2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alyasulin ve gülşah sanırım sizin karışımınız bende var :)
ben de rahatım ama uyku problemi çekiyorum geceleri
uykusuzum ama sinirli değilim hatta tembelim
bilmem anlatabildim mi? :))
alyasulin canım perşembe günü doktora gittiğimde dedim geceleri kabus gibi doğru dürüst uyuyamıyorum o da bana pasifflora diye bitkisel bir ilaç verdi çocuğa hiç bir zararı yokmuş yatmadan önce 1 saat önce 1 kaşık iç eğer fayda etmezse ertesi gün 2 kaşık iç hiç birşey olmaz dedi
istersen sen de bir dene belki faydalı olur senin bu sinirliliğinden uykusuzluktan ileri geliyordur
eminim uykunu iyi alsan sinirinde geçer

edacım canım geçmiş olsun. bol bol kırmızı et. pekmez ye ama sanırım keçiboynuzu pekmezi diğerlerine göre daha etkili.
kızlar bende uykusuzluk yok allaha şükür. ben çok erken kalktığım için (6:15 te):bbo:, bir de okulda sürekli ayaktayım oturunca olmuyor. ayrıca hafta da 29 saat dersim var sonrasında etüt var, delikafaduldencumartesi erken kalkıp ev temziliyorum kociş gelene kadar yemeği de yapıyorum yani saat 1 de herşey tamam oluyor. pazar da gene kursa gidiyorum saat 2 ye kadar kurs bugün sınav yaptık erken kaçtım sonrasında ütü yapıyorum falan. yani çok yorulduğumdan uzandığım yerde sızıyorum-tatlicadiarzu- erken de kalkmış olunca uyumamak elde değil. tavsiye kendinizi yorun:roflol:
koşuşturmaca geçiyor günler

sağol canım sana kocaman bi maşallah ama dikkat et cok yorma bence kendini

haklısın damlacım ya biz evde tembellik yapmaktan enerjimizi harcayamıyoruz gece uyku gelmiyor :1no2:
bende senin gibi okula gittiğim zamanlarda sabahçıydım akşam olunca yatağa gözüm düşerdi hep fisfisfis
ama evde oluncada yapacak pek bişeyin yokki :çok üzgünüm:
neyse az kaldıııı sabır allahımmm sabırrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eda geçmiş olsun canım demir haplarınla birlikte mutlaka c vitamini içeren meyvelerde ye yanında
demir emilimini artırır
ayrıca eylemin dediği gibi pekmezin içine limon sık çok faydalı demir için

günaydın kızlar nasılsınız..ben iyi değilim..hala sinirlerim bozuk...dün demiştim ya paralıcam birini diye...

edacım geçmiş olsun ama dikkat et ya kendine..

damla maşallah o ne koşturmaca öyle..biz löp gibi yerimizde oturuyoruz sana bakınca..şimdi benim koca evi süpürüyor...bende sileceğim..sularda kesilmiş ya ne uyuz bir durum..zaten bomba gibiyim herşeye çatıyorum...bu gece yine kar yağmış eşime dedim yürüyüşe çıkalım karda beyaz beyaz..olmaz dedi çıktı..canı istemiyor ama beni bahane ediyor..düşermişim kayarmışım mış mış mış...külahıma anlatsın...sinirli olduğum için onada çattım..aman tamam senden bişey istemiyorum otur bütün gün evde dedim...
benimle konuşmaya çalışıyor ama ağzımı açarsam hiç iyi olmayacak suskunluğumu bozmuyorum..hırsım ondan çıkacak ona yazık olacak en iyisi kendime hakim olmam..

bu arada bende kendime en olarak şunu uygun gördüm

En kilo takıntılı mart annesi....kafayı yicem yakında..psikolojik vaka oldum bu konuda..doğumdan sonra hemen vermezsem bunalıma girmekten korkuyorum..çünkü istediğim görüntüde olmazsam mutlu olmuyorum....

deniz bu arada seninkide güzeldi..en elebaşı mart annesi :)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
funda canım hiç sorma...bir ara hepimiz yine msn de toplandığımızda anlatayım burası uygun değil pek...dün gece lavinyaya anlattım hak verdi kız...vallahi sinir küpüyüm sakinleşemiyorum...bu halimle beni bu kadar gerdi ya o insana ne diyeyim bilmiyorum...

tamam canım ama kendini çok fazla strese sokma
yazık değilmi sana Şeniz
kızdığın kişinin umurundamı bakalım:1no2:

özgecim hiçbir şey ve hiç kimse bebişlerimizden ve bizden önemli değil şu anda. takma kafanı sen üzüleceğine yapıştır lafı seni üzen kişi üzülsün.zaten hassas dönemdeyiz şu aralar anlayışsız insanlar çoooooookk

ACİLL..arkadaşlar bir şey sormak istiyorum dünden beri kafayı yicem.dün aylık konturolüme gittim 28 haftalık hamileyim.doktor bebeğin gelişimi güzel dedi.sonra ama göbek kordonunun yanında bi damar var ona bakıyorum ama zamanla kaybolur dedi.sordum kötü bişeymi neden olmuştur diye doktor gülerek sende herşeyin kötüsünü görme dedi.sizce o damar nedir neden kaynaklanmıştır.kötü bişeyse dokor benden saklıyormu lütfen yardımcı olun.

yaaa ben ne yapayım sureklı yattıgım ıcın hıcc uyuyamıyorumm.. Yıne evde gezınsem neysee

canım endişelenme kötü olsa doktorun seninle paylaşırdı. en azından dikkat etmen gerektiğini söylerdi. sona yaklaştıkça korkumuzdan herşeyin kötüsünü düşünür olduk.

az kaldı güzel annişler dayanın sıkalım dişleri. sağlıkla alcaz kucuşlarımıza mis kokulu yavrularımızı inşallahhh

canım kötü bişey olsa dr lar pat diye söylerler hiç acımazlar korkma..bende ultrasonda beğenmemiştim görünümünü dedim kesin çocukta bişey var.ağladım üzüldüm sonra gittiğimizde yine sordum bişeyimi var diye.olsa bunu sizden saklayamam hakkım yok,yasal olarakta yok.en ufak bir sorunu söylemek zorundayız kafanıza takmayın dedi..kadıın ultrason cihazı biraz eskide galiba ondan öyle görünüyor

tamam canım ama kendini çok fazla strese sokma
yazık değilmi sana Şeniz
kızdığın kişinin umurundamı bakalım:1no2:

haklısınız kızlar ama ben sindiremem böyle şeyleri..hazır cevap biriyimdir normalde..ben ona onun dilinde nasıl cevap verilir çok ii biliyorumda yeri değil burası o ayrı...onun gibi olupta onun seviyesine inmem..kendinin nasıl biri olduğunu da belli etti böylelikle

ama yani normalde bi açıklama yapmadı neden var normalmi sölemedi.sürekli o damarı inceledi.

canım takma yaa kötü bişey olsa söylerdi emin ol.benimde 16 haftalıkken gittiğimizde miyom oluşmuş dedi.bir daha görünmedi ya kayboldu ya da çocuk büyüdüğünden görünmezmiş..yani şuan miyomlu olabilirm ama takmıyorum inanki..hiç düşünmüyorum bile....çok strese girer insan yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…