geldim kızlar.
bebek iyi şükür ama rahim ağzı boyu alçalmış..yani aşağıya inmeye başlamış.hareket etmemesinin nedeni kendi tembelliğidir dedi bununla bir alakası olmaz dedi.
annenin stresi,yorgunluğu yada uykusuzluğu bebeği etkiler dedi.passiflora önerdi.
yatmaya çalışman gerekiyor dedi.36.haftaya kadar doğum başlarsa küvözde filan kalması gerekir dedi.
şimdi iğne yapmıyorum sana bir sancın gelirse yapıcaz dedi.akciğer gelişimi için yani.
su içip yatmaya çalış,cinsel ilişki yok dedi.
sol tarafına yatmalısın mutlaka beslenmene dikkat dedi.
suyum iyiymiş.
bu arada 2 boyutlu ultrason ondan kilosunu söylemedi.sadece fl:61 yni boyu 42 cm diyorum ben.
ne için gittim neyi öğrendim..
çok sevdiğin şeyi canın istiyor diye yeme dedi hareketsizliği için..senin canın istemiş olabilir ama bu bebeği bayar dedi.ondan da hareketsizliği olabilir dedi.çikolatayı fazla kaçırdım buna bağladım son konuşmasıyla..
işte böyle kızlar.sanırım yılbaşından itibaren kayınvalidemde kalıcam gibi görünüyor.hastaneden dönüştr ona uğradım iş açma başımıza gel burda yat dedi.
işte böyle kızlar.
funda bu arda mesajını aldım.telefonum evdeydi yeni gördüm mesajını.
hepiniz sağolun kızlar..
geldim kızlar.
bebek iyi şükür ama rahim ağzı boyu alçalmış..yani aşağıya inmeye başlamış.hareket etmemesinin nedeni kendi tembelliğidir dedi bununla bir alakası olmaz dedi.
annenin stresi,yorgunluğu yada uykusuzluğu bebeği etkiler dedi.passiflora önerdi.
yatmaya çalışman gerekiyor dedi.36.haftaya kadar doğum başlarsa küvözde filan kalması gerekir dedi.
şimdi iğne yapmıyorum sana bir sancın gelirse yapıcaz dedi.akciğer gelişimi için yani.
su içip yatmaya çalış,cinsel ilişki yok dedi.
sol tarafına yatmalısın mutlaka beslenmene dikkat dedi.
suyum iyiymiş.
bu arada 2 boyutlu ultrason ondan kilosunu söylemedi.sadece fl:61 yni boyu 42 cm diyorum ben.
ne için gittim neyi öğrendim..
çok sevdiğin şeyi canın istiyor diye yeme dedi hareketsizliği için..senin canın istemiş olabilir ama bu bebeği bayar dedi.ondan da hareketsizliği olabilir dedi.çikolatayı fazla kaçırdım buna bağladım son konuşmasıyla..
işte böyle kızlar.sanırım yılbaşından itibaren kayınvalidemde kalıcam gibi görünüyor.hastaneden dönüştr ona uğradım iş açma başımıza gel burda yat dedi.
işte böyle kızlar.
funda bu arda mesajını aldım.telefonum evdeydi yeni gördüm mesajını.
hepiniz sağolun kızlar..
yaaa kızlar bende ne zaman uyansam bakıyom sırt üstü yatmışım netcem ben sol tarafa değilde sağa çok rahat yatıyom ya off. zararı çok mu kiii?
Canım doktor bana sırt üstü yatmıcaksın dedi.Bebeğe giden kan akışına engel oluyormuş.Dikkat et kendini sola yatmaya alıştır.Vallahi ben sola yatmaktan artık sol tarafım ağrır oldu geceleri.
kızlar ben kendi doktoruma cts gidicedm o zaman daha emin olurum diyorum..
bu benim doktorum değildi.
hayırlısı olsun ama bakalım..
sizi çok özlicem..
kızlar ben kendi doktoruma cts gidicedm o zaman daha emin olurum diyorum..
bu benim doktorum değildi.
hayırlısı olsun ama bakalım..
sizi çok özlicem..
deniz canım kayınvalideme muhtemelen çar günü giderim.haftasonuna dönerim.
hafta içleri orda kalırım(ki ev şehir içinde zaten benim için daha iyi)hafta sonu evime gelirim..
hafta içleride babama geçer orda girerim nete..
kayınvalidemde sitede var ama çok düşük sinyal yani bilgisayarı götürücem mutlaka ama eltimin çocuklarına o baktığı için dirlik vermiyorlar pc.ye..bakalım..
aslında gidesim de yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?