ADACYO, ayshınce, eda1299, elifzeyneb, elif_bs, fencidmlrms, LAVİNİA_00, melek81, rehavet, selence neyse hepiniz öpüldünüz kendinize bebişlere iyi bakın iyi akşamlar
slm kızlar çok sık giremiyorum bikaç gün geçincede geçmişi okumak zor oluyo benimde bu aralar bacak ağrılarım arttı geceleri uyuyamaz oldum dr calsium verdi kanımda düşük çıktı ilacımı değiştirdi şimdi günde 3 tane alıyorum.kasılmları olan arkadaşlara bol şifalar banada bazen acayip şeyler oluyo sanki bebeğim karnıma tırmanıyo gibi canımı acıtıyo ve artık bebişim doğum pozisyonu almış.
selam hamişler 26.haftadayım ve bebişimin hareketleri biraz zayıfladı gibi bu normal mi?
Canım bu yaramazlar hergün aynı enerjiyi bulamıyorlar herhalde..Sanırım yediklerimize içtiklerimize uykumuza ve hatta psikolojik durumumuzdan bile etkileniyor miniklerin hareketleri...
hadi gözünaydın canım çok sevindim en azından sürekli yatmayacaksın onunla geçmiş olsunbiz geldik kızlaarrrrrrr hihoyyythihoyyyt
çok şükür iyi haberlerle geldim, suyumuz azmış ama yeterliymiş, bebeği sıkıntıya sokmazmış. gelişimi tam gününe göreymiş. herşeysi yerli yerinde dedi. sadece şekerin biraz üstünde durdu, diyete uyacaksın ( ben bu sıralar azcık boşlamıştım sırnaşık şey) parmak ucundan şeker ölçen cihazlardan alın ve açlık tokluk ölçüp yaz dedi haftada 2 gün. bir daha gittiğimizde o listeye bakacak ve ona göre karar verecek. rahim ağzı gayet kalın iyi dedi, sürekli yatmana gerek yok, yürüyüş bile yapabilirsin dedi( abartmadan ama), evin içinde hareket et kendini zorlamadan dedi. bir dahaki kontrolümüz 21 ocakta. tutabildiğimiz kadar tutacağız içeride dedi. normal doğum tarihi 12 mart ama bizim sezeyan olacağı için kesin tarih belli değil.bebek aspirinini sordum 32. haftaya kadar devam edeceğiz dedi.
çok rahatladım gerçekten de, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
ben bi geçmişi okuyup geleyim kaydirigubbakcemile2
biz geldik kızlaarrrrrrr hihoyyythihoyyyt
çok şükür iyi haberlerle geldim, suyumuz azmış ama yeterliymiş, bebeği sıkıntıya sokmazmış. gelişimi tam gününe göreymiş. herşeysi yerli yerinde dedi. sadece şekerin biraz üstünde durdu, diyete uyacaksın ( ben bu sıralar azcık boşlamıştım sırnaşık şey) parmak ucundan şeker ölçen cihazlardan alın ve açlık tokluk ölçüp yaz dedi haftada 2 gün. bir daha gittiğimizde o listeye bakacak ve ona göre karar verecek. rahim ağzı gayet kalın iyi dedi, sürekli yatmana gerek yok, yürüyüş bile yapabilirsin dedi( abartmadan ama), evin içinde hareket et kendini zorlamadan dedi. bir dahaki kontrolümüz 21 ocakta. tutabildiğimiz kadar tutacağız içeride dedi. normal doğum tarihi 12 mart ama bizim sezeyan olacağı için kesin tarih belli değil.bebek aspirinini sordum 32. haftaya kadar devam edeceğiz dedi.
çok rahatladım gerçekten de, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
ben bi geçmişi okuyup geleyim kaydirigubbakcemile2
Kızlar yaa ben bugün 27.haftama girdim henüz şeker yüklemesi yapılmadı..Geç mi kaldım ben yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?