2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh denizcim elektrikli varsa onu yat üşütme meleğinde sende.
battaniyem ve sıcak su torbamdan başka bişey yok ne yazık ki... :sm_confused:
cevap verdim canım ulaştı mı bilmiyorum ama.
Ulaştı ulaştı ben de cevap yazdım canım.
battaniyenin altına falan gir enelin dediği gibi sıcak tut kendini
Zaten hiç çıkamıyom ki battaniyenin altından...
Sağolun kızlar iyi ki varsınız....

yasemincim geçmiş olsun canım.çok dikkat et yat dinlen.Allahın izniyle bişe olmaz.
deniz canım gir battaniyenin altına ben öyle yapıyorum.ev buz gibi vallahi..ağzımızdan duman çıkıyor düşünün artık.çok soğuk çokk..
Allahım sokakta olanların,odunu kömürü olmayanların yardımcısı olsun..

slm arkadaşlar..yeni fırsat bulabildim yoğun geçti bugün..4 de doktor randevum vardı.çok yoğundu hastane....çok şükür kızım iyi teyzeleri...kilosunu topicine yazıyorum...

iyi geceler enel sanada.tatlı rüyalar........................bu arada kızlar benim kızın kafası aşağıdaki bacaklar yukarda..elleriyle ayaklarını tutmuştu..çok tatlıydı cimcime....kasık ağrım içinde doktor normal dedi hem eşi hem idrar torban hemde kafası baskı yapıyor dedi...

mystory cok sevindm cnm bebisinn iyi olmasina kilosuda cok güzel
allhim hepimizin güzel melklerini saglikli sekilde kucaklarmiza almayi nasip eder ins

canim cok gecmis olsun, inslh korktugun gibi degildir, az kaldi biraz daha dayanir inlsh bebislerimiz

denizcim dikkat et kendine usutme canim, binada sorun varsa onlarda sogukta oturmak istemezler heralde, yani herkezin kombisi calismiyordur demi, yaptirilir belki oyleyse, yaptirilmazsada elektirikli soba felan yaksan?

denizcim dikkat et kendine usutme canim, binada sorun varsa onlarda sogukta oturmak istemezler heralde, yani herkezin kombisi calismiyordur demi, yaptirilir belki oyleyse, yaptirilmazsada elektirikli soba felan yaksan?

Canım benim bizim site yeni, aprtmanda da sizte de oturan sayısı çok az, dolayısıyla yönetim hala müteahhitin elinde. o da satamadığı dairler için yatırım yapmak istemez gibi geliyor bana. Yarın şansımız denicez artık... İnşallah ilgilenirler... Elektrikli ısıtıcı alamadım henüz, termofora sıcak su koyup idare ediyorum...
SEn nasılsın? alışverişe de gidemedin bugün...

kiyamam ya sansa bak, zaten hersey ust uste gelir, inslh bulunur bir caresi gun dogmadan neler dogar
gidemedim kapali oldugunu unutmusum carsinin, bir iki emzirme sutyeni felan alacaktim artik haftaya felan bakarim
bizdede bu sene isinma problemi var ya, benim ev iki katli mustakil alttan ustten yakan yok yani, birde kose evi yani etrafi bos, burda her ay yaktigin gaz parasini, sene sonunda bakilip ne kadar yaktiysan aylik bir ucret belirliyolar, bizede bir hesap geldi ayda 300 euro oduyceksiniz diye, ohaaa dedik yani herkez 150 oderken 300 oduycekmisiz, bende kisiyorum artik ayarini, ama donuyoruz ya isinmiyor ev, ama bebek dogunca mecbur yakicaz ne yapalim:sm_confused:

Anammm pek çokmuş ayol!!! Bizim yakıt parası o kadar gelse valla açlıktan ölürüz burda... Allah yardımcınız olsun Nazancım...

herkese hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.yarın güzel haberlerle görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…