2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bılıyorum tatlım bende aynı seyı soyledım zaten. Benım 2 ay kadar once oluyordu bende yan tarafa desteklenerek kalkmaya basladım yanı ıyı bısey degıl dıyorum bende arkadasakaydirigubbakcemile

Bebiş hazırlıklarına dün aldıklarımın fotolarını ekledim kızlar. Hazır hava açmışken çıkayım hemen yeni ciciler almaya. Dönünce görüşürüz kızlar.

yok valla bende zaten çok az oynuyor onuda bilmiyorum neresi başı nersipoposu
dotor suyu az olduğunda az oynar dedi zaten

kızlar ben geldim.
şimdi size haberleri vereyim geçmişi sonra okuyayım olurmu?
şimdi benim melek kızımın suyu filan gayet iyi.rahim ağzı da öyle.açılma saçılma yok şükür:Saruboceq:
kızımın kilosu 1634 gr.
boyu da: 40 cm.
kızlar tontoş bir şey..görseniz bayılırsınız.aynı benim bebekliğim.kayınvalidemde öyle dedi.doğumu bebeğin gelişiminden dolayı şubatın 20sinden sonra bekliyormuş.
bu arada doğum kilosu olarak da bu şkeilde giderse 3900 gibi bekliyor.
4 kilonun üzerinde olursa riske alıp normal yaptıramam sezeryana alırım seni dedi.
birde kızım muhtemelen saçsız olacakmış kızlar.görseniz çok komik saçı hiç yok.:roflol:dedim nırmal mi,elbette normal dedi.
başı hala aşağı pozisyonda kızcağızımın.böbreklerimdeki büyüme devam ediyor.orayada baktı ultrasonla.yapacak bir şey yok dedi.doğumdan sonra eski haline gelecek.
neyse4 bu arada suyu azalan arkadaşlar için sordum;eğer suyum azalıyor olsaydı ne olurdu dedim..
valla gülşah dinlenme,hormon iğneleri ile birlikte biz anne karnındaki süreyi uzatıyoruz deid.
bu aşamada ayağa kalkılmaması en önemli şey dedi.hormon iğnelerini kullanması gerek dedi.birde bol su..ne kadar su dedim.4 litreye yakın dedi..sadece tuvalet için ayağa kalkılırsa bebek anne karnında 36.haftaya kadar kalıyor dedi..
işte böyle canlarım..
bebelerimize kocaman bi maşallah

ha bu arada onu da yazayım..artık ağır hareketlere başla dedi..ani kalkışlar sert hareketler yapma dedi.sen hala hoppidi hoppidi geziyorsun dedi.
bebek çok rahatsız oluyor birde üstüne üstlük yeri daralıyor dedi.kordon dolanması olabilir dedi..
araba kullanmayı da sordum..kullanabilirsin dedi..
işte böle cancağızlarım.

güaydın arkadaşlar,
dün güzel haberlerle gelen arkadaşalr gözünüz aydın, buket maşallah oğluşuna ağız burun tam yerinde. gülşah alya derin'e de maşallah, kocaman olmuş. ayrıca su meselesini sorduğun içinde sağol. hormon iğnesinden hiç bahsetmediler acaba diyorum durumum o kadar kötü değil de ondan mı? hani kendi kendime iyi pay çıkarmaya çalışıyorum.
deniz 1, che gözün aydın tatlım, kızın hayırlı olsun, su sorunu ben de de var canım ama bana az demişlerdi bak senin azalmamış sınırda. bol bol dinlen, bol su iç. sen evhamlısın zaten bir de bunu iyice büyütüp kızını üzme emi?
rehavet senin de iyi haberlerini bekliyoruz canım.

herkese selam kızlar çok sık giremıyorum siteye moralim cok bozuk ew sahibimiz ewi satıomus kriz yuzunden bankaya borclanmıs bu sogukta ew arıoz doguma kadar bulup cıkmak gerek ewden offfff:çok üzgünüm:

herkese selam kızlar çok sık giremıyorum siteye moralim cok bozuk ew sahibimiz ewi satıomus kriz yuzunden bankaya borclanmıs bu sogukta ew arıoz doguma kadar bulup cıkmak gerek ewden offfff:çok üzgünüm:

kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun. inşallah kısa zamanda uygun bi ev bulursunuz. yardım edecek birileri vardır di mi?

saol canım,:1hug:yardım edecek birileri bi annem var başka kımse yok eşimin aılesıyle zaten gorusmuyoruz tasınma işi kış vakti nasıl olacak bilmiyorum canım cok sıkkın eşimede belli etmemeye çalısıyorum oda cok sorun yaptı kafasında cunki fisfisfis

iclalciğim dikkat et fazla stres yapma gebelikte bebek sağlığı için en önemli iki şey beslenme ve stres kontrolü lütfen dikkat et eşin halletsin hwrşeyidelikafadulden

maşallah bebişine iyi bakmışsın canım sen kaç haftalıksın allah bağışlasın

selam kızlar ben geldim. şeker yüklemem vardı bugün ama daha sonucumu öğrenmedim ben şekerimin çıkmayacağına inanıyorum umarım öyle olur. geçmişi okuyayım bakayım neler olmuş

tatlım çok sevindim bebişin iyimiş. inşallah sağ salim atlatırız :Saruboceq:

fencidmlrms, niloşş, Saruboceq+, İC/@/ okuyun okuyun geçmişi okuyun benim oğlan kızmış meğerse böcüğüm seninde bi ara su sorunu vardı demi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum cevaop yaz nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

anam ne diyon sen gııııı. nettin oğlanın pipisini. hayırlısı olsun kız erkek sağlıklı olsun da

valla bacım öle erkek diyorduk kız çıktı aman allahım eli ayağı sağlam olsun sğsalim doğsunda hiiç farketmez ya işte su su meselesi accık korkuttu beni ya suy az olursa ne olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…