2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun canımm
bosver gelmissin artik keske deme
allah korusun bisey olursa gidersin

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun olmaz. Hakkında ne hayırlı ise o olsun... Hastaneye yatmaktan da korkma, orada daha iyi bakarlar sana. bebişin de büyüdü baya, Allah'ın izniyle birşey olmaz. Bizi haberdar et durumundan fırsat buldukça...a.s.

Yasemin canım 1-2 cm acılma olsa doktor senı eve kesınlıkle gondermezdı ve soylerdı. Neye gore acılma var sanırım dıyorsun. Kafası da yukarıdaymıs bak sonucta bebegın dogum kanalına gırmesı de zaman alan bıseyç Ben bu erken dogum rıskımden dolayı arastırmakdan uzman olacam valla
Benım sancılarım ve kasılmalarım coktu. Sımdı gunde 4 defa nidilat diye bır ılac kullanıyorum doktor bısey vermedı mı sancılar ıcın.
yarın doktora gıdınce umarım rahatlarsın. Bol bol yat dınlen.

ruhe_haben canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. öbür oğluna bakımda yardımcı olabilecek kimse var mı? aman onu kucaklarken falan dikkat et. yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah.

cok saolun kizlar

melekcim sanirim dedim cünkü doktor dediki 1 parmagimla girebilyorum iceri görümcemde eger 1 parmagiyla girebiliyosa 2 cm acilmistir dedi cünkü onunda hep önceden acilmisti 3 cocug var biliyo yani ama doktor ultrasonla türkcesi tam olarakk ne bilmmiyorum ama rahim bogazi oluyo cevirince onu ölctü ve boyu normal uzunlukda dedi Allahtan hayirlisi bakalim ama yarin gidince kalicam heralde cünkü devam ediyor asagi bastirmaya karnimda bayagi sert eskisi gibde oynamiyo doktor döndügü icin hareket etmiyor olabilir dedi ama en iyisi gidip kalmak su durumda

ruhe_haben canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. öbür oğluna bakımda yardımcı olabilecek kimse var mı? aman onu kucaklarken falan dikkat et. yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah.

saol canim esim suan evde ayin 5ine kadar aslinnda hastanede yatnmak icin tam zamani ne akla hizmet kalmak istemiyorum dedimse bende bilmiyom ama esim ise gidince ogluma akacak kayninpederimden baska kimse yok kaynanam calisiyor görümcem okula gidiyor ötekide yeni ameliyat oldu sanirim yarin gidip yaticam hastahaneye

canım git yat bak benimde vardı sancım 5 dk.da bir geliyordu ve daha 25 haftalıktı. şimdi daha büyüdü bebişlerimiz. hem serumla falan sancıları engelleyebilirler. Allaha emanet olun. hazır eşin de tatildeyken git hastaneye rahatla gel eve.

öyle yapicam canim hastahaneye yatarsam yazamam daha merak etmeyin beni belki görümceme yazdirabilirim bi yarin olsunda bakalim hayirlisiyla tabi geceden gitmessem

Sanki herşey ben aklımı kaçırayım diye birlik oluyor... Şimdi de kombi arızalandı. Zaten azıcık yakıp evi ılıtıyorduk, şimdi o da yok... Allahtan elektrik var da sıcak su ile termofor yaptım aldım kucağıma... Donuyorummmmm!!! Allah kimseyi aç açıkta komasın!!! Vallahi zor, bi de bu havada evi olmayanları düşündüm de, Allah yardımcıları olsun...

kızlar ben geldim.benim kızın bugün tembelliği tuttu sanırım pek tekmelemiyor.bakalım ne olcak birden azaldı hareketleri.takip edeyim hep böyle olursa yılbaşından sonra hemen doktora gideyim.
aysincim sağol canım.
yasemincim çok geçmiş olsun.senin paşa erken davranıyor ama sen onu durdur canım.yarın hastaneye yat.dinlen orda canım.allaha emanet olun.
denizcim şükür canım.açta açıkta olanlar var.
bizde soba kurduk yeni evdeki salona.ama tıkalı sanırım tüttü.eşimde beni deli etti.öldürecem ben bu adamı ya doğum yapmadan.offff.
nazancım aman allah korusun eşin iyi cevap vermiş kadına.arkadaşına o zamanda üzülmüştüm.hatta öbür kadından çocuğu demiştim.doğru çıktı.allah 2 kadınında yardımcısı olsun.biri hatalı diğeri hatasız ama ikiside çekiyor işte.hayat böyle bazen.

Hoşgeldin canım. Gözünaydın.Ben Nivea'nın Atta Çantasını aldım. Komple set. Bakım ürünleri var içinde. Bakalım deniycem.

Kızlar benden son dakika gölu yaren ismine hasta oldum
yaren ismi istiyorum ama güner diyede herkeze dedim güner yaren mi olsun acaba
yoksa yaren için 2. Yi beklemek mi gerekçek ...yaren çok güzel bi isim
Benim fikrim kesinlikle Güner.

Geçen gün aklıma geldi benimde. Hatta dedimki ne meraklı karıyım ben. kaydirigubbakcemile3. Baya bi karışık durummuş bu. Allah hiçbirimizin başına vermesin.

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Allah sağlıkla tamamlatsın günlerini.

Aminnnn. Valla burnumuzu çıkaramıyoruz evden. Ki buralar yine oraya bakarak ılık yani. Bide hamilelere ateş basar derler. Bi bassaydı keşke de bari bi kışı üşümeden geçirebilseydik. Ama nerdeeee.

Enelcim ne güzel sobalandın sende. Bende kurcam ama hem üşeniyorum hemde karar veremiyorum. Bakalım şimdilik klima yetiyor. Çok üşürsem kurarım diyorum.

Enelcim ne güzel sobalandın sende. Bende kurcam ama hem üşeniyorum hemde karar veremiyorum. Bakalım şimdilik klima yetiyor. Çok üşürsem kurarım diyorum.

klima bizede yetiyor canım.hem bence en güzeli ve temizide klima ama bebekte olmuyor klima.bebek için kurduk.şimdiden hazırlayalım dedik.ilk doğduğunda mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırı zamanı olucak.üşüyüpte hasta olmasın meleğim kıyamam.

Vallahi delirecem, billahi delirecem... Teknik servis geldi, meğer kombimiz arızalı değilmiş... Binanın eletrik sisteminde sorun varmış. Normalde 220 W'de sabit olması gereken voltaj 170 lerde süründüğünden kombi çalışamıyormuş... Ve bunu biz değil, binanın komple para verip bir alet taktırması ile çözümlenirmiş... 52 dairelik sitede yönetime bunu anlatacan da takılacak... Ölme eşeğim ölme!!! Artık bana en yakın oturan little_suzy idi. Ben onlara taşınam bari... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…