günaydınlar herkese.
alyasülin canım dikkat et kendine.yaptıkların iyileşme yönünde ama öksürüğünü kesmen gerek.onun için birşeyler bak.zarar vermeyecek bitki çayları gibi.
ben bugün erken kalktım.çünkü eşim sobayı yakmaya çalışırken bağışına uyandım.soba nedense tütüyor çok fena.bacasamı sorun var borulardamı anlamadım.eşim kendi kendine küfür ediyor.deli oluyorum bu adam böyle yapınca.sabah sabah ya.
zaragcım ne güzel türkiyeye geliyorsun.bağlatıyı koparmayalım.sana iyi yolculuklar diliyorum.yeni yılıda türkiyede karşılayacaksın nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana ve ailene.kendine çok iyi bak.
jnm bacası yada boruları dolu olmuş olabilirmi?yada ruzgar falan varsa
günaydınlar herkese.
alyasülin canım dikkat et kendine.yaptıkların iyileşme yönünde ama öksürüğünü kesmen gerek.onun için birşeyler bak.zarar vermeyecek bitki çayları gibi.
ben bugün erken kalktım.çünkü eşim sobayı yakmaya çalışırken bağışına uyandım.soba nedense tütüyor çok fena.bacasamı sorun var borulardamı anlamadım.eşim kendi kendine küfür ediyor.deli oluyorum bu adam böyle yapınca.sabah sabah ya.
zaragcım ne güzel türkiyeye geliyorsun.bağlatıyı koparmayalım.sana iyi yolculuklar diliyorum.yeni yılıda türkiyede karşılayacaksın nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana ve ailene.kendine çok iyi bak.
Enelcim bağlantının kopması ne demek canım, yanıbaşına geliyorum artık, daha da sıkılaşır tahminimce, gelince profildeki "yaşadığı yer" kısmımı da izmir yapcam :)))) İyi dileklerin için çook teşekkür ediyor ve tüm kalbimle seninle paylaşıyorum.
Soba konusunda aman dikkatli olun, İzmir'in lodosu malum meşhurdur, bacaya renkli dönen şeylerden takılınca çözüm oluyomuş diye okumuştum, birde bacanın temiz olması gerek tabi...
Gülşahcım hadi güzel güzel eğlenin canım. Fazla göbek atma sakin sakin tamammı..İyi eğlenceler.hepinizeeee günaydınlarrr kızlar:Şeniz:
mystory bebişini yerim ben senin..maşallah ona
bugün kardeşimin nşanlısının akraba günü var.kardeşimde yani babamlarda toplanılacakmış..bende gidicem akşamada kayınvaliddeme geçeriz tahminimce ama kalmayız..şimdilik buralardayım..
Geçmiş olsun canım. O kadar portakal mandalina yerine kivi yesen daha etkili olur bence. Ben kivi ve ıhlamurla birkaç günde ayakta atlatıyorum şimdilik.günaydın arkadaşlar a.s.
bende hastalıkdan uyuyamıyorum ya bi öksürüyorum beni gören veremli zannederya senağlama nefes almakda zorluk cekiyorum yatakda bi oyana bi byana dönüp duruyorum senağlama ya ne yapcam bilmiyorum ilaçda içiyorum ıhlamur bal limaon karabbiber içiyorum ama yok dısarıda cıkmam ustumde kalın ama yok iyleşmiyorum off hep bu kansızlık yuzunden ılacda kullanıyorum etde yıyıorum ama yok yok ya
KIZLAR AMAN DİKKAT EDİN HASTALANMAMYIN ÇOK FENA HAMİLELİKDE HASTALIK
ALLAH yardımcımız olsun herkeze guzel bi gün geçirmeniz dileiğiyle hoşçakalın.:CüvCüv:
Hadi hayırlı yolculuklar canım.İyi seneler.Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...
İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...
Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...
Bende iki sene önce kurmuştum soba.3 dirsekle anca bacaya ulaştırmıştık,dolayısıyla çekişide zor oldu. Şimdi eğer kurarsam yerini ayarladım,tek dirsekle daha güzel çekecek inşallah.borular yeni canım.üst katlar yakıyor bizimki böyle.bakıcaz.bacayı değiştirecez.olmadı sobanın yerini.
Nazanım 8.aya girmişsin canım. Gözünaydın. Takvimin atlamış.Görünce çok sevindim. İzindeyim.
alyasulin öncelikle gerçek adını ögrenebılırmıyım. Benım kardesımde de asırı derece demır eksıklıgı kansızlık vardı hep dıplerdeydı yanı. Babam ona hep etın dalak kısmını yedırırdı kansızlıga cok ıyı gelır dıye.Ama hamılelıkte dalak yemenın sakıncası varmıdır bılmıyorum....Bır dokoruna sor yoksa yee cok ıyı gelıyor..
Bu arada sen calısmıyorsun galıba. Istanbulun neresındesın?
Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...
İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...
Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...
günaydın herkese
şimdi doktordan geldim her şey güzel dedi kilosu suyu hareketleri normalmiş şekerim dengelenmiş ama diyete devam dedi bundan sonra artık 2 haftada bir görüşücez dedi
gidip kahvaltı edicem şimdi sonra görüşürüz herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın herkese
şimdi doktordan geldim her şey güzel dedi kilosu suyu hareketleri normalmiş şekerim dengelenmiş ama diyete devam dedi bundan sonra artık 2 haftada bir görüşücez dedi
gidip kahvaltı edicem şimdi sonra görüşürüz herkese güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?