2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim adet sancisina benziyorsa her ihtimale karsi doktorunu ara, benimde oyle olmustu erken dogumdan korktum cok sukur bebis baski yapiyomus kasiklarima ondanmis ama ihmale gelmez yinede umarim onemli bisey degildir

canim benim kiyamam, ayni seyi bende buyuk oglumda yasamistim, ogluma hamileyken annemin gogus kanseri oldugu anlasildi gogsu alindi, ben hollandada annem tr de gidemedimki cok zor bir durum biliyorum , ama kendini uzmemeye calis bebisine kesinlikle yansiyor,oglum bayagi saglik sorunlar yasadi dogduktan sonra cunku, tum dualarim annen ve seninle guzel haberler alacaksin inslh canim Allah sifa versin

eşimin ailesi misafirlerim.o yüzden istedikleri kadar kalma hakları olduklarını düşünüyorlar.bende evin külkedisi olarak hizmetteyim işte:)zaten bu sabah ki konuşmalarına göre daha gitme niyetinde değiller.bu arada başka bir ilde falan da oturmuyorlar.bana 13 km uzakta evleri:))))

kızlar benim pil bitti iflas attım oturamıyorum alttan bişiler batıyor.kemik mi bıcakmı anlamadım ve bu arada şişiyorum gün geçtikçede şişmeye devam ediyorum balon gibi oldum ....
ne zaman bitecek bu şikayetler... sıkıldım bıktım yaaaa..

esimin ailesi derken kaynanan, kayinbabanmi, herkimse kim canim kalksin kendileri yapsin, umruna takma valla, bebisin sagligi herseyden onemli, ben eskiden cok yaptim o hatalari ama simdi popom kiymetli kimse icin fazla kaldiramam otrudugum yerdendelikafadulden

slm kızlar çok sık giremiyorum bikaç gün geçincede geçmişi okumak zor oluyo benimde bu aralar bacak ağrılarım arttı geceleri uyuyamaz oldum dr calsium verdi kanımda düşük çıktı ilacımı değiştirdi şimdi günde 3 tane alıyorum.kasılmları olan arkadaşlara bol şifalar banada bazen acayip şeyler oluyo sanki bebeğim karnıma tırmanıyo gibi canımı acıtıyo ve artık bebişim doğum pozisyonu almış.

sagol sekerim verdigin moral icin

ay tuylerim diken diken olduuuu...

ne guzel dilemissin, katılıyorummmm ve amin diyorumm

tamam nazancim, yaydim yatiyorum valla:)

canım cok gecmis olsun annene de sana da... dilerim iyi cıkar sonuclar, artık kanser grip gibi bir hastalik haline geldi ne yazik ki bir kere ustesinden geldiyse yine gelecektir, dualarimiz seninle

canım bende aynı durumdayım.artık bacaklarım davul gibi şişiyor karnımda iyice büyüdü yatakta desteksiz dönemiyorum.az kaldı arkadaşım

bende yemek yapmaya kalkiyorum kizlar, birazda evin islerine bakayim, yap yap bitmiyo zaten , hergun yap hergun ayni, dun belimin agrisindan uyuyamadim , bir yanimdan diger yanima bile donemedim , ama mecbur yapmaliyim , bir ay sonra bu gunumu ariycam, her gecen gun daha zorlasiyor isimiz Allah yardimcimiz olsun

Saruboceq+ böcüüm hadi yaz bak çatladık nasılmış
burda hava buzz kızlar kar yağıyor yemek yapacağım sizi seviyorum öpüldünüz

kızlar hepimizin şikayetleri arttı. geçmiş olsun herkese. umarım bebişler tam vaktinde gelirler. sağlıkla alırız kucaklarımıza ve sağlıkla büyütürüz.
bursercim dualarımız annen için.
albanian gelip kovalayayım mı hayatım düşünce gerek ya hamile insana bu kadar da olmaz.
hayatcım bebeğinin ismi hayırlı olsun.
lavinia canım benimde 1-2 gün önce öyleydi geçti.
aramıza yeni katılalar hoşgelmiiiişşşler.
mucccckkk öptüm herkesi

Walla kızlar ben yatakta dönme dolap gibi dönüyomuşum koçiş dedi.bacaklarından tutuyom çeviriyorum göbeğini görüyom bebiş oynuyo tırsıyorum bırakıyorum diyor kıyamıyomuş bize ama koçişi maf etmişim.yok rahat uyuyamıyorum.ne etcez böle bilemm.

geldim kızlar.
bebek iyi şükür ama rahim ağzı boyu alçalmış..yani aşağıya inmeye başlamış.hareket etmemesinin nedeni kendi tembelliğidir dedi bununla bir alakası olmaz dedi.
annenin stresi,yorgunluğu yada uykusuzluğu bebeği etkiler dedi.passiflora önerdi.
yatmaya çalışman gerekiyor dedi.36.haftaya kadar doğum başlarsa küvözde filan kalması gerekir dedi.
şimdi iğne yapmıyorum sana bir sancın gelirse yapıcaz dedi.akciğer gelişimi için yani.
su içip yatmaya çalış,cinsel ilişki yok dedi.
sol tarafına yatmalısın mutlaka beslenmene dikkat dedi.
suyum iyiymiş.
bu arada 2 boyutlu ultrason ondan kilosunu söylemedi.sadece fl:61 yni boyu 42 cm diyorum ben.
ne için gittim neyi öğrendim..
çok sevdiğin şeyi canın istiyor diye yeme dedi hareketsizliği için..senin canın istemiş olabilir ama bu bebeği bayar dedi.ondan da hareketsizliği olabilir dedi.çikolatayı fazla kaçırdım buna bağladım son konuşmasıyla..
işte böyle kızlar.sanırım yılbaşından itibaren kayınvalidemde kalıcam gibi görünüyor.hastaneden dönüştr ona uğradım iş açma başımıza gel burda yat dedi.
işte böyle kızlar.
funda bu arda mesajını aldım.telefonum evdeydi yeni gördüm mesajını.
hepiniz sağolun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…