slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde
slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde
ruhe_haben canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. öbür oğluna bakımda yardımcı olabilecek kimse var mı? aman onu kucaklarken falan dikkat et. yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah.
Hoşgeldin canım. Gözünaydın.Ben Nivea'nın Atta Çantasını aldım. Komple set. Bakım ürünleri var içinde. Bakalım deniycem.Gunaydin hamiş guzeller.Nasilsiniz?Bebişler nasil?
Umarim iyisiniz,Allah hepimizi korusun.Coktan girmedim,ozledim sizi.Ben iyim,beni soracak olursaniz.Pazartesi yolda yururken ayagim kaydi,dustum.NST testi yapildi,cok sukur bir şey cikmadi.Kizim iyi.
Bu arada bir şey soracam.Bebeginiz için hangi marka (şampuan,yag,pişik kremi vs) kullanmayi dusunuyorsunuz?Ben kararsiz kaldim:sm_confused:
Benim fikrim kesinlikle Güner.Kızlar benden son dakika gölu yaren ismine hasta oldum
yaren ismi istiyorum ama güner diyede herkeze dedim güner yaren mi olsun acaba
yoksa yaren için 2. Yi beklemek mi gerekçek ...yaren çok güzel bi isim
Geçen gün aklıma geldi benimde. Hatta dedimki ne meraklı karıyım ben. kaydirigubbakcemile3. Baya bi karışık durummuş bu. Allah hiçbirimizin başına vermesin.kizlar ya aklima ne geldi, bir ay once felan yakin bir arkadasimin esinin arkadasimi aldattigini ogrenmistim, sizede bahsetmistim ya, hatirlarsiniz belki, gecen gun ogrendimki o kadindan birde cocugu varmis ve arkadasiminda haberi varmis baskasindan duydum bunu tabi soramiyorum arkadasimada ama sok oldum yaakafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Allah sağlıkla tamamlatsın günlerini.slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde
Aminnnn. Valla burnumuzu çıkaramıyoruz evden. Ki buralar yine oraya bakarak ılık yani. Bide hamilelere ateş basar derler. Bi bassaydı keşke de bari bi kışı üşümeden geçirebilseydik. Ama nerdeeee.Sanki herşey ben aklımı kaçırayım diye birlik oluyor... Şimdi de kombi arızalandı. Zaten azıcık yakıp evi ılıtıyorduk, şimdi o da yok... Allahtan elektrik var da sıcak su ile termofor yaptım aldım kucağıma... Donuyorummmmm!!! Allah kimseyi aç açıkta komasın!!! Vallahi zor, bi de bu havada evi olmayanları düşündüm de, Allah yardımcıları olsun...
Enelcim ne güzel sobalandın sende. Bende kurcam ama hem üşeniyorum hemde karar veremiyorum. Bakalım şimdilik klima yetiyor. Çok üşürsem kurarım diyorum.
Damlacım sana özelden bişey gönderdim, bakabilir misin lütfen... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?