2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerinide hissetmeye başladım kuvvetli seyirmele şeklinde hareketler.dışardan bakanda görebiliyor.ben bişey sormak istiyorum.sırt üstü yatarken kalktığım zaman göbeğimde sivri bi tümsek sertlik oluşuyo göbeğimin şekli komik bi hal alıyor sizdede oluyormu.eğer oluyorsa o sivri şey nedir ve neden oluyor merak ettim.o pozisyonda kalkmak bebeğe zarar veririmi?

canım o gördüğün büyük bir ihtimal bebeğindir ama kalkarken yavaş yavaş ve mutlaka yan tarafından kalkmanı tavsiye ederim hem daha rahat olur senin için

peki arkadaşlar bebeğiniz hareket ederken neresi ayağı neresi başı ayırtedebiliyomusunuz ben ayırt edemiyorum sadece kuvvetli seyirmeler vurmalar gibi hareketler hissediyom.

evet sanki böle tenimi yırtmak istiyormuş gibi hareketler.ama acı vermiyor şimdilik hoşuma gidiyor.göbek deliğimin sağ-sol tarafında ittirme gibi hareketler olurken kasıklarımın olduğu yerdede kıpır kıpır sanki tekme gibi şeyler oluyor.başı şuan yukardadır değilmi.

ben kafasını poposunu hissediyorum...bazen bir dayanıyor acaip sert ve yuvarlak oluyor...pozisyonunu bildiğim için el ve ayaklarınıda anlıyorum..vuruduğu yerlerde belli oluyor...ama duruş pozisyonunu bilmesem haytta neresi eli neresi ayağı anlmazdım...

kişiye göre değişiyor canım bazılarında aşağıda bazılarında yukarı da olur bu haftalarda 32.haftaya kadar baş aşağı dönmeli diye biliyorum

öykü bebek bende bu hafta çok zorlanıyom.dün gece uykumda nefessiz kaldım resmen boğuluyodum.normalmiş bebek akciğerlere bası yapıyo yüksek yastıkta yatmalıymışsın.

Günaydın arkadaşlar. Gününüz güzel geçsin inşallah. Burada hava kapalı. Sabaha kadar yağdı şarıl şarıl Şimdide çok kapalı heran indirebilir. Bugün alışverişe çıkıcam annemle yağmur yağsın hava açılsın diye bekliyorum.

ayyy ben çok heyecanlıyım...kızımla buluşmaya gidiyorum randevum 13.45 te...off valla saatler geçmek bilmiyor....

bana artık günlerde geçmiyor gibi geliyor..daha çoooook varmış gibi hissediyorum doğuma...sabırsızlanıyorum artık

herkese günaydın kızlar istanbulda yağmurlu bu gün benim de içimde sebepsiz bi sıkıntı var

rehavetcim güzel haberler alırsın umarım benim randevum haftaya bende acayip sabırsızım elimden gelse her gün gidicem doktora

yok bugün kimsecikler yok oyyyyyyyyyy oy bende çıkarım birazdn ondan sonra gelirseniz varyaaa sabahtan beri sizi bekliyorum

merhaba surrender bendede aynı durum var. Bence zarar verebilir o yüzden bir yerden destek alarak karnına yüklenmeden doğrulman gerekir.

melekcim ve surruender yatış ve özellikle kalkış pozisyonlarımız çok önemli her ikisi içinde yana dönmeyi öneriyorlar kalkarken kesinle dik değil yana dönerek kalkacağı zyatarken de kendimizi küt diye yatağa atmayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…