2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam kızlar sağolun yinede.tek bildiğim içinde canlı bakteri olanlar vurulmuyormuş hamilelere.umarım ocaktakiler dikkat etmişlerdir.bu arada haftaya cuma görüşmem var bakalım bebiş kaç gr olmuş çok merak ediyorum.

canım vurdurdum ama hiç içeriğine bakmak aklıma gelmedi bu arada günaydın kızlar hasta olan arkadaşlarımıza da geçmiş olsunn

Melekcim valla ben de uyuduğumda saat 6 yı geçiyordu sanırım, kızım hiç rahat vermedi. Hem kendileri uyutmuyorlar hem de ilerde uyumayınca bahaneleri, annem uyumadı kiii olacak... Ahh bu cadılar yok muuu!!! klava:

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede düzelirsin.

Ben hamilelikte sakatat sakıncalı diye biliyorum. Bir de ciğer yenilecekse el sürülmemesi lazımi nereye sürülürse orda leke olur derler! Aman dikkat!!!

Aminn canım benim, sana da mutlu bir yıl diliyorum. En kısa sürede aramıza dön lütfen. Şimdiden iyi yolculuklar.

günaydınlar herkesin keyifler iyidir umarım muayeneye giden varmıydı ki???

Aslıcım kaç gündür aklım başımda değil benim, sana bi türlü hoşgeldin diyemedim. HOşgeldin, seni çok özledim. İyi olmana çok sevindim.

Bu arada hepinize tünaydınlar kızlar... Kahvaltımı edip geliyorum.

merhaba iyi haftasonlari dicem ama kimsecikler yokki..
söyle bi kacamak yaptik.. iki saat burdayim.. insallah birer ikiser dökülürsünüz, hic sanmiyorum ya..

ruhe_habenden haber alan varmi??
yavas yavas birbirimizin numaralarini alsak iyi olur galiba..

herkese merhaba giremedim iki gündür nasılsınız lazanya canım nasılsın
durun geçmişi bi okuyup geleyim

Selam güzel hamişler,
Uzun bir aradanm sonra tekrar geldim...Gelemediğim zamanlarda evimi temizledim ütülerimi hallettim alışverişe gittim gezmelere gittim..Şimdi rahatım artık..Yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyoruz..Henüz hiçbirşey almadık..Ama zor tuttum valla kendimi..Bugün netten 4lü şifonyer siparişi verdim..Kıyafetleri almadan önce dolap gelsin istewdim..O gelince kıyafetleride alırız yıkar ütüler yerleştiririm artık....

Bu arada prensesim artık iyice belli ediyor kendini..Karnıma açığp bakınca içim bir tuhaf oluyor..Dalga dalga oluyor karnım o içerde tepinirken...

Bu arada prensesim artık iyice belli ediyor kendini..Karnıma açığp bakınca içim bir tuhaf oluyor..Dalga dalga oluyor karnım o içerde tepinirken...

masallah
köstebegin yer altinda diolstigi gibi dimi bu dalgalanma...
bende her defasinda hayran hayran izliyorum da
:asigim:

ay ya kızlar geçmişi bitmedi aa melekin karedeşi doğurdu demi sağsalim daha o sayflara ulaşamadım maşallah ammada yazmışınız kız çerez hani sne yoktun pazartesişne kadar hayırdır iş eyerindemi yatıyorsun

evet aynısı bbendede oluyor sabh oldu öyle o içerden vurdukça karnım bi tuhaf oluyor ay allahım yerim onları ben yaaa canllarım benim sağslaim doğsalardı oyy

kacamak yaptim, annemlerden giriyorum canim..
aklim hep burda..
bida ada hanimin cezasini kalktigini düsünürsek bu gecmisi oku oku bitemz.. bende ufakdan basladim okumaya.. sayfa 1894e gelmisim.. az kaldi insallah
kafamçokkarıştı

kızlar ya ağda yapacam cesaret edemiyorum epilasyon aletiylede arayı baya bozdum ona hiç yaklaşamıyorum kuafördede yaptırmam utanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok acıyor ya

Kızlar cok acılllllll

Elektrıklı gogus pompası alanlar hangı markayı nerden ne kadara aldılar. Acıl kardesım ıcın gogus pompası arastırıyoruz

Kızlar cok acılllllll

Elektrıklı gogus pompası alanlar hangı markayı nerden ne kadara aldılar. Acıl kardesım ıcın gogus pompası arastırıyoruz

Kraft marka, eminönü, 50 ytl canım. Elektirk ve pille çalışıyor. Henüz denemedim ama iyi sanırım. ben onu aldım.

Ba bakalım cadııı, Çarşamba'dan beri kaç tane mesaj yazmışım??? klava: Sen benim ruh hali ikonuma hiç bakmıyon herhalde!!!

Ba bakalım cadııı, Çarşamba'dan beri kaç tane mesaj yazmışım??? klava: Sen benim ruh hali ikonuma hiç bakmıyon herhalde!!!

fark ettim zati..
ama tükürdügümü yalamamak icin editlemedim yazimi..
depresyonda oldugunuda görüyorum.. ah be bebem..
nen var diye sorimmi sormimmi kararsiz kaldimda
:teselli:

selam kızlar,
gökyüzü gri olunca benim içimde grileşiyor sanki, ruhum daralıyor.
hasta olanlara geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
ben göğüs pompası almadım, ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar dün Kozyatağındaki Optimumdan Tefal Bayb Phone aldım.Fiyatıda gayet uygun 29 ytl.Eskiden daha pahalıydı diye hatırlıyorum.İlgilenenler olursa....

Kızlar ben kaçtım, misafirim gelecek. İmkan olursa yine girerim. Hepinizi öpüyorum. Çerez cadısı görüşürüz canım seninle, msn den sağlam sattın valla!!! ((

Kızlar ben kaçtım, misafirim gelecek. İmkan olursa yine girerim. Hepinizi öpüyorum. Çerez cadısı görüşürüz canım seninle, msn den sağlam sattın valla!!! ((

bu saatde benmi oturdum kahvaltiya şakkıdı
hadi canim kolay gelsin..
seviyom ben sizi be..sevdigimden catiyom
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…