2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

disko kingo başladı bakalım kimler warmış bu gece vitaminsiz de yok bu gece azad ettim adamı git iki bira iç gel dedim ben içemiyom ya:içelim:kimsecikler yok muu???

ben buralardayım canım ma çıkacam demek seninki bira içmeye gitti aslında benimkininde canı gidiyor ama dur bakalım bunlar ikiside aynı valla

denizicim iyimisin?allah büyük canımcım üzme kendini hamiş halinle.
Ehh işte biraz daha hallice diyeyim, sen anla... Sorduğun için teşekkür ederim canım benim.

Buketcim ben de birazdan aldıklarına bakıcam, kızımın cicileri ve benim pijamalar için yazdığın güzel yorumlar için teşekkür ederim. a.s.

disko kingo başladı bakalım kimler warmış bu gece vitaminsiz de yok bu gece azad ettim adamı git iki bira iç gel dedim ben içemiyom ya:içelim:kimsecikler yok muu???
Ben varım Aslıcım, merhaba... Aslında arkadaşım bizde ve yatıya kalacak bu gece ama o da şu anda Amerika'daki sözlüsü ile yazıştığından ben de sizlerden ayrı kalamadım, fırsat bu fırsat diyerek geldim. Şİmdi kanepede yanyana, kucağımızda pc, tıkır tıkır yazışıyoruz. Birazdan msn den sorayım bari ona, bir kahve daha içer mi? :roflol:

denizcim hoşgeldin ayol bir öneride bulundum kimse beni sallamadı KK 2008 in enleri konulu bir anket yapıyor biz de KK içinde küçük bir aileyiz neticede mart anneleri arasına bir enler listesi yapalım mı???
örneğin en seksi mart annesi:lazanyadelikafaduldendelikafadulden

Benim çok hoşuma gitti o fikrin...
Aslında teşekkür etmiştim ama alıntı yapıp cevaplamayı unutmuşum...
Evet bence de en seksi mart annesi sen...
en çok seks yapan mart annesi cerez... :roflol:
daha aklıma gelir aslında da düşünmem lazım..
Ben ne olcam peki???

en haşinde cheguevera

koptum ayol çok yaşa emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen de en mahpusluk mart annesi olursun yawrumsırnaşık şey

koptum ayol çok yaşa emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen de en mahpusluk mart annesi olursun yawrumsırnaşık şey

Ama ama bu çok olumsuz, ben bununla anılmak istememmm kiiiii senağlamasenağlamasenağlama
Benim başka ennnnn özelliğim yok muuuu????

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ama bu çok olumsuz, ben bununla anılmak istememmm kiiiii senağlamasenağlamasenağlama
Benim başka ennnnn özelliğim yok muuuu????

olmaz mı yawruum en çalışkan mart annesi çok kısa sürede çok emek ettin sayfalarca en tombiş mart bebeğinin annesisinkaydirigubbakcemile2

en narenciye mart annesi lavinia (çok mandalin portakal yediğinden)
en tertipli mart annesi de buketim bence o ne çamaşır asmak öyle aklımdan çıkmıyor
en paylaşımcı bütünleştirici mart annesi saruböcekim
en sabırlı mart anneeri, melekim,adayadayı,acıbiber,mehlika uzanarak hamilelik geçirenler
en egeli mart anneleri elifim dünürümle ege deniz
ay daha çoğalır

Ayy evet yaaa ben Gülşahı nasıl unuttum, bence de en paylaşımcı/bütünleştirici mart annesi o...
En öğrenci mart annesi little_suzy,
En genç mart annenleri cerez ve sehnaz... :)
En elebaşı mart annesi rehavet ))

slm kizlar iyi geceler canlarim, bugun eve anca girebildim azcik alisveris yapayim dedim bugun adamla birbirimize girdik:roflol: ayy hic sevmiyo adamla benimle gezmeyi alisveris yapmayi, bagris cigris gezdik carsidadelikafadulden sonrada oglusumu sirke goturduk soz vermistik, anca geldik iste gecmisi okudum az bucuk herkezin iyi olmasina sevindimhihoyyyt

Selam kızlar akşam arkadaşlarım ziyarete gelmişler giremedim. Şimdi geçmişe bir bakınıp geleceğim. Uykumda geliyor gerçi. Kaç gündür uykusuzluk mahvetti beni

Nazancım hoşgeldin canım...
Yeni ayın hayırlı uğurlu olsun...
Seni en sağlam ders veren mart annesi seçelim bence.... :)))

slm kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum internet bi gelip bi gidiyo dün kan ve idrar tahlillerim yapıldı kanım cok düşük hemoglobin özellikle cok düşük bide dün üç tüp kan alındı bende hastanede fenalaştım bianda gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum uyandıgımda serum takılıydı simdi biraz daha iyiyim ama yinede halsizlik cok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…