2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim.
çerezim maşallah minişimize.iyi olmanıza sevindim.
hekatcim gözün aydın canım kızın olucakmış.
mts cim hoşgeldin dikkatli ol canım.şunun şurasında ne kaldı.nazanım sende bırak artık şu oğlanın peşinde koşmayı.kendini ve minik oğlunu düşün birazda canım.
lavinia geçmiş olsun canım.eve gidince dinlen.
bende kemeraltına gittim.fundacım sonunda kızıma beşli setinin aldım.59 ytl ye buldum.peluş battaniyesinide 12 ytl ye aldım canım.şimdi sırada uyku seti ve beşik kaldı.park yatak buldum sallanan,titreşimli,oyuncaklı,alt açma yeri.diğerlerinden daha güzel.119 ytl.fiyatlar nasıl kızlar.en kısa zamanda resimlerini çekip koyarım.

sonra küvet sordum.fileli ve kendinden boşaltma yeri var.onada 14 ytl fiyat verdiler.beşikle onuda diğer ay alayım artık.

Selam arkadaşlaaar. Ben geldiiiim.
Bana dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,dualarınız tuttu. Boşu boşuna vesvese yapmışım. kafamçokkarıştı
Bebişgomu gördüm. Gayet iyi durumu
3 haftada hiç kilo almamışım,aferin aldım doktorumdan. Ama oğluşumun kilosu gayet iyi.1.564 gr.olmuş tosun paşam.
FL:5.84 cm yazıyo
5.84 * 7= 40.88 (boyu böylemi hesaplanıyodu?)
Suyu normalmiş. Rahimağzım normalmiş.
Döndüğünü tahmin etmiştim ama dönmemiş daha. Ayakları aşağıda,kafası yukarda. Dr. 2 hafta sonra tekrar bakacak. 32. haftaya kadar dönmesi lazım. Yoksa sezeryan olabilir dedi.mirmirmirmir
Sonra nst ye bağlandım.Yarım saat dinledim kuzumun kalp atışlarını hem de ilk defa delikafadulden O ne ses odayı çınlattı yaw.
Elevit ve kan hapına devam dedi doktor. 2 hafta sonra rapor yazıcak ssk için.
Yani çok şükür ki endişeyle gitmiştim ama mutlu çıktım doktordan.

buketcim maşallah tosun paşana canım.hadi hayırlısı inşallah 2 hafta sonra dönerde herşey yolunda gider.çok sevindim güzel haberlerle gelmene.az kaldı hadi hayırlısı.

buket masallah ogluna allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
enel bende park yatagım için uykum setimi kemeraltından mina bebeden aldım ordada fiyatlar cok iyi ve cok güzel modeller var bi bak istersen

buket masallah ogluna allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
enel bende park yatagım için uykum setimi kemeraltından mina bebeden aldım ordada fiyatlar cok iyi ve cok güzel modeller var bi bak istersen

sağol edacım.sen ne kadara aldın uyku setini?

ben uyku setiyle beraber sünger yatağı 140 milyona aldım.ama uyku seti özel olarak park yataklar için yapılmış ben kocaelide oturuyorum heryeri gezdim ama bulamadım tatil için izmire gidince mina bebeden buldum ve cok hoşuma gitti

Dr.dan çıkınca alışveriş yaptık kocişimle. Bebişime;
Nivea'nın setini (atta çantası)
Biberon
Biberon fırçası
Burun pompası
Tırnak makası
Potbebe 5'li seti
Kendime;
Göğüs pedi
Pijama takımı
LCW'den bluz aldım

kızlar
doktordan geldim
hemen yazayım bebişimi çok iyiydi biraz suyu az dedi doktor bu doktorun ultrason aletide çok güzeldi beğimi gördüm illk defa
pazarteside detaylıya gireceğim bişey çıkacağını zannetmiyorum ama yinede gir dedi doktor bu arada cinsiyetide öğrendik oğlum olacak sanıyordum ya değilmiş kızım olacakmış çok şaşaırdı ya anlatamam kzım olacakmış kızım

sağol edacım bende yarın bakayım yine olmazsa.çünkü park yatak uykus seti 71 ytl dediler bugün.yatağın içinde minder dahil mi bilmiyorum?
buketcim sende güzel şeyler almışsın canım.güle güle iyi günlerde kullanın canım.benimde almam gerek ama şu acilleri bi halledeyim önce.

deniz 1 canım benim hoşgeldin.gözümüz yollarda kaldı.ama iyi olmanıza çok sevindim.hadi hayırlısı olsun kızın sağlıkla gelsin ailenize sonsuz mutluluk getirsin inşallah canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse canlarım ben çıkıyorum yarın gelirim kendinize iyi bakın öptüm hepini<i ay kızım olacakmış benim ya hala şoktayım hani bu yüzde seksen erkekti allah allah inanamıyorum hadi byee

Diğer topiğe koydum ama bulamayanlar olabilir diye buraya da ekleyim.
29+4 günlük oğluşum. Dr. amcası çok yakışıklı olduğunu söyledi. Hatta pipisini görmesek kız diycem dedi. Çok güzel ağzı-burnu varmışmış

buketim maşallah hokka gibi.41 kere maşallah.rabbim sağlık versin.çok canlar yakacak kerata.güzelliği ile uzun yıllar yaşaın inşallah.

buket oğlun çok tatlııı..nazar değmesin.. deniz bizde bugün senin kualkalarını çınlattık öğrenir inşallah cinsiyetini diye...hayırlı olsun çok sevindim canım hadi gözün aydın

canım cok sevındım..bır tek sen vardın cınsıyetten emın olmayan. uzulme su olayı da duzelır. Bı sorun yoksa bebekde gerısı onemlı degıl

Buket hosgeldın bende senı sordum bugun nerelerde bu kız dıye

gecmısı cok okuyamıyorum neler kaynattınız

slm kizlar ben geldumm...bi yatmisim o yatmisim yani ha ... tam bi tembel teneke oldum..

Kizlar benm kiz dün bütün gün vurdu durdu derimi söktü bugünde tek icimde dolaniyor böyle $i$ikleri görüyorum, sizde nasil ? arada sirada bi tekme atiyor ben ne oldu kizim sessizsin dedigimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…