2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar... benim doktorum da bol sıvı tüketmemi söylemişti... bi de suyun kan yapıcı özelliği var diye biliyorum ben, zaten bebeklerimiz bizim kanımızla besleniyorlar ya o yüzden su çok faydalı...:içelim:

papatyang, sehnaz52, sido, xnazanx+ hepiniz öpüldünüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm dunya guzelleri anca gecmisi okudum, buket bayildim ogluna masallah subhanallah Allah nazarlardan esirgesin , isirasi geliyo insanin yaa:))

gulsahcim senin kizinda masallah tosun olcak heralde, neyle besliyosun kiz soylede bizle oyle besleyelim:)) Allah hepimizin bebisini nazalrdan kotuluklerden korusun inslhhhhhhhhh

geldimmm deniz geldimm:mymeka:
sayfa açıktı ben içerdeydim ondan yazamadım güzel bacım.
benim öyle bir durumum yoktu.yanlış hatırlıyorsun canım.hem sınırda demiş bişe dememişki niye pabnik yapıyosun sen yaw:tomato:
prensesin hayırlı olsun bu arada.maşallah ona..

buketcim oğluşa bayıldım.prens gibi birşe bu..maşallah

rehavet canım sende kanımca doktordasın iyti haberlerini bekliyoruz..

hacer bacım seni de yolmak lazım niye o kadar ge.ç yazdın..yerim kızını ben senin.Allahım inşallah gönlündeki gibi bi kız çocuğu verir.ayrıca da ayıpsız kusursuz..:Saruboceq:

unuttuklarım varmı be yaakafamçokkarıştı

bu arada Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın kızlar:Saruboceq:
çok teşekkür ederim:1hug:
vesikalığıda var ama ancak evde yollayabilirim size onu..
nazanım bitanem inan özel bişe yapmadım.bende anlamadım zaten naıl bu kilolara geldiğini:)
sağlıklı olmaları en önemli şey dimi bitanem

bu arada adayadayı canım belkide açılma yoktur sende ondan vermemişlerdir.meleke vermişler mesela.
yani açılma derken rahim ağzı boyunda kısalma anlamında deidm.
bol bol yatın kızlar.kalkmayın ayağa..
Allahın izniyle şunun şurasında ne kaldı 6/7 hafta :Saruboceq:

unuttuklarin yok bu bir..sositososito
ben gecmisi okurken not tutuyorum ayriyetten, kime ne yazacagimi unutmuyayim diye buda ikii:lepi:
gec yazdim cünkü doktordan direk eve gecti evdede net yok. kusuruma bakmayin buda dört
eli ayagi düzgün olsun saglikli olsunda.. basimin üstünde yeri var buda bes
:asigim:

fistikim senin kilolar ne alemde??
kac kilo aldin bastan bu yana ??
sengözlerimebaksanab

anaaa dur onu düzeltmedim.
ben 1 kilo daha almışım.
toplamda 7 kiloyla devam ediyorum...hemen yazıyım öteki tarafa..
iyi hatırlatıın..

evet gülşahçım haklısın, çok şükür açılma yoktu. yatmaya devam zaten, bir de 29undaki kontrolden yüzümün akıyla çıkarsam değmeyin keyfime hihoyyyt ya 6-7 hafta deyince içim bi tuhaf oldu.

evet gülşahçım haklısın, çok şükür açılma yoktu. yatmaya devam zaten, bir de 29undaki kontrolden yüzümün akıyla çıkarsam değmeyin keyfime hihoyyyt ya 6-7 hafta deyince içim bi tuhaf oldu.

kulaga ne kadar az geliyormu dimi 6-7 hafta,,
ama cidden az kaldi artik

ayy canım benim zamanımız az kaldı hayırlısıylan..
bu kadar zamanı atlattıkki bundan sonrası da çabucak geçecek tahmin ediyorum..
inşallah bu kadar yolun sonuna yaklaştık..
gerçektyen az kaldı..

selam kızlar.
sabah sabah kemeraltına indik.dün yatak falan sormuştum.meğerse bana yardımcı olan beyefendi teyzemin eşinin kuzeniymiş.edacım mina bebe demiştin ya orası canım.yatağımızı,uyku setimizi,küvetimizi,banyo havlumuzu ordan aldık.çok uygun fiyatlara geldi.içimede sindi.bu akşam resimlerini koyucam kızlar.çok güzel mutluluklar bunlar.zamanda azaldı iyi oldu aldığımız.
gülşahcım maşallah prensesimize ne kadar çabuk büyümüş.41 kere maşallah.annesine yardımcı oluyor hemen büyüyerek kızın.sağlıkla inşallah kalan süresini doldurur.
iclalcim canım dikkatli ol.ben bir kış içinde 2 kere ev taşıdım.temizlikçi falan tut,hamalda tutun canım.kendini yorma doğumada az kaldı.allah yardımcın olsun.
rehavercim güzel haberlerini bekliyoruz şekerim.böyle güzel haberler geldikçe bizde motive oluyoruz doğuma az bir zaman kala.böyle deevam inşallah.
çerezim rüyan çok güzel.bende aynı rüyaya benzer hamileliğimin başında görmüştüm.inşallah öyle rüyalarımızdaki gibi doğumlar yaparız canım.

meraba kızlar nasılsınız bebişler nasıl....
ya beim daha 12 haftam var 12 yıl gibi geçmezzzzzzzz

tabi canim onemli olan sagliklari, ama bazen diyorum aceba cokmu kucuk bebegim, karnin buyumemis fazla diyolar uyuz oluyorum, evhamlaniyor insan

seninki erkeklikten vazmı geçtia.s kızamı döndüa.s hayırlısı olsun canım:roflol::roflol: sendebi damat ararsın bizim gibi ben bide iki damat aricam 2 kız var bende:roflol::roflol:

ayy canım ya ne güzel herşey normal ve çok tatlıı oğluşuuuuuunnnn. allah nazarlardan saklasın. ne güzel bişi doktordan mutlu çıkmak.
canım daha öncede yazmıştım ama bol su iç. bol bol dinlen ve herşeye canını çok sıkma düzelecek suyu da merak etme
hoşgeldin canım.bende çok sırt üstü yatıyorum ama uyanınca karnıma bakmaya fırsatım olmadı ve aklıma da gelmedi.
herkese selam kızlar çok sık giremıyorum siteye moralim cok bozuk ew sahibimiz ewi satıomus kriz yuzunden bankaya borclanmıs bu sogukta ew arıoz doguma kadar bulup cıkmak gerek ewden offfff:çok üzgünüm:
canım benim umarım en kısa zamanda herşey hallolur. dikkat etmeye çalış.

çerezcim canım sende bebişi görmeye gittiydin okudum ama yazdım mı bilmiyorum herşeyin normal olduğunu yazmışsın maşallah kızına ayrıca rüyanda çok güzel çatlaksın adamı ebe yapmış ya. ama doğumun inşallah rüyandaki gibi kolay olur.

ayrıca nazancım markette yaşadığın olay da baya hoş demek naz yaptın he. çılgıııınn
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum bende hastayım bana da geçmiş olsun. çok yoğunum bu aralar giremiyorum fazla girince de çabuk çıkıyorum geçmişi okuyamıyorum bugün biraz fırsat bulabildim. haftayahatta yarından itibaren fırsatım olmayabilir eşimin abisigil gelecekler ve bir hafta bizdeler fırsat buldukça girmeye çalışırım öpüyorum herkesi. byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…