2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şehnazcım ilk başta benim kayınvalidem de öyleydi hala bile der eşin sana bebekler gibi bakıyor der bende gıcıklığına eşiyim ben yapıyorsam o da bana aynını yapıyor diyorum -tatlicadiarzu-:dilcikar:

ohh iyi diyosun ne kiskaniyolarsa ogullarini anlamiyorum

acaba bende kiskancammi oglumu yok cnm bu kadarda yapmm ben

benimki icten pazarlikli esim/annem&babam yanimda olunca veya benim ailemden birisi yanimda olunca ozmn bizim tek istedigimiz sizin mutlulugunuz, siz mutlu olun bana yeter, bak iki yildir evlisiniz Allah´ima bin sükür hic birsey yok iyisiniz cok mutlusunuz der ama esim bana baktiginda sevgi dolu gözlerle,bana ilgi gösterdiginde, bana hediyeler aldiginda hemen yan yan bakar mutlaka bir hastaligi cikar hahaha

cnm benimde görümcem yok hatta benim esim tek cocuk dsün artk bi tane evlatlari var kiskanclik yüzündn doldurdu kocasini simdi konusmuyolar bizimle

aynen canım ya hamilelğimin ilk 3 ayında bıulantıdan gözümü açamıyordum herşeyden tiksiniyordum bi baktım herkese şey diyor midem hiçbirşey almıyor herşeyden tiksiniyorum diye tövbe dedim yaaa

merhaba annisler.. :1hug:

gülsahim gecmis olsun canim.. rabbim korumus seni ve kizini.. bida yasatmasin insallah..
mystory dert etme canim.. bol bol dinlen, bisi olmaz insallah..
ruhe_haben, hayirli haberlerle gel emi canim.. icine sindir sindire izle oglusunu..
ezgi, rehavet, nazan sehnaz, hadin gecmis olsun kizlar.. hosgeldiniz tekrardan.. da..
ne bicim maphus arkadasiymissiniz be.. nazanimi dünürümü hasta etmissiniz..
gecmis olsun bitanem..Şeniz

benimde bu aksam randevum var.. narcicegimizi görcez insallah.. bakalim ne dicek doktorumuz

canım büyük geçmiş olsun. Ne olursa olsun panik yapmamak lazım ama elde değil. Senin arabanın suyu gelmiş erkenden hihoyyyt

kaynanalari yatirmisiz masaya kizlar..-tatlicadiarzu-
ben kendilerine bozuldugum zamanlar esimin annesi o.. o olmasa kocisimde olmazdi diye düsünüp kendimi az biraz frenliyorum..
ki öyle fazla ugrasmayizda birbirimizle.. sever gelinlerini.. sen oglumun gönlünü hos tutuyorsun daha ne alip-veremedigim olsunki seninle der.. der ama aklina bisey koyarsa, yapacagi varsa bi sekilde yapar yinede.. klava:
garibim esim kalir aramizda hep.. ne anadan geciliyor ne yardan der :)):icecream:
bu arada görümcek yok. bunun büyük bi avantaj oldugunun kanaatindeyim ben

olabilir ayşincim, benim kayınvalidem de seninki gibi
ve benimde esimin kiz kardesi yok.
kayınvalidem kendi cok cektigi halde sagolsun hic ismimle hitap etmemistir bana
cim eki eksik olmaz agzindan. cok seviyorum onu

bencede görümce olmamasi büyük bir avantaj cünkü kaynanan seni kizi olmadigindan kzi gibi sevipte basina dert olmiyabilir ?

olabilir ayşincim, benim kayınvalidem de seninki gibi
ve benimde esimin kiz kardesi yok.
kayınvalidem kendi cok cektigi halde sagolsun hic ismimle hitap etmemistir bana
cim eki eksik olmaz agzindan. cok seviyorum onu

allah nazarlardan saklasin

sende onun gibi bi kayinvalide olursun insallah süpürgesiz cadim benim :1hug:

arkidisler sevgili denizimin sizlere cok cok slm var arada ona laf aticakmisiniz ben yetistirim ona oda size cvp verecekmis hee bu arada kocisi is görüsmesine gitmis sizlerdn bol bol dua bekliyo

GULSAH cim gecmis olsun canim iyiki hizin normalmis yoksa dahada panik yapip yanlis bisey yapabilirdin Allah korusun.
Hekat cim kizin hayirli olsun:)
kaynanadan dertli olan arkadaslar bence kendinizi hic uzmeyin onlarda ne gordulerse kaynanalarindan onu yapiyolar ve jenerasyon farkini unutmayin bence biraz hosgorun onlar sizler kadar bilincli degilki.
CEREZIM guzel haberlerle gel.
NAZAN cim gecmis olsun ama ben sana mapusta demistim duvar dibinde yatma diye:))

dedigim gibi kizlar benim kaynana oglunu kiskanmsindan ve su ilgisizligi haric hic bir derdim yoktur onla... hani isime karismaz, giyimime fln filan daha kötüleri var...

elifcim ve kayinvalidesinden hic bir sikayeti olmiyan arkadaslarim ARANIZ BOZULMASIN, hep böyle gider nazar degmez hic bir zorluk yasamazsiniz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…