- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
disko kingo başladı bakalım kimler warmış bu gece vitaminsiz de yok bu gece azad ettim adamı git iki bira iç gel dedim ben içemiyom ya:içelim:kimsecikler yok muu???
Ehh işte biraz daha hallice diyeyim, sen anla... Sorduğun için teşekkür ederim canım benim.denizicim iyimisin?allah büyük canımcım üzme kendini hamiş halinle.
Buketcim ben de birazdan aldıklarına bakıcam, kızımın cicileri ve benim pijamalar için yazdığın güzel yorumlar için teşekkür ederim. a.s.[/color]
Ben kendi hazırlıklarımı yazayım canım:
3 adet tulum
6 adet alt pijama ayaklı
4 adet üst zıbın
2 adet pijama takımı
3 adet beyaz body (tulumların içine giyebilmek için)
9 adet çıtçıtlı uzun kollu atlet
1 adet atlet
1 adet külot
7 adet şapka
6 adet çorap
3 adet eldiven
3 adet penye önlük
2 adet muşambalı önlük
7 adet ağız mendili
2 adet polar patik
2 adet örgü patik
4 adet örgü yelek
1 adet örgü süveter
1 adet örgü hırka
3 adet penye battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet altın yastığı
Böyle liste yapınca yeterince hazırlıklı olduğumu farkettim yaw.:dance:
Ben varım Aslıcım, merhaba... Aslında arkadaşım bizde ve yatıya kalacak bu gece ama o da şu anda Amerika'daki sözlüsü ile yazıştığından ben de sizlerden ayrı kalamadım, fırsat bu fırsat diyerek geldim. Şİmdi kanepede yanyana, kucağımızda pc, tıkır tıkır yazışıyoruz. Birazdan msn den sorayım bari ona, bir kahve daha içer mi? :roflol:disko kingo başladı bakalım kimler warmış bu gece vitaminsiz de yok bu gece azad ettim adamı git iki bira iç gel dedim ben içemiyom ya:içelim:kimsecikler yok muu???
ben buralardayım canım ma çıkacam demek seninki bira içmeye gitti aslında benimkininde canı gidiyor ama dur bakalım bunlar ikiside aynı valla
denizcim hoşgeldin ayol bir öneride bulundum kimse beni sallamadı KK 2008 in enleri konulu bir anket yapıyor biz de KK içinde küçük bir aileyiz neticede mart anneleri arasına bir enler listesi yapalım mı???
örneğin en seksi mart annesi:lazanyadelikafaduldendelikafadulden
denizcim hoşgeldin ayol bir öneride bulundum kimse beni sallamadı KK 2008 in enleri konulu bir anket yapıyor biz de KK içinde küçük bir aileyiz neticede mart anneleri arasına bir enler listesi yapalım mı???
örneğin en seksi mart annesi:lazanyadelikafaduldendelikafadulden
en haşinde cheguevera
Benim çok hoşuma gitti o fikrin...
Aslında teşekkür etmiştim ama alıntı yapıp cevaplamayı unutmuşum...
Evet bence de en seksi mart annesi sen...
en çok seks yapan mart annesi cerez... :roflol:
daha aklıma gelir aslında da düşünmem lazım..
Ben ne olcam peki???
koptum ayol çok yaşa emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen de en mahpusluk mart annesi olursun yawrumsırnaşık şey
Ama ama bu çok olumsuz, ben bununla anılmak istememmm kiiiii senağlamasenağlamasenağlama
Benim başka ennnnn özelliğim yok muuuu????
en narenciye mart annesi lavinia (çok mandalin portakal yediğinden)
en tertipli mart annesi de buketim bence o ne çamaşır asmak öyle aklımdan çıkmıyor
en paylaşımcı bütünleştirici mart annesi saruböcekim
en sabırlı mart anneeri, melekim,adayadayı,acıbiber,mehlika uzanarak hamilelik geçirenler
en egeli mart anneleri elifim dünürümle ege deniz
ay daha çoğalır
Nazancım hoşgeldin canım...
Yeni ayın hayırlı uğurlu olsun...
Seni en sağlam ders veren mart annesi seçelim bence.... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?