2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahanda küstük size
ay allahım bide eltm hamile basıma çıktı ya
ey yarabbim çiğ köfte istiyor oyskjai zaralı şimdi yaparsam bende yerim dehadi
ha ben size küstüm demi unuttum

ahanda küstük size
ay allahım bide eltm hamile basıma çıktı ya
ey yarabbim çiğ köfte istiyor oyskjai zaralı şimdi yaparsam bende yerim dehadi
ha ben size küstüm demi unuttum

sen bize küsemessinkiiiiiii:icecream:
epilasyona gelince.. valla agri magri elimiz mahkum yapicaz agdayi oturcaz.. kacis yok.. benneyaptımki

cig köfteye gelincede ne yap ne yedir nede ye.. zararli biliyorsun ...

ben hala gecmis okuyorum bu arada

neyse kızlar ben çıkıyorıum kendinize bebişlere iyi bakın hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mrb kızlar bugün doktora gittim bebeğim31 haftalık 1850 gr olmuş(maşallah)42 santim.karnımda baskı hissediyordum. idrar testinde kum döküyomuş meğerse.bol su içmeliymişim.doktorda sıra beklerken bi de baygınlık geçirmişim biraz dinlendim şimdi iyiyim.nst ye bağlandım onda bi sorun yok.şimdi iyice dinlenip bol bol su içiyorum.

toplanın toplanın ben çıkıyomya hepiniz yoplanoın muhabbet edin ahanda gidiyom iyi akşamlarrr

önce bi masallah kizina..
boylu poslu olucak anlasilan
sanada gecmis olsun canim.. bayginlikmi??
sen ic suyunu bol bol ve dinlen..

kizim bizimle oyun oynuyor iki gündür..:asigim:
esim bi sinava hazirlaniyorda.. dün aksam onu test ediyordum bende.. elimde defter.. defteri karnimin üzerine dayiyorum, nereye dayarsam defteri oraya bi tekme yiyorum, ama farkinda degildim..
sonra defter elimden kaydi, karnimin üzerine hafifce düstü, saglam bi tekme geldi..
bende dikkat kesildim, defter nerdeyse, tekme oraya geliyor.. kaydirigubbakcemile2
esiminde hosuna gitti bu, elini bi oraya koyuyor bi buraya, kizimda agirlik nerdeyse oraya salliyor tekmeyi.. dedim birak cocugu, yorulcak

kızlar mrb ;

jnm yiğenime kocamannn bi maşallahhh
annesi bol bol sıvı tuket su iç ihmal etme jnm...

ben hafta sonu annemde kalcam :teytey: ordan girerim.:sm_cool: koçişi evde bırakcam sabaha kadar annemle çene çalcam :sm_cool:

Benim de misafirim gelecek birazdan, o gelmeden bir bakayım dedim, neler kaynatmışsınız... mirmirmirmir
Bavse canım geçmiş olsun... Bebişine de maşallah. Bizim şişko yanız kalmıştı bu ara, bir şişko daha eklendi desene... :roflol:
Umarım bol su tüketmekle derhal rahatlarsın, acil şifalar diliyorum, kendine iyi bak lütfen.

bavse iyi olmana sevindim tatlım. maşallah bebişinde çok iyi..

kızlar size bakınca ben daha hiç bişey almamışım...
ne pompa ne biberon bebek bakımıyla alakalı hiçbişey yok..telsiz buhar makinası falan..size bakınca çok eksiğim var.offff bitmiyor bunların ihtiyaçları yaaaa...daha kıyafet olarakta tamamladım sayılmaz yani...artık ocakta çıkarız alırız eşimle napalım bir günümüzü ona ayırırız...

bebişlerden güzel haberler gelmiş çççççççoooooooooookkkkkk sevindim ya maşallah gelişimler iyi gidiyor bebelerimizin sorun yok allaha şükür. annişler sizlerde dikkat edin. bol su içelim bol c vitamini ve bollll uykuuu.

ben bugün baya yoruldum sabah temizlik yaptım, sonra veli toplantısı vardı yaklaşık 100 veli ile konuştum başım beynim patladı. ay yazık ama yaa anne babaların halini görünceüzüldüm insanlara yaa. çocukları için çırpınışları içimi bi hoş etti . bizde böyle olcaz dedim.
uykum var ya habire uyukluyom

kızlaaar bir fikrm var KK 2008 in enlerini seçiyor ya biz de mart ayı annelerinin enlerini sçelim hadi ne dersiniz komiq olur:lepi:

Şu an benden başka kimse yok ama olsun ben kendi kendime yazayım baariiiiiiiii. yerimseniben

Gözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Özledik canım seni. Dolabın şimdiden hayırlı,uğurlu olsun. İçi dolu olsun inşallah.

Nerelerdesin sen canım ya. Kayıplardasın valla. Bebişine maaşallah. Sanada acil şifalar canım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…