ay ay ay yerim ben onuu maşallahkızlar ben geldim.
şimdi size haberleri vereyim geçmişi sonra okuyayım olurmu?
şimdi benim melek kızımın suyu filan gayet iyi.rahim ağzı da öyle.açılma saçılma yok şükür:Saruboceq:
kızımın kilosu 1634 gr.
boyu da: 40 cm.
kızlar tontoş bir şey..görseniz bayılırsınız.aynı benim bebekliğim.kayınvalidemde öyle dedi.doğumu bebeğin gelişiminden dolayı şubatın 20sinden sonra bekliyormuş.
bu arada doğum kilosu olarak da bu şkeilde giderse 3900 gibi bekliyor.
4 kilonun üzerinde olursa riske alıp normal yaptıramam sezeryana alırım seni dedi.
birde kızım muhtemelen saçsız olacakmış kızlar.görseniz çok komik saçı hiç yok.:roflol:dedim nırmal mi,elbette normal dedi.
başı hala aşağı pozisyonda kızcağızımın.böbreklerimdeki büyüme devam ediyor.orayada baktı ultrasonla.yapacak bir şey yok dedi.doğumdan sonra eski haline gelecek.
neyse4 bu arada suyu azalan arkadaşlar için sordum;eğer suyum azalıyor olsaydı ne olurdu dedim..
valla gülşah dinlenme,hormon iğneleri ile birlikte biz anne karnındaki süreyi uzatıyoruz deid.
bu aşamada ayağa kalkılmaması en önemli şey dedi.hormon iğnelerini kullanması gerek dedi.birde bol su..ne kadar su dedim.4 litreye yakın dedi..sadece tuvalet için ayağa kalkılırsa bebek anne karnında 36.haftaya kadar kalıyor dedi..
işte böyle canlarım..
bebelerimize kocaman bi maşallah
enelcim güle güle kullanın kızınla canım aldıklarınızıkaydirigubbakcemile2selam kızlar.
sabah sabah kemeraltına indik.dün yatak falan sormuştum.meğerse bana yardımcı olan beyefendi teyzemin eşinin kuzeniymiş.edacım mina bebe demiştin ya orası canım.yatağımızı,uyku setimizi,küvetimizi,banyo havlumuzu ordan aldık.çok uygun fiyatlara geldi.içimede sindi.bu akşam resimlerini koyucam kızlar.çok güzel mutluluklar bunlar.zamanda azaldı iyi oldu aldığımız.
gülşahcım maşallah prensesimize ne kadar çabuk büyümüş.41 kere maşallah.annesine yardımcı oluyor hemen büyüyerek kızın.sağlıkla inşallah kalan süresini doldurur.
iclalcim canım dikkatli ol.ben bir kış içinde 2 kere ev taşıdım.temizlikçi falan tut,hamalda tutun canım.kendini yorma doğumada az kaldı.allah yardımcın olsun.
rehavercim güzel haberlerini bekliyoruz şekerim.böyle güzel haberler geldikçe bizde motive oluyoruz doğuma az bir zaman kala.böyle deevam inşallah.
çerezim rüyan çok güzel.bende aynı rüyaya benzer hamileliğimin başında görmüştüm.inşallah öyle rüyalarımızdaki gibi doğumlar yaparız canım.
gözün aydın damlacım şekerin normal çıkmış sen de atlattın bunu darısı yeni yaptıracakların başına inşallah . yalnız senin de dediğin gibi sınırda sanırım sen yinede az da olsa dikkat et için rahat olsun canımyerimsenibenşeker yüklemem normal çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş yaşasınn açlık 86 şeker yükleyince 145 çıkmış doktor normal demiş asistanı aradı şimdik. ama içimden geçmişti. yani annem babam sülalemde bir çok kişi şeker hastası diye herkes korkmuş. ama çok şükür sonuç yüz güldürücü.DDDDDD
gözün aydın canım yerimsenibenkızlar döndüm eve sonunda..bende anlatayım bakalım..kızımın gelişimi çok iyiymiş,suyum iyimiş,kızımın başı yine aşağıda.normal doğuma uygun ama şuan kesin konuşmak çok yanlış dedi..32.33. haftada daha belli olur dedi...
kızım 1500 gr 42 cm..uzun boylu olacağa benziyor..burada hep 1600 lü rakamları görünce azmı dedim dr a hayır çok iyi ne az ne çok dedi kilosuna..zaten normal doğum istiyorsun bence böyle devam etmesi yararına dedi.
sonra toplamda 10 kilo aldımkafamçokkarıştı oda bu ay çoştu.bacak ve kalça ağrımdan hreket edemememiştim hiç..bide ödem oluşmaya başlamışfisfisfis halbuki tuza falan çok dikkat ediyorum..neyse kiloma normal dedi dr.boyun da uzun zaten göstermiyorsun kafana takma dedi..
