Canım öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin :Saruboceq: benimde bugun bi sancım basladı alttan ama acaıp bı sancı ya adet sancsından yuksek doktor aradım bana NTS cektir dedi adını duydum ama ne odlugunu bılmıyorum NTS ne ve ne işe yarıyor bıde bu sancıların nasıldı bende varda acaba benımde oktora gıtmem gerekırmı onun ıcın soruyorum sana tekrar gecmıs olsun :CüvCüv:
kızlar benımde bgun saahdan berı bır kac defaa sancım oldu alttan ama acaıp bı sancı adet sancısındanda berbat bişeydi yani bende doktoru aradım eger bu sıklıkda devam ederse tam ıdrar tahlılı ve NTS gir dedi ya adını duydum ama ne oldugunu bılmıyorum kıslar NTS ne
teşekkür ederim. bundan böyle daha sık görüşürüz inş. sorucam o kadar çok şey var ki?Hosgeldın Pınarrrrr.Allah saglıcakla kucagına almak nasıp etsın bebısını...
En çok küsen ama sonra dayanamayan mart annesi CheGuevera bence... Şeniz
Ya daaa,
En çok üşüyen mart annesi... :)))
günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra
Canım hoşgeldin aramıza, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...merhabalar;
bebişimiz erken davranmazsa ben mart annesi olcam inş. 8 mart sabırsızlıkla bekliorum...
Aaaa bence çok güzel bir isim... Şimdi kafan karışmıştır eminim. Hangisi hayırlı olacaksa o ismi verirsin umarım...Rüyamda doğum yapmıştım yatakta dik oturuyorum bebeiş kucağımdaydı.Eşimle eğilmiş yüzüne bakıyorduk.İsmin ne dedim ben yanımda olan birine.Ama onun yüzünü görmedim sadece eşimi gördüm.Benim gibi bebeğe bakıyordu o da.Eren dediler bebeğinin ismi Eren....:CüvCüv:
Dualarım seninle Gülşahcım. :Saruboceq:kızlar saat 1.30 da gidicem eşimle..
dua edin bana.
az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk
5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi
onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi
simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.
az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk
5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi
onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi
simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.
Canım öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin :Saruboceq: benimde bugun bi sancım basladı alttan ama acaıp bı sancı ya adet sancsından yuksek doktor aradım bana NTS cektir dedi adını duydum ama ne odlugunu bılmıyorum NTS ne ve ne işe yarıyor bıde bu sancıların nasıldı bende varda acaba benımde oktora gıtmem gerekırmı onun ıcın soruyorum sana tekrar gecmıs olsun :CüvCüv:
canim sana da cok gecmis olsun, benim agrım kasıklarıma dogru, gobegimin alt bolgesinde, adet agrısına benziyor evet. nts dedikleri de 20 dk boyunca beline bir zımbırtı baglıyorlar, bebegin kalp atıslarını dinliyorlar.bence ihmal etme git.
bu verdikleri ilaclardan biri kalp hastaları icinmis, cok huylandim simdi ya alsam mi almasam mi bunu kalbi dinleyip neden boyle birsey verdi ki doktor
teşekkür ederim. bundan böyle daha sık görüşürüz inş. sorucam o kadar çok şey var ki?
31 haftalık hamileyim. ama daha hiç bişeyim hazır değil.
panik pnik panik...
Adacyo teşekkür ederim evet insanın kaası çok karışıyor isim konusunda.
Ayrıca bir ara Medicananın fiyatını soracaktın ne oldu hastane durumun?
Medicana'da SSK ile anlaşmalı hastaya normal doğum 1100 YTL, zorunlu sezeryan 2000 YTL fark alınıyor. Eğe SSK yoksa normal doğum 2000 YTL, sezeryan doğum 3000 YTL imiş. Sormuştum ama seninle paylaşmayı unutmuşum özür dilerim. BUnlar o hastanenin doktoru ile doğuma girersen, doktor dahil fiyatlar... Be eğer dışardan kendi doktorumla gidersem bana 1500-1600 YTL ye patlarmış, doktorum öyle dedi. Tabii bunda SSK indirimi mi var, doktoruma verilen özel fiyat mı bilmiyorum. Tabii benim dediğim bu son rakam, norma doğum için konuştuğumuz fiyat...
Hemen onun karşısındaki Afiyet Hastanesi'nde SSK lı hastandan normal doğum için 250 YTL; zorunlu sezeryan için 500 YTL, isteğe bağlı sezeryan için 750 YTL fark alınıyor. Bu fiyatara 50 YTL daha eklersen, tek kişilik özel odada kalabiliyorsun...
nekaddddar paahlıymış yahu bizim burda normald doğum 120 ytl sezeryanda 750 ytl oone be çok pahalı bence marasa gelin doğuma ben doğurtturrum sizi zevkle hehe
İki Medicana arasında bu kadar fark olması normal değil bence.Arkadaş normal doğuma Avcılar Medicana da 400 ytl ödedi.
ben kızızmın battaniyesini götüreceğim çiçekleri için arkadasım yapacak gelirim 1 saate
ADACYO, HAYATist, ruhe_haben, hadi öpüldünüz deniz kız adaş ordamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?