2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim ama gidiyorum kizlar..
ne cok sayfa birikmis, okuyamicam, umarim herkes iyidir..
iyi bakin kendinize.. melelklerinize..
biz iyiyiz cok sükür..

yuhhhhh kötükedihüso tam dayaklık( yaw başka şey yazmıştı ama değiştirdim anladınız siz onusositosositosositososito ) tövbe tövbe cuma cuma insanı günaha sokacaklar iyice.

Son düzenleme:

:roflol::roflol: burda oyle canim ya kadinlar cok rahatlar, sokakdan adamlari ceviriyolar , kadin otele goturup yolacakti kesin benimkini, ama yapmaz benim kocisim bilir ogrendigimde basina gelebileceklerikötükedihüso

kizlar ya aklima ne geldi, bir ay once felan yakin bir arkadasimin esinin arkadasimi aldattigini ogrenmistim, sizede bahsetmistim ya, hatirlarsiniz belki, gecen gun ogrendimki o kadindan birde cocugu varmis ve arkadasiminda haberi varmis baskasindan duydum bunu tabi soramiyorum arkadasimada ama sok oldum yaakafamçokkarıştı

aman allhim haberide varmis arkadasinn hemde yazik cok üzüldüm...Allah im ya bu erkkler nedn böyle ac gözller bi dene nelerine yetmiyo yaa senağlama

Canım gözün aydın, maşallah bebişine.

Eminönü irembebe ve petek iç giyime bak canım...

Bence de gidip o doktoru ve hastaneyi bi gör... Ben de öyle ucuz bi hastane bulsam keşke İstanbul'da...

Melek yaa biz de bulalım bacım, benim sorduğum hastaneler de hep senin dediğin gibi fiyat veriyorlar...

Herkese merhaba kızlar...

demekki o kucağında ki bebek onundu karısının belki başka çaresi yoktur.gidemiyodur da .ama allah korusun öle bişi olurda ben duyarsan ikisinin topuklarına sıkarımmmmm.....

demekki o kucağında ki bebek onundu karısının belki başka çaresi yoktur.gidemiyodur da .ama allah korusun öle bişi olurda ben duyarsan ikisinin topuklarına sıkarımmmmm.....

aynn cnm haklisin ama ins rabbim öyle bisi göstermez eger cocugu birak bi gecelik bile bi kacamak yaptigini duyim hisstim bitmistir ark mezarini kendi kazzn sonu cok vahim cünküklava:

çok büyük konuşmayayım ama bende ikisini de yolardım :mymeka: eşime zehir ederdim her günü diyeceğim ama büyük ihtimal bir daha yüzünü görmezdim ama diyorum ya büyük konuşmayayım

melek senin hastane ne yapmış öyle.çok pahalı değil mi o fiyatlar..

canım buralarda normal bu fiyatlar. muayneye 35 nst 50 ve ben 10-15 gunde bır gıdıyorum artık senağlama

yıne bu hastanedekı fıyat.

Nısantasında gıttıgım doktora o gun 300 mılyon verdık cıktık bı muayne ettı bırde nst makınasına bagladı.

bende evlenene kadar güngörende oturuyordum...şimdi z.burnundayım...şimdilikte merterde çalışıyorum....okulunda güngörendemi...

canım ben güngören köyiçinde oturuyorum. okulumda evimin 2 sokak altında. daha önce güneştepede oturdum. merter yakın baya buraya. benim okulumun önünden merter- karabayır tekstilkent minibüsleri geçiyor.[/QUOTE]

Bende evlenmeden önce Bağcılarda oturuyordum şimdi Erenkyöyde..

Kızlar bir tarafa toplanan sertlikler braxton hicks kasılmalarıdır. Korkmayın ama elinizin devamlı göbeğinizde olması da kasılmaları arttırıyormuş bilginize. Ben 1 aydır o kasılmaları yaşadığım için biliyorum. elimi karnıma eskisi kadar koymuyorum ve kasılmalarım azaldı

slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde

gecmis olsun cnm dikkat et kendine keske kalsydin hastane de neyse eger önemli bisi olursa gidersin hemncek ins da olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…