Melekcim valla ben de uyuduğumda saat 6 yı geçiyordu sanırım, kızım hiç rahat vermedi. Hem kendileri uyutmuyorlar hem de ilerde uyumayınca bahaneleri, annem uyumadı kiii olacak... Ahh bu cadılar yok muuu!!!Günaydın Kızlarr,...
Beni uyku tutmuyorrr benneyaptımki Aslında şimdi uyku düzenimize dikkat etmemiz lazımmış. Biz ne zaman uyursak bebeğimiz de doğduktan sonra genelde o saatleri uyuyarak geçirirmiş. Benim ki çok huysuz ve uykusuz olacak bölee giderse senağlama
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede düzelirsin.günaydın arkadaşlar a.s.
bende hastalıkdan uyuyamıyorum ya bi öksürüyorum beni gören veremli zannederya senağlama nefes almakda zorluk cekiyorum yatakda bi oyana bi byana dönüp duruyorum senağlama ya ne yapcam bilmiyorum ilaçda içiyorum ıhlamur bal limaon karabbiber içiyorum ama yok dısarıda cıkmam ustumde kalın ama yok iyleşmiyorum off hep bu kansızlık yuzunden ılacda kullanıyorum etde yıyıorum ama yok yok ya
KIZLAR AMAN DİKKAT EDİN HASTALANMAMYIN ÇOK FENA HAMİLELİKDE HASTALIK
ALLAH yardımcımız olsun herkeze guzel bi gün geçirmeniz dileiğiyle hoşçakalın.:CüvCüv:
alyasulin öncelikle gerçek adını ögrenebılırmıyım. Benım kardesımde de asırı derece demır eksıklıgı kansızlık vardı hep dıplerdeydı yanı. Babam ona hep etın dalak kısmını yedırırdı kansızlıga cok ıyı gelır dıye.Ama hamılelıkte dalak yemenın sakıncası varmıdır bılmıyorum....Bır dokoruna sor yoksa yee cok ıyı gelıyor..
Bu arada sen calısmıyorsun galıba. Istanbulun neresındesın?
Bu arada günaydın falan demeden dalmışım ben direk, kusura bakmayın nooolur, gününüz aydın, eviniz sıcacık olsun... Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın... Ben bugün ofisteki masamı topluyorum artık, beklenen gün geldi ve izne ayrılıyorum (uçuş vs sebebiyle sıkıntı olmasın diye 28.hafta içinde Türkiye'ye dönüyorum) :))) Ondan dolayı ara ara bakıyorum forumda yazdıklarınıza, önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun geçecek türkiyede, ondan dolayı pek sık foruma gelemeyebilirim. Sakın unutmayın beni kafamçokkarıştı Kendinize iyi bakın, hiçbirşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin... Yılbaşından önce görüşemezsek diye hepinize sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum... Öbür hafta tekrar aranızdayım; sakın bir yere kaybolmayın... Veee her zamanki kapanışımı yapıyorum...
İnşallah hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bir gün torunlarımızı severiz...
Arkadaşlar, görüşmek üzere hoşçakalın...
günaydınlar herkesin keyifler iyidir umarım muayeneye giden varmıydı ki???
Bu arada prensesim artık iyice belli ediyor kendini..Karnıma açığp bakınca içim bir tuhaf oluyor..Dalga dalga oluyor karnım o içerde tepinirken...
Selam güzel hamişler,
Uzun bir aradanm sonra tekrar geldim...Gelemediğim zamanlarda evimi temizledim ütülerimi hallettim alışverişe gittim gezmelere gittim..Şimdi rahatım artık..Yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyoruz..Henüz hiçbirşey almadık..Ama zor tuttum valla kendimi..Bugün netten 4lü şifonyer siparişi verdim..Kıyafetleri almadan önce dolap gelsin istewdim..O gelince kıyafetleride alırız yıkar ütüler yerleştiririm artık....
Bu arada prensesim artık iyice belli ediyor kendini..Karnıma açığp bakınca içim bir tuhaf oluyor..Dalga dalga oluyor karnım o içerde tepinirken...
ay ya kızlar geçmişi bitmedi aa melekin karedeşi doğurdu demi sağsalim daha o sayflara ulaşamadım maşallah ammada yazmışınız kız çerez hani sne yoktun pazartesişne kadar hayırdır iş eyerindemi yatıyorsun
Kızlar cok acılllllll
Elektrıklı gogus pompası alanlar hangı markayı nerden ne kadara aldılar. Acıl kardesım ıcın gogus pompası arastırıyoruz
kacamak yaptim, annemlerden giriyorum canim..
aklim hep burda..
bida ada hanimin cezasini kalktigini düsünürsek bu gecmisi oku oku bitemz.. bende ufakdan basladim okumaya.. sayfa 1894e gelmisim.. az kaldi insallah kafamçokkarıştı
Ba bakalım cadııı, Çarşamba'dan beri kaç tane mesaj yazmışım???klava: Sen benim ruh hali ikonuma hiç bakmıyon herhalde!!!
Kızlar ben kaçtım, misafirim gelecek. İmkan olursa yine girerim. Hepinizi öpüyorum. Çerez cadısı görüşürüz canım seninle, msn den sağlam sattın valla!!!((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?