2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim merak ettiğim bir konu var:1rolleyes: bebişler bizim kanımızla besleniyorsa yabide babasının kanını taşıyorsa orada biçelişki olmuyormu:1shok: bebeği zehirlemiyormu iki farklı kan:uhm:

kızlar doğumdan sonrada görüşelim kopmayalım bebişlerimizin gelişimlerini yazarız rüya diğince bikaçgün önce bende bebişime süt emdiriyordum göğsümden sütler fışkırıyordu hayır olur inş

kızlar benim merak ettiğim bir konu var:1rolleyes: bebişler bizim kanımızla besleniyorsa yabide babasının kanını taşıyorsa orada biçelişki olmuyormu:1shok: bebeği zehirlemiyormu iki farklı kan:uhm:

canım bebeğin kanıyla annenin kanı birleşmiyor tatlım eğer karışsa zehirlenme değil çökelme olur bebek ve anne ölür. anneyle bebeğin kanı karışmaz. anne plesantaya aktarır besinleri bebe de oradaki kandamarları aracılığıyla beslenir ben böyle biliyorum.

şeker yüklemem normal çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş yaşasınn açlık 86 şeker yükleyince 145 çıkmış doktor normal demiş asistanı aradı şimdik. ama içimden geçmişti. yani annem babam sülalemde bir çok kişi şeker hastası diye herkes korkmuş. ama çok şükür sonuç yüz güldürücü.DDDDDD

senin adina cok sevindim cnm ins benimkide düzelirde rahat nefes alrim artk

senin adina cok sevindim cnm ins benimkide düzelirde rahat nefes alrim artk

canım bende yazıları okudum şekeri yüksek çıkanları da tedirgin oldum şimdi 140dan az olmalı yazılmış ama benim tesellim doktorun normal demesi. ve laboratuar referans aralıklarının farklı olması. inşallah seninde normale döner de rahat edersin canım ya. napim bende dikkat edeyim biraz daha diyorum.

kızlar döndüm eve sonunda..bende anlatayım bakalım..kızımın gelişimi çok iyiymiş,suyum iyimiş,kızımın başı yine aşağıda.normal doğuma uygun ama şuan kesin konuşmak çok yanlış dedi..32.33. haftada daha belli olur dedi...
kızım 1500 gr 42 cm..uzun boylu olacağa benziyor..burada hep 1600 lü rakamları görünce azmı dedim dr a hayır çok iyi ne az ne çok dedi kilosuna..zaten normal doğum istiyorsun bence böyle devam etmesi yararına dedi.
sonra toplamda 10 kilo aldımkafamçokkarıştı oda bu ay çoştu.bacak ve kalça ağrımdan hreket edemememiştim hiç..bide ödem oluşmaya başlamışfisfisfis halbuki tuza falan çok dikkat ediyorum..neyse kiloma normal dedi dr.boyun da uzun zaten göstermiyorsun kafana takma dedi..
şeker yüklemesi olayı bizim hep gümbürtüye gitmişti..nasip olmadı..bu hafta içi onada bakacak...

ay bu arada hatırlarsınız geçen ay ultrasonda çok korkunçtu diye 2 gün ağlamıştım,başım ağrıdan çatlamaıştı...anladımki kadının cihazından kaynaklanıyor..çünkü 2 boyutluda yandan tostop suratlı yuvarlak kafalı,minik burunlu bişey var:asigim:
ama 3 boyutluda gerçekten değişik..bunuda söyledim geçen ay ağladığımı falan,olurmu çok güzel bir bebek dedi..hem birşeyi olsa bunu sizden saklamaya hakkım yok..hukuken de yok dedi..endişelenmeyin dedi..kaydirigubbakcemile2
heee bide çok hareketli olmasını sordum..hareketli olması bizi sevindiren bir durum dedi.valla gece gündüz aç tok hiç farketmiyor durmadan tepiyor kızım
işte böyle kızlar....

