çok güzel olmuş canım orayada yazdım zaten bayıldımselam arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır takip edemiyorum. arada girip bikaç şey yazdım ama kuzenim ve ablam bendeydi. ayıp olurdu şimdi dimi?
umarım herkes iyidir. bu hafta kuzenimin oğluna atkı yaptım. beresini de yapmıştım ama foto çekmek aklıma gelmedi. kızım için de yaptım. albümüme ekledim hazırlık bölümüne ekleyemedim çünkü anlamadım nasıl foto ekleneceğini. umarım beğenirsiniz.
modeli anlatmamı isterseniz yaparım. tek bildiğim model türü çünkü.
kızlar önce bir ön eleme oldu geçenlerde..
herkes kategoriler için kendi fikrince kişileri yazdı.
sonra en çok belirlenen kişiler de aday oldu..
benim adaylığım var deniz ama en yaramaz,en yazmadan duramayan,en muhalefet üye kategorilerinde gösteriliyorum..haa bide en dobra..
en hoşuma gidende en paylaşımcı,en yardımsever üye kategorisinde gösterilmişim..bu ikisi iyi..delikafadulden
amaann..kabgacıysam kavgacıyım ne yapayım..çenemi tutamam ya..:ecrin_bebek:
Bacım ben oylarımı verdim az evel, umarım kazanırsın hakkın olan kategorilerden birinde :))) Ben de senin hoşuna gidecek olanlarda sana oy vermişim galiba...kızlar önce bir ön eleme oldu geçenlerde..
herkes kategoriler için kendi fikrince kişileri yazdı.
sonra en çok belirlenen kişiler de aday oldu..
benim adaylığım var deniz ama en yaramaz,en yazmadan duramayan,en muhalefet üye kategorilerinde gösteriliyorum..haa bide en dobra..
en hoşuma gidende en paylaşımcı,en yardımsever üye kategorisinde gösterilmişim..bu ikisi iyi..delikafadulden
amaann..kabgacıysam kavgacıyım ne yapayım..çenemi tutamam ya..:ecrin_bebek:
Vallahi yaa!!! Ben de bildiklerime oy verdim sadece... :sm_confused:denizcim onun için site içinde bayağı bir gezenti olman lazım..nerdeyse her konu başlığına topiğine göz atman lazımki üyeleri tanıyabilesin...
Biraz daha iyiyim canım, teşekkürler...aysincim hayırlı uğurlu olsun odanız.kızınız sağlıkla büyüsün içinde inşallah.
denizcim nasılsın canım?
bizde soba kurduk ama hala yakamıyoruz.bugün yerini değiştirdik ama yine tütüyor.eşim ev sahibi ile konuşacak olmazsa kırılıp yeniden yapılacak.offf ne zor işler bunlar yaa.şurda 2 ay yakıcaz rezil etti bizi şu soba.
kaç haftalık olunca 8 ay oluyo kızlar?ben yarın 28+0 olcam
kızLAR BEN GELDİM KOÇİŞ ANEMDEN ALDI MSN Mİ AÇAMIYORUM AÇMIYO LEPTOPUM :s YILBAŞINDAN SONRA YAPTIRCAKMIŞ KOÇİŞ BÜRODA AÇAR KONUŞURUZ. BEN ZAMAN ZAMAN NEFES ALAMIYORUM VE KARNIMIN ORDASINDA BICAK SAPLANTIYO GİBİ OLUYO YALANCI DOĞUM SANCIS FALAN OLABİLİR Mİ? ACABA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?