2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canımm
aman gülşahcım dikkat et hastalanayım falan deme sıkı sıkı giyin gir battaniye altına
bebişinde sen üşüdüğün için fazla hareket etmemiştir sen sıkıyorsun kendini o da tedirgin oluyordur annesi kendini sıcak tutki o da sere serpe bi hareket etsin kuzum

funda bugün eşim dedi artık soba kuralım diye..yok dedim ama kızıyorum şu an kendime.çok üşüyorum ben.anlatamam..
ayağımda kapkalın çoraplardan var,eşofmanın üzerine birde hırka taktım kalınından..bide battaniye ile yinede üşüyorum..
öyle bir şeydir diye düşünüyorum bende..bu hafta kontrolüm olucak Allahın izniyle bir merak ediyorumki nasıl olsu boyu kilosu filan.cts yi zor beklerim sanırım..
bu arada düşükleri okudum.çok üzüldüm canım.Allahım şimdi en sağlıklısını en hayırlısını nasip etti sana..eltinede sadece çüş diyorum:mymeka:

kizlar 2 gün hastahanede kaldiktan sonra sükür evime gelebildim suan biseyim yok iyiym cok sükür 1-2 cm acilamin disinda da bisey yok fzla kalamiycam haber vereyim dedim kendinize iyi bakin öptüm sizi

kizlar 2 gün hastahanede kaldiktan sonra sükür evime gelebildim suan biseyim yok iyiym cok sükür 1-2 cm acilamin disinda da bisey yok fzla kalamiycam haber vereyim dedim kendinize iyi bakin öptüm sizi

yasemin geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun. dikkat et kendine. bol bol dinlen
Allaha emanet olun. arada haberlerini bekliyoruz.

selam annişler...
sibsercim nasılsın...biz iyi olmaya çalışıyoruz işte..
enel bende ağız mendillerini tülbent gibi şeylerden aldım..kenarları oyalı...bide steril penye olanlar var yumuşacık bir penye.onlardan alacağım 1 takımda..çocuk ilk doğduğunda yüzünde kalıntılar olabiliyor temizlense bile..onlarla sileriz diye alacağım...
gülşah bence hemen kurdur canım sobayı yaşanmaz böyle soğukta yazım günah hamileyiz sonuçta..az kaldı hasta olmayalım..
bende dünden beri içim sıkılıyordu dedim yaa.bugün ablama falanda sinirlendim.ufak bişey belki ama kızdım işte..zaten sular akmıyor..akmadımı ben evi ve kendimi çok pis hissediyorum psikolojik olarak..bide sabah dedim ya kocaya yürüyüşe gidelim diye oda olmaz dedi..ona da sinirliydim..oturdum bir güzel ağladım..ama ne ağlamak,yas yası götürüyor..sonra eşim hemen geldi noldu neyin var diye 2 saat sakinleştirmeye çalıştırdı.kızımda durmadan hareket etti..eşimde onunla konuşuyor "kızım annene üzülmemi diyorsun sen" diyor bizimki gümbür gümbür..."sen üzülünce bende üzülüyorummu diyorsun" diyor,patır kütür..güldürdü beni...neyse bişeyler yedik,sonra çıkardı yürüyüşe..30 dk falan yürüdük..ben bembeyaz karlarda yürüdm daldım karların içine alıp alıp havaya attım bir mutlu oldum kiii..neyse şimdi girdik eve...

rehavet canım hoşgeldin çok sevindim normale dönmene.hamilelikte psikoloji çok önemli..ben de bugün alt kata eşimin amcasına indim eşimle sabah kahvaltısına.orda patırtı oldu biraz.gerçi her zamanki halleri onlar alışmışlar gergin bi yaşama..kız da sanırım gerildi..
,yasemin canım benim geçmiş olsun.dikkat et nolur kendine..yat sürekli bitanem.

selam arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır takip edemiyorum. arada girip bikaç şey yazdım ama kuzenim ve ablam bendeydi. ayıp olurdu şimdi dimi?

umarım herkes iyidir. bu hafta kuzenimin oğluna atkı yaptım. beresini de yapmıştım ama foto çekmek aklıma gelmedi. kızım için de yaptım. albümüme ekledim hazırlık bölümüne ekleyemedim çünkü anlamadım nasıl foto ekleneceğini. umarım beğenirsiniz.

modeli anlatmamı isterseniz yaparım. tek bildiğim model türü çünkü.

yasemincim geçmiş olsun.az kaldı dayanın birbirinize güç verin annesi.rabbim korusun sizi.
rehavetcim iyi olmana sevindim canım.psikoloji çok önemli işte.insan sinir oluyor ama geçiyor.kendini yıpratmamaya çalış az kaldı canım.

Selammm,
Ben de demin sataştım ama sonra kayboldum ortadan. Fırtına var burada, internetim bir kopuyor sonra saatlerce gelmiyor. Bugünlerde manasızca ortadan kaybolursam kötüye yormadan önce aklınıza bu gelsin olur mu canlarım... Gerçi bazılarınızda cep telefonum var ama olsun...MTS cim ben oda hazırlamıyorum sadce park yatakla yetiniyoruz. Şeker konusunda da bebek şekilli olanlardan alıp standart bir şekerlik içinde ikram etmeyi planlıyorum ama daha büyük hazırlıklar yapmak gerekiyor mu bilmiyorum... Yılbaşında büyük ikramiye bana çıkarsa (kızımın şansına bir çeyrek çektim) ben de büyük hazırlıklar ve oda süslemesi yapmayı düşünüyorum. Hatta eve bir catering şirketi bile çağırabilirim... :dance::dance:

Haber verdiğin için teşekkürler, lütfen arada haberdar et, merak ediyoruz seni... İyi olmana çok sevindim. Fazla kalmadan gelmişsin, diğer yavruna da kavuştun. Sevindim senin adına. Kendine dikkat et.

