2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy kızlar ne zor umarım herkes için herşey yolunda gider suzycim neyseki çözümü olan bir sorunla karşıkarşıyasın ! tecrübesizlik ne zor bir şey yawf

hepinize tesekür ederim suan biseyim yok cok sükür ama yeniden hastahaneye dönerim korkusuyla bisey yapmiyorum Allah kimseyi düsürmesin oralara öptüm sizi

slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi

sekerim hani sana doktora sorsan olur mu demistim kasıklarda agrıyı, senin tosunla son acık gorusunden once, iste o zamandan beri var aslında da ben sallamadim pek:) bak dun gece sana cok yogunum diye sikayet ettim, simdi her is yarım kaldı ve yapacak birsey yok, insan agzindan cikan laflara cok dikkat etmeli, bak dilek yerine gecti, keske baska birsey dileseydim canim ya, belki de mucizeler boyle gerceklesiyor ne dersin

yatmaya calisiyorum melekcim, kontrol amaclı giderim herhalde cuma gunu gokmen beye, o gune kadar agrılarda artma olmazsa, zaten arama yaptım forumda nidilat diye senin mesajlar cıktı, sen daha gelmemistin, senin de kullandigini okuyunca aldim ben de ilk hapı:içelim:

sen de korkma canim benim, atlatacagiz bunu da, en zoru son aylar demislerdi de ben inanmamistim, kolay oldugunu dusunmek hata, herseyi tastamam bebisler tasıyoruz artık, allah vaktinde kucagimiza almayi nasib etsin:Saruboceq:

little_suzy canım geçmiş olsun dikkat et
pnrymsn hoşgeldin vallaha izde bekliyoruz sabırsızlıkla
Saruboceq canım benim güzel haberlerle dön

cok tesekkur ederim canim, ok dikkat edecegim ama kizlar hepiniz dikkat edin cocuk oyuncagi degilmis bakın, egilip kalkma, yavas hareket et diyorlardi da ben sallamıyordum, aman dikkat dogru soyluyorlarmis:CüvCüv:

canım gecmis olsun.
doktorun dediklerini yap. yatirmasi gerekse yatirirdi. kafani rahat tutmaya calis.

dogru soyluyorsun elifcim, kafami siz dagitiyorsunuz vallahi, hepinize cok tesekkurleryerimseniben

bu verdikleri ilaclardan biri kalp hastaları icinmis, cok huylandim simdi ya alsam mi almasam mi bunu kalbi dinleyip neden boyle birsey verdi ki doktor

geçmiş olsun canım doktorun verdiği ilacı kullan tabiki ben de ilk kızımda nidilat kullanmıştım erken doğum sancılarım başlamıştı 15 gün kullandım aslında dilaltı hapı olmasına rağmen erken doğum sancılarını önlemek için de kullanıllıyor bize kalp için verilmiyor bu ilaç anlıyacağın
zaten doktorun bunu göz önüne almıştır canım eğer dokyoturna güveniyorsan fazla sorgulama rahatla ve dinlenmeye çalış stress en son ihtiyacın olan şey unutma

Canım benim, kendini üzme lütfen. Allah herşeyin hayırlısını versin. Umarım annenin sonuçları iyi çıkar... Herşey Allah'tan, hastalığı da şifasını da o veriyor. Sen öncelikli olarak bebeğinin sağlığını düşünmelisin, bunu biliyorsun değil mi??? Annen için dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok ama kendini biraz rahat tutarak, bebişinin sağlıklı ve huzurlu olmasını sağlayabilirsin. Üzme kendini lütfen... Allah yardımcınız olsun.