şeker yüklemesi olayı bizim hep gümbürtüye gitmişti..nasip olmadı..bu hafta içi onada bakacak...
ay bu arada hatırlarsınız geçen ay ultrasonda çok korkunçtu diye 2 gün ağlamıştım,başım ağrıdan çatlamaıştı...anladımki kadının cihazından kaynaklanıyor..çünkü 2 boyutluda yandan tostop suratlı yuvarlak kafalı,minik burunlu bişey var:asigim:
ama 3 boyutluda gerçekten değişik..bunuda söyledim geçen ay ağladığımı falan,olurmu çok güzel bir bebek dedi..hem birşeyi olsa bunu sizden saklamaya hakkım yok..hukuken de yok dedi..endişelenmeyin dedi..kaydirigubbakcemile2
heee bide çok hareketli olmasını sordum..hareketli olması bizi sevindiren bir durum dedi.valla gece gündüz aç tok hiç farketmiyor durmadan tepiyor kızım
işte böyle kızlar....
nasıl resim yükleyecem ben ya((????
ImageShack® - Image Hosting
gözat yazan yerden resmi ekle
host it yazan yere bak
sonra aşağıda (Hotling for forums (1) yazıyo) çıkan linklerden ilkini cevap yazdığın yere yapıştır. unutma yukarıdaki linkler değil aşağıdaki linkler. a.s.resim çıkar
umarım anlatabildim
şeker yüklemem normal çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş yaşasınn açlık 86 şeker yükleyince 145 çıkmış doktor normal demiş asistanı aradı şimdik. ama içimden geçmişti. yani annem babam sülalemde bir çok kişi şeker hastası diye herkes korkmuş. ama çok şükür sonuç yüz güldürücü.DDDDDD
kızlar döndüm eve sonunda..bende anlatayım bakalım..kızımın gelişimi çok iyiymiş,suyum iyimiş,kızımın başı yine aşağıda.normal doğuma uygun ama şuan kesin konuşmak çok yanlış dedi..32.33. haftada daha belli olur dedi...
kızım 1500 gr 42 cm..uzun boylu olacağa benziyor..burada hep 1600 lü rakamları görünce azmı dedim dr a hayır çok iyi ne az ne çok dedi kilosuna..zaten normal doğum istiyorsun bence böyle devam etmesi yararına dedi.
sonra toplamda 10 kilo aldımkafamçokkarıştı oda bu ay çoştu.bacak ve kalça ağrımdan hreket edemememiştim hiç..bide ödem oluşmaya başlamışfisfisfis halbuki tuza falan çok dikkat ediyorum..neyse kiloma normal dedi dr.boyun da uzun zaten göstermiyorsun kafana takma dedi..
şeker yüklemesi olayı bizim hep gümbürtüye gitmişti..nasip olmadı..bu hafta içi onada bakacak...
ay bu arada hatırlarsınız geçen ay ultrasonda çok korkunçtu diye 2 gün ağlamıştım,başım ağrıdan çatlamaıştı...anladımki kadının cihazından kaynaklanıyor..çünkü 2 boyutluda yandan tostop suratlı yuvarlak kafalı,minik burunlu bişey var:asigim:
ama 3 boyutluda gerçekten değişik..bunuda söyledim geçen ay ağladığımı falan,olurmu çok güzel bir bebek dedi..hem birşeyi olsa bunu sizden saklamaya hakkım yok..hukuken de yok dedi..endişelenmeyin dedi..kaydirigubbakcemile2
heee bide çok hareketli olmasını sordum..hareketli olması bizi sevindiren bir durum dedi.valla gece gündüz aç tok hiç farketmiyor durmadan tepiyor kızım
işte böyle kızlar....
aslı nereye yükleyecen resmi?nasıl resim yükleyecem ben ya((????
tamam canım merakla bekliyoruz kzımın arkadaşının cicilerini:teytey:fundacım bu akşam ekleyecektim fotoları ama misafirim var.gece belki eklicem.merak etme canım teyzeleri görmezse olmaz kızımın cicilerini.
hadi gözün aydıncanım bende yazıları okudum şekeri yüksek çıkanları da tedirgin oldum şimdi 140dan az olmalı yazılmış ama benim tesellim doktorun normal demesi. ve laboratuar referans aralıklarının farklı olması. inşallah seninde normale döner de rahat edersin canım ya. napim bende dikkat edeyim biraz daha diyorum.
seninde gözün aydınkızlar döndüm eve sonunda..bende anlatayım bakalım..kızımın gelişimi çok iyiymiş,suyum iyimiş,kızımın başı yine aşağıda.normal doğuma uygun ama şuan kesin konuşmak çok yanlış dedi..32.33. haftada daha belli olur dedi...
işte böyle kızlar....
teşekkürlergözün aydın damla şekerin normal çıkmış
enel güle güle kullansın bebişin cicilerini
gülşah maşallah bebişine
che demek kızın oluyor hayırlı olsun maşallah senin kzınada
rehavet maşallah kızına
bende kontrole gittim bugun kızımın başı aşagıda. 1250gr ve boyu 37cm.olmuş .bana tatilde cok kilo almıssın dedi 1ayda 3 kilo cokmus başından beri cok iyi gidiyordun aman dikkat et ekmek makarna hamur işinden uzak dur dedi.oysaki hamileliğimin basından beri 6-7 kilo aldım cok mu?
canım gözün aydın maşallah kızına
aldığın kilolarda bence hiç fazla değil normal gbi senin doktor biraz titiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?