slm kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum internet bi gelip bi gidiyo dün kan ve idrar tahlillerim yapıldı kanım cok düşük hemoglobin özellikle cok düşük bide dün üç tüp kan alındı bende hastanede fenalaştım bianda gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum uyandıgımda serum takılıydı simdi biraz daha iyiyim ama yinede halsizlik cok fazla..
slm kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum internet bi gelip bi gidiyo dün kan ve idrar tahlillerim yapıldı kanım cok düşük hemoglobin özellikle cok düşük bide dün üç tüp kan alındı bende hastanede fenalaştım bianda gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum uyandıgımda serum takılıydı simdi biraz daha iyiyim ama yinede halsizlik cok fazla..
Canım geçmiş olsun, şimdi iyisin di mi? Neyseki çok önemli bir sorun değil, biraz takviyeyle düzelir inşallah!!! Kendine iyi bak, güzelce dinlen lütfen. Doktorun takviye için bişiler verdi mi? Yoksa kan yapıcı gıdalarla beslenmek yeterli olacak mı?
canım çok geçmiş olsun dikkat et hergün bir yumurta yemen lazım bol pekmez kansızlık ciddi sonuçlar doğurur
denizcim hoşgeldin ayol bir öneride bulundum kimse beni sallamadı KK 2008 in enleri konulu bir anket yapıyor biz de KK içinde küçük bir aileyiz neticede mart anneleri arasına bir enler listesi yapalım mı???
örneğin en seksi mart annesi:lazanyadelikafaduldendelikafadulden
saol birtanem 1 ayim kalmis yakaydirigubbakcemile2 , olur en tecrubeli mart annesi benim heraldesüprizzzzz
bennnn geldimmm hepinize birer öpücük kondurayım..
eda canım geçmiş olsun.tansiyonun düşmüş diye düşünüyorum..dikkat et..
buket aldıkların bence de yeni doğan için yeterli.bende bu kadar yok:)halam da göndereck kuzenimin bebeğinin kıyafetlerinden o yüzden almıcam şahsen ben..zaten satan yer bize çok yakın,yürüyerek 6-7 dakika arabayla 2 dakikada gidebileceğimiz bir yer.en kötü ihtimal kardeşime o da yoksa komşulardan birine aldırırm bişe..
bende uykusuzluk ve sinirlilik yok bu arada alyasulin..aksine bende de bi rahatlık bi tembellik var.ayağa kalkasım yok..evimi mok götürüyor afedersin hiç bişe yapasım yok..kadın da gelmiyor bir ara ne gzel geliyordu onu bile çağırasım yok düşün durumun vehametini..
bu arada 2008in enlerinde beni en muhalefet üye göstermişler..derin sevgi ve saygılarımı sundum oylamada da önde gidiyorum..
en yaramazda göstermişler..
bide yazmadan duramayan üye hahah..
katılın kızlar çok zevkli vallahi..
bennnn geldimmm hepinize birer öpücük kondurayım..
eda canım geçmiş olsun.tansiyonun düşmüş diye düşünüyorum..dikkat et..
buket aldıkların bence de yeni doğan için yeterli.bende bu kadar yok:)halam da göndereck kuzenimin bebeğinin kıyafetlerinden o yüzden almıcam şahsen ben..zaten satan yer bize çok yakın,yürüyerek 6-7 dakika arabayla 2 dakikada gidebileceğimiz bir yer.en kötü ihtimal kardeşime o da yoksa komşulardan birine aldırırm bişe..
bende uykusuzluk ve sinirlilik yok bu arada alyasulin..aksine bende de bi rahatlık bi tembellik var.ayağa kalkasım yok..evimi mok götürüyor afedersin hiç bişe yapasım yok..kadın da gelmiyor bir ara ne gzel geliyordu onu bile çağırasım yok düşün durumun vehametini..
bu arada 2008in enlerinde beni en muhalefet üye göstermişler..derin sevgi ve saygılarımı sundum oylamada da önde gidiyorum..
en yaramazda göstermişler..
bide yazmadan duramayan üye hahah..
katılın kızlar çok zevkli vallahi..
Buzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydın annelerr..
Bence de kıyafetler yeterli. Benimde aldığım bikaç bady dışında hediye gelenler var. Onun dışında arkadaşım bebeğinden kalanları getirdi. Nasıl olsa çabuk büyüyorlar. Sonuçta ilk 2-3 ay evden dışarı fazla çıkmazlar.Havalar da ne kadar deseniz biraz soğuk olur.Yanı en azından mayıs 15 e kadar. O kıyafet almıyorum. Genelde evde tulum tarzı rahat kıyafetler gıyerler herhalde.Zaten her yer bebe dukkanı. Elımızın altındalar. Sonra etraftan duyuyoruz yok bunu gıydıremedık yok bunu 1 defa gıydı. Gerek yok ısraf yanı.
Alyasulın bendede uykusuzluk had safhada benneyaptımki
Benım evın halını dusunmek ıstemezsınız. Kocısın yaptıgı ısten ne hayır gelır delikafadulden. Şimdi yatmak zorundayım ya inadına böyle kapı pencere temizleyesim var. Yattğım yerden hep gözüme batıyorr...:bbo:
Kombıyı yenı actık. Ev ısınana kadar ben bıraz daaha yatayım.Kactımmm Buzzzzzzzzzzzz gibi buzzz..mirmirmirmir
günaydın kızlar bende cooook sinirliyim napıcam bilmiyorum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?