geçmiş olsun alya sulincim.dikkat et kendine.c vitamini almaya çalış sürekli..
hepinizeeee günaydınlarrr kızlar:Şeniz:
mystory bebişini yerim ben senin..maşallah ona
bugün kardeşimin nşanlısının akraba günü var.kardeşimde yani babamlarda toplanılacakmış..
bende gidicem akşamada kayınvaliddeme geçeriz tahminimce ama kalmayız..
şimdilik buralardayım..
günaydın arkadaşlar a.s.
bende hastalıkdan uyuyamıyorum ya bi öksürüyorum beni gören veremli zannederya senağlama nefes almakda zorluk cekiyorum yatakda bi oyana bi byana dönüp duruyorum senağlama ya ne yapcam bilmiyorum ilaçda içiyorum ıhlamur bal limaon karabbiber içiyorum ama yok dısarıda cıkmam ustumde kalın ama yok iyleşmiyorum off hep bu kansızlık yuzunden ılacda kullanıyorum etde yıyıorum ama yok yok ya
KIZLAR AMAN DİKKAT EDİN HASTALANMAMYIN ÇOK FENA HAMİLELİKDE HASTALIK
ALLAH yardımcımız olsun herkeze guzel bi gün geçirmeniz dileiğiyle hoşçakalın.:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar a.s.
bende hastalıkdan uyuyamıyorum ya bi öksürüyorum beni gören veremli zannederya senağlama nefes almakda zorluk cekiyorum yatakda bi oyana bi byana dönüp duruyorum senağlama ya ne yapcam bilmiyorum ilaçda içiyorum ıhlamur bal limaon karabbiber içiyorum ama yok dısarıda cıkmam ustumde kalın ama yok iyleşmiyorum off hep bu kansızlık yuzunden ılacda kullanıyorum etde yıyıorum ama yok yok ya
ALLAH yardımcımız olsun herkeze guzel bi gün geçirmeniz dileiğiyle hoşçakalın.:CüvCüv:
Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...
İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...
Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...
günaydın arkadaşlar...
dün akşam evime gittim yemeğimi yedim sonra kocam la birer kahçe içtik ben bılaşıkları yıkadın o berberine gitti ben evi toparlayana kadar o geldi sonra ben ütü yaptım o çay yaptı bize , çalıştı sonra duş aldık ve yattık evlilik çok guzel bi şey çok mutluyum ama gece uyuyamadık eltım üst katta ya gece 00-30 1 e kadar misafiri vardı ev başımıza yıkılıyodu ve uyuyamıyoduk sabahta geç kaldım tabi sinir oldum ya kasıtlımı yapıyolar dedimdeli oldum... bağırcaktım artık ya kendisi koca gun evde tabi bizi düşünen yuk... zaten uyuyamıyorum sağa dön yok sola dön yok zombiye benziyorum aynı....
slm kizlar ben geldim pekde iyi haberlelrle gelemedim malesef gittim hastaneye sancia baktilar öyle cok fazla olmasada hafifden vardi cocuk bastirdikca cogaliyodu sonra doktor acilma varmi diye asagindan kontrol etti cok yumusak dedi fazla kurcalamadi ultrasondan bakti hersey normal suyum filan yalniz bizim pasa durdu durdu simdi dönmüs yani kafasi yukari cikmis poposu asagida 1-2 cm acilma var sanirim yarin ögleden sonra yine gidicem eger cok bastirirsa sancin olursa suyun filan gelirse erken gel yarini bekleme dedi istersen burda kal bi kac gün dedi bende yok evde yatayim dedim az öncede görümcem aradi niye kalmadin hastanede dedi orda baska ilac veriyolarmis simdide keske kalsaydim diyom ayarin gittimmi kalabilirim hastanede haberiniz olsun simdi yatiyorum evde
günaydın arkadaşlar a.s.
Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...
İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...
Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...
sanada günaydinlar cnm
bende senin gibiyim hic uyuyamiyrm ne gece ne gündüz her biyerim zonkluyo valla olsun az kaldi saberedicez biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?