anladım eylemcim.inan bendede var o.birkaç gündür birazda rahatsızım.kasık ağrılarım oluyor.eşime bağırıp duruyorum.bilmem artık.inşallah en kısa zamanda geçer.belki seninki pazartesi kontrolünün ne sonuç getireceğine yöneliktir.herşey inşallah güzel çıkarda rahat edersin canım.
adayadayı canım geerilme rahat ol sen rahat olursan bebeğin de rahat olur! kötü düşünme iyi düşün pazartesi yüzün gülecek iyi haberler getireceksinkaydirigubbakcemile2
anladım enelcim..ben gurbetteyim canım,bana hediyeler daha sonra gelir..yani bir 3 ay sonra falan anca memlkete gittiğimde..onlarda büyük olur diyorum...off kararsızım vallahi yaaa
İyi akşamlar cici anne adayları benim bi sorunum olçak aranızda nefes darlıgı ve belirsizce sinirli olanlar varmı ?
var canım.nefesim tıkanıyor bazen derin derin nefes alıyorum.ve sebepsiz deli gibi oluyorum.eşimi dövesim geliyor.:)))
>Nefes almada zorluk
Neden? Özellikle gebeliğin son dönemlerinde uterus ve bebek karın içinde daha fazla yer kaplamaya başladığında nefes almada zorluklar yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni, uterusun diyafragma kasına (bu kas karın boşluğunu ve göğüs kafesini birbirinden ayıran yapıdır) baskı yapması ve akciğerlerin genişlemesini kısmen engellemesidir.
Öneri: Doktorunuzun size öğrettiği şekilde derin nefes egzersizlerini hergün düzenli aralıklarla uygulamalısınız. Kalabalık ve havasız, sigara içilen yerlerden kaçının. Kendinizi yoracak (yani oksijen ihtiyacınızı aşırı derecede artıracak) hareketlerden kaçınmalısınız.
ALINTIDIR.
canım faydası olur diye düşündüm, nefes darlığı olabiliyormuş.
kaydirigubbakcemile5
benimde cok sık oluyor nefes darlıgım bende az once kavga ettım esımle sebebsız saldırdım yaa yazık adamaneyseki aldım ggonlunu ama durum vahimmm
kızlar size sorum kaç tane ayaklı tulum,kaç tane alt üst takım,kaç tane çıtçıtlı body,kaç tane penye battaniye aldınız..yetmez diye korkuyorum..kimisi durmadan değiştiryorsun diyor kimi yeter diyor..valla kafam karıştı..kimi çok alma hemen büyüyorlar diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?