saruboceq buket rehavet maşaallah bebişlerinize Allahım inş. hepımız sorunsuz bi şekılde atlatırız bu gebelık sürecini kızlar gögsünden su gelen varmı öyle su ki badıme kadar gecmiş sasırdım

iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim...
gülşah kızına maşallah tostosa bak hele sensırnaşık şey....
damla şekr yüklemen iyi çıkmış darısı benim başıma...
denizcim sende bol bol su iç canım
iclal Allah kolaylık versin...inşallah hemen gönlüneze göre ev bulursunuz:teselli:
unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasınlar..
ay bayılazaaaaaam başım çok dönüyor:bbo:

Bütün arkadaşlar hastaneden güzel haberlerle gelmişler ne güzel. 1700 leri de gördük ya. Az kaldı 2 kilo üzerini görmeye. Dayanın garriiiidelikafadulden

iyiaksamlar dün ve bugün doktordan gelen arkadaslar gözünüz aydin.kimsede korkulacak bir durumyok sükür.herkese masallah.
fenci sonucun iyi cikmis gözünaydin canim

hadi canım gözün aydın minik kızın iyiyiymiş. bak birde bu kadar güzel kızın var o kadar ağlamıştın. ne güzel ya herşeyi iyi maşallaahhhhhh allah nazarlardan saklasın. inşallah şeker yüklemesini de atlatırsın .

canım benden de geldi doktor bol süt olacak dedi. sakın ha sıkma göğüslerini erken doğuma sebep oluyormuş tamam mı kendi gelirse gelir sen sıkma tamam mı?

Gülşahım maaşallah yeğenime ne güzel haberler bunlar böyle. Tombiş olacak ne güzel yumuk yumuk elleri olur,ayy ısırasım geldi müsaade edersin dimi Şeniz

herkese selam kızlar çok sık giremıyorum siteye moralim cok bozuk ew sahibimiz ewi satıomus kriz yuzunden bankaya borclanmıs bu sogukta ew arıoz doguma kadar bulup cıkmak gerek ewden offfff:çok üzgünüm:
Üzülme İclalcim her işte bir hayır vardır. Dua edelim Allah rast getirsin canım.

bizde ben bayaz tenliyim esim esmer..
ben yesil gözlüyüm esim ela.. kaydirigubbakcemile2 cok merak ediyorum hangimiz daha agir bastik diye.. ben sütbeyazi bi bebe istiyorum.. saglikli olsunda... sonra beyaz tenli olsun
Ayy sanki bizi tarif ettin. Ben ve etrafımdaki yakınlarım bunu çok merak ediyolar,acaba hanginize benziycek diye. Hele ben çatlıycam gaaariiiiii. :ecrin_bebek:

Gözünaydın canım. Hadi bunuda hayırlısıyla atlattın. Allah sağlık versin.

Gözünaydın canım. Bu sefer için rahat dönmüşsün. Boşuna ağladın üzüldün bak. Maaşallah kuzucuğana

canım benden de geldi doktor bol süt olacak dedi. sakın ha sıkma göğüslerini erken doğuma sebep oluyormuş tamam mı kendi gelirse gelir sen sıkma tamam mı?

tamam canım sıkmam oh oh sütlü anne olacagız inşaallah sevındım valla kaydirigubbakcemile5 bu arada s ekerın normal cıkmıs canım gözün aydın

aekidisler su 7910 ticker varya hani cetvel yapiliyo ben ondan yapmak istiyorm fakat bulamdm onun bi linki vardi birisi onu cok güzel bi sekilde aciklamisti nasl yapilacagini siz biliyomusunuz nerede lütfen yardimci olunnn sabahtan beri ariyorm fakat bulamadm

rehavetcim maşallah miniş kızına.hadi az kaldı 2 kiloya.41 kere maşallah.
damlacım sevindim canım şekerinin güzel çıkmasın.geriye az bir zaman kaldı.gönül raahatlığı ile geçirirsin inşallah.
deniz che canım bol bol dinlen.yol bitmek üzere.son günlerin tadını yatarak çıkar canım.doğumdan uzun bir süre yatamayacağız bu minişler yüzünden:)).

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/164822-kizlar-takvimler-nasil-yapiliyo.html
birde burası var burdada anlatıyor ama daha önce verdiğim resimlerle olmuş daha güzel anlatılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…