2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jnm bacası yada boruları dolu olmuş olabilirmi?yada ruzgar falan varsa

Enelcim bağlantının kopması ne demek canım, yanıbaşına geliyorum artık, daha da sıkılaşır tahminimce, gelince profildeki "yaşadığı yer" kısmımı da izmir yapcam :)))) İyi dileklerin için çook teşekkür ediyor ve tüm kalbimle seninle paylaşıyorum.

Soba konusunda aman dikkatli olun, İzmir'in lodosu malum meşhurdur, bacaya renkli dönen şeylerden takılınca çözüm oluyomuş diye okumuştum, birde bacanın temiz olması gerek tabi...

yani buraya gelince görüşelim demek istedim canım.yerimseniben.
sobayı kullanmıcaz ama hazır olsun dedik olmadı uğraşıcaz işte.

Günaydın arkadaşlaaaar.
Yeni bir haftasonu. İnşallah güzel geçer.
Bu sıralar bana günler çabuk geçiyor gibi geliyor. Sizcede öylemi?
Bide bebişim yana döndü sanki. Tekmelerini önce aşağıda hissediyordum,şimdi sağ böğrümde. Sanırım atağa geçti. Başaşağı dönüyordur umarım. 2 gündür böyle. Bakalım kaç günde dönecek kuzum.

kızlar başım çok ağrıyo uykusuzluktan oldu sanırım resmen zonkluyo minolset içtım ama yoookkk

günaydın kızlar..
zarag unuturmuyuz canım...hayırlı yolculuklar kendinmi yorma..

alyasulin sanada geçmiş olsun..dr a gittinmi bilmiyorum ama mutlaka gitmen gerek..bir şekilde geçmeli o..

lavinya çok güldüm canım yaa demişsin ya 2 kg portakal yiyorum diye...canavar seni...c vitamininin fazlası atılıyorki canım idrarla...depolanmıyor..2 tane yesen yeter yeeeevrııım naptın sen.....

bugün güneş var...karlar eriyecek herhalde..aman erisin erisin..önceden istemesdim beyaz beyaz görmek işime giderdi.şimdi korkuyorum hasta olacağım diye..
bende yeni uayndım..3 te yattımda...eşim 6 da yattı...cuma günleri onun sea fight egecesi.sabaha kadar oynuyor mikrofonla konuşuyor..o yüzden 12 den önce uyandırmam onu..şimdi meyve yiyorum geçiştirmek amaçlı..

Gülşahcım hadi güzel güzel eğlenin canım. Fazla göbek atma sakin sakin tamammı..İyi eğlenceler.

Geçmiş olsun canım. O kadar portakal mandalina yerine kivi yesen daha etkili olur bence. Ben kivi ve ıhlamurla birkaç günde ayakta atlatıyorum şimdilik.

Hadi hayırlı yolculuklar canım.İyi seneler.

borular yeni canım.üst katlar yakıyor bizimki böyle.bakıcaz.bacayı değiştirecez.olmadı sobanın yerini.
Bende iki sene önce kurmuştum soba.3 dirsekle anca bacaya ulaştırmıştık,dolayısıyla çekişide zor oldu. Şimdi eğer kurarsam yerini ayarladım,tek dirsekle daha güzel çekecek inşallah.
Birde çam odunu almışız.Felaket bişeydi. Çam odunu çok tütüyor.Bitirene kadar canımız çıktı.
Baca çıkışı çok küçüktü. Yıkıp üstüne T boru koyduk. Böylelikle düzelttik. Ama evide sararttık yani. Geçen sene de çok soğuk olmadığı içinde kurmadık. Klima yetti.

