2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhhhhhhhhhh çok şükür iyiymiş demek soltarafa yatacan peki şeyi soracam kızlar sırt üstü yatmak bebişe zararlımı ben nezaman sırt üstü yatsam ozaman oynuyor kızım
şte böyleee

canım ya hiç riske atma git bence kaynananda kal gerçi insan rahat edemiyor ama. bebiş iyiymiş bak sana naz yapıyor. umarım tam vaktinde gelirde bir sorun olmaz canım

geçmiş olsun gülşahcım alya derinimiz iyiymiş maşallah çok merak ettik canım benimde belim ağrıyor arada gelip baktım senden haber var mı diye canım bol bol dinlen

Aman Gülşahcım, neyseki çok önemli bir durum yok, Allah'a şükürler olsun! Hepimiz korktuk valla. Giderken çok endişelenmemiştim de, dönüşün geciktikçe gerildim... Bolca dinlen, inşallah sana fazla rahatsızlık vermeden düzelir. Çok öpüyorum.

yaaa kızlar bende ne zaman uyansam bakıyom sırt üstü yatmışım netcem ben sol tarafa değilde sağa çok rahat yatıyom ya off. zararı çok mu kiii?

Elhamdülillah ya rahatladık.Artık bol bol yatış.Zaten ne kaldı şunun şurasında Allahın izniyle.Rabbim bebişinin zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelmesini nasib etsin canım.

ÇOK ŞÜKÜR GÜLŞAH BİİŞİ Yİ YOKMUŞ BEBİŞİN yat bol bol jnm.. klava: bak bebişin hareket etmemesinin kötu bişiyi yokmuş çok sevindim inş meleklerimizi kollarımıza alıcaz kızlar.

eee be arada kaynan da biraz baksın sana jnm bebişine maşallah annesiii

kendine de dikkat et a.s.

yaaa kızlar bende ne zaman uyansam bakıyom sırt üstü yatmışım netcem ben sol tarafa değilde sağa çok rahat yatıyom ya off. zararı çok mu kiii?

Canım doktor bana sırt üstü yatmıcaksın dedi.Bebeğe giden kan akışına engel oluyormuş.Dikkat et kendini sola yatmaya alıştır.Vallahi ben sola yatmaktan artık sol tarafım ağrır oldu geceleri.

kızlar ben kendi doktoruma cts gidicedm o zaman daha emin olurum diyorum..
bu benim doktorum değildi.
hayırlısı olsun ama bakalım..
sizi çok özlicem..

Canım doktor bana sırt üstü yatmıcaksın dedi.Bebeğe giden kan akışına engel oluyormuş.Dikkat et kendini sola yatmaya alıştır.Vallahi ben sola yatmaktan artık sol tarafım ağrır oldu geceleri.

ağzım açık düşüyom yatağa bacım. ne tarafa yattığımı bilemiyom herhalde. ama bende yan yatınca yan taraflarım ağrıyor stres oldummmmmm yafdelikafadulden

ya ben sağ tarafıma yatıyorum genellikle ...ama zaten uyuyamıyorum sola tayarsam hayatta uyuyamam bebişin yerini değiştirsek olmaz mı yaw yeter bizim çektiğimiz.

kızlar ben kendi doktoruma cts gidicedm o zaman daha emin olurum diyorum..
bu benim doktorum değildi.
hayırlısı olsun ama bakalım..
sizi çok özlicem..

1. Gülşahcım, kayınvalidene ne zaman gidiyorsun? :sm_confused:
  2. Doğuma kadar orada mı kalacaksın? :uhm:
  3. Kayınvaliden de internet yok mu? yasakkelime

kızlaar ben biraz uzanayım sol tarafıma doğru DD veleeeeeet ne hale soktu beni. gelsin hele hep dediğimiz gibi 5 kardeşşşş

gülşahcım çok sevindim kızımız iyiymiş
senden mesaj da gelmeyince iyice bi telaş yaptın neyseki yok bişey
ama kayınvalidende kalacağına üzüldüm ordan nete giremiyorsun çünkü
bi çare düşünürsün elbet yoksa bizde seni çok özleriz yani

deniz canım kayınvalideme muhtemelen çar günü giderim.haftasonuna dönerim.
hafta içleri orda kalırım(ki ev şehir içinde zaten benim için daha iyi)hafta sonu evime gelirim..
hafta içleride babama geçer orda girerim nete..
kayınvalidemde sitede var ama çok düşük sinyal yani bilgisayarı götürücem mutlaka ama eltimin çocuklarına o baktığı için dirlik vermiyorlar pc.ye..bakalım..
aslında gidesim de yok..

Çok geçmiş olsun Saruboceq allah şifa versin çok şükür iyiymilş bebişin oda yeter sende dikkat et yorma kendini moralini bozma ve sakin kalmaya çalış cnm ALLAH a emanet ol..

Aman neyseki yaaa! Sizi özlücem falan demişsin, dedim doğuma kadar giremeyecek herhalde... Biz sensiz naparız!!! Neyse seyrek de olacak olsa arada girebilecek olmana çok sevindim. Senin için de sıkıcı olur öbür türlüsü...

Kızlar bu arada cerez, işyerleri Pazartesi'ye kadar tatil demişti, ben bugün hiç görmedim. Nerelerde acep, haberi olan var mı?

ADACYO, ayshınce, eda1299, elifzeyneb, elif_bs, fencidmlrms, LAVİNİA_00, melek81, rehavet, selence neyse hepiniz öpüldünüz kendinize bebişlere iyi bakın iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…