2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kov gitsin be klava: o ne ole :CüvCüv: destek yerine kostek anam bi eltilerin genetiklerinde var bişi -tatlicadiarzu- kıskanç şeyler. kötükedihüso

kızlar ben çıktım grz byyy kendinize iii bakın bişiyi kafanıza takmayın bebişide strese sokmayınnnn...

annem de senin gibi düşünüyor..manyakmı bunlar anlamıyorum..senin kilo almandan mutlu olacaklar,senin üzüntünle mutlu olacaklar yani,kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar,taktılar benim güzel kızıma diyorsırnaşık şey..onlar boşa ümitlenmesin sen onlar gibi asla olmazsın,kendini çok kontrol ediyorsun her zaman dedikaydirigubbakcemile2

bide bayramda teyzemler,dayımlar anneammler,çoluk çocuk torun torba hepimiz oturuyoruz..20 ye yakın varız..anneannemin çok meşhur harika bir pastası vardır..herkese getirdiler tabakla..bende kuzeniminkinden 1 çatal aldım tadına bakayım diye..yoksa yerimde zaten çabuk kilo alınan bir dönemdeyiz diye yemedim..tabi bu arada yengem götüryorkaydirigubbakcemile3 millet dedi neden yemiyorsun zaten kilo falan almamışsın kzıım yesene diye..bende yok yere fazla almayyaım sonra üstüme kalır,her yediğimiz kilo oluyor hamilelikte dedim..dayımda dedi sen alsan bile hemen verirsin azimli kızsın dedi..zaten hemen vermeye bak sonra yengen gibi kalır hepsi üstünde.15 yıl oldu vermek bir yana üstüne aldı dedi..yengem çok bozuldu tabi..aslında dayım da ayıp etti o kadar insanın arasında denecek laf değildi amabenneyaptımki:1no2: kıpkırmızı oldu tabağı bıraktı bizimki ama haytta onu hiçbişey gaza getirmez veremez o hiç kendine hakim olamıyor

hakikaten kötü olmuş o kadar insanın içinde ama eden bulur dünyası işte
o başkasını dillerse başkasıda onu öyle diller lülülülülülünaniknanik
şurda kaç ayımız kaldı boşrver kimseyi takma:1hug:

selence canım ya çok üzüldüm oda insanım diye dolaşmasın.hamileliğimizde bizim bencil olmamız gerekiyo bebeğimiz için kimsyi düşünmememiz gerekiyo.allah bi şekilde cezasını evriyo merak etme öle insanların.

herkese iyi pazarlar.misafirlerim hala bende kalıyorlar ama bende pil bitti gibi artık.neredeyse 10 gün olacak.kızımı almak için çıkıcam ordanda alışverişmerkezine gidicem.yapsınlar yesinler artık.ev üzerine ev kurulmazmış derler ya ne kadar doğru söylemişler.

haklısın canım çok zor allah kolaylık versin
cidden onlarda nasıl misafirmiş öyle 10 gündelikafadulden
onlar misafirlikten çıkmış artık ev sahibi olmuşlar
ne demiş atalarımız misafirlik 3 gün olurmuş 3 günü geçirince ya gidecekmişsin ya da o evde kalmanın bedelini katkıyla yardımla bi şekilde ödeyecekmişsin

masallah
köstebegin yer altinda diolstigi gibi dimi bu dalgalanma...
bende her defasinda hayran hayran izliyorum da
:asigim:

Ayy evet canım yaa...ben de geçen eşime aynen öyle dedim..Köstebek gibi bizim bu kız dedim...Maşallah onlaraaa....

Kızlar elti muhabbeti yapmışssınız..
Benim Allaha şükür eltim yok tek gelinim..Ama olsa da nasıl olurdum kafaya takar mıydım kendimi ezdirirmiydim acaba...Olmadan da bilinmez ki...

banyomu yaptım, tarandım,kurulandım geldiim. iyi çekiştirmişsiniz eltileri haaa. Allahtan benim yok eltim. bizimkinler 2 kardeş zaten bi ablası var. o da görümce gibi değil abla gibi. çok şükür elti sıkıntım yok, olsa problem olurdu sanırım çünkü illaha ki bi çıkıntılık yapıyo eltiler.

Kızlar merhaba,
Benim de misafirim vardı, arkadaşım bende kalmıştı. O gitti şimdi öööle oturuyorum. Geçmişi okudum geldim ama kimsecikler yok galiba...Siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar merhaba,
Benim de misafirim vardı, arkadaşım bende kalmıştı. O gitti şimdi öööle oturuyorum. Geçmişi okudum geldim ama kimsecikler yok galiba...Siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba canım,
Ben de bugün biraz evişi yaptım..Yemeği koydum ocağa eşimi bekliyorum..Bu arada KK da doğuma hazırlık forumuna bakıyorum..bebek şekerleri oda hazırlıkları falan çok hoş şeyler var..Telaş sardı beni...

Selam kızlaaar. Sabah kahvaltıya gittik annemlere kocişimle. Ordan çıkıncada marketleri gezdik. Geceden beri yağmur var burda. Yoksa açıkhava yürüyüşü yapacaktık ama yağmur izin vermedi.

Geçmiş olsun canım.. Umarım biran önce düzelir depolarsın kanı..

Valla misafirin en makbulü 3 gün kalanı. 3 günden sonra eziyet oluyo hakikaten. En yakının bile olsa öyle yani.. Dahada gitmeye niyetleri yokmu canım.?

hayirli pazarlar kizlar...

Nasilsiniz ?Durumlar nasil ? BEBI$LERINIZ NASIL??
Gecmisi bana özetleyin NOLUR ...
Ben 30sayfayi okuyana kadar belim kopuverir...

selam kızlar.biz hala soba ile uğraşıyoruz.eşim çareler bulmaya çalışıyor.
edacım geçmiş olsun.dikket et canım kendine.
surrender canım sorunun cevabını ben biraz biliyorum sanırım.bebek hareket ederken göbek kordonuna giden damarlardan biri hareket halinde aşağıya rahim ağzına doğru sarkabilirmiş.ve benim şiddetli kanamalarımın sebebide bundan dolayı olabilirmiş doktorum öyle söylemişti.çok önemli birşey olmamakla beraber yine başka bir hareketle yukarıya çıkabilirmiş.böyle söylemişti doktorum.
eltileri çekiştirmişsiniz.benim eşim 2 kardeş diğer kardeşide erkek ve 18 yaşında.yani tek gelinim şükür diyorum.gerçekten insanı çok zorluyabiliyorlar.annemin 3 tane var ama düşman başına.
fundacım çok üzüldüm canım.ama rabbim sana şimdi sağlıklı bir bebiş verdi.maşallah kucağınada alıcaksın canım.
albanıan canım kendini fazla yorma sende.bırak herşeyi kendileri yapsınlar.
kızlar bebişlerinize ağız mendilleri aldınızmı?nerden alıcaz?

enel ağız bezini alıp kenarlarını oyaladı benim kayınvalidem, mermerşahi deniyor sanırım adına. tülbent gibi. bir de sobe'den penye gibi ağız bezi aldık, onlar da yumuşacık, çift yönlü.

ben geldimm..çok soğuk kızlar.donuyorum..
bebemde çok hareket etmedi bugün zaten..canım sıkıldı ona biraz..neyse panik yapmıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…