Nazanım 8.aya girmişsin canım. Gözünaydın. Takvimin atlamış.Görünce çok sevindim. İzindeyim.

rehavet
cım belkide daha fazlDIR ya bıkmadım da başım belkide o yüzden ağrıyor.buroda portakalım bitmiş...kocama dedim alacak bu sabah yiyemedim.

ya insan bıkar demi yok bıkmadım gitti... dün gece kaç tane yedim bilmiyorum gece utunun yarsında portakal molası koçiş bi daha videoya çekcem seni diyo çok komik mişim.

kızlar benim ayın 9 unda 8. ayımıza gircez....portakalım geldi başımın ağrısı gitti....gibiii kokuyu aldım nefesim açıldııı ohhh be dünya varmışşş

canım gerçek adım Dilek . istanbul/tuzlada oturuyorumm bende yıycektım dalak ama sakatat yemek hamılelıkte ıyı degılmıs doktorum cıger onerdı cok ıyı pışmış ciğer ye dedi bakalım ya ilgin için tşk ederim cnm :1hug:

aa şimdi gördüm alyasulin de kızına alya ismini koyacakmış..
evet canım adını alya koyucam çok begendım bır ısım ve soy adımada cok uyuyor yani ALYA ATABEY oluçak inşllh kaydirigubbakcemile5

[COLOR="Magenta"Çok çok geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla ateşin yok, en azından buna şükret, yaptıklarının hepsi doğru şeyler, işe yaramıyor diye sakın vazgeçme, bünyen ancak toparlayacak kendini. Ateşin olmadığına göre sıcak ıhlamur vs içip yat, terlersin ve toksinler atılır, terlediğin zaman üşenipte üstünü değiştirmemezlik yapma ama...Nefes almak için hatırladığım annem papatya kaynatırdı, masaya oturtur, üstüme bir örtü örter onun buharında rahatlardım, şimdi kuruyemişçilerde bile var kurutulmuş papatya aklına yatarsa deneyebilirsin. Birde kekik kaynatıp bal koyardı içine öksürüğüm kesilsin diye... Hamilelikte bir sakıncası var mı bilmiyorum sadece küçükken yaptıklarını paylaşayım dedim, belki işine yarar diye... Birde evin sıcaksa akşam yattığın odayı gündüz havalandır ve salonda istirahat et, hep aynı havayı soluma... İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun canım...
][/COLOR][/B]
[B]Canım saol yaa valla burlarıda denıcem emın ol yeterkı ıylesım ya ne yedıgımden ne ıcıtıgımden ne de uykumdan hıc bısey anlamıyorum tekrar çok teşekkürler :1hug: arkadaşım yerimseniben [/B] [B][COLOR="DarkOrchid"]enel_17 LAVİNA_00 kızlar sizde tşk ederim evde acaip c vitamini tüketiyorum vala ınşşlh duzelırım tez zamanda :1hug: [/COLOR]

günaydın herkese
şimdi doktordan geldim her şey güzel dedi kilosu suyu hareketleri normalmiş şekerim dengelenmiş ama diyete devam dedi bundan sonra artık 2 haftada bir görüşücez dedi
gidip kahvaltı edicem şimdi sonra görüşürüz herkese güzel bir gün diliyorum

Şimdiden yurduna hoşgeldin diyelim ozaman.Gelene kadar da hayırlı yolculuklar diliyorum.Allah hayırlısıyla sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ulaştırsın.Türkiyedekilerle özlem giderirken bizi de sensiz bırakma ama :1hug:
Bu arada Duana yürekten amin diyorum.Bebişinle beraber Allaha emanetsiniz.

Günaydın canım gözün aydın.Allahım sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasib etsin inşaallah.

günaydın kızlar.bişey sorcam teteonoz aşısı oldum sağlık ocağına sormayı unutmuşum ismini.bize hangi aşıyı vuruyorlar,ismi ne aranızda bilen varmı?ilacın içeriğine bakıcam da ondan soruyorum.

Ben tetanoz aşısı vurdurmayanlardanım. Bilemiyorum tatlım
Zarag şimdiden hayırlı yolculuklar Yeni yılın kutlu oldun.
Kahvaltımı yapıp geliyorummm

ohh oh maşallah maşallah şekerde dengede ohhhh ne güzel diyede devam jnm sık dışını 2 yada 3 ayımız kaldı dünyanın en güzel hediyesi geliyor

bende hiç bir aşı vurulmadım.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…