2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben yazmadan kimsenin yazdıklarıın göremiyorum yoksa yzmıyonuz m gülşah ordamısın kı<z bişey sordum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet biraz az dedi
doktor bebk fazla oynamıyor dedim işte
o yüzden olabilir
dedi
ay ne olurki
suyum z olurrsa yta allahım bi kerede doktora gittiğimde kafaya takack bişey olmasın ya zararı ne acaba yaa

bol su iç denizcim. zararını bilmiyorum ama düzelir bak aramızdan birinin suyu normale dönmüştü.

buketim masallah ogluna.. resmine bak hele sunun.. profilden poz vermis yakisikli
checim kizin kiymetli olsun canim.. suyunuda fazla kafaya takma.. arkadaslarinda dedigi gibi bol su tüket..
rehavet canim su anda doktordasindir sen.. hayirli haberlerle gel canim

deniz dedim ya benim suyum azdı diye, bi de sibserin suyu azdı çok şükür normale dönüyoruz ama ben 3 haftadır sürekli yatıyorum. fazla ayağa kalkma, yat dinlen ve bol su iç.
eğer su çok azalırsa sezeryana alıyorlar, çünkü su az olunca bebek riske giriyor, gelişim geriliği olabiliyor. daha yumuşak bi şekilde anlatmaya çalıştım önceki yazdıklarımda ama ya okumadın yada anlamadın. sana sınırda demiş az dememiş, panik olmadan bebeğini üzmeden yat dinlen suyunu iç. pazartesi zaten ayrıntılın varmış, detaylı olarak orda söyler dr. un.

tamam tamam anladım aboo allah korusunya umarımgeri düzelir pazartesi belli olur umarım iyidir

bu gece rüyamda dogum yaptim..
cok kolay bi dogumda..
esimdi ebe..
kapkare bi kizim vardi..esmer.. üzüm gözlü.. :asigim:
oy oy.. zaman azaliyo gittikce.

çerez kız ne güzel rüya öyle helede eben baya iyimiş
maşallah
benşim kızım kara olacak kesin ben esme r baba esmer
saçlar kıvırcık ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

çerez kız ne güzel rüya öyle helede eben baya iyimiş
maşallah
benşim kızım kara olacak kesin ben esme r baba esmer
saçlar kıvırcık ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

seninki kesin esmer o zaman :ecrin_bebek:
bizde ben bayaz tenliyim esim esmer..
ben yesil gözlüyüm esim ela.. kaydirigubbakcemile2
cok merak ediyorum hangimiz daha agir bastik diye..
ben sütbeyazi bi bebe istiyorum.. saglikli olsunda... sonra beyaz tenli olsun
:CüvCüv:

ben yemek yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın bebişlerede tabi
öpüldünüz kız gülşah -cevap vermedin küstüm

esmer gen daha baskın olurmuş diye biliyorum ama yinede yanılıor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…