2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neden uyuyamiyorsun alyasulin?

senağlama ah ccnm hastayım cok fecı sutmusum onun ıcın uyuyamıyorum yataga yatıyorum bı oksuruk baslıyor gelde uyu dusun yanı sankı cıgerler bıtmıs gıbi senağlama nefes darlıgımda var bıraz oyle bakalım dun gece 4 kafdar ayaktaydım bugun kacta yatarım bılmem artık

papatya çayı ya da ıhlamur dene cnm pasflorayı içme bence kötüdür uykusuzluk kolay gelsin :çok üzgünüm:

ıhlamur ıcıyorum bal lımon karıstırıyorum portakal sıkıp onuda cııyorum ve sabırla gecmesını beklıyorum pasıfloryı daha once kullandım ama bende hıc uyku falan yapmıyor ya bana yetersız kalıyor oyuzden kullanmıyorum cnm

ay cok gecmis olsun cnm yaa ben iki gündür dis agirisi yüzünden maf oldum doktorda cekemiyor edemiyor napcam yawww kizlar bugün agrimiyor bakalim artik bugün yatabilirim insallah ? sabaha kadar yatamiyorum saat sabah sekiz olunca beni uyku basiyor bugün ikiye kadar bi yatmisim o yatmisim yani

iyi geceler kizlar, kimse yok ggaliba gerci ya, ben anca gelebildim, sabah kalktigimdan beri yeni oturuyorum, bebisimin odasiyla ugrastim tum gun, bitti sayilir cok guzel oldu yaa, ikide bir girip girip bakiyorum:sm_cool: yarin resimlerini koyarim siteye, simdi biraz gecmisi okuyayim

geçmiş olsun jnma.s.

Nazancım iyi geceler,
Ben varım buralarda her zamanki gibi... :)
Odanız bitmiş, hayırlı olsun, ellerinize sağlık. resimleri bekliyoruz ona göre...
Benim de içim sıkılıp duruyo, uykum var ama yatasım yok... :sm_confused:

İyi uykular canım...
Ben de burda bi başıma oyalanayım bari... gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ayy yerim ben seniŞeniz, bir basina olurmusun kiz ben varim gece kusu,

tsk ederim canim ama cok yoruldum yaa, agrimadik bir yerim kalmadi, inat ettim bitircem diye, bitti sayilir yani bir camasirlari felan yikanip utulenecek, cantasi hazirlanacak, birkac eksigi var onlar alinacak ama gozumu korkutan odasiydi oda hazir artik, 2 haftaya annem gelecek , o gelmeden tum evi dip temel temizlemeliyim, ne pasakliymis kizimda demesin:roflol:

yasemincim cok gecmis olsun birtanem ya, aman dikkat et kendine yat, fazla is guc yapma, erken dogum riskin varsa surda 4 hafta daha disimizi sIkmamiz lazim

İyi geceler kızlar,
beni iyice heyecan sardı...Biran önce hazırlıklara başlamak istiyorum..maşallah birçoğunuz çoktan bitirdi ben daha başlamadım bile...
Ben ne yazık ki prensesime oda yapamayacağım...Ama yatak odamda da olsa kızıma özel hazırlıklar yapmayı düşünüyorum...Öncelikle şimdiki kapı süsünü çıkarıp bebkler için olan kapı süslerinden asacağım odamın kapısına..Eşyalarını koymak için netten şifonyer siparişi verdim..Kapının arkasında kalacak ama olsun..Onun üzerine süslü sepetlerden alıp bakım ürünlerini onun içine koymak istiyorum..Doğuma özel pembeli bir nevresim takımı alacağım..belki odanın abajurunuda değiştitrip bebiş için süslü bişeyler alırım..Var mı sizde başka fikirler???

nazancım benim de temizlik yapmam lazım ama sürekli erteleyip duruyorum. Ama şimdi yaparsam ortalık yine kirlenecek... Ne yapayım ben yaa... Daha da beklersem iyice ağırlaşıp yapamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…