2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim sana da cok gecmis olsun, benim agrım kasıklarıma dogru, gobegimin alt bolgesinde, adet agrısına benziyor evet. nts dedikleri de 20 dk boyunca beline bir zımbırtı baglıyorlar, bebegin kalp atıslarını dinliyorlar.bence ihmal etme git.
bu verdikleri ilaclardan biri kalp hastaları icinmis, cok huylandim simdi ya alsam mi almasam mi bunu kalbi dinleyip neden boyle birsey verdi ki doktor

Non stres test tatlım. Yanı bebegın kalp atıs hızını ve kasılma sancılarını olcen alet. Ben sımdıye kadar 3 defa gırdım bıle..mirmirmirmir

teşekkür ederim. bundan böyle daha sık görüşürüz inş. sorucam o kadar çok şey var ki?
31 haftalık hamileyim. ama daha hiç bişeyim hazır değil.
panik pnik panik...

canlarım nasılsınız özledim yahu artık giremiyorum eskisi kadar malum kaynana kayınbaba
neyse bi geçmişi okuyayım geliyorum tekrar

En çok küsen ama sonra dayanamayan mart annesi CheGuevera bence... Şeniz
Ya daaa,
En çok üşüyen mart annesi... :)))

evt haklısın kış oldumu ısısnmama bi türlü en DENİZZZ mart -annesiyim ben banae yada en sünepe en pimpirikli
ay kızlar bu arda kızım oynayınca artık dışardan belli oluyor aksam üzerimdeki kıyafetler nasıl titriyordu yerim onu ben
anaaaaaaaaaaaa 7. aya geçmişim hey maşallah

Kızlar hepinize tünaydııınnn....
günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra

Gülşahcım tarif ettiğin şeyler hepimizde olan şeyler gibi görünüyor, umarım önemli birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.

merhabalar;
bebişimiz erken davranmazsa ben mart annesi olcam inş. 8 mart sabırsızlıkla bekliorum...
Canım hoşgeldin aramıza, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Aaaa bence çok güzel bir isim... Şimdi kafan karışmıştır eminim. Hangisi hayırlı olacaksa o ismi verirsin umarım...

kızlar saat 1.30 da gidicem eşimle..
dua edin bana.
Dualarım seninle Gülşahcım. :Saruboceq:
İçim rahat, kötü birşey olmayacak bence...

Canımmmm, çok geçmiş olsun. a.s. Verilen ilaç ve iğneler tedbir amaçlı görünüyor. İlaçlarını kullan, iğnelerini vurdur ve yat lütfen. Dün gece fazla hareketli oldğunu söylemiştin ama bu ağrılardan bahsetmemiştin, şaşırdım valla... :sm_confused::sm_confused:Umarım en kısa sürede yoluna girer herşey...

canım buyuk gecmıs olsun korkma. Bende proluton ve nıdılat kullanıyorum. Nıdılatı hemde gunde 6 kez kullanıyorum dusun artık. Bu arada nıdılatın en kotu yan etkısı bas agrısı ve tansıyon dusmesı dıkkat et korkma. Ilk basa banı cok etkılemıstı ama artık alıstım galıba.

Gokmen bey cıddı bısey olsaydı hastanede yatırırdı ya da cıger gelıstırıcı ıgne falan verırdı. Ben ayrıyeten 8 ampulu 2 ser kezden 4 defa vuruldum bıle.Dun aksam sonuncusunu vuruldum doktor tekrar vermezse. Bu aksam da proluton vurulacam bu 4.sanırım..

Nıdılat aslında tansıyon ılacı ama karnındakı gergınlıgı alacak. Gergınlık kasılmalar rahım agzının acılmasını saglıyor cunku. 5 gun boyunca sende yat bakalım ama gercekten yat yanı.
5 gun sonunda kontrole gıdecekmısın pekı?

nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıdıyorsun.. bence bır cektır zarar gelmez helekı doktorun soledıyse durma bence.. Sonucta bır makınaya baglanıyorsun canın yanmıyor bısey olmuyor. Sancılar normal ama ne sıklıkta oldugu onemlı arkadaslar. Ona gore doktor onlem alır. Sonra keske demeyın. Doktorum bana sen bu ılacları kullanmasaydın sımdıye coktan dogurmustun dedı en son gecen Persembe.. dusunun artık.