Canım benim evet şimdi hatırladım, benim doktor da normal demişti...
İnsan gerçekten dualarına çok dikkat etmeli... Gerçekleşebiliyorlar hem de hamileyken... Ben hamileliğimin başında, görüşmediğim babamı çok özlemiştim. Sürekli dua ediyordum, onu bir kerecik görsem ama uzaktan olsun, o benim baktığımı görmesin diye... Sonra bir gece haber geldi, Ankara'da kalp krizi geçirdiğine dair... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Hemen yola çıktık, Ankara'ya gittik. Sabah ben yoğun bakım penceresinden ona bakıyordum (bu arada tek bir kez görme hakkı verdiler) ve o; benim ona baktığımı görmüyordu... senağlama
Mucizelerin senin ve benim yaşadığımız şekilleriyel değil de havai fişekler eşliğinde gerçekleşmesini dilerim hepimiz için... :Saruboceq:

üzülme canım imşallah bişey çıkmaz annende allah yardımcınız olsun

valla che, bana ucuz geldi bu fiyatlar:S

normalde medicana pahalı muayene ve tahlil yapıyo çünkü. benim doğum şimdilik Ssk fiyatı 1500. normali hem de. yeni yıldan sonra fiyat artabilir. ethica incirlide yapılacak bi aksilik olmazsa.valla orda da doğuran doğuruyo burda da... bu fiyat farkı bana garip geliyo. çözüm bulamadılar ya.. serbest piyasa işte. kabul edersen.

Canım ben istanbul/Tuzlada oturuyorum pendikde hülya aydoğmuusn özel yazahanesine gidiyorum bır ıkı saattır bısey yok ama yogun olursa gıtcem ınsallah bısey cıkmaz sımdılık tşk ederim cnm sağol :1hug:​

oy kızlar ne zor umarım herkes için herşey yolunda gider suzycim neyseki çözümü olan bir sorunla karşıkarşıyasın ! tecrübesizlik ne zor bir şey yawf

valla dogru soyluyorsun sekerim, bu arada ozlettin kendini, sen iyisin di mi caliskan hatun, bak sen de korkutuyorsun beni, biz de attık tuttuk aslaniz kaplaniz diye simdi kuzu gibi yatiyoruz:tomato:

zorlama kendini, mumkun oldugunca istirahat et tamam mi doguracak kadin??

Hakikatten Eylem ve Gülşah'ı ben de merak ettim şimdi zaten Ayşe de yok ne zamandır ????Gülşah 1,30 da gidecekti gelmesi lazım şimdiye hastane eve yakın zaten samsun küçük bir yer üff sitiressssss oldum gariiidelikafadulden

slm canlar, bugun herkez iyidir inslh, erenimin odasinin resimlerini cekip koydum bebis hazirliklari kismina anca geldim, biraz gecmise bakayim , kotu bir durum yoktur inslh

haa iyi o zaman Eylem daha yeni girmistir.

Gülşahta isler iyi gittiyse kendini carsi pazara atmistir belki diye olumlu dusunelim kaydirigubbakcemile5

jnm geçmiş olsun inş önemli bişi yoktur...a.s.

jnm sanada geçmiş olsunnnnn.dinlen bol bol a.s.

haaayy Allahım herseyde portakal yıyorsun Yasemın.. taam ye ama abartma.. Mıden cok portakal yedıgın ıcın bulanmasın...delikafadulden

ya portakaldan diiil kısssss :roflol: çocuk hareket ettikçe benim midem bulanıyo niye anlamadım. zaten dun gece de uyuyamadım bi doğsun Çok üzgünüm çoook 5 kardeşşşşş

kızlar gerçekten en zorlu dönemlerimiz başlıyor:dance: bunu da atlattık mı tammdır. :sm_cool:

gulsahcim inslh guzel haberlerle gelirsin, bazen boyle esek saklari yapiyorlar veletler, birseyi yoktur prensesimizin uzme canini

hayatist adas olucak ogullarimiz desene eren guzel isim ogluma koyucam diye soylemiyorum:roflol:

suzycim gecmis olsun guzelim dinlen dediyse doktor dinlen birtanem kalkma dolanma cok

elifcim seninde bebislerinin cicileri hayirli olsun iyi gunlerde kullansin yigenimiz inslh

Son düzenleme:
kesin bebişe ciciler alıyolardır dimi elif_bs cim ... bide indirim falan gördüyseler dayanamamışlardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…