Kızlar hepinize tünaydııınnn....
Gülşahcım tarif ettiğin şeyler hepimizde olan şeyler gibi görünüyor, umarım önemli birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.
Canım hoşgeldin aramıza, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Aaaa bence çok güzel bir isim... Şimdi kafan karışmıştır eminim. Hangisi hayırlı olacaksa o ismi verirsin umarım...
Dualarım seninle Gülşahcım. :Saruboceq:
İçim rahat, kötü birşey olmayacak bence...
Canımmmm, çok geçmiş olsun. a.s. Verilen ilaç ve iğneler tedbir amaçlı görünüyor. İlaçlarını kullan, iğnelerini vurdur ve yat lütfen. Dün gece fazla hareketli oldğunu söylemiştin ama bu ağrılardan bahsetmemiştin, şaşırdım valla... :sm_confused::sm_confused:Umarım en kısa sürede yoluna girer herşey...
canım buyuk gecmıs olsun korkma. Bende proluton ve nıdılat kullanıyorum. Nıdılatı hemde gunde 6 kez kullanıyorum dusun artık. Bu arada nıdılatın en kotu yan etkısı bas agrısı ve tansıyon dusmesı dıkkat et korkma. Ilk basa banı cok etkılemıstı ama artık alıstım galıba.
Gokmen bey cıddı bısey olsaydı hastanede yatırırdı ya da cıger gelıstırıcı ıgne falan verırdı. Ben ayrıyeten 8 ampulu 2 ser kezden 4 defa vuruldum bıle.Dun aksam sonuncusunu vuruldum doktor tekrar vermezse. Bu aksam da proluton vurulacam bu 4.sanırım..
Nıdılat aslında tansıyon ılacı ama karnındakı gergınlıgı alacak. Gergınlık kasılmalar rahım agzının acılmasını saglıyor cunku. 5 gun boyunca sende yat bakalım ama gercekten yat yanı.
5 gun sonunda kontrole gıdecekmısın pekı?
tatlım karnındakı gergınlık sertlıkler kasılma ve sancılar olabılır o yuzden vermıstır. Merak etme ben cok arastırdım bu ılacı. Ilk aldıgımda butun tansıyonum dıbe vurdu usume bas agrısı falan. ıkıncı bır doktora gıdene kadar kullanmadım ılacı. 2 gıttıgım doktor nıdılatın yan etkısı cok ben genelde prepar verırım dedı. Ben kullanmadım en son ıste butun gece karın bel agrısı dayanayınca ve ıkı doktor farklı sey soleyınjce ben 3.doktora da gıttım. Ikısının de yan etkısı cok nıdılatı kullan bence. Ilk doktorun dogru solemıs dedı ve kullanıyorum.Dolayısıyla Gokmen beye guvenım arttı .( bebe aspırını konusu dısında sorunum olmadı yanı )
Kullan yanı yapacak baska bısey yok
little_suzy canım geçmiş olsun dikkat et
pnrymsn hoşgeldin vallaha izde bekliyoruz sabırsızlıkla
Saruboceq canım benim güzel haberlerle dön
canım gecmis olsun.
doktorun dediklerini yap. yatirmasi gerekse yatirirdi. kafani rahat tutmaya calis.
bu verdikleri ilaclardan biri kalp hastaları icinmis, cok huylandim simdi ya alsam mi almasam mi bunu kalbi dinleyip neden boyle birsey verdi ki doktor
Canım benim, kendini üzme lütfen. Allah herşeyin hayırlısını versin. Umarım annenin sonuçları iyi çıkar... Herşey Allah'tan, hastalığı da şifasını da o veriyor. Sen öncelikli olarak bebeğinin sağlığını düşünmelisin, bunu biliyorsun değil mi??? Annen için dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok ama kendini biraz rahat tutarak, bebişinin sağlıklı ve huzurlu olmasını sağlayabilirsin. Üzme kendini lütfen... Allah yardımcınız olsun.slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
sekerim hani sana doktora sorsan olur mu demistim kasıklarda agrıyı, senin tosunla son acık gorusunden once, iste o zamandan beri var aslında da ben sallamadim pek:) bak dun gece sana cok yogunum diye sikayet ettim, simdi her is yarım kaldı ve yapacak birsey yok, insan agzindan cikan laflara cok dikkat etmeli, bak dilek yerine gecti, keske baska birsey dileseydim canim ya, belki de mucizeler boyle gerceklesiyor ne dersin
yerimseniben
slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıdıyorsun.. bence bır cektır zarar gelmez helekı doktorun soledıyse durma bence.. Sonucta bır makınaya baglanıyorsun canın yanmıyor bısey olmuyor. Sancılar normal ama ne sıklıkta oldugu onemlı arkadaslar. Ona gore doktor onlem alır. Sonra keske demeyın. Doktorum bana sen bu ılacları kullanmasaydın sımdıye coktan dogurmustun dedı en son gecen Persembe.. dusunun artık.
oy kızlar ne zor umarım herkes için herşey yolunda gider suzycim neyseki çözümü olan bir sorunla karşıkarşıyasın ! tecrübesizlik ne zor bir şey yawf
EYLEM ve GÜLŞAH donmediler mi hala?
Ben mi kacirdim arada?
Evet gelmediler canım, ben de merak ediyorum onları... Gerçi Gülşah'ın randevusu saat 13.30 daydı... Ancak gelir herhalde. Eylem'in randevusu kaçtaydı hatırlayan var mı?
slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
jnm sanada geçmiş olsunnnnn.dinlen bol bol a.s.az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk
ahh bu bebişler çıkmak için can atıyo dün akşam araba kullanırkende bana aynı şey oldu.önemsemedim ama yatarsam da fena yatcam gibi geliyo allah hepimizi korusun :Saruboceq:
5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi
onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi
simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.
haaayy Allahım herseyde portakal yıyorsun Yasemın.. taam ye ama abartma.. Mıden cok portakal yedıgın ıcın bulanmasın...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?