2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar......gülşahcım geçmiş olsun....Allah bir daha yaşatmasın lütfen daha dikkatli ol hatta mümkünse araba kullanmayın artık arkadaşlar....ben kullanmadığım halde sizleri böyle duydukça korkuyorum....

umudum canım fazla geçe kalmadan yolculuğunu yap..dr.una danış öyle hareket et...

kizlar biraz cahiligime vurayimda bana cam ve plastik biberonun arasindaki kullanis farkini anlatirmisiniz ben camda cayini mamasini plastikte suyu fln veririm diye ikisinden aldim niye öyle ypatim bende bilmiyorum hahaha

Ben hastane cantasi ici herseyi aldim bebisime tek bir battaniye almaliyim okadar ama esyalari cantaya eklemedim dolabimda kösede duruyor..

Besige gelince cumartesiden itibaren esimin üc haftalik izni var ozaman siparis etmeyi ve icine bütün gerekli olan herseyi almayi düsünüyoruz, bebek arabasina gelincede onu annemler alicaklar annem biraz bekle dedigi icin herseyi evimde kücük daha almadi ocak ayinin ortasinda alicakmis gecmi olur sizce ? besik siparis ettikten 3-6 hafta arasi icinde gelir dedi calisan, gecmi sizce ?

kizlar gunaydinnnn mapusluk bitti dondum araniza, bu arada fena grip olmusum hastayim bu seferde grip izin vermiycek, durmama

elifcim neden tatlım 28.haftadan sonra kullanılmamalı.
dur ben cts sorayım bunu.

canım neden ozellikle 28. hafta dedi bilmiyorum ama
bebek artik iyice buyudugunden allah korusun carpma olayinda direk karnında etkilenir karnın vucudunun en ondeki bolgesi ilk darbe oraya gelir dedi.
28. hafta olayıda benim tahminim artik bu haftadan sonra dogan bebekleri yasatabiliyorlar ya ondandir heralde.

hıııı belkide tatlım..gerçi ben sormuştum bana son aya kadar kullanabilirsin bir sorun olmaz demişti ama genede bir sorayım.
bu arada adamın biri tam göbek deliğimi tekmeliyor..anammm...

günaydın kızlar
gülşahcım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun,elifin dediği gibi ben de 28. haftadan sonra doktorlar pek izin vermiyor diye biliyorum ama neden bilmiyorum benim araba kullanmamı ve daha bir sürü şeyi baştan yasaklamıştı doktor düşük riskim vardı hala da yasaklar devam ediyor

kızlar ben de yürürken kendimi penguen gibi hissediyorum hele ayağa ilk kalktığımda canım feci acıyor biraz yürüyünce düzeliyorum

aynen bende senin gibiyim oturduğum yerden kalkınca kendimi zor toparlıyorum yürüdükçe açılıyorum....ayyy Allahım yardım etsin bizlere....

günaydın güzeller, Allah bozmasın bugün pek bi neşeli uyandım,hepinizin günü de güzel geçsin :)
gülşahım geçmiş olsun Allah beterinden saklasın, iyi bir korku atlatmışşsın. ben 3. aydan beri kullanmıyorum araba, benim kociş pimpirik e bide üstüne zaten evden çıkamıyorum.
nazan, rehavet, şehnaz hadi geçmiş olsun canlar, Allah düşürmesin bi daha. nazan mapus damlarında hasta mı oldun, dayanamam ben sana.
ayyy 28 hafta diyor ya ne güzel 1 hafta daha büyüdük

benim kiz geziniyor gine icimde anam bu kiz acaba disarimi cikmak istiyorda öyle sürtüne sürtüne derimi sökecekmis gibi geziniyor icimde...

gecmisi bitirdim, muhtar bacimizin yoklugu belli oluyor vallahi yoksa oku oku bitmezdi, fazla muhabbet olmamis sevindim:roflol:

mapusta usuttum heralde ya kendi kendime hamisligimde hic hasta olmadim deyip duruyordum al sana nazan, senmisin diyen

gulsahcim cok gecmis olsun canim , sende kizinda Allaha emanetsiniz

hamilelik izninden bahsetmissiniz, benim is yerinin bana aattigi kazigi anlatayim

ben doguma 6 hafta kala hamilelik iznime ayrilacaktim, yani 14 ocakta, sali gunu bana gelip ocagin 13 unde isten cikariliyosun demezlermi, sinirimden oldum , resmen kocaman bir kazik attilar ya, bende dunden beri hasta kaliyorum gitmiyorum ise

kizlar yeni bir baslik cikartmadan burda sormak istiyorum size :

aranizda esinin ailesine hamileliginden bu yana kirgin,dargin olan veya giciH olan varmi ?

Kendim yasadigimdan soruyorum aslinda, ben bi anlatayim siz devamini getirin gari haha: benimkinin ailesi hic sanki torunlari olmiycakmis gibi yani kayinpeder sagolsun hep arar sorrar nasilsin durumun nasil felan diye üstelik kayinvalidemle bile tartismis hani git gelinin yanina yardim et ona rahatsiz fln diye ama bendeki kaynana hem tembel hemde kizindan baska kimseyi düsünmez e birde benle kizi kavgaliysak 1,bucuk senedir hic ilgi göstermiyor ya hic demiyor ya su igneyide al benden taraf koy bebegin esyalarinin icine yada arayip birseye ihtiyacin varmi istermisin canin birsey cekiyormus HEECCCC üstüne birde ben hasta oldugumda kiskanclikmidir nedir esim bana nekadar cok ilgi gösterirse o daha cok rahatsiz oluyor hergün esimi arayip oram buram agriyor diyor NEDEN ACABA? ben hastanede kalmistim ya üc gün boyunca oraya geldiginde gördü esimin bana nasil hizmet ettigini davrandigini hemen offf amaan benimde suram buram agriyor cok rahatsizim dedi esimde e gelmeseydin ozaman mademki rahatsizsan diyince karina gelince parmagi agrisa aglarsin dedi bizde sustuk cünkü hastane doluydu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…