şehnazcım ilk başta benim kayınvalidem de öyleydi hala bile der eşin sana bebekler gibi bakıyor der bende gıcıklığına eşiyim ben yapıyorsam o da bana aynını yapıyor diyorum -tatlicadiarzu-:dilcikar:
arkadaşlar gurbette olanlar mı böyle davranıyo gelinlerine anlamadım. ben de kırılmışımdır zaman zaman ama yani kesinlikle kayınvalidem eşimle beni görünce gözleri yaşarır. çok mutlu olur biz mutluysak. eşime kızar ayşini üzme falan diye. bana da dedi ben kaynana görmedim, neden size kötü davranayım ki. ne zorum var siz oğullarımı mutlu ediyosunuz der. bu arada hiç görümcem yok benim. bu bir detaymıdır sizce?
canlarım günaydın..dün başıma neler geldi bilseniz.
dün ben kocişle buluşacaktım şehir içinde.babana geç ben seni ordan alayım dedi.hazırlandım alt kattaki eşimin kuzenide o tarafa gidecekti onu da aldım.bilikte çıktık yola.herşey iyi ama.
neyse onu bıraktım.cadde nasıl yoğun.ilerde ışıklar var.yavaş yavaş ilerliyor yol.az ilerde küttt diye bir ses oldu.dedim herhalde biri bana geçirdi arkadan.aynalardan arkayı yanları kontrol ediyorum.
o ara baktım motordan duman çıkmaya başladı.hemen farları söndürdüm,arabayı istop ettim.dörtlüleri yaktım nasıl indim bilmiyorum.
yanıyor sandım araba.o kadar korktum size anlatamam elim ayağım boşaldı.
o kuzeni aradım ilk hani yakın ya hemen gelir diye.o da açmıyor.eşimi aradım dedim böyle böyle.
bu arada yerler hep su.
sonra köşedeki polisler geldi.arabayı boşa aldılar kenara çektiler sağolsunlar ben ağlama krizine girdim korkudan.beni arabanın içine oturttular su filan getirdiler bana.yazık ağlamama onlarda korktular.
o ara eşimin abisi geldi önce.eşim onu aramış.peşinede eşim geldi.benimle ilgilenmekten arabaya bakamıyorki kimse.
neyse çekici geldi arabayı servise götürdüler sonra.beni o ara babamlara bıraktılar dönüştede aldılar.
ya radyatör patladı diyor eşim,ya radyatör hortumu patladı diyor,yada devir daim patladı diyor.bugün bakınca ustalar anlayacaklarmış..
işte böyle canlar.çok korktum yeni gelmeye başladım.akşam giremedim şokda gibi yatıyordum.
yok canım ya insan yapamaz bence çünkü onu yapınca oğlu da üzülüyor kendi çocuğuyla arası soğuyor
ztn cok sogudu cnm aralari hani ben demesem esim gitmez aramaz ...
arkadaşlar gurbette olanlar mı böyle davranıyo gelinlerine anlamadım. ben de kırılmışımdır zaman zaman ama yani kesinlikle kayınvalidem eşimle beni görünce gözleri yaşarır. çok mutlu olur biz mutluysak. eşime kızar ayşini üzme falan diye. bana da dedi ben kaynana görmedim, neden size kötü davranayım ki. ne zorum var siz oğullarımı mutlu ediyosunuz der. bu arada hiç görümcem yok benim. bu bir detaymıdır sizce?
olabilir ayşincim, benim kayınvalidem de seninki gibi
ve benimde esimin kiz kardesi yok.
kayınvalidem kendi cok cektigi halde sagolsun hic ismimle hitap etmemistir bana
cim eki eksik olmaz agzindan. cok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?