bu aksam oglumu sirke goturecektik, babasi bilet almaya gitti, orda kadinin biri durdurmus esimi, benimle otele noel yemegine gelirmisin demis, esimde niye demis oyle eslik etmezmisin bana diyomus, yok demis esim sagol, herseyi ben karsiliycam diyomus, fisfisfis esimde yok demis saol sen baska birini bul, ne kadinlar var yahu sokaktan adam ceviriyolar otele atmak icin tovbe tovbe:1shok:
sağol canım.
ne güzel bizim buralarda heryer açık.orası yeni yıl havasına erken giriyor nazancım.
eşim geldi.biz salona soba kurucaz tüm ev ısınsın diye.öptüm hepinizi.
iii demişin nazancım neo luyo dedim ya karıya bak hele...
allahınnn ........ su kocan da bi hoş ne kızıdırıyo seniiii. kimse kimseyi aldatmasın walla taş olurrrr.kul gormezse allah var görüyo jnm dediğin gibi ş..r..z kadın süpürgemin yosması allahın zillisi utanmasa demek adamın üstüne atlıcak ... kız sahip çık kocana ....
kizlar ya aklima ne geldi, bir ay once felan yakin bir arkadasimin esinin arkadasimi aldattigini ogrenmistim, sizede bahsetmistim ya, hatirlarsiniz belki, gecen gun ogrendimki o kadindan birde cocugu varmis ve arkadasiminda haberi varmis baskasindan duydum bunu tabi soramiyorum arkadasimada ama sok oldum yaakafamçokkarıştı
ben geldim, kan verdik öğleden sonra alıncak sonuçlar, ultrasonla da baktı dr. pıtırcık tam haftasında gidiyor, 1328 gr. ve uyluk kemiğine göre 38 cm. dr. suyun az dedi ne durumda dedim doplerle takip edilmesi gerek dedi. kalp atışını duydum güm güm atıyordu o yeter bana bugünlük, hem pazartesiye ne kaldı şurda dimi ya?
Eminönü irembebe ve petek iç giyime bak canım...kizlar birsey soracagim; forum pek aktif degil ama;
biz yarin ufaktan alisverise baslayacagiz da ( e artik baslayalim dimi delikafadulden)
kapı susu / bebek şekeri icin eminonu şark han
tekstil kıyafet icin eminonu havuzlu hana gidicez.
araba / beşik icinde haşim işcan gecidine gidicez.
Bunun disinda onerebileceginiz bir yer daha varmi?
Ayrica Dastini magazasi, kriz yuzunden kapatiyormus, herseyde %50 indirim varmis. google da dastini diye aratirsaniz magazaya ulasabilirsiniz.ben gogus pompasi gibi seyleri oradan almayi dusunuyorum.
Bence de gidip o doktoru ve hastaneyi bi gör... Ben de öyle ucuz bi hastane bulsam keşke İstanbul'da...limbi canım geçmiş olsun.dikkat et kendine..
kızlar bende şimdi burda bi özel hastaneden fiyat aldım;devlet hastanesinin doktoru doktorum.hani dedim ona olmazsa doğumum özelde yasam ne olur diye;
145 sezeryan(spinal de olabilir)+150 ytl iki gece özel oda ücreti..
135 normal doğum (epidural de olabilir)+ 75 ytl tek gece özel oda ücreti..
çok mantıklı geldi bana fiyatlar.
bu arada bundan sonra kontroller ve muayenelerden ücret almayacaklarmış..
düşünüyorum kendi doktoruma ayda 140 ytl veriyorum.devletin doktoru ama özeline gidiyorum.doğumum paralı olmayacak.ama gene normalde olsa sezeryanda olsa bıçak parası gibi vercez nerden bakarsanız bakın 500 ytl verilmesi gerekiyor.800 ytl yi buluyor..
haksızlık da etmesem mi diyorum onun sayesinde bu günlere geldim çok da seviyorum doktorumu.
kararsız kaldım..
son anda doğumuna gece olursa giremem de diyor kendi doktorum yani çağrılma gibi br şey olmaz diyor devlet hastanesi olduğu için..
ne yapsam sizce bana bir akıl verirmisiniz?
:)) ee bunları hep arastırmak lazım bı sorun olursa ne yapabılırız dıye.:) ben gıdemedım canım. dun doktorum ızın vermedı. Senın yatman lazım erken dogum rıskı olan sensın falan dedı.
Bu arada sızın orda dogum fıyatları cok komık rakamlara ya. Benım gıttım hastanede dogum fıyatları ssk lılara normal 1000 zorunlu sezeryan 1750 ıstege baglı sezeryan ıse 2500. bunlar epıdural harıc fıyatlar. Ve ssklıkarı ındırımlı fıyatları.Kuvez parasıda gunlık 350senağlama
bende Zeynep Kamıl Dogum Hastanesıne mı gıtsem CADIARZU
demekki o kucağında ki bebek onundu karısının belki başka çaresi yoktur.gidemiyodur da .ama allah korusun öle bişi olurda ben duyarsan ikisinin topuklarına sıkarımmmmm.....
abooooooooowwww...bunlar ne kadar yüksek rakamlar böyle..emekli sandığı nekadar acaba ssk ile ile aynımı indirimleri...bide dr a da heray para veriyorsunuz değilmi...delikafaduldenyandı gülüm keten helva..olsun bebeişler sağlıklı olsunda bütün paramızı onlar yiyorlar zaten..ve yemeyede devam edecekler ömür boyu
melek senin hastane ne yapmış öyle.çok pahalı değil mi o fiyatlar..
bende evlenene kadar güngörende oturuyordum...şimdi z.burnundayım...şimdilikte merterde çalışıyorum....okulunda güngörendemi...
fecrincim.eylemcim sağolun.sağıma toplanıp kalmış gibi arada ufacık gaz geçiyor gibi hareketler var.ilk defa böyle oldu.bakalım bekliyorum bende.aslında çok korkuyorum pek belli etmesemde.rabbime emanet artık bebişlerimiz.
slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?