Kızlar burada olan herkese yeniden merhaba...
Bu arada şu EN ler yarışması var ya, aslında ben de en iyi çıkış yapan üyeye aday olabilirdim diye düşünüyorum ama geç haberim oldu yarışmadan... (((

kızlar iyi akşamlar.......bende oturdum yorgunluk atmaya çalışıyorum ama nasıl atıcam bilmem..kalkıp bir dünya ütüm var onların birazını yapmam gerekiyor...

dün bebişimizin odasını boyadık aslında ben geç katıldım...eşim evden kovdu beniiii...tavala solvnt bazlı bi astar geçti bayonun tavanına su çekmişti dökülüyordu onu önlemesi için....onun kokusuda zararlıymış benim için bende jayınvalideme gittim biraz gezdik alışveriş yaptık....ama donmuşum akşam 7 gibi geldim eve gelincede eşimle kardeşime yardım ettim bordür yapıştırmakta gece yarısı yattım sabah kalktım yatana kadar nerdeyse ayaktaydım...gece yatarken baktım ayakarım şişmiş ve giydiğim terlik iz yapmıştı....ölü gibiydim....bugünde sabah kalktım kalkhvaltıdan sonra buraya girene kadar ayaktaydım evi temizledim toparladım dün ayağa kalktı....erkekler bizim gibi değiller iş yaptımı her yer ayağa kalkar genelde çoğu böyledir....birde benimkisi bana sormadan bişey yapmaz herşeyi benden ister...üşengeç işte.....öldüm bugün yine.... şimdide kalkıp yarın eşimin giyeceklerini ütülücem...hepsini yapmaya çalışıyorum ama yoruluyorum hemde korkuyorummm ya bişey olursa diye....işde son 3 günüm eve çıkayım daha rahat olacağımı düşünüyorum...

nazan gibi bende 8.aya girdim...hadi hayırlsıı diyorum....inşallah zamanında gelicek bebişlerimiz...

sibsercim merhaba, nasılsın görüşmeyeli? eskisi kadar sık girmiyorsun artık, senin su tamamen normale dönmüş dedi mi dr.? bir daha ki kontrolün ne zaman?

aman cnm hic sorma tam girecem birden girmeden cikmam gerekiyor birde benim koca izinde ona cok zaman ayirmaliyim cocuk gibi :mymeka: ...

napalim iste böyle oluyor ...
evet benim su tamamen normale dönüstü ama nezaman ne oldugunun farkina varamiyorsunki degilmi bakalim 05.01.09 hastaneye kontrole gitmem gerekiyor ne cikacak bakalim her hastaneye gittigimde hersey güzel süper diyorlar kadin doktorlarim sagolsun birsey bulacaklar mutlaka..

sizler nasilsiniz görüsmeyeli ?

gülşah sen linki verdiğinde ben tam orayı dolduruyormuşum..ayy çok uzun sürdü valla billa..kız bu arada en muhalefet üyelerde başı çekiyorsun :))))

evet neyseki moralim düzeldi accuk...inşallah yarın sular gelirde sinirim br nebze olsun geçer...

ayşin odanız hayırlı olsun.canım bu arada 8.ayında..3 saat sonra bende atlayacağım 8.aya...takvimimi değiştirsemmiki ne..

Ayshince'cim ellerinize sağlık, eminim çok güzel olmuştur bebişin odası. Allah iyi günlerde kullanmayı, kirlenmeyi nasip etsin. Bence bu yorgunluğun üstüne bütün ütüleri bitirmeye çalışma, 3 günlük yap bırak. Sonra nasılsa evdesin, yaparsın yavaş yavaş....

Sibsercim sana da merhaba. Valla ben fena değilim kendi adıma, kızların da genel olarak durumu iyi, çok fena bir haber yok Allah'a şükür. Kocanın izni biter bitmez, seni de buraya mesaiye bekliyoruz ona göre...:))))

Selam kızlar az once ıgnemızı vurulduk yıne. Bugun cok fazla keyfım yok

Sızler ıyısınızdır umarım. Ben bır fılm ızleyeyım en ıyısı. Hepınızı optum:1hug:

kızlar ben şimdilik çkıyorum..yarın görüşürüz yine işyerinden..öpüyorum hepinizi....
denizcim dediğin gibi hepsini yapmıcam...3 günlük yapıp bırakıcam..

ya ben özlüyorum sizleri...birkaç gün görmiyim....ayyy varmısın yokmusundada gözyaşları sel oldu yahuuuuu...herkes ağlıyo...

ay durun kizlar sizin özleminiz bir taraftan ama oda evde adam izindemi degilmi belli degil hergün evi süpürüyor, temizliyor, yemek yapiyor vs... hani ben rahatsizim ya ondan ay yerim ben koci$i ... *utandim*

Kizlar bebislerinizin odalari hayirli ugurlu olsun...
8.aylarinizda hayirli ugurlu olsun ne kaldiki cnm burda degilmi yani ? bebislerinizi kucaginiza almayi onlarla seneleri saymayi nasip ellesin RABBIM...

Yaaa bu oylama işi ne kadar zor yaaa... Ben o kadar az üyeyi tanıyorum ki.... Birçok kategoride aday gösterilenler hakkında en ufak bir fikrim yok... En tanıdığım ve çok kategoride aday gösterilen Saroböceq. Ama onu da sadece 2 kategoride oylayabiliyorum. Offf, zor bir seçim yaaa!!! ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…