- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
ahanda küstük size
ay allahım bide eltm hamile basıma çıktı ya
ey yarabbim çiğ köfte istiyor oyskjai zaralı şimdi yaparsam bende yerim dehadi
ha ben size küstüm demi unuttum
mrb kızlar bugün doktora gittim bebeğim31 haftalık 1850 gr olmuş(maşallah)42 santim.karnımda baskı hissediyordum. idrar testinde kum döküyomuş meğerse.bol su içmeliymişim.doktorda sıra beklerken bi de baygınlık geçirmişim biraz dinlendim şimdi iyiyim.nst ye bağlandım onda bi sorun yok.şimdi iyice dinlenip bol bol su içiyorum.
mrb kızlar bugün doktora gittim bebeğim31 haftalık 1850 gr olmuş(maşallah)42 santim.karnımda baskı hissediyordum. idrar testinde kum döküyomuş meğerse.bol su içmeliymişim.doktorda sıra beklerken bi de baygınlık geçirmişim biraz dinlendim şimdi iyiyim.nst ye bağlandım onda bi sorun yok.şimdi iyice dinlenip bol bol su içiyorum.
Gözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız.günaydın herkese
şimdi doktordan geldim her şey güzel dedi kilosu suyu hareketleri normalmiş şekerim dengelenmiş ama diyete devam dedi bundan sonra artık 2 haftada bir görüşücez dedi
gidip kahvaltı edicem şimdi sonra görüşürüz herkese güzel bir gün diliyorum
Özledik canım seni. Dolabın şimdiden hayırlı,uğurlu olsun. İçi dolu olsun inşallah.Selam güzel hamişler,
Uzun bir aradanm sonra tekrar geldim...Gelemediğim zamanlarda evimi temizledim ütülerimi hallettim alışverişe gittim gezmelere gittim..Şimdi rahatım artık..Yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyoruz..Henüz hiçbirşey almadık..Ama zor tuttum valla kendimi..Bugün netten 4lü şifonyer siparişi verdim..Kıyafetleri almadan önce dolap gelsin istewdim..O gelince kıyafetleride alırız yıkar ütüler yerleştiririm artık....
Bu arada prensesim artık iyice belli ediyor kendini..Karnıma açığp bakınca içim bir tuhaf oluyor..Dalga dalga oluyor karnım o içerde tepinirken...
Nerelerdesin sen canım ya. Kayıplardasın valla. Bebişine maaşallah. Sanada acil şifalar canım. Geçmiş olsun.mrb kızlar bugün doktora gittim bebeğim31 haftalık 1850 gr olmuş(maşallah)42 santim.karnımda baskı hissediyordum. idrar testinde kum döküyomuş meğerse.bol su içmeliymişim.doktorda sıra beklerken bi de baygınlık geçirmişim biraz dinlendim şimdi iyiyim.nst ye bağlandım onda bi sorun yok.şimdi iyice dinlenip bol bol su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?