2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun, şimdi iyisin di mi? Neyseki çok önemli bir sorun değil, biraz takviyeyle düzelir inşallah!!! Kendine iyi bak, güzelce dinlen lütfen. Doktorun takviye için bişiler verdi mi? Yoksa kan yapıcı gıdalarla beslenmek yeterli olacak mı?

canım çok geçmiş olsun dikkat et hergün bir yumurta yemen lazım bol pekmez kansızlık ciddi sonuçlar doğurur

Kızlar ben çıkıyorum şimdi. Kendinize iyi bakın. Malum arkadaşım var, biraz da onunla sohbet edeyim. Öptüm sizi...

sağol canım evet iyiyim şimdi kan hapını günde iki taneye cıkardı bide kırmızı et ve pekmez ye dedi ama ikisinide cok sevmem artık zorlada olsa yemeye calışacağım kızım için

canım çok geçmiş olsun dikkat et hergün bir yumurta yemen lazım bol pekmez kansızlık ciddi sonuçlar doğurur

cok sağol canım bende korkuoyrum inşallah cok kötü şeyler olmaz zaten hamile kalmadan öncede kansızlık vardı ama şimdi iyice düştü bakalım düzelmezse ileriki haftalarda kan iğnelerine başlar heralde pekmezi doktorumda söyledi sağol canım

en sabırsız bebek annesi : melek81 delikafadulden

Güzelim buyuk gecmıs olsun. Hamılelıkte en cok karsılasılan sorunlardan bırı de kansızlık demıslerdı. Demır hapı kullanmıyormusun? Kullanıyorsan da ac karna ıcıyorsun degılmı etkılı olması ıcın. Kansızlık ceken bırkac arkadas daha vardı bu muhabbet olmustu yanı.Sut de ıcmemen lazım demır hapından sonra en az 1 saat boyuncaa. Buyuk gecmıs olsun.

yaa kızlar gogus pompası, bebege alınan teksttıl urunlerı, hamılelıkte nefer darlıgı , sınır gıbı konular uzerıne muhabbet donmus ama kac gundur uyumuyorum bıraz gıdıp uyuyayım. Yarın bahsedecem bu konularda..

Optum herkesı ıyı geceler...

kızllarr gece kac oldu ben hala[ uyuyamıyorum yaa off ya isyan etmek istemiyorum ama olmuyor yaa senağlama valla snirden oturup aglıcam yaa/B]

bennnn geldimmm hepinize birer öpücük kondurayım..
eda canım geçmiş olsun.tansiyonun düşmüş diye düşünüyorum..dikkat et..
buket aldıkların bence de yeni doğan için yeterli.bende bu kadar yok:)halam da göndereck kuzenimin bebeğinin kıyafetlerinden o yüzden almıcam şahsen ben..zaten satan yer bize çok yakın,yürüyerek 6-7 dakika arabayla 2 dakikada gidebileceğimiz bir yer.en kötü ihtimal kardeşime o da yoksa komşulardan birine aldırırm bişe..
bende uykusuzluk ve sinirlilik yok bu arada alyasulin..aksine bende de bi rahatlık bi tembellik var.ayağa kalkasım yok..evimi mok götürüyor afedersin hiç bişe yapasım yok..kadın da gelmiyor bir ara ne gzel geliyordu onu bile çağırasım yok düşün durumun vehametini..
bu arada 2008in enlerinde beni en muhalefet üye göstermişler..derin sevgi ve saygılarımı sundum oylamada da önde gidiyorum..
en yaramazda göstermişler..
bide yazmadan duramayan üye hahah..
katılın kızlar çok zevkli vallahi..

Buzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydın annelerr..
Bence de kıyafetler yeterli. Benimde aldığım bikaç bady dışında hediye gelenler var. Onun dışında arkadaşım bebeğinden kalanları getirdi. Nasıl olsa çabuk büyüyorlar. Sonuçta ilk 2-3 ay evden dışarı fazla çıkmazlar.Havalar da ne kadar deseniz biraz soğuk olur.Yanı en azından mayıs 15 e kadar. O kıyafet almıyorum. Genelde evde tulum tarzı rahat kıyafetler gıyerler herhalde.Zaten her yer bebe dukkanı. Elımızın altındalar. Sonra etraftan duyuyoruz yok bunu gıydıremedık yok bunu 1 defa gıydı. Gerek yok ısraf yanı.

Alyasulın bendede uykusuzluk had safhada benneyaptımki

Benım evın halını dusunmek ıstemezsınız. Kocısın yaptıgı ısten ne hayır gelır delikafadulden. Şimdi yatmak zorundayım ya inadına böyle kapı pencere temizleyesim var. Yattğım yerden hep gözüme batıyorr...:bbo:

Kombıyı yenı actık. Ev ısınana kadar ben bıraz daaha yatayım.Kactımmm Buzzzzzzzzzzzz gibi buzzz..mirmirmirmir

Canım sanada günaydın bende var bı hafta oncesıne kadar o rahatlık cok iyi gidiyordu ama birden ne oldu anlamdım kesin kararlıyım pazartesi doktora gidicem çünkü kızlar 4 kadar ayaktaydım yaa yazık banna senağlama

Günaydın canım Evet ya ne yapcağımı şaşırdım artık valla uykusuz vesinirliyim ve aksiyim :1no2: bende çok üşüyorum vala artık şimdi yaktım 70 le actım artık ev anca ısındı ama fatura gelınce bılmıyorum artık mirmirmirmir temizliği yapıyorum kızlar hergün temizliyorum artık evi çünkü agırlastıkca yapamıcam evı dun temızledık kardesımle heryerı dıp kose ev pis olunca acaip gergin ve sinirli oluyorum yaa aslına hiç böyle degildim bana bişeyler oluyor delikafadulden sıyırıyorum kafayı :teytey:

günaydın kızlar bende cooook sinirliyim napıcam bilmiyorum yaaaaaaaa

günaydın cnm ne yapcaksın bılıyonmu kocıse saldırcan saldırcan bıraz rahatlıcan sonra kocısın gonlunu almak ıcın 2 aat ugrascaksın delikafadulden ben oyle yaptım vala gece uyumadım dıye benımle sabah kadar oturdu garıbım yaa kıslar bıde yatak odanıza hava nemlendırıcı alın ozaman bıraz daha evın havası yumusuyor ve rahat uyuyosun

günaydın:) düne göre bnim sinirler epey yatışmış, kahvaltımı yaptım döndüm sıcacık yatağıma. burda da yağmurlu hava, gece boyunca da yağdı.
eda geçmş olsun canım, pekmezi ihmal etme bir tavsiye daha pekmezin içine 1-2 damla limon sık. daha etkili olur.

herkese günaydın..melek,alyasulin,böceqcim,adayadayı hepinize tesekkür ederim kızlar tavsiyelerini dikkate alacağım,haftaya finallerim başlıyor biran önce toparlamam gerek kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…