Canım öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin :Saruboceq: benimde bugun bi sancım basladı alttan ama acaıp bı sancı ya adet sancsından yuksek doktor aradım bana NTS cektir dedi adını duydum ama ne odlugunu bılmıyorum NTS ne ve ne işe yarıyor bıde bu sancıların nasıldı bende varda acaba benımde oktora gıtmem gerekırmı onun ıcın soruyorum sana tekrar gecmıs olsun :CüvCüv:
slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
haklısın canım çok zor allah kolaylık versin
cidden onlarda nasıl misafirmiş öyle 10 gündelikafadulden
onlar misafirlikten çıkmış artık ev sahibi olmuşlar
ne demiş atalarımız misafirlik 3 gün olurmuş 3 günü geçirince ya gidecekmişsin ya da o evde kalmanın bedelini katkıyla yardımla bi şekilde ödeyecekmişsin
eşimin ailesi misafirlerim.o yüzden istedikleri kadar kalma hakları olduklarını düşünüyorlar.bende evin külkedisi olarak hizmetteyim işte:)zaten bu sabah ki konuşmalarına göre daha gitme niyetinde değiller.bu arada başka bir ilde falan da oturmuyorlar.bana 13 km uzakta evleri:))))
geçmiş olsun canım doktorun verdiği ilacı kullan tabiki ben de ilk kızımda nidilat kullanmıştım erken doğum sancılarım başlamıştı 15 gün kullandım aslında dilaltı hapı olmasına rağmen erken doğum sancılarını önlemek için de kullanıllıyor bize kalp için verilmiyor bu ilaç anlıyacağın
zaten doktorun bunu göz önüne almıştır canım eğer dokyoturna güveniyorsan fazla sorgulama rahatla ve dinlenmeye çalış stress en son ihtiyacın olan şey
unutma
Canım benim, kendini üzme lütfen. Allah herşeyin hayırlısını versin. Umarım annenin sonuçları iyi çıkar... Herşey Allah'tan, hastalığı da şifasını da o veriyor. Sen öncelikli olarak bebeğinin sağlığını düşünmelisin, bunu biliyorsun değil mi??? Annen için dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok ama kendini biraz rahat tutarak, bebişinin sağlıklı ve huzurlu olmasını sağlayabilirsin. Üzme kendini lütfen... Allah yardımcınız olsun.
Canım benim evet şimdi hatırladım, benim doktor da normal demişti...
İnsan gerçekten dualarına çok dikkat etmeli... Gerçekleşebiliyorlar hem de hamileyken... Ben hamileliğimin başında, görüşmediğim babamı çok özlemiştim. Sürekli dua ediyordum, onu bir kerecik görsem ama uzaktan olsun, o benim baktığımı görmesin diye... Sonra bir gece haber geldi, Ankara'da kalp krizi geçirdiğine dair... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Hemen yola çıktık, Ankara'ya gittik. Sabah ben yoğun bakım penceresinden ona bakıyordum (bu arada tek bir kez görme hakkı verdiler) ve o; benim ona baktığımı görmüyordu... senağlama
Mucizelerin senin ve benim yaşadığımız şekilleriyel değil de havai fişekler eşliğinde gerçekleşmesini dilerim hepimiz için... :Saruboceq:
jnm geçmiş olsun inş önemli bişi yoktur...a.s.
cok sagol canim benimmm
jnm sanada geçmiş olsunnnnn.dinlen bol bol a.s.
ya portakaldan diiil kısssss :roflol: çocuk hareket ettikçe benim midem bulanıyo niye anlamadım.zaten dun gece de uyuyamadım bi doğsun Çok üzgünüm çoook 5 kardeşşşşş
kızlar gerçekten en zorlu dönemlerimiz başlıyor:dance: bunu da atlattık mı tammdır. :sm_cool:
gulsahcim inslh guzel haberlerle gelirsin, bazen boyle esek saklari yapiyorlar veletler, birseyi yoktur prensesimizin uzme canini
hayatist adas olucak ogullarimiz desene eren guzel isim ogluma koyucam diye soylemiyorum:roflol:
suzycim gecmis olsun guzelim dinlen dediyse doktor dinlen birtanem kalkma dolanma cok
elifcim seninde bebislerinin cicileri hayirli olsun iyi gunlerde kullansin yigenimiz inslh
slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
kızlar benim pil bitti iflas attım oturamıyorum alttan bişiler batıyor.kemik mi bıcakmı anlamadım ve bu arada şişiyorum gün geçtikçede şişmeye devam ediyorum balon gibi oldum ....
ne zaman bitecek bu şikayetler... sıkıldım bıktım yaaaa..
Hadi bizi rahatlatın artık ben hala göremiyorum gülşahı? Adacyo görüştünüzmü yoksa sitedemi online?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?