2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişimin kıyafetlerini attım makineye. Annemin aldıklarını da getirdim bugün. Hepsini toparlayıp yıkadım. Tülden torbada dikmiş annem, ağzı büzgülü. Kıyafetleri ona koyup attım makineye. Şimdi kalkayım da asayım zevkle. Allahım çok mutluyum. İnşallah üzerindede görebilirim cicişlerini kuzumun. Çamaşırlığa asıp içerde kurutucam. Dışarıda soba isi siner diye..
Örgülerini yıkamadım. Gerek varmı bilemedim kızlar.

kızlar 2 sorum var 1. bebeğin kıyafetlerini renkli, beyaz olara ayırmadan mı atıyorsunuz?
2. avatarlarınızın yanında kalbin üstündeki yazıları nargis falan yazıyor ya onu nasıl değiştiriyorsunuz?

kızlar 2 sorum var 1. bebeğin kıyafetlerini renkli, beyaz olara ayırmadan mı atıyorsunuz?
2. avatarlarınızın yanında kalbin üstündeki yazıları nargis falan yazıyor ya onu nasıl değiştiriyorsunuz?

damlacım ben ayırmadım ama şimdilik sadece hastane çantasına koyacaklarımızı yıkadık onlar da zaten yakın renklerde.
2. kullanıcı panelinde profil düzenle ye gir orda aktüel rütbe var ordan değiştirebilirsin canım.

selam kızlar.biraz yürüyüş yaptım.sağ kasığım ağrıyordu.üstümde bir ağırlık var.karnım şiş çok gergin gibi hissediyorum.gittikçe ağırlaşıyorum sanırım taşıyamıyorum.
papatyang canım güzel haberlerle gelmişsin.maşallah.
bavsecim maşallah seninde bebişe.ama geçmiş lsun sana.dikkat et kendine canım.öpüyorum.
kızlar ben gögüs pompası falan almadım.gerekte olmaz diye düşünüyorum.çünkü doğumdan 8 ay sonra işe başlayacağım.o zamana kadarda emmesi biter sanırım.
buketcim nasıl yıkadın çamaşırları.renklileri ayrı beyazları ayrımı?ben zaten fazla birşey almadım bir arada yıkasam nasıl olur.
denizicim iyimisin?allah büyük canımcım üzme kendini hamiş halinle.

enelcim göğüs pompası konusunda bende seninle hemfikirim 6 aylık lmuş olacak okullar açıldığında ben okuldayken ek gıdalara geçilecek zaman gelmiş olur. ben yanındayken de ihtiyaç olur mu bilmiyorum, keşke o kadar çok sütümüz olsa da sağıp saklasak. ihtiayç olursa alırım diye düşünüyorum bn de.

kızlar pompa konusunda şunu söyliyim eczanede satılan basit pompalar var ya onlar daha kullanışlı oluyormuş taze annelerden teyzem ve görümcem 2 si de aynı şeyi söyledi

aynen öyle eylemcim.bizim arkadaş doğumdan 3 ay sonra iş başladığı için aldı.işine yaradı.bizim işimize yaramaz gibi geliyor şimdilik dursun bakalım.daha dolap falan almadım ben.çokta kıyafette almadım.hastane çıkışı.5 tana zıbın altet,3 tanede takım var.hepsi bu işte.bakalım ihtiyaca göre alıcam artık.şimdilik yeter gibi.

kızlar ya bu aralar hayatta başıma gelmeyen birşey geldi iştahım kaçık:roflol:
komikkkk hayatımda hiç iştahım kaçık olmadı. ama bu aralar hiçbirşey yiyesim yok.

daha sonra Ayliz'le beraber gidersin alışverşe benim kıyafet faslı yaza kadar yeter. iyi ki önceden almışım şimdiye bıraksam çıkamayacakmışım. diğer büyük işler duruyor mobilya falan onları da ben sezin'le beraber gider alırım inşallah.

kızlar ya bu aralar hayatta başıma gelmeyen birşey geldi iştahım kaçık:roflol:
komikkkk hayatımda hiç iştahım kaçık olmadı. ama bu aralar hiçbirşey yiyesim yok.

sen yine de bebeğinin ihtiyacı olanları canın istemese de yemeğe çalış. üzülme geçici bi duruma benziyor :roflol::roflol:

tabiki eylemcim.sağlıklı olsunlarda gder beraber alırız artık.sen pazartesi doktora gidiyordun dimi?

evet canım büyük gün geldi çattı ama ben acayip gerginim, sabahtan beri çok sinirliyim. uyuyorum uyanıyorum miskin miskin. havanın da etkisi var sanırım ama ben bu halimi hiç sevmiyorum. yarına geçer inşallah suratsızlığım. yazık insanlar 4 dönüyor etrafımda o bile batıyo.

kızlar size sorum kaç tane ayaklı tulum,kaç tane alt üst takım,kaç tane çıtçıtlı body,kaç tane penye battaniye aldınız..yetmez diye korkuyorum..kimisi durmadan değiştiryorsun diyor kimi yeter diyor..valla kafam karıştı..kimi çok alma hemen büyüyorlar diyor...

anladım eylemcim.inan bendede var o.birkaç gündür birazda rahatsızım.kasık ağrılarım oluyor.eşime bağırıp duruyorum.bilmem artık.inşallah en kısa zamanda geçer.belki seninki pazartesi kontrolünün ne sonuç getireceğine yöneliktir.herşey inşallah güzel çıkarda rahat edersin canım.

adayadayı canım geerilme rahat ol sen rahat olursan bebeğin de rahat olur! kötü düşünme iyi düşün pazartesi yüzün gülecek iyi haberler getireceksinkaydirigubbakcemile2

canım vallaha şimdi herkesin görüşü kendine göre uygun olanıdır.ben fazla birşey almadım.bir tane penye battaniye,bir tane pelüş battaniye var.5 tane atlet uzun kollo zıbın.3 tane alt üst takım var var.ayaklı zıbın da hasta setinin içinden çıkan 2 tane var.onun dışında boydan zıbın yok.annem almış sanırım tam bilmiyorum.birde akrabalardan gelecekleri görmeden fazla almayayım diyorum.çünkü annemde,kayınvalidemden,teyzemlerden,arkadaşlarımdan kesin gelicek.çünkü bizim bebiş ilk torun ve annem tarafındaki tek bebiş olucak yani yiğenlerden ilk benim bebeğim oluyor.iş yerindeki arkadaşlarım arasındada ilk benimki.teyze oluyoruz diye bir hal oldular.hepsi bu canım.

anladım enelcim..ben gurbetteyim canım,bana hediyeler daha sonra gelir..yani bir 3 ay sonra falan anca memlkete gittiğimde..onlarda büyük olur diyorum...off kararsızım vallahi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…