2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende evlenene kadar güngörende oturuyordum...şimdi z.burnundayım...şimdilikte merterde çalışıyorum....okulunda güngörendemi...

canım ben güngören köyiçinde oturuyorum. okulumda evimin 2 sokak altında. daha önce güneştepede oturdum. merter yakın baya buraya. benim okulumun önünden merter- karabayır tekstilkent minibüsleri geçiyor.[/QUOTE]

incirlibahçe ilköğretimmi yoksa okulun.....benimde annemler tramvay yolunun ordalar...ayy ordaki ilkokulun adını unuttum(yeni açıldı birkaç senedir var)..onun bi alt sokağında....bende orda doğdum büyüdüm.... izzet ünver ile ilgi hastanesi arasında...merter çok yakın....ben sürekli oralardayım annem dolayısı ile...

fecrincim.eylemcim sağolun.sağıma toplanıp kalmış gibi arada ufacık gaz geçiyor gibi hareketler var.ilk defa böyle oldu.bakalım bekliyorum bende.aslında çok korkuyorum pek belli etmesemde.rabbime emanet artık bebişlerimiz.

enel meyve ye meyve coşuyo ozaman özellikle potal ye sulu sulu isim vermekten çekinmiyorum ucuz ve heryerde bulunabilir çöle sulu sulu portal ozenen olur ise yesin şapur şapur yiyin yarasın bebişlerinizeeee ....
enel cim haber bekliyoruz.

aaaaa cnm sen güngörendemi oturuyosun...bizim evimizde güngörende tr ye geldigimizde hep orada oluyoruz bizim ev ilgi hastanesi varya orada
canım evet ben güngörendeyim. eskiden ilgi hastanesinin oraya çok yakındım şimdi kaymakamlığa yakınım.
canım ben güngören köyiçinde oturuyorum. okulumda evimin 2 sokak altında. daha önce güneştepede oturdum. merter yakın baya buraya. benim okulumun önünden merter- karabayır tekstilkent minibüsleri geçiyor.

incirlibahçe ilköğretimmi yoksa okulun.....benimde annemler tramvay yolunun ordalar...ayy ordaki ilkokulun adını unuttum(yeni açıldı birkaç senedir var)..onun bi alt sokağında....bende orda doğdum büyüdüm.... izzet ünver ile ilgi hastanesi arasında...merter çok yakın....ben sürekli oralardayım annem dolayısı ile...[/QUOTE]

evet okulum incirlibahçe i.ö.o. ben kaymakamlığa yakınım sen güneştepe tarafına sanıyorum ki. ne güzel yakın çıktık he. ben izne ayrılayımda beklerim birgün.

sağol canım.portakalda yedim,onu denedim.şimdi yemek yedim,üstüne yaş pasta ve çikolata yedim.bakalım laviniacım.sabah kalktığımda farkettim hareket etmediğini,çünkü ben onun hareketleri ile uyanıyordum.tekmeleri kuvvetli oluyordu uzanmış durumda olunca net farkediliyor.

enel belki de büyüyo ya içinde ondan dar yerde hareketleri kısıldı çokcuklarımızın.. benimde karnım kasıldı sertleşti biri dokunsa patlıcak ... büyoyolar annesi az bekle olmazsa dr ararsın jnm :CüvCüv: a.s.

enelcim fistikim hergunleri bir olmuyor bu keratalarin, uyuyodur belki annesi panik yapma hemen

ben alisverise gitcektim guya ama hic akil kalmamis kari koca bizde, burda heryer tatil kapali dukkanlar dolasiyla ne saftirik oldum ben yaa:roflol:

........................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol laninia.bakalım fazla endişe yapmamaya çalışıyorum.çizgi film izliyorum.sırnaşık şey

enelcim ayaklarını uzatarak otur bi süre dinlen başka işlerle meşgul olunca insan pek farkedemiyor biraz da konuş bebişinle hareket edicektir

bu aksam oglumu sirke goturecektik, babasi bilet almaya gitti, orda kadinin biri durdurmus esimi, benimle otele noel yemegine gelirmisin demis, esimde niye demis oyle eslik etmezmisin bana diyomus, yok demis esim sagol, herseyi ben karsiliycam diyomus, fisfisfis esimde yok demis saol sen baska birini bul, ne kadinlar var yahu sokaktan adam ceviriyolar otele atmak icin tovbe tovbe:1shok:

anladım canım. görüşmek üzere. ben kaçtım not işimiz var kocişle öptüm byeee

enelcim fistikim hergunleri bir olmuyor bu keratalarin, uyuyodur belki annesi panik yapma hemen

ben alisverise gitcektim guya ama hic akil kalmamis kari koca bizde, burda heryer tatil kapali dukkanlar dolasiyla ne saftirik oldum ben yaa:roflol:

sağol canım.
ne güzel bizim buralarda heryer açık.orası yeni yıl havasına erken giriyor nazancım.
eşim geldi.biz salona soba kurucaz tüm ev ısınsın diye.öptüm hepinizi.

geçmişi ancak bitirdim şimdi de yemek yapmam lazım üffff.... melek gözünüz aydın canım darısı hepimizin başına...

söylicek söz bulamıyorum pes

xnazanx
yok artık ya pesssssssssssssssssssssssssssssss doğrusu yuhhhhhhh yaniii Çok üzgünüm çoook

valla pesss dedim bende , tanimadigi etmedigi adami otele cagiriyo kadin, bu avrupalilarda iyice zivanadan cikti, esimde beni kizdirmak icin gitsemiydim felan diyo, anlardim dedim ben anlamasam kul bilmezse Allah biliyo dedim, gunah degilmi sen hamile esini birak elin.....lariyla otellerde gez Allah tas eder:mymeka:

iii demişin nazancım neo luyo dedim ya karıya bak hele...
allahınnn ........ su kocan da bi hoş ne kızıdırıyo seniiii. kimse kimseyi aldatmasın walla taş olurrrr.kul gormezse allah var görüyo jnm dediğin gibi ş..r..z kadın süpürgemin yosması allahın zillisi utanmasa demek adamın üstüne atlıcak ... kız sahip çık kocana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…