2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adayadayı canım geerilme rahat ol sen rahat olursan bebeğin de rahat olur! kötü düşünme iyi düşün pazartesi yüzün gülecek iyi haberler getireceksinkaydirigubbakcemile2

canlarım benim teşekkür ederim, sizde olmasanız kime anlatacağım ki. yeri geliyo annesi bile anlamıyo insanı. sizi çooook seviyorum, Sezin^de çok seviyomuş, tekme attı şimdi.

anladım enelcim..ben gurbetteyim canım,bana hediyeler daha sonra gelir..yani bir 3 ay sonra falan anca memlkete gittiğimde..onlarda büyük olur diyorum...off kararsızım vallahi yaaa

anladım o zaman tahminince kullanabileceğin kadar al.ama fazla alma hemen büyüyorlar.ben eşimin arkadaşının oğlunu ziyarete gittim.18 günlüktü ufacıktı.hastane çıkışı bile büyük gelmişti.32 günlükken tekrar gittim maşallah ne kadar büyümüştü.hastane seti tam oluyordu.bunu göz önünde bulundur canım.

kızım bugün durgundu biraz ben de dinleneyim görüşürüz kızlar! şairin dediği gibi; belki yine gelirim!:)

İyi akşamlar cici anne adayları benim bi sorunum olçak aranızda nefes darlıgı ve belirsizce sinirli olanlar varmı ?

var canım.nefesim tıkanıyor bazen derin derin nefes alıyorum.ve sebepsiz deli gibi oluyorum.eşimi dövesim geliyor.:)))

İyi akşamlar cici anne adayları benim bi sorunum olçak aranızda nefes darlıgı ve belirsizce sinirli olanlar varmı ?

>Nefes almada zorluk

Neden? Özellikle gebeliğin son dönemlerinde uterus ve bebek karın içinde daha fazla yer kaplamaya başladığında nefes almada zorluklar yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni, uterusun diyafragma kasına (bu kas karın boşluğunu ve göğüs kafesini birbirinden ayıran yapıdır) baskı yapması ve akciğerlerin genişlemesini kısmen engellemesidir.

Öneri: Doktorunuzun size öğrettiği şekilde derin nefes egzersizlerini hergün düzenli aralıklarla uygulamalısınız. Kalabalık ve havasız, sigara içilen yerlerden kaçının. Kendinizi yoracak (yani oksijen ihtiyacınızı aşırı derecede artıracak) hareketlerden kaçınmalısınız.

ALINTIDIR.

canım faydası olur diye düşündüm, nefes darlığı olabiliyormuş.

kaydirigubbakcemile5

var canım.nefesim tıkanıyor bazen derin derin nefes alıyorum.ve sebepsiz deli gibi oluyorum.eşimi dövesim geliyor.:)))

benimde cok sık oluyor nefes darlıgım bende az once kavga ettım esımle sebebsız saldırdım yaa yazık adama neyseki aldım ggonlunu ama durum vahimmm

:1hug:
canım tşk ederım yaa ben bu konuyu doktora bı ıletım yaa

kaydirigubbakcemile5
benimde cok sık oluyor nefes darlıgım bende az once kavga ettım esımle sebebsız saldırdım yaa yazık adama neyseki aldım ggonlunu ama durum vahimmm

ben eşimi kızdırınca gönlünü almama bile izin vermiyor.sonra üzülüyorum.ama elimde değil

[/COLOR]
Ben kendi hazırlıklarımı yazayım canım:

3 adet tulum
6 adet alt pijama ayaklı
4 adet üst zıbın
2 adet pijama takımı
3 adet beyaz body (tulumların içine giyebilmek için)
9 adet çıtçıtlı uzun kollu atlet
1 adet atlet
1 adet külot
7 adet şapka
6 adet çorap
3 adet eldiven
3 adet penye önlük
2 adet muşambalı önlük
7 adet ağız mendili
2 adet polar patik
2 adet örgü patik
4 adet örgü yelek
1 adet örgü süveter
1 adet örgü hırka
3 adet penye battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet altın yastığı

Böyle liste yapınca yeterince hazırlıklı olduğumu farkettim yaw.:dance:

kötükedihüso:klava:sinir yok, stres yok, hımmmmm kızıyorum. bakın ne sakin söyledim:roflol: bende de var nefes darlığı hele gece offf.
buketim maşallah harikasın. güzel günlerde giysin.sağlıkla:Saruboceq:

anaaaaeeeem herkes sinir küpü...bende birisini fena yapıcam ama..eşim değil yanlış anlamayın..üslupsuz kendiniz bilmez dolu...offff neyse yaaa....buketcim aldıklarına tam bakamadım şimdi inceleyeceğim canım

bende yazayım bakın fikir verin
2 adet tulum
7 adet çıtçıtlı body
2 adet zıbın
3 adet alt üst ayaklı takım
2 adet pijama
6 adet şapka
9 adet (çift ) çorap
3 adet eldiven
3 adet örgü hırka
5 adet örgü yelek
2 adet penye yelek
4 tane önlük
1 adet penye battaniye
1 adet örme battaniye
1 adet peluş battaniye
1 adet gezmelik battaniye:roflol:

aklıma gelen bunlar...tulum almam lazım,bide pijama galiba:uhm:

disko kingo başladı bakalım kimler warmış bu gece vitaminsiz de yok bu gece azad ettim adamı git iki bira iç gel dedim ben içemiyom ya:içelim:kimsecikler yok muu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…