esmer gen daha baskın olurmuş diye biliyorum ama yinede yanılıor olabilirim
hacer bacım seni de yolmak lazım niye o kadar ge.ç yazdın..yerim kızını ben senin.Allahım inşallah gönlündeki gibi bi kız çocuğu verir.ayrıca da ayıpsız kusursuz..:Saruboceq:
unuttuklarım varmı be yaakafamçokkarıştı
bu arada Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın kızlar:Saruboceq:
çok teşekkür ederim:1hug:
vesikalığıda var ama ancak evde yollayabilirim size onu..
nazanım bitanem inan özel bişe yapmadım.bende anlamadım zaten naıl bu kilolara geldiğini:)
sağlıklı olmaları en önemli şey dimi bitanem
bu arada adayadayı canım belkide açılma yoktur sende ondan vermemişlerdir.meleke vermişler mesela.
yani açılma derken rahim ağzı boyunda kısalma anlamında deidm.
bol bol yatın kızlar.kalkmayın ayağa..
Allahın izniyle şunun şurasında ne kaldı 6/7 hafta :Saruboceq:
evet gülşahçım haklısın, çok şükür açılma yoktu. yatmaya devam zaten, bir de 29undaki kontrolden yüzümün akıyla çıkarsam değmeyin keyfime hihoyyyt ya 6-7 hafta deyince içim bi tuhaf oldu.
bu arada Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın kızlar:Saruboceq:
çok teşekkür ederim:1hug:
vesikalığıda var ama ancak evde yollayabilirim size onu..
nazanım bitanem inan özel bişe yapmadım.bende anlamadım zaten naıl bu kilolara geldiğini:)
sağlıklı olmaları en önemli şey dimi bitanem
fencidmlrms, niloşş, Saruboceq+, İC/@/ okuyun okuyun geçmişi okuyun benim oğlan kızmış meğerse böcüğüm seninde bi ara su sorunu vardı demi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum cevaop yaz nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy canım ya ne güzel herşey normal ve çok tatlıı oğluşuuuuuunnnn. allah nazarlardan saklasın. ne güzel bişi doktordan mutlu çıkmak.Selam arkadaşlaaar. Ben geldiiiim.
Bana dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,dualarınız tuttu. Boşu boşuna vesvese yapmışım. kafamçokkarıştı
Bebişgomu gördüm. Gayet iyi durumu
3 haftada hiç kilo almamışım,aferin aldım doktorumdan. Ama oğluşumun kilosu gayet iyi.1.564 gr.olmuş tosun paşam.
FL:5.84 cm yazıyo
5.84 * 7= 40.88 (boyu böylemi hesaplanıyodu?)
Suyu normalmiş. Rahimağzım normalmiş.
Döndüğünü tahmin etmiştim ama dönmemiş daha. Ayakları aşağıda,kafası yukarda. Dr. 2 hafta sonra tekrar bakacak. 32. haftaya kadar dönmesi lazım. Yoksa sezeryan olabilir dedi.mirmirmirmir
Sonra nst ye bağlandım.Yarım saat dinledim kuzumun kalp atışlarını hem de ilk defa delikafadulden O ne ses odayı çınlattı yaw.
Elevit ve kan hapına devam dedi doktor. 2 hafta sonra rapor yazıcak ssk için.
Yani çok şükür ki endişeyle gitmiştim ama mutlu çıktım doktordan.
canım daha öncede yazmıştım ama bol su iç. bol bol dinlen ve herşeye canını çok sıkma düzelecek suyu da merak etmekızlar
doktordan geldim
hemen yazayım bebişimi çok iyiydi biraz suyu az dedi doktor bu doktorun ultrason aletide çok güzeldi beğimi gördüm illk defa
pazarteside detaylıya gireceğim bişey çıkacağını zannetmiyorum ama yinede gir dedi doktor bu arada cinsiyetide öğrendik oğlum olacak sanıyordum ya değilmiş kızım olacakmış çok şaşaırdı ya anlatamam kzım olacakmış kızım
hoşgeldin canım.bende çok sırt üstü yatıyorum ama uyanınca karnıma bakmaya fırsatım olmadı ve aklıma da gelmedi.arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerinide hissetmeye başladım kuvvetli seyirmele şeklinde hareketler.dışardan bakanda görebiliyor.ben bişey sormak istiyorum.sırt üstü yatarken kalktığım zaman göbeğimde sivri bi tümsek sertlik oluşuyo göbeğimin şekli komik bi hal alıyor sizdede oluyormu.eğer oluyorsa o sivri şey nedir ve neden oluyor merak ettim.o pozisyonda kalkmak bebeğe zarar veririmi?
canım benim umarım en kısa zamanda herşey hallolur. dikkat etmeye çalış.herkese selam kızlar çok sık giremıyorum siteye moralim cok bozuk ew sahibimiz ewi satıomus kriz yuzunden bankaya borclanmıs bu sogukta ew arıoz doguma kadar bulup cıkmak gerek ewden offfff:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?