2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bazen aşşağı kısmımda ağrı hissediyorum bacaklarımı bitişik tutsmıyorum... bebeğim zaten pek hereketli değil ona alıştım günlerce hareket etmediği oluyor...
Saruboceq canım internettede yazıyor zaten bu haftalarda azalması normal yeri azlıyor. inş. hiç b
işey yoktur.

kızlar o aşağı tarafa baskıyı bende hissediyorum ayaktayken özellikle bazen sancı gibi bazen ağrı rahatsız bir durum yanii
bende acaba idrar yolu iltihabımı diyordum ama sizde de varmış demekki normal bu haftalarda

selam kızlar naber..ben şuan sağlık ocağındayım
ebeler hemşireler gitti..bana bıraktılar burayı...100 gr lık şeker testi yapılıyorda yarım saatim kaldı
bir tek kanımı alan adam,dr,bide ben kaldık.vakit geçiriyorum işte
geçmişi okumadım daha..şimdi biz göz atayım

gülşahcım inşallah bişey yoktur canım
ama doktora gitmen gerek hem senin için rahatlasın hem bizim
bizi merakta bırakma gelir gelmez yaz dualarımız seninle canım

bu saglık ocagı nerde... nerdensın canım sen bu arada? Bızım burda saglık ocaklarında bılgısayarını kullandırmayı bırak adamı oturmazlar herhalde ::)

günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra

gülşahcım dert etme bak benim geçen hafta aynısı oldu..oynadıkça vajinamdan çıkacak gibi geliyordu..kafası resmen tam oradaydı şişiriyordu..zaten çok az hareket ediyordu..çok üzüldüm..alıştım lapır lapır tepmesine..bide sızlatıyordu canımı acıtıyordu..dr pozisyon değiştiryordur sakin ol dedi..zaten 3 gün sürdü sonra eski haline döndü canım..inşallah bişey yoktur..

kızlar bu arada şekerim 3 kere ölçülüyor her seferindede fazla çıkıyor..diyete devam yaniiiisenağlama

balıkesirdeyiz canım..ama sağolsun ebelerle muhabbetim iyi..çok tatlı insanlar..kendileri dedi sıkılma otur diye

selam kızlar, bugun fazla uyumuşum.
gülşah, benim bebiş de az hareket ediyo dr a sordum bunu tabi. daha önce baya bi belli oluyodu ama şimdi çok durgun. dr. benden kaynaklı şeyler olabileceğini söyledi. stres(ki bende stresin babası var), açlık, yorgunluk nedenleri olabilirmiş. bir de anlamayabilirmişim, farkında olmayabilirmişim. zaten hareketli isen daha zor hareket ediyolar. ama gece uyandığımda genelde hareklerini hissediyorum. bazen korkuyorum sıkışıyomu acaba diye. yan yatıyorum yatağa değen yerime vurup duruyo.

ben de bakayım ev işlerini, yemeği halledersem sağlık ocağına gidiyim de dinleyim bebeğimi.

Eren ismi güzel bir isim. Sen kafanda isim belirlemişmiydin tatlım..?

Biz Mehmet Demir koymayı düşünüyorduk bir ara.Sonra ababsı iki isim olmasın hangisini kullanacağına karara veremez dedi.Tek isime de karar vermemiştik.Dün gece böyle bir rüya gördüm işte.Baklım kısmet :CüvCüv:

kızlar benımde bgun saahdan berı bır kac defaa sancım oldu alttan ama acaıp bı sancı adet sancısındanda berbat bişeydi yani bende doktoru aradım eger bu sıklıkda devam ederse tam ıdrar tahlılı ve NTS gir dedi ya adını duydum ama ne oldugunu bılmıyorum kıslar NTS ne

Bebeğin kalp atışlarını ve annenin rahim kasılmalarını ölçün bir alet.Karın bölgesine bağlıyor ve kalp grafiği gibi iki grafik çıkarıyor makina.

az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk

5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi

onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi

simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.

Canım öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin :Saruboceq: benimde bugun bi sancım basladı alttan ama acaıp bı sancı ya adet sancsından yuksek doktor aradım bana NTS cektir dedi adını duydum ama ne odlugunu bılmıyorum NTS ne ve ne işe yarıyor bıde bu sancıların nasıldı bende varda acaba benımde oktora gıtmem gerekırmı onun ıcın soruyorum sana tekrar gecmıs olsun :CüvCüv:​

canım gecmis olsun.
doktorun dediklerini yap. yatirmasi gerekse yatirirdi. kafani rahat tutmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…