hamilelik izninden bahsetmissiniz, benim is yerinin bana aattigi kazigi anlatayim
ben doguma 6 hafta kala hamilelik iznime ayrilacaktim, yani 14 ocakta, sali gunu bana gelip ocagin 13 unde isten cikariliyosun demezlermi, sinirimden oldum , resmen kocaman bir kazik attilar ya, bende dunden beri hasta kaliyorum gitmiyorum ise
kizlar yeni bir baslik cikartmadan burda sormak istiyorum size :
aranizda esinin ailesine hamileliginden bu yana kirgin,dargin olan veya giciH olan varmi ?
Kendim yasadigimdan soruyorum aslinda, ben bi anlatayim siz devamini getirin gari haha: benimkinin ailesi hic sanki torunlari olmiycakmis gibi yani kayinpeder sagolsun hep arar sorrar nasilsin durumun nasil felan diye üstelik kayinvalidemle bile tartismis hani git gelinin yanina yardim et ona rahatsiz fln diye ama bendeki kaynana hem tembel hemde kizindan baska kimseyi düsünmez e birde benle kizi kavgaliysak 1,bucuk senedir hic ilgi göstermiyor ya hic demiyor ya su igneyide al benden taraf koy bebegin esyalarinin icine yada arayip birseye ihtiyacin varmi istermisin canin birsey cekiyormus HEECCCC üstüne birde ben hasta oldugumda kiskanclikmidir nedir esim bana nekadar cok ilgi gösterirse o daha cok rahatsiz oluyor hergün esimi arayip oram buram agriyor diyor NEDEN ACABA? ben hastanede kalmistim ya üc gün boyunca oraya geldiginde gördü esimin bana nasil hizmet ettigini davrandigini hemen offf amaan benimde suram buram agriyor cok rahatsizim dedi esimde e gelmeseydin ozaman mademki rahatsizsan diyince karina gelince parmagi agrisa aglarsin dedi bizde sustuk cünkü hastane doluydu ...
orda dogumdan sekiz hafta sonrasina kadar izinden cikartma yasaklari yokmu?
canlarım günaydın..dün başıma neler geldi bilseniz.
dün ben kocişle buluşacaktım şehir içinde.babana geç ben seni ordan alayım dedi.hazırlandım alt kattaki eşimin kuzenide o tarafa gidecekti onu da aldım.bilikte çıktık yola.herşey iyi ama.
neyse onu bıraktım.cadde nasıl yoğun.ilerde ışıklar var.yavaş yavaş ilerliyor yol.az ilerde küttt diye bir ses oldu.dedim herhalde biri bana geçirdi arkadan.aynalardan arkayı yanları kontrol ediyorum.
o ara baktım motordan duman çıkmaya başladı.hemen farları söndürdüm,arabayı istop ettim.dörtlüleri yaktım nasıl indim bilmiyorum.
yanıyor sandım araba.o kadar korktum size anlatamam elim ayağım boşaldı.
o kuzeni aradım ilk hani yakın ya hemen gelir diye.o da açmıyor.eşimi aradım dedim böyle böyle.
bu arada yerler hep su.
sonra köşedeki polisler geldi.arabayı boşa aldılar kenara çektiler sağolsunlar ben ağlama krizine girdim korkudan.beni arabanın içine oturttular su filan getirdiler bana.yazık ağlamama onlarda korktular.
o ara eşimin abisi geldi önce.eşim onu aramış.peşinede eşim geldi.benimle ilgilenmekten arabaya bakamıyorki kimse.
neyse çekici geldi arabayı servise götürdüler sonra.beni o ara babamlara bıraktılar dönüştede aldılar.
ya radyatör patladı diyor eşim,ya radyatör hortumu patladı diyor,yada devir daim patladı diyor.bugün bakınca ustalar anlayacaklarmış..
işte böyle canlar.çok korktum yeni gelmeye başladım.akşam giremedim şokda gibi yatıyordum.
canim ben sozlesmeli calisiyordum sozlesme tarihim 14 ocaga kadardi yani sans ya tam dogumuma 6 hafta kalaya kadar, daha onceki konusmamizda devam edecegimi soylemislerdi , simdi devam etmiyceksin diyolar, kanunen tam olarak bilmiyorum ama 14unde degilde 1 hafta sonra sozlesmem bitiyo olsaydi cikaramiyolardi, yani hamilelik iznindeyken, aslinda benim durumumda nasil oluyor bir arastirmak lazim, ama hamilelik izni normalde doguma 4-6 hafta kala basliyor 16 hafta suruyo
canim ben sozlesmeli calisiyordum sozlesme tarihim 14 ocaga kadardi yani sans ya tam dogumuma 6 hafta kalaya kadar, daha onceki konusmamizda devam edecegimi soylemislerdi , simdi devam etmiyceksin diyolar, kanunen tam olarak bilmiyorum ama 14unde degilde 1 hafta sonra sozlesmem bitiyo olsaydi cikaramiyolardi, yani hamilelik iznindeyken, aslinda benim durumumda nasil oluyor bir arastirmak lazim, ama hamilelik izni normalde doguma 4-6 hafta kala basliyor 16 hafta suruyo
kizlar yeni bir baslik cikartmadan burda sormak istiyorum size :
aranizda esinin ailesine hamileliginden bu yana kirgin,dargin olan veya giciH olan varmi ?
Kendim yasadigimdan soruyorum aslinda, ben bi anlatayim siz devamini getirin gari haha: benimkinin ailesi hic sanki torunlari olmiycakmis gibi yani kayinpeder sagolsun hep arar sorrar nasilsin durumun nasil felan diye üstelik kayinvalidemle bile tartismis hani git gelinin yanina yardim et ona rahatsiz fln diye ama bendeki kaynana hem tembel hemde kizindan baska kimseyi düsünmez e birde benle kizi kavgaliysak 1,bucuk senedir hic ilgi göstermiyor ya hic demiyor ya su igneyide al benden taraf koy bebegin esyalarinin icine yada arayip birseye ihtiyacin varmi istermisin canin birsey cekiyormus HEECCCC üstüne birde ben hasta oldugumda kiskanclikmidir nedir esim bana nekadar cok ilgi gösterirse o daha cok rahatsiz oluyor hergün esimi arayip oram buram agriyor diyor NEDEN ACABA? ben hastanede kalmistim ya üc gün boyunca oraya geldiginde gördü esimin bana nasil hizmet ettigini davrandigini hemen offf amaan benimde suram buram agriyor cok rahatsizim dedi esimde e gelmeseydin ozaman mademki rahatsizsan diyince karina gelince parmagi agrisa aglarsin dedi bizde sustuk cünkü hastane doluydu ...
arkadaşlar gurbette olanlar mı böyle davranıyo gelinlerine anlamadım. ben de kırılmışımdır zaman zaman ama yani kesinlikle kayınvalidem eşimle beni görünce gözleri yaşarır. çok mutlu olur biz mutluysak. eşime kızar ayşini üzme falan diye. bana da dedi ben kaynana görmedim, neden size kötü davranayım ki. ne zorum var siz oğullarımı mutlu ediyosunuz der. bu arada hiç görümcem yok benim. bu bir detaymıdır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?