kizlar 2 gün hastahanede kaldiktan sonra sükür evime gelebildim suan biseyim yok iyiym cok sükür 1-2 cm acilamin disinda da bisey yok fzla kalamiycam haber vereyim dedim kendinize iyi bakin öptüm sizi
canım dikkat et kendine sakın kalkma yat dinlenkizlar 2 gün hastahanede kaldiktan sonra sükür evime gelebildim suan biseyim yok iyiym cok sükür 1-2 cm acilamin disinda da bisey yok fzla kalamiycam haber vereyim dedim kendinize iyi bakin öptüm sizi
Merhaba canım,
Ben de bugün biraz evişi yaptım..Yemeği koydum ocağa eşimi bekliyorum..Bu arada KK da doğuma hazırlık forumuna bakıyorum..bebek şekerleri oda hazırlıkları falan çok hoş şeyler var..Telaş sardı beni...
kizlar 2 gün hastahanede kaldiktan sonra sükür evime gelebildim suan biseyim yok iyiym cok sükür 1-2 cm acilamin disinda da bisey yok fzla kalamiycam haber vereyim dedim kendinize iyi bakin öptüm sizi
sibsercim merhaba, nasılsın görüşmeyeli? eskisi kadar sık girmiyorsun artık, senin su tamamen normale dönmüş dedi mi dr.? bir daha ki kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?