2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ay ay yerim ben onuu maşallah
gözün aydın canım allah sonuna kadar böyle sorunsuz tamamlatsın inşallahŞeniz

iyi akşamlar kızlar ben geldim. bugün arkadaşlarım vardı o yüzden hiç gelemedim buraya
umarım herkes iyidir. ben bi geçmişe bakıp geleyim

enelcim güle güle kullanın kızınla canım aldıklarınızıkaydirigubbakcemile2
5 li set aldığını yazmışsın hani şu sitedekilerdenmi? resimlerini koysan da baksak merak ettim canım

gözün aydın damlacım şekerin normal çıkmış sen de atlattın bunu darısı yeni yaptıracakların başına inşallah . yalnız senin de dediğin gibi sınırda sanırım sen yinede az da olsa dikkat et için rahat olsun canımyerimseniben

gözün aydın canım yerimseniben
kızın da manken gibi olacak maşallah boylu poslu hihoyyyt

denizcim gözün aydın sonunda sende öğrendin cinsiyetini
kızın uğurla gelsin inşallah
kafanı fazla takma su meselesine bol bol dinlen bol bol da su iç bak herşey yoluna girecek allahın izniyle

buketcim senin oğlanada bin kere maşallah canım
sağlığıda iyiymiş allah nazardan saklasın yakışıklı oğlunu

nasıl resim yükleyecem ben ya((????

ImageShack® - Image Hosting
gözat yazan yerden resmi ekle
host it yazan yere bak
sonra aşağıda (Hotling for forums (1) yazıyo) çıkan linklerden ilkini cevap yazdığın yere yapıştır. unutma yukarıdaki linkler değil aşağıdaki linkler. a.s.resim çıkar
umarım anlatabildim

host it yazan yere bas demek istemiştim-tatlicadiarzu-

damla gözün aydın canım, çok sevindim. ailende olup sen de olmaması gerçekten sevindirici.

canım 41 kere maşallah güzel kızına ne güzel haberler bunlar, kendim almış gibi seviniyorum.
nasıl resim yükleyecem ben ya((????
aslı nereye yükleyecen resmi?

fundacım bu akşam ekleyecektim fotoları ama misafirim var.gece belki eklicem.merak etme canım teyzeleri görmezse olmaz kızımın cicilerini.

gözün aydın damla şekerin normal çıkmış
enel güle güle kullansın bebişin cicilerini
gülşah maşallah bebişine
che demek kızın oluyor hayırlı olsun maşallah senin kzınada
rehavet maşallah kızına

hadi gözün aydın
seninde gözün aydın
teşekkürler
bu arada herkkese iyi pazarlar pazartesi görüşürüz öptümmm
aslında daha çok mesajdan alıntı yapmıştım ama bukadarı çıkmış nesem hadi byee

bende kontrole gittim bugun kızımın başı aşagıda. 1250gr ve boyu 37cm.olmuş .bana tatilde cok kilo almıssın dedi 1ayda 3 kilo cokmus başından beri cok iyi gidiyordun aman dikkat et ekmek makarna hamur işinden uzak dur dedi.oysaki hamileliğimin basından beri 6-7 kilo aldım cok mu?

canım gözün aydın maşallah kızına
aldığın kilolarda bence hiç fazla değil normal gbi senin doktor biraz titiz galiba

bence kilosu normal canım.haftasıylada uyumlu.maşallah.bence aldığın kilo çok değil.ben son 3 ayda 9 kilo aldım doktorum hiçbirşey demedi.

edacım aldığın kilo çooook normal...ama kilolu hamile kaldıysan dr özen göstreiyor olabilir fazla almamana..normalde çok iii..keşke bende becerebilseydim..bu löp gibi oturdum karşılığınıda aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…