ha unutmadan tabiki ezgicim cook sevindim KIZIN olacakmis... buketcim senin haberlerinde cok güzel biliyordum güzel haberlerle gelecegini ve oglunda cok yakisikli haaa ne yürekler yakacak.. 41kere masallah
kızlar
doktordan geldim
hemen yazayım bebişimi çok iyiydi biraz suyu az dedi doktor bu doktorun ultrason aletide çok güzeldi beğimi gördüm illk defa
pazarteside detaylıya gireceğim bişey çıkacağını zannetmiyorum ama yinede gir dedi doktor bu arada cinsiyetide öğrendik oğlum olacak sanıyordum ya değilmiş kızım olacakmış çok şaşaırdı ya anlatamam kzım olacakmış kızım
kızlar merhaba ben geldim ya anlamadım ama yinede hayırlı olsun kızı erkeğimi var sağlıklı olsunlar da :Saruboceq: bi aptallaştım ben -tatlicadiarzu- oğlanmı dediler ki.kıza şaşırdın jnm . ama olsun gözünaydın kızda başka oluyo beeeeeeeeeeeee:asigim::1hug:
amin buketcim cümlemizin.
sibelcim benimde kızım bir bakıyorum tekmeler üst üstte dışarıdan bile belli oluyor.tepik atar gibi.bir bakıyorum hep sağımda şiş şiş yuvarlak oluşturuyor.hatta sağıma giderken böyle uyuşur gibi bir histe oluşuyor.ama bazen canım yanıyor.eşşek kızım diyorum bazen :))))
Diğer topiğe koydum ama bulamayanlar olabilir diye buraya da ekleyim.
29+4 günlük oğluşum. Dr. amcası çok yakışıklı olduğunu söyledi. Hatta pipisini görmesek kız diycem dedi. Çok güzel ağzı-burnu varmışmış
yani normal degilm ? hani benim cadi prenses kafasina göre haraket ediyor dün derimi sökecekti bugün cok uyusuk dün okadar oynarsa bugünde yorulur normal degilmi yani ??
ay ne pimpirkliyim ben beaa..
Ay kizlar tikandim wuhahah terliyorum hemde cok asiri derece neden acaba ? sicakda degil viyana buz gibi evde kaloriferlerde kapali cok ama halen bana ates basiyor...
kızlar ben çıkıyorum biraz ütü yapıcam ve meyve
yiyim adanalıda var ooohhhh kızımda iii karnım ağrımıyodu akşam üstü yer değiştirdi heralde dövcem onu olsun bi hesabı sorulacak yaniiii küçük hanımdan.yaramaz
iyi akşamlar arkadaşlar iyi haberler alan arkadaşlarım maşallah bebeklerimizekaydirigubbakcemile5
ufak tefek rahatsızlıklar yaşayan arkadaşlarım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
ben iki gündür biraz kötüyüm dün karnım ağrıdı bayaa ve kızım çok az hareket etti dokuz günün ardından iş bana pek iyi gelmedi anlaşılansenağlama
bugün daha hareketli ama göbeğime değil de aşağıya vuruyo çıkmak mı istiyo napıyo aman inşallah zamanında doğarlar kuzucuklarımız.... :Saruboceq:
herkese günaydın galiba kimsecikler yok daha hadi gelin kızlar
ya bişey soracam benim le aynı durumda olan varmı aranızda hani doktor dedi ya bebeğin suyu sınırda diye ya bi tehlikesi varmı bununn ban bişey söyleyin lütfen
Herkese günaydınlar. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle....
Bugün Cumartesi sessiz olur buralar herhalde.
Denizciğim sana da günaydın. Bırak sınırı suyum azalmış diyen çok arkadaş oldu ama sonraki kontrollerinde düzeldiğini öğrendiler. O yüzden moralini bozma ve bol SU iç.
Herkese günaydınlar. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle....
Bugün Cumartesi sessiz olur buralar herhalde.
Denizciğim sana da günaydın. Bırak sınırı suyum azalmış diyen çok arkadaş oldu ama sonraki kontrollerinde düzeldiğini öğrendiler. O yüzden moralini bozma ve bol SU iç.
CheGuevera cim daha erken sıvı tüket bol bol o normal seviyesine ulaşır su olmasa da meyve suyu (kendin sıkmanı öneririm) süt bol miktarda çorba (mümkünse hazır olmasın) iç..jnm
korkma dr kontrolündeyiz. olabilecek en kötü şey suyun az diye sezeryana alınman olabilir.
ama o zamana kadar düzelir normal seviyeye ulaşır emin ol jnm.