2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme nazancım bebekler kısmetiyle gelir derler bi süre bebişinle vakit geçirirsin sonra daha iyi bir iş bulursun inşallah
ama işyerinin bu yaptığının yasal olduğunu sanmıyorum bi araştır istersen

orda dogumdan sekiz hafta sonrasina kadar izinden cikartma yasaklari yokmu?

sibsercim sen yazarken kendi kayınvalidemi gördüm resmen benimkide ben hastanede yatarken "a burası güzelmiş benide burya yatırın bi kontrol etsinler "demişti
neler var anlatılacak ama aklıma geldikçe moralim bozuluyor ben de artık umursamıyorum yaptıklarını bana değer vermiyen bi insan için bebişimi ve kendimi strese sokamam:1no2:

orda dogumdan sekiz hafta sonrasina kadar izinden cikartma yasaklari yokmu?

canim ben sozlesmeli calisiyordum sozlesme tarihim 14 ocaga kadardi yani sans ya tam dogumuma 6 hafta kalaya kadar, daha onceki konusmamizda devam edecegimi soylemislerdi , simdi devam etmiyceksin diyolar, kanunen tam olarak bilmiyorum ama 14unde degilde 1 hafta sonra sozlesmem bitiyo olsaydi cikaramiyolardi, yani hamilelik iznindeyken, aslinda benim durumumda nasil oluyor bir arastirmak lazim, ama hamilelik izni normalde doguma 4-6 hafta kala basliyor 16 hafta suruyo

papatyangcim öyle diyorsun ama insanin morali bozuluyor ya ... insan bukadarmi GanciH olur ya... Hastanede yattigimin ilk günü geldiler ikinci günüde gelmedi diyorki evde otur otur bende kalktim misafirlige geldim görümcenlere giciHlik olsun diye sanki yaaa...

ben esimle aram bozulmasin diye birsey söylemiyorum ama esimde görüyor ve ona göre tavir yapiyor onlara cevabini hemen konduruyor ...

Ama bazi günler varki bogazina sarilasim geliyor görümcem ve kaynananin...

canim cok gecmis olsun Rabbim tekrarini yasatmasin ins

nazancim hosgeldin canim

bende 10 dk sonra cikiyorm doktora gidiyoruz ve bugün ultrasona giricem son kez :)) gerci son haftalar bebegin suyuna bakmak icin yine sokuyolar ama bu seferde hic bisey anlasilmiyo büyüyo iyce bebek sigmiyo ultrasona sırnaşık şey

günaydın kızlar, okuduğum kadarıyla nazan ve gülşah size çok geçmiş olsun diyeyim. sağlık olsun öncelikle ama sağlığı bozan stresi yaşamışsınız.

nazancım yasal hakkın mutlaka olmalı. işyerinin yaptığı kötü niyetli bir davranış. türkiye de bu durumda tazminata hak kazanırsın. heleki orda daha resmi yürütülüyo işler.

eniştemi de şef iken ehliyetsiz tır ı yarım metre hareket ettirdi diye işten çıkarmışlardı. sanırım biraz da milletlere karşı tavırlarıyla alakalı. türkiyede hukuki.net diye bi site var. hukuki sorularını sorup avukatlardan bilgi alabiliyosun. orda da bi araştır bence. netten. üye falan ol. çok faydalı oluyo bu tür siteler.

sibsercim, çoküzüldüm inan. sanırım yurtdışındasın umarım kendi ailen yakındır sana. ben de zaman zaman üzüldüm. aşerme konusunda oldu ama sonradan anladım kadın unutmuş o şeyi istediğimi. ben pek umursamıyorum ama kayınvalidenin tavırlarını babanneme benzetmedim değil hani. çok zor oluyolar valla. Allah yardımcın olsun canım. ama üzme tatlı canını. ve emin ol görümcelerden de korkarım ben. benim yok ama kuzenim oldukça dişli bi görümce oldu. ondan hiç ummazdık kuzenim ama annesini bile yeni gelinimize karşı dolduruyo. bakalım ne zamana kadar kız tahammül edecek...

