o elti lafını hiç açmayın içim cız ediyor valla
bu bebeğimden önce 2 düşük yaptım ben ilk düşüğümün sebebi eltimdirklava:
bize geldiler 4 gün kaldılar çoluk çocuk bir bardağı alıp mutfağa götürmedi bide gündüz şuraya gidelim buraya gidelim
gez gez gez eve gel yemek yap sofra kur kaldır yıka çay meyve servislerii
tabi ben bu arada kan ter içinde kalıyorum hamileliğin verdiği sıkıntıda var cam aç kapa derkenn ben şifayı çok fena kaptım tabii
onlar gitti ben eşime bana hiç elleme biraz yatayım dedim o yatış bi daha kalkamadım gece 39-40 derece ateşle acildeydim
maalesef o ateş sebebiyle bebeğimin kalbi durmuş :çok üzgünüm:
2 gün hastanede yattım düşük yapım ve çıktım
işte böyle off ne çok yazmışım bir dokundunuz bin ah işittiniz valla
ahh onlar şimdi sen kilo almadıkça nasıl içten içe kıskanıyorlardırrr çekemiyorlardır o yüzden moralini bozmaya çalışıyorlar
aslında senin moralini bozmaya çalışmaktan çok kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor onlar sana öyle söyleyip gerçekleşmiş gibi mutlu oluyordur zavallılarlülülülülülü
ohh sefan olsun çocukta doğurursun zayıfta kalırsın çatlasınlarrsırnaşık şey
hakikaten kötü olmuş o kadar insanın içinde ama eden bulur dünyası işteannem de senin gibi düşünüyor..manyakmı bunlar anlamıyorum..senin kilo almandan mutlu olacaklar,senin üzüntünle mutlu olacaklar yani,kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar,taktılar benim güzel kızıma diyorsırnaşık şey..onlar boşa ümitlenmesin sen onlar gibi asla olmazsın,kendini çok kontrol ediyorsun her zaman dedikaydirigubbakcemile2
bide bayramda teyzemler,dayımlar anneammler,çoluk çocuk torun torba hepimiz oturuyoruz..20 ye yakın varız..anneannemin çok meşhur harika bir pastası vardır..herkese getirdiler tabakla..bende kuzeniminkinden 1 çatal aldım tadına bakayım diye..yoksa yerimde zaten çabuk kilo alınan bir dönemdeyiz diye yemedim..tabi bu arada yengem götüryorkaydirigubbakcemile3 millet dedi neden yemiyorsun zaten kilo falan almamışsın kzıım yesene diye..bende yok yere fazla almayyaım sonra üstüme kalır,her yediğimiz kilo oluyor hamilelikte dedim..dayımda dedi sen alsan bile hemen verirsin azimli kızsın dedi..zaten hemen vermeye bak sonra yengen gibi kalır hepsi üstünde.15 yıl oldu vermek bir yana üstüne aldı dedi..yengem çok bozuldu tabi..aslında dayım da ayıp etti o kadar insanın arasında denecek laf değildi amabenneyaptımki:1no2: kıpkırmızı oldu tabağı bıraktı bizimki ama haytta onu hiçbişey gaza getirmez veremez o hiç kendine hakim olamıyor
haklısın canım çok zor allah kolaylık versinherkese iyi pazarlar.misafirlerim hala bende kalıyorlar ama bende pil bitti gibi artık.neredeyse 10 gün olacak.kızımı almak için çıkıcam ordanda alışverişmerkezine gidicem.yapsınlar yesinler artık.ev üzerine ev kurulmazmış derler ya ne kadar doğru söylemişler.
masallah
köstebegin yer altinda diolstigi gibi dimi bu dalgalanma...
bende her defasinda hayran hayran izliyorum da :asigim:
Kızlar merhaba,
Benim de misafirim vardı, arkadaşım bende kalmıştı. O gitti şimdi öööle oturuyorum. Geçmişi okudum geldim ama kimsecikler yok galiba...Siz neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım.. Umarım biran önce düzelir depolarsın kanı..slm kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum internet bi gelip bi gidiyo dün kan ve idrar tahlillerim yapıldı kanım cok düşük hemoglobin özellikle cok düşük bide dün üç tüp kan alındı bende hastanede fenalaştım bianda gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum uyandıgımda serum takılıydı simdi biraz daha iyiyim ama yinede halsizlik cok fazla..
Valla misafirin en makbulü 3 gün kalanı. 3 günden sonra eziyet oluyo hakikaten. En yakının bile olsa öyle yani.. Dahada gitmeye niyetleri yokmu canım.?herkese iyi pazarlar.misafirlerim hala bende kalıyorlar ama bende pil bitti gibi artık.neredeyse 10 gün olacak.kızımı almak için çıkıcam ordanda alışverişmerkezine gidicem.yapsınlar yesinler artık.ev üzerine ev kurulmazmış derler ya ne kadar doğru söylemişler.
anam bi selamda mi yok ? küstüm tzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?