2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlarr,...

Beni uyku tutmuyorrr benneyaptımki Aslında şimdi uyku düzenimize dikkat etmemiz lazımmış. Biz ne zaman uyursak bebeğimiz de doğduktan sonra genelde o saatleri uyuyarak geçirirmiş. Benim ki çok huysuz ve uykusuz olacak bölee giderse senağlama

hepinizeeee günaydınlarrr kızlar:Şeniz:
mystory bebişini yerim ben senin..maşallah ona
bugün kardeşimin nşanlısının akraba günü var.kardeşimde yani babamlarda toplanılacakmış..
bende gidicem akşamada kayınvaliddeme geçeriz tahminimce ama kalmayız..
şimdilik buralardayım..

günaydın arkadaşlar a.s.
bende hastalıkdan uyuyamıyorum ya bi öksürüyorum beni gören veremli zannederya senağlama nefes almakda zorluk cekiyorum yatakda bi oyana bi byana dönüp duruyorum senağlama ya ne yapcam bilmiyorum ilaçda içiyorum ıhlamur bal limaon karabbiber içiyorum ama yok dısarıda cıkmam ustumde kalın ama yok iyleşmiyorum off hep bu kansızlık yuzunden ılacda kullanıyorum etde yıyıorum ama yok yok ya
KIZLAR AMAN DİKKAT EDİN HASTALANMAMYIN ÇOK FENA HAMİLELİKDE HASTALIK
ALLAH yardımcımız olsun herkeze guzel bi gün geçirmeniz dileiğiyle hoşçakalın.:CüvCüv:

Son düzenleme:

Günaydınnn

Hadi bakalım kardeşin misafirlerlerin. güzel güzel ağırlar umarım. Yaa bugün de cok souk hava...Bugun Cumartesı forum da sessız olur herhalde...

alyasulin öncelikle gerçek adını ögrenebılırmıyım. Benım kardesımde de asırı derece demır eksıklıgı kansızlık vardı hep dıplerdeydı yanı. Babam ona hep etın dalak kısmını yedırırdı kansızlıga cok ıyı gelır dıye.Ama hamılelıkte dalak yemenın sakıncası varmıdır bılmıyorum....Bır dokoruna sor yoksa yee cok ıyı gelıyor..
Bu arada sen calısmıyorsun galıba. Istanbulun neresındesın?

kocaman günaydinlarrr herkese
offf ya ben uyuyamiyorm kalktim sabahin köründe burada saat 7.30 yapacak bisi de yok

Çok çok geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla ateşin yok, en azından buna şükret, yaptıklarının hepsi doğru şeyler, işe yaramıyor diye sakın vazgeçme, bünyen ancak toparlayacak kendini. Ateşin olmadığına göre sıcak ıhlamur vs içip yat, terlersin ve toksinler atılır, terlediğin zaman üşenipte üstünü değiştirmemezlik yapma ama...Nefes almak için hatırladığım annem papatya kaynatırdı, masaya oturtur, üstüme bir örtü örter onun buharında rahatlardım, şimdi kuruyemişçilerde bile var kurutulmuş papatya aklına yatarsa deneyebilirsin. Birde kekik kaynatıp bal koyardı içine öksürüğüm kesilsin diye... Hamilelikte bir sakıncası var mı bilmiyorum sadece küçükken yaptıklarını paylaşayım dedim, belki işine yarar diye... Birde evin sıcaksa akşam yattığın odayı gündüz havalandır ve salonda istirahat et, hep aynı havayı soluma... İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun canım...

Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...

İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...

Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...

sanada kocaman günaydinlar cnmm
ohh ne güzel bak izine ayriliysun ve tr ye gidiyosun..biz seni hic unututrmuyuz cnm sen hic merak etme ve kendine cok iyi bak

yilbasinda da eger görüsemezsek seninde yeni yilin saglikli,huzurlu,mutlu ve bol parali olsun ins ama en önemliside minik meleginle uzun uzun saglikli seneler gecirmen dilegiyle öptüm kocaman seni Şeniz

günaydın arkadaşlar...
dün akşam evime gittim yemeğimi yedim sonra kocam la birer kahçe içtik ben bılaşıkları yıkadın o berberine gitti ben evi toparlayana kadar o geldi sonra ben ütü yaptım o çay yaptı bize , çalıştı sonra duş aldık ve yattık evlilik çok guzel bi şey çok mutluyum ama gece uyuyamadık eltım üst katta ya gece 00-30 1 e kadar misafiri vardı ev başımıza yıkılıyodu ve uyuyamıyoduk sabahta geç kaldım tabi sinir oldum ya kasıtlımı yapıyolar dedim deli oldum... bağırcaktım artık ya kendisi koca gun evde tabi bizi düşünen yuk... zaten uyuyamıyorum sağa dön yok sola dön yok zombiye benziyorum aynı....

sanada günaydinlar cnm
bende senin gibiyim hic uyuyamiyrm ne gece ne gündüz her biyerim zonkluyo valla olsun az kaldi saberedicez biraz daha

geçmiş olsun jnm ...a.s. dr dediklerini yap direnme kal diyosa kal jnm...
kendine çok dikkat et bizide habersiz bırakma...

jnm bak bol bol meyve ye ben günde artık ezberlediniz 2 kg portakal yiyorum balkon açık unutmuştum bi gece öylece uyuya kalmıştık portkallar mandalinalar savaştı virüslerle ben kazandım hiç bişi olmadı sende bol bol vitaminli gıdalar tuket jnm geçmiş olsun a.s. bol bol dinlen bide bakalım yorgunlukta yapar.

jnm seni unuturmuyuz güle güle git güle güle gel yiğenimize ve kendine iii bak ...:1hug:

günaydınlar herkese.
alyasülin canım dikkat et kendine.yaptıkların iyileşme yönünde ama öksürüğünü kesmen gerek.onun için birşeyler bak.zarar vermeyecek bitki çayları gibi.
ben bugün erken kalktım.çünkü eşim sobayı yakmaya çalışırken bağışına uyandım.soba nedense tütüyor çok fena.bacasamı sorun var borulardamı anlamadım.eşim kendi kendine küfür ediyor.deli oluyorum bu adam böyle yapınca.sabah sabah ya.
zaragcım ne güzel türkiyeye geliyorsun.bağlatıyı koparmayalım.sana iyi yolculuklar diliyorum.yeni yılıda türkiyede karşılayacaksın nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana ve ailene.kendine çok iyi bak.

sanada günaydinlar cnm
bende senin gibiyim hic uyuyamiyrm ne gece ne gündüz her biyerim zonkluyo valla olsun az kaldi saberedicez biraz daha

jnm hadi sabrettik ama tepemdeki anlayışsız elti tam uyurken evi tepeme yıktı klava: ben mi çok şikayetçiyim bilmiyorum zaten eve gitmişim o kadar işin ustesinden gelmişim tam rahatım uyucam derken gümburtu koptu .ya insaf ya Çok üzgünüm çoook bide uykusuzluk baş ağrısı yapıyo onların yuzunden ilaç kullan bide ışın yoksa deli oldum ya hayır misafir gece 1 e kadar otururmu ya ben böle şey görmedim ya yatıya kalırsın ya vakitlı gidersin merdivenlerden gümbürtüler ayyyy -tatlicadiarzu- işte sonuç sinirli başı zonklayan bi anne adayı bide çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…