canim orayi bilmem ama burda eger deneme sürsindeysen istedikleri zaman cikarabiliyolar hemde sebep göstermeden bende calistim 11.ayin sonuna kadar sözlesmeme o zaman kadardi ama ben kendim icktim biliyodum cünkü hamile hamile sözlesmeyi uzatmazlar diye seninde 14 bitiyomus tam izine cikacagin gün ama izine cikabilmen icin yeni sözlesmen olmasi gerekmiyomuydu yani sonucta 14 bitiyor sözlesmen isden cikarmasalar ible sözlesmeni uzatmiyoruz diyebilirler

cnm burda (viyana) doguma sekiz hafta kala basliyor ve dogumun sekiz hafta sonrasina kadar sürüyor tabiki egerki bir rahatsizligin varsa ve doktorlar seni daha erkenden ckarttilarsa hamilelik iznine bu sürec tabiki uzuyor, sezeryanda/coklu dogumlarda dogumdan sonra 12 haftaya kadar uzuyor...ben bi arastir derim bence hani öyle bir gün kala cikartmalari bence cok normal birsey degil tabiki onlarda bunu iyice arastirip ona göre davranmadilarsa..

kizlar kaynana kaynana dedik kaynanam aradi wuahahahaahahah

nasilsin napiyorsun diyor soguk konusunca neyin var dedi bende hicc dedim sonra dün izindeydim yanina gelemedim ondanmi soguksun dedim sen cevabini biliyosun ya dedim sonra eh napiyim görümcen grip olmus dedi hey yaaa ... ardindan esim beni aradi onu aramis soguk konustu fln diye oda niye yagcilikmi yapsin sana kizin gibi demis haahaha ay ben bu kocayi yerim aksam bi gelsin *utandim*

ahh cnm benim ikuyunca duygulandim hemncek aynisi benimde basimda var hatta biz konusmuyoruz..ben yine barisma taraftariydim esim gitti söyledi sehnaz hamile anne diye oda banane yaparken banami sordunuz demis bende cok incildim üzüldüm artk hic görüsmeye niyetim yok

BEN GELDIIMMMMMMM:))
ve sonunda hasret bitti, canlarim hepinize tesekkurler bizleri hic yalniz birakmadiniz ozleminizi sevginizi dile getirdiniz bizi yalniz birakmamak adina bi anda organize oldunuz ve farkli yollardan yine sohbetlerimize devam ettik supersiniz ne diyim zaten kendimi hic yalniz hissetmedim :)) bazen boyle seylerin olmasi iyi oluyor yoksa birbirimize nekadar bagli oldugumuzu nerden bilecektik. geride kalan arkadaslarada Allah kurtarsin diyorua.s.m sanirim sadece muhtar kaldi :)) simdi bi gecmisi okiyim.a.s.

cok duygusuz oluyor bu kayinvalideler görümceler ya ??
Görümceminde görümcesi var ama topluca kayinvalide,görümceleri hepsi türkiyede onun burda öyle bir derdi yok iki yilda bir türkiyeye gider görür birsürü olay yapar orda gelir ... ama bilmyorki ben burda onu 365gün boyunca duyabiliyor/hissedebiliyorum haha...

arkadaşlar gurbette olanlar mı böyle davranıyo gelinlerine anlamadım. ben de kırılmışımdır zaman zaman ama yani kesinlikle kayınvalidem eşimle beni görünce gözleri yaşarır. çok mutlu olur biz mutluysak. eşime kızar ayşini üzme falan diye. bana da dedi ben kaynana görmedim, neden size kötü davranayım ki. ne zorum var siz oğullarımı mutlu ediyosunuz der. bu arada hiç görümcem yok benim. bu bir detaymıdır sizce?

bazen benim kayınvalidem de yapıyor aynısını mesela benimde görümcem var eşi ve kendisi işten çıkarıldığı oğlu askerde olduğu halde o yok haliyle bile neler aldı bebişe kayınvalideme de o demiş birşeyler alsana nasıl babanesin sen diye zaten kayınvalidem değişik bir insandır görümcem bile bazen aralarında sorun oldu mu bana anlatır

ah cnm benim kayin validemde esim benim üstüme titredikce burusuk suratini asar olay yaratir

şehnazcım ilk başta benim kayınvalidem de öyleydi hala bile der eşin sana bebekler gibi bakıyor der bende gıcıklığına eşiyim ben yapıyorsam o da bana aynını yapıyor diyorum -tatlicadiarzu-:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…