2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş canım orayada yazdım zaten bayıldım
kolaysa anlatabilirmisin?

kızlar önce bir ön eleme oldu geçenlerde..
herkes kategoriler için kendi fikrince kişileri yazdı.
sonra en çok belirlenen kişiler de aday oldu..
benim adaylığım var deniz ama en yaramaz,en yazmadan duramayan,en muhalefet üye kategorilerinde gösteriliyorum..haa bide en dobra..
en hoşuma gidende en paylaşımcı,en yardımsever üye kategorisinde gösterilmişim..bu ikisi iyi..delikafadulden
amaann..kabgacıysam kavgacıyım ne yapayım..çenemi tutamam ya..:ecrin_bebek:

denizcim onun için site içinde bayağı bir gezenti olman lazım..nerdeyse her konu başlığına topiğine göz atman lazımki üyeleri tanıyabilesin...

aysincim hayırlı uğurlu olsun odanız.kızınız sağlıkla büyüsün içinde inşallah.
denizcim nasılsın canım?
bizde soba kurduk ama hala yakamıyoruz.bugün yerini değiştirdik ama yine tütüyor.eşim ev sahibi ile konuşacak olmazsa kırılıp yeniden yapılacak.offf ne zor işler bunlar yaa.şurda 2 ay yakıcaz rezil etti bizi şu soba.

kız rehavet bacım ben gezinti mi oldum:mymeka:
neyseee:Şeniz:
bu arada makatıma inanılmaz bir sancı ve baskı var..nedenki acep

kııııız ben sana yazmadan duramayana oy verdim ama kötü manada değil vallahidelikafadulden.nereye girsem yorumunu görüyorum...gezen tilkisin mübarek:lepi:

Bacım ben oylarımı verdim az evel, umarım kazanırsın hakkın olan kategorilerden birinde :))) Ben de senin hoşuna gidecek olanlarda sana oy vermişim galiba...

denizcim onun için site içinde bayağı bir gezenti olman lazım..nerdeyse her konu başlığına topiğine göz atman lazımki üyeleri tanıyabilesin...
Vallahi yaa!!! Ben de bildiklerime oy verdim sadece... :sm_confused:

Biraz daha iyiyim canım, teşekkürler...
Sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

kızLAR BEN GELDİM KOÇİŞ ANEMDEN ALDI MSN Mİ AÇAMIYORUM AÇMIYO LEPTOPUM :s YILBAŞINDAN SONRA YAPTIRCAKMIŞ KOÇİŞ BÜRODA AÇAR KONUŞURUZ. BEN ZAMAN ZAMAN NEFES ALAMIYORUM VE KARNIMIN ORDASINDA BICAK SAPLANTIYO GİBİ OLUYO YALANCI DOĞUM SANCIS FALAN OLABİLİR Mİ? ACABA...

Selam canım sositososito laoptopu ıstersen bı gerı yukleme yap belkı duzelır yada msn sil tekrar yükle benım eskı pcde olmustu oyle yaptım duzeldı . Nefes konusunda bende senin gibiyim cogu zaman nefessiz kalıyorumm yaa aslında bı nefes egzersizi yappsak herugun çalıstırsak belkı daha iyi nefes alırız yaa hihoyyyt

laviniacim aynisi bendede var fazla sorun yapma bence kendine..
bu aylarda normalmis doktorum öyle söyledi ama aciklamasini yapmadi Saf adam

Teşk kızlar
sevgili adaşım geçmiş olsun yaseminnnnn dinlen jnm...
Arabada oturamyırum bile sekiz oldum walla. Yatınnn kızlarrrr

Valla boş bırakmamak lazım Aslıcım... Malum biri bizi gözetliyor... :))))
Benim inetrnet bağlantımın gece düzeldiği düşünülürse ben gece nöbetlerini tutayım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…