kızlar 2 sorum var 1. bebeğin kıyafetlerini renkli, beyaz olara ayırmadan mı atıyorsunuz?
2. avatarlarınızın yanında kalbin üstündeki yazıları nargis falan yazıyor ya onu nasıl değiştiriyorsunuz?
damlacım ben ayırmadım ama şimdilik sadece hastane çantasına koyacaklarımızı yıkadık onlar da zaten yakın renklerde.
2. kullanıcı panelinde profil düzenle ye gir orda aktüel rütbe var ordan değiştirebilirsin canım.
aynen öyle eylemcim.bizim arkadaş doğumdan 3 ay sonra iş başladığı için aldı.işine yaradı.bizim işimize yaramaz gibi geliyor şimdilik dursun bakalım.daha dolap falan almadım ben.çokta kıyafette almadım.hastane çıkışı.5 tana zıbın altet,3 tanede takım var.hepsi bu işte.bakalım ihtiyaca göre alıcam artık.şimdilik yeter gibi.
kızlar ya bu aralar hayatta başıma gelmeyen birşey geldi iştahım kaçık:roflol:
komikkkk hayatımda hiç iştahım kaçık olmadı. ama bu aralar hiçbirşey yiyesim yok.
kızlar size sorum kaç tane ayaklı tulum,kaç tane alt üst takım,kaç tane çıtçıtlı body,kaç tane penye battaniye aldınız..yetmez diye korkuyorum..kimisi durmadan değiştiryorsun diyor kimi yeter diyor..valla kafam karıştı..kimi çok alma hemen büyüyorlar diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?