haklısınız kızlar ama ben sindiremem böyle şeyleri..hazır cevap biriyimdir normalde..ben ona onun dilinde nasıl cevap verilir çok ii biliyorumda yeri değil burası o ayrı...onun gibi olupta onun seviyesine inmem..kendinin nasıl biri olduğunu da belli etti böylelikle
canım arkadaşlara ben de katılıyorum eğer kötü bişey olsa bunu senden saklama gibi bir lüksü yokama yani normalde bi açıklama yapmadı neden var normalmi sölemedi.sürekli o damarı inceledi.
ah bu eltilerden çektiklerimiz.kendi işlerine baksalar ya sinir şeyler.onu takmadığımızı farketmeleri dahada sinirlerini bozuyo.
rehavet görüntüsü derken nasıl bi terslik,değişiklik gördün görüntüsünde.kesenin içindeki su bebeği olduğundan farklı gösteriyo.
ACİLL..arkadaşlar bir şey sormak istiyorum dünden beri kafayı yicem.dün aylık konturolüme gittim 28 haftalık hamileyim.doktor bebeğin gelişimi güzel dedi.sonra ama göbek kordonunun yanında bi damar var ona bakıyorum ama zamanla kaybolur dedi.sordum kötü bişeymi neden olmuştur diye doktor gülerek sende herşeyin kötüsünü görme dedi.sizce o damar nedir neden kaynaklanmıştır.kötü bişeyse dokor benden saklıyormu lütfen yardımcı olun.
herkese selam kızlar gene birileri canınızı sıkmıs siiznde benım gibi :1rolleyes: benimde eltim geldi ugradı bugün karnımla bozmus kafayı ılk cocugunda oda erkekti ama daha buyuktu bu aylarda karnın bu seferki küçük olcak heralde dedi :uhm: sonradan benim bozuldugumu anlayınca lafı cevırdı olsun ya küçük cocuklar daha cabuk büyüyolar sıkma canını dedı ,bende sıkmıyorum ki zaten canımı saglıklı olsun yeter bana doktorumda gayet gelişimi haftasına göre ilerde dedi dedimmasus yapıolar sanırım hamıleyken insana boyle doktorum saglıklı dıosa gerisi umrumda bıle degıl sırf laf soylemek ıcın laf soyluyorlar ne işlerıne gelıosa artıkgamyoncuiremsu
o elti lafını hiç açmayın içim cız ediyor valla
bu bebeğimden önce 2 düşük yaptım ben ilk düşüğümün sebebi eltimdirklava:
bize geldiler 4 gün kaldılar çoluk çocuk bir bardağı alıp mutfağa götürmedi bide gündüz şuraya gidelim buraya gidelim
gez gez gez eve gel yemek yap sofra kur kaldır yıka çay meyve servislerii
tabi ben bu arada kan ter içinde kalıyorum hamileliğin verdiği sıkıntıda var cam aç kapa derkenn ben şifayı çok fena kaptım tabii
onlar gitti ben eşime bana hiç elleme biraz yatayım dedim o yatış bi daha kalkamadım gece 39-40 derece ateşle acildeydim
maalesef o ateş sebebiyle bebeğimin kalbi durmuş :çok üzgünüm:
2 gün hastanede yattım düşük yapım ve çıktım
işte böyle off ne çok yazmışım bir dokundunuz bin ah işittiniz valla
iş işten geçti ama artık hiç yüz vermiyorum helede bu bebekte iyice belli ettim :dilcikar:olsun cnm üüzlme hersey birazda kader kısmettir bak şimdi bitane kucagına alacaksın kısmetse :teselli: bizimkisi okadar değilde abuk sabuk konusmaları var ıste sadece konusmak ıcın konusur ee artık bende sorun etmemeye calısıyorum umursamayınca gercektende o daha cok bozuluo hareketlerınden anlasılıo sende öyle yap a.s.
ahh onlar şimdi sen kilo almadıkça nasıl içten içe kıskanıyorlardırrr çekemiyorlardır o yüzden moralini bozmaya çalışıyorlariclal benim elti yok daha ama anneminkiler yetiyor bana..onlarda benle bozdu kafayı..tüm yengeler bozdu..dayımın,amcamın eşleri...hepsi...karnıma taktılar..hamileiğimin ilk başından beri bir sürü laf söylüyorlar..ilk başlarda mide bulantısı vardı bende..bide kilo takıntılı biriyim biraz fazla oldummu mutlu olamıyorum..çabukta kilo alıyorum...bunlar takıntılı olduğumu bildiklerinden herhalde daha 3 aylıkken konuşmaya başladılar..senin kusmaların bitince çok hızlı kilo alırsın..dana gibi olursun,fil gibi şişersin kapılardan geçemezsin vs vs..ay nasıl üzülmüştüm..5 aylıkken gördüler göbek falan yok kiloda yok yani varda belli olmuyordu..sen kurban bayramında gör şimdi çıkmamış ama o zaman önünü göremicen çok büyüyecek çok kilo alacaksın dediler..ben gittim 8 kiloyla belli etmiyormuşum herkes öle diyordu..hiç almamış gibisin diyordu..bunlarda çıt yok yan yan bakıyorlar...iç karnımda geniş olduğundan göbek hala çok çıkmadı bende..kalçalar genişledi onuda kamufle ediyorum şalla belli olmuyor:))))) sonra dediler asıl bundan sonra alacaksın kiloyu heryerin şişecek ödem olacaksın..kabus gibiler heee.ama zaten diyet yaptığımdan onların dediği kadar almam..alsam bile beni göremeyecekler doğumdan 2-3 ay sonrasına kadar..o zamanda filinta gibi olup gitmem lazım bütün laflarını yemeleri için...kendilerinin kiloları doğumdan emzirme döneminden kaldığı için arkadaş arıyorlar kendilerine :))))))
funda seninde olayına çok üzüldüm..düşüncesiz insanlar yaaa..böylelerine acımayacaksın yapmayacaksın aslında.kusura bakma halsizim deyip köşeye çekileceksin ne kendini yoruyorsun yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?