2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım sanada gecmıs olsun.. senınde cok erken almıs dogum pozısyonunu.. neden sımdıden dogum pozısyonunu almıs acaba.. bende rahım agzı boyunda kısalma oldugu ıcın

Kızlar yaa ben bugün 27.haftama girdim henüz şeker yüklemesi yapılmadı..Geç mi kaldım ben yaa....

selam hamişler 26.haftadayım ve bebişimin hareketleri biraz zayıfladı gibi bu normal mi?

Canım bu yaramazlar hergün aynı enerjiyi bulamıyorlar herhalde..Sanırım yediklerimize içtiklerimize uykumuza ve hatta psikolojik durumumuzdan bile etkileniyor miniklerin hareketleri...

Canım bu yaramazlar hergün aynı enerjiyi bulamıyorlar herhalde..Sanırım yediklerimize içtiklerimize uykumuza ve hatta psikolojik durumumuzdan bile etkileniyor miniklerin hareketleri...

merak etyme bişey olmaz ben de 28.haftada yaptırcam doktor öyle söyledi...sengözlerimebaksanab

Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla..En kısa zamanda gideyim bari..hatta durun eşimi arıyım da izin alsın komserinden yarın gidelim...

bu gece istanbulda ozellikle yuksek yerlerde ( ki benim evim oluyor orasi sırnaşık şey ) kuvvetli kar yagisi olacakmis arkadaslar.

hadi ben kaciyorum, opuyorum sizleri bebistolari Şeniz

biz geldik kızlaarrrrrrr hihoyyythihoyyyt
çok şükür iyi haberlerle geldim, suyumuz azmış ama yeterliymiş, bebeği sıkıntıya sokmazmış. gelişimi tam gününe göreymiş. herşeysi yerli yerinde dedi. sadece şekerin biraz üstünde durdu, diyete uyacaksın ( ben bu sıralar azcık boşlamıştım sırnaşık şey) parmak ucundan şeker ölçen cihazlardan alın ve açlık tokluk ölçüp yaz dedi haftada 2 gün. bir daha gittiğimizde o listeye bakacak ve ona göre karar verecek. rahim ağzı gayet kalın iyi dedi, sürekli yatmana gerek yok, yürüyüş bile yapabilirsin dedi( abartmadan ama), evin içinde hareket et kendini zorlamadan dedi. bir dahaki kontrolümüz 21 ocakta. tutabildiğimiz kadar tutacağız içeride dedi. normal doğum tarihi 12 mart ama bizim sezeyan olacağı için kesin tarih belli değil.bebek aspirinini sordum 32. haftaya kadar devam edeceğiz dedi.

çok rahatladım gerçekten de, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
ben bi geçmişi okuyup geleyim kaydirigubbakcemile2

gülşahcım geçmiş olsun dinlemen bak 36 haftaya bi şey kalmadı

adayadayı canım sevindim iyi haberlerine ama yine de dikkattli ol canım

bu mart bebekleri zor bebekler olucak anlaşılan daha şimdiden bizi oynatmaya başladılar maşallah
allah hepimizin bebeişlerine sağlık versin

Eylemcim hadi gözün aydın. İyi haberlerle gelmişsin. Ayağa kalkma ve yürüyüş izni de cabası olmuş... :)
Eh artık biraz hareketlenirsin abartmadan. Umarım bir sonraki kontrolde daha da güzel haberlerle gelirsin.

hadi gözünaydın canım çok sevindim en azından sürekli yatmayacaksın onunla geçmiş olsun

gözün aydın jnma.s. a.s.

Kızlar yaa ben bugün 27.haftama girdim henüz şeker yüklemesi yapılmadı..Geç mi kaldım ben yaa....

bence gec kalmadın... 9.ayında yaptıranı tanıyorum. Bence bır an once yaptır.. bı sorun varsa ne kadar erken tedbır alınırsa o kadar ıyı olur.Insallah bısey de cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…