tatlım karnındakı gergınlık sertlıkler kasılma ve sancılar olabılır o yuzden vermıstır. Merak etme ben cok arastırdım bu ılacı. Ilk aldıgımda butun tansıyonum dıbe vurdu usume bas agrısı falan. ıkıncı bır doktora gıdene kadar kullanmadım ılacı. 2 gıttıgım doktor nıdılatın yan etkısı cok ben genelde prepar verırım dedı. Ben kullanmadım en son ıste butun gece karın bel agrısı dayanayınca ve ıkı doktor farklı sey soleyınjce ben 3.doktora da gıttım. Ikısının de yan etkısı cok nıdılatı kullan bence. Ilk doktorun dogru solemıs dedı ve kullanıyorum.Dolayısıyla Gokmen beye guvenım arttı .( bebe aspırını konusu dısında sorunum olmadı yanı )

Kullan yanı yapacak baska bısey yok

teşekkür ederim. bundan böyle daha sık görüşürüz inş. sorucam o kadar çok şey var ki?
31 haftalık hamileyim. ama daha hiç bişeyim hazır değil.
panik pnik panik...

tatlım oncelıkle takvımını duzelt bence. Senı bızde daha rahat takıp edıp yardımcı olabılelım.Burda cok guzel bır paylasım ortamımız var umarım sende memnun kalırsın

Adacyo teşekkür ederim evet insanın kaası çok karışıyor isim konusunda.
Ayrıca bir ara Medicananın fiyatını soracaktın ne oldu hastane durumun?

little_suzy canım geçmiş olsun dikkat et
pnrymsn hoşgeldin vallaha izde bekliyoruz sabırsızlıkla
Saruboceq canım benim güzel haberlerle dön

Adacyo teşekkür ederim evet insanın kaası çok karışıyor isim konusunda.
Ayrıca bir ara Medicananın fiyatını soracaktın ne oldu hastane durumun?

Medicana'da SSK ile anlaşmalı hastaya normal doğum 1100 YTL, zorunlu sezeryan 2000 YTL fark alınıyor. Eğe SSK yoksa normal doğum 2000 YTL, sezeryan doğum 3000 YTL imiş. Sormuştum ama seninle paylaşmayı unutmuşum özür dilerim. BUnlar o hastanenin doktoru ile doğuma girersen, doktor dahil fiyatlar... Be eğer dışardan kendi doktorumla gidersem bana 1500-1600 YTL ye patlarmış, doktorum öyle dedi. Tabii bunda SSK indirimi mi var, doktoruma verilen özel fiyat mı bilmiyorum. Tabii benim dediğim bu son rakam, norma doğum için konuştuğumuz fiyat...
Hemen onun karşısındaki Afiyet Hastanesi'nde SSK lı hastandan normal doğum için 250 YTL; zorunlu sezeryan için 500 YTL, isteğe bağlı sezeryan için 750 YTL fark alınıyor. Bu fiyatara 50 YTL daha eklersen, tek kişilik özel odada kalabiliyorsun...

nekaddddar paahlıymış yahu bizim burda normald doğum 120 ytl sezeryanda 750 ytl oone be çok pahalı bence marasa gelin doğuma ben doğurtturrum sizi zevkle hehe

İki Medicana arasında bu kadar fark olması normal değil bence.Arkadaş normal doğuma Avcılar Medicana da 400 ytl ödedi.

ben kızızmın battaniyesini götüreceğim çiçekleri için arkadasım yapacak gelirim 1 saate
ADACYO, HAYATist, ruhe_haben, hadi öpüldünüz deniz kız adaş ordamısın

nekaddddar paahlıymış yahu bizim burda normald doğum 120 ytl sezeryanda 750 ytl oone be çok pahalı bence marasa gelin doğuma ben doğurtturrum sizi zevkle hehe

Valla Denizcim ben de inanamıyorum fiyatlara... Ben hemen geliyom oraya...
İki Medicana arasında bu kadar fark olması normal değil bence.Arkadaş normal doğuma Avcılar Medicana da 400 ytl ödedi.

Üstelik direkt ilgili birime gidip kendim bizzat sordum öğrendim, duyum falan değil yani.... Hasta yatış işlemleri midir nedir, ordan verdiler bu fiyatı... Ben kendi doktorumla doğurmak istiyom ama bu gidişle ona gücüm yetmeyecek, Afiyet Hastanesi'nde doğuracam...

ben kızızmın battaniyesini götüreceğim çiçekleri için arkadasım yapacak gelirim 1 saate
ADACYO, HAYATist, ruhe_haben, hadi öpüldünüz deniz kız adaş ordamısın

Burdayım canım, burdayım... Hadi git gel hemen... Bebişinin cicisi hazır olsun... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…