bende evlenene kadar güngörende oturuyordum...şimdi z.burnundayım...şimdilikte merterde çalışıyorum....okulunda güngörendemi...
canım evet ben güngörendeyim. eskiden ilgi hastanesinin oraya çok yakındım şimdi kaymakamlığa yakınım.aaaaa cnm sen güngörendemi oturuyosun...bizim evimizde güngörende tr ye geldigimizde hep orada oluyoruz bizim ev ilgi hastanesi varya orada
canım ben güngören köyiçinde oturuyorum. okulumda evimin 2 sokak altında. daha önce güneştepede oturdum. merter yakın baya buraya. benim okulumun önünden merter- karabayır tekstilkent minibüsleri geçiyor.
sağol canım.portakalda yedim,onu denedim.şimdi yemek yedim,üstüne yaş pasta ve çikolata yedim.bakalım laviniacım.sabah kalktığımda farkettim hareket etmediğini,çünkü ben onun hareketleri ile uyanıyordum.tekmeleri kuvvetli oluyordu uzanmış durumda olunca net farkediliyor.
75. yıl i.ö.o. var şehitler i.ö.o. var
yok canım ben caddenin öbür tarafında kale center tarafındayım...ama yakınız...inşallah görüşürüz..ben haftaya izine çıkıyorum..seninde çık hele bi izne anneme gittiğim bi gün buluşalım...
enelcim fistikim hergunleri bir olmuyor bu keratalarin, uyuyodur belki annesi panik yapma hemen
ben alisverise gitcektim guya ama hic akil kalmamis kari koca bizde, burda heryer tatil kapali dukkanlar dolasiyla ne saftirik oldum ben yaa:roflol:
bu aksam oglumu sirke goturecektik, babasi bilet almaya gitti, orda kadinin biri durdurmus esimi, benimle otele noel yemegine gelirmisin demis, esimde niye demis oyle eslik etmezmisin bana diyomus, yok demis esim sagol, herseyi ben karsiliycam diyomus, fisfisfis esimde yok demis saol sen baska birini bul, ne kadinlar var yahu sokaktan adam ceviriyolar otele atmak icin tovbe tovbe:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?