hamileyken 2 kere ev taşıdım, sonrasında da bu kadar ay geçti annem hiç geleyim demedi... Bir kere bile gelmedi. Sadece doğuma gelmekten bahsediyor... EL GİBİ....(( Halbuki sadece Ankara'da kendisi... İstanbul'a gelmesi o kadar da zor olmasa gerek...
canım olayın sıcaklığıyla bu hissettiklerini annnene söyleme bence sonuçta o senin annen,duygu yoğunluğu yaşadığın zamanlarda konuşmak bazen iyi olmayabiliyo tecrübeyle sabittir...:çok üzgünüm:
canim dur üzülme.kendi evine gidince ararsin anneni kardesini rahat rahat konusursunuz.onlarda seni cok özledikleri icin sitemlidirler.
Kızlar hepinize iyi geceler... Ben yatma moduna geçeyim. Burada, salonda herkesin ortasında b.. gibi bi suratla daha fazla oturmak istemiyorum. Bari yastığıma sarılıp biraz rahatlayım... Hepinizi öpüyorum. Yarın akşam kendi evimden girerim inşallah...
hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum kızım durdurmuyo sıkıldı heralde kaydirigubbakcemile3 biraz geziyim evin içinde...
ADACYO üzme kendini a.s.
Ayy moralim çok bozuldu yaaa!!!!
Biraz önce kardeşim facebook üzerinde, kendisine yptığım tatlı bir sataşmaya, ben sana küsüm diye karşılık verdi. Neden diye sormak için aradım çok soğuk konuştu ve bayramda Ankara'ya onların yanına gitmedim diye küs olduğunu söyledi... Geçen bayram da gidememiştim, yatak döeşk hasta yattığım, arabamız olmadığı ve maddi sıkıntımız olduğu için... Annem de beni hiç aramıyor, Sapanca'ya geldiğimizi öğrendiğinden beri... Halbuki bu sürede 2 kere bedava knuşma günü geçti...((
Yol uzun, çok para gerekiyor Ankara'ya gitmek için... Çok zor durumda olduğumuzu biliyorlar, neden böyle yapıyorlar? Sanki çok param var da onlara yalan söylüyorum, gitmek istemiyorum gibi.... Napıcam ben yaaa! Zaten kendi evimde bile değilim şu an... Yırtına yırtına ağlamak istiyorum...Offffffffffffffffffffff, fena halde sıkıldım!!!
gunaydiiinn dun gece hamileligim boyunca gecirdigim en kotu geceydi uyuyamadim cok huzursuzdum sanki bisey olcak gibi. simdi iyiyim ama umarim bidaha olmaz. ama nerdesiniz siz yaaa olmazki boyleben biliyom zaten hepiniz dogurcaksiniz en son ben kalcam hicbirinizde gelmiyceksiniz topik e aynen boyle olcak topik sessiz kimsesiz (
canım geçmiş olsun öncelikle.ben tatlı yemenin suyu çoğalttığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir topicte suyu fazla olan bir arkadaşa doktoru çok mu tatlı yiyorsun diye kızmıştı.demekki suyu fazlalaştırıyor..istersen bi dene..yerimsenibenslm kizlar nasilsiniz ?
daha hic brseyi okuyamadim okumam lazim daha.. Umarim herkes iyidir bebisler iyidir ?
benim moralim cok bozuk bugün doktora gittim bana suyumun normal degerlerin altinda oldugunu yani damla damla su kaybettigmi söyledi.. sizin bi bilginiz varmi bu durumda ? KORKMALIMIYIM??
canım benim..son haftalarada doğru yol alıyoruz artık..içini ferah tut..güzel bebeğimiz Allahın izniyle zamanında gelir..çok dua ediyorum inanın..:Saruboceq:canım benim geçmiş olsun sana da. inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz bebeklerimize. erken doğum topiğinde cevap yazdım sana. beklemekten başka çaremiz yok elimizde, Allah sabır versin yatacağız. ben birde evimde de değilim. kayınvalidemlerde yatacağım üniversite has. yakın diye.
geçmiş olsun sanada canım.yürüyüş dengemiz tamamen bozuk..bugün geliceksin diye okudum sanki geçmişte ama yanıdım galiba...
arkadaşlar benim doktorum da ayakta fazla kalma, uzun yürüyüşler yapma dedi ama bende üç gündür yordum kendimi belim ağrımaya başladı...
bir de bugün ufak bi kaza atlattım dolaşmaya çıkmıştık eşimle yolda ayağımı burktum az kalsın yere düşüyodum son anda toparladım sonra kocama sardım neden beni tutmuyosun diye o da bastığın yere bakmıyosun sonra suçlu ben oluyorum dedi kafamçokkarıştı neyse ki bişey olmadı siz dikkat edin aman kendinize...
hayatım hayırlı olsun.ben duyduktan sonra yazdım burada..sana bir çok arkadaşımız hayırlı olsun dedi.Kizlar beni hatirladiniz mi? Ben de Mart 2009 anne adayiydim ama dis gebelik sebebiyle daha hamileligime doyamadan bebegim ucup gitmisti elleimden. Ne guzel ben de bir kac aya anne olacaktim ama kismet. ama gene de rabbim tek tupla cok bekletmedi,
Yeniden hamisim Allah'a sukur.Dua edin. a.s.Opuyorum sizi.
hayatım hayırlı olsun.ben duyduktan sonra yazdım burada..sana bir çok arkadaşımız hayırlı olsun dedi.
Allahımın izniyle kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.seninde hepimizinde.:Saruboceq:
rahimde değilmi kese şimdi..
bu arada hepinize günaydınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?