kızlar saat 1.30 da gidicem eşimle..
dua edin bana.
kızlar saat 1.30 da gidicem eşimle..
dua edin bana.
selam kızlar naber..ben şuan sağlık ocağındayım
ebeler hemşireler gitti..bana bıraktılar burayı...100 gr lık şeker testi yapılıyorda yarım saatim kaldı
bir tek kanımı alan adam,dr,bide ben kaldık.vakit geçiriyorum işte
geçmişi okumadım daha..şimdi biz göz atayım
günaydın kızlar hepinize:Şeniz:
bizim bebe hala çok az hareket ediyor.bide hareketlerini aşağıda hissediyorum..vajinamda afedersiniz..
bugün doktorumu bi arıcam nedendir diye..öğleden sonra
Eren ismi güzel bir isim. Sen kafanda isim belirlemişmiydin tatlım..?
kızlar benımde bgun saahdan berı bır kac defaa sancım oldu alttan ama acaıp bı sancı adet sancısındanda berbat bişeydi yani bende doktoru aradım eger bu sıklıkda devam ederse tam ıdrar tahlılı ve NTS gir dedi ya adını duydum ama ne oldugunu bılmıyorum kıslar NTS ne
az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk
5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi
onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi
simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.
Bebeğin kalp atışlarını ve annenin rahim kasılmalarını ölçün bir alet.Karın bölgesine bağlıyor ve kalp grafiği gibi iki grafik çıkarıyor makina.
canım gecmis olsun.az once hastaneden geldim, birkac haftadir onemsemedigim bir agrı vardı arada bebisin hareketleriyle sol kasıgıma dogru.. bugun biraz artma olunca kocamin israri ile doktora gittim, dogum kanalın kapalı ama gerginlik var dedi
nst cekildi boylece ilk nstyi de cektirmis olduk
5 gunluk rapor ve istirahat verdi, 3 gun nidilat kullan gunde 3 kez dedi
proluton diye bir igne verdi
onemli olsa yatirirdim ama dinlenmezsen onemli olabilir dedi, agrılar artarsa haber ver dedi
simdi korksam mi, korkmasam mi bilemedim? ne dersiniz kızlar, simdi napicam yaticak miyim boyle kalkmadan, sagimdan soluma donunce bile agrı giriyor, velet de inadina 4 donuyor iceride, dondukce de agrı oluyor, oyle canimi yakan, dayanilmaz birsey degil, ama dikkatimi cekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?