biz geldik kızlaarrrrrrr hihoyyythihoyyyt
çok şükür iyi haberlerle geldim, suyumuz azmış ama yeterliymiş, bebeği sıkıntıya sokmazmış. gelişimi tam gününe göreymiş. herşeysi yerli yerinde dedi. sadece şekerin biraz üstünde durdu, diyete uyacaksın ( ben bu sıralar azcık boşlamıştım sırnaşık şey) parmak ucundan şeker ölçen cihazlardan alın ve açlık tokluk ölçüp yaz dedi haftada 2 gün. bir daha gittiğimizde o listeye bakacak ve ona göre karar verecek. rahim ağzı gayet kalın iyi dedi, sürekli yatmana gerek yok, yürüyüş bile yapabilirsin dedi( abartmadan ama), evin içinde hareket et kendini zorlamadan dedi. bir dahaki kontrolümüz 21 ocakta. tutabildiğimiz kadar tutacağız içeride dedi. normal doğum tarihi 12 mart ama bizim sezeyan olacağı için kesin tarih belli değil.bebek aspirinini sordum 32. haftaya kadar devam edeceğiz dedi.
çok rahatladım gerçekten de, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
ben bi geçmişi okuyup geleyim kaydirigubbakcemile2
valla haklısın canım şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi, Allah sağlık versin de tek ne yapalım ne derlerse onu yapacağız.gülşahcım geçmiş olsun dinlemen bak 36 haftaya bi şey kalmadı
adayadayı canım sevindim iyi haberlerine ama yine de dikkattli ol canım
bu mart bebekleri zor bebekler olucak anlaşılan daha şimdiden bizi oynatmaya başladılar maşallah
allah hepimizin bebeişlerine sağlık versin
Eylemcim hadi gözün aydın. İyi haberlerle gelmişsin. Ayağa kalkma ve yürüyüş izni de cabası olmuş... :)
Eh artık biraz hareketlenirsin abartmadan. Umarım bir sonraki kontrolde daha da güzel haberlerle gelirsin.
hadi gözünaydın canım çok sevindim en azından sürekli yatmayacaksın onunla geçmiş olsun
gözün aydın jnma.s. a.s.
amin ,inşallah. herkes iyi haberlerle gelir dr.dan.Doktordan güzel haberlelrle dönen arkasaşlar maşallah..Gözünüz aydın..Darısı başımıza...
Yaa prensesim içimde oynadıkça içim bir hoş bir acaip oluyor benim yaa..Çok merak ediyorum onu....
Ben de aynı şekilde, çok merak ediyorum. En son gittiğimizde sordum doktoruma, saçları var mı ben çok merak ediyorum nasıl doğacak dedim. Doktorum baktı ve henüz saçları yok dedi. Tombiş kızım aynı zamanda keltoşmuş yanii.... kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlar sola yatmayı özellikle söyledi dr. sol tarafa yatmaya özen gösterelim. bir de akıntı fazla olduğunda su mu acaba diye şüpheleniyoruz nasıl ayort ederiz dedik su devam eder hemen olup bitmez bacaktan aşağı süzülür iner dedi.
yerim ben o keltoşu, ben de soracaktım ama hiç aklıma gelnmedi orda. bizim ki de muhtemelen kel olur kel ve sarı. baba sarı ben şimdi değilim ama bebkken epey sarıymışım. baba tarafında zaten göçmenlik var. nasıl bişey çıkacak bakalım. ne çıkarsa çıksın bizlere dünyanın en güzel bebeği gibi geleceği kesin.
Kızlar yaa ben bugün 27.haftama girdim henüz şeker yüklemesi yapılmadı..Geç mi kaldım ben yaa....
melekcim sen yine de sık sık duş alma aldığın zamanda mümkünolduğu kadar kısa tut canım
bu arda geçmişi okurken kaçırdım galiba sen yeğeninle tanışabildin mi
yyyook tatlım nerde... doktor ızın vermedı ıste onada.. kameradan msnden gorebılıyorum sadece..Esıme dun dedım gıdelım. 36.haftana gel gıderız dedıHerkes rısklı durumu olan sensın sakın yatagından kalkma dıyor. Ama gormeyı de cok ıstıyorumsenağlama
[ı]valla bizde eşim kara, ben kapkara... Fotolarımda gördüğünüz saç rengim boya değil, bildiğiniz kapkarayım. Eşim de ben de saçlı doğmuşuz... Herkes, biz evlendiğimizden beri, sizin çocuğunuz maymun gibi olur diyordu. Kaydirigubbakcemile3[/ı]
[ı]ama kızım, çeke çeke saçsız doğan halasına çekti sanırım... :1closedeyes:[/ı]
[ı]neyse artık ben de onun keltoş kafasına renkli saç bantlarından takarım... :çok üzgünüm:[/ı]
Valla bizde eşim kara, ben kapkara... Fotolarımda gördüğünüz saç rengim boya değil, bildiğiniz kapkarayım. Eşim de ben de saçlı doğmuşuz... Herkes, biz evlendiğimizden beri, sizin çocuğunuz maymun gibi olur diyordu. kaydirigubbakcemile3
Ama kızım, çeke çeke saçsız doğan halasına çekti sanırım... :1closedeyes:
Neyse artık ben de onun keltoş kafasına renkli saç bantlarından takarım... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?