2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan güzel haberlelrle dönen arkasaşlar maşallah..Gözünüz aydın..Darısı başımıza...

ohhh ne guzel haberlerle gelmıssın cok sevındım canım masallah dıyelım hemen. Hıc bır sorunun yok ıste ne guzel.
Benım banyo yapmam bıle yasak kasılmalarımı arttırıyormus. Ama ben dayanamıyorum sıcak su yerıne bu havada ılık su(soguga yakın) ıle hemencık alıyorum dusumu...

melekcim sen yine de sık sık duş alma aldığın zamanda mümkünolduğu kadar kısa tut canım
bu arda geçmişi okurken kaçırdım galiba sen yeğeninle tanışabildin mi

elifçim güle güle kullansın oğluşun cicilerini iyi günlerde. iyi dileklerin için de teşekkürler teyzesi :)

Nazancim gule gule kullansin oglusun odasini. guzel gunlerde insallah.

little_suzy geçmiş olsun canım, yat dinlen inşallah raporun bitene kadar sıkıntıların geçer.
burser canım sana da annene de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ,inşallah iy haberler gelir annenden.
gülşah nedir bu kızların nazı? alya hanım korkutmuş annesini ama Allahtan iyiymiş, dikkat et kendine canım benim, haberlerin iyi olmasına çok sevindim.
melek teşekkür ederim canım, çok şükür haberler iyi. inşallah senin miniş de dayanacak annesi. çok uzun zamnımız kalmadı zaten. Allah hepimize ve bebişlerimize dayanma gücü versin.

valla haklısın canım şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi, Allah sağlık versin de tek ne yapalım ne derlerse onu yapacağız.

denizim sağol canım, sürekli yatmak zorunda olmayacağımı bilmek çok güzel gerçekten.

hadi gözünaydın canım çok sevindim en azından sürekli yatmayacaksın onunla geçmiş olsun

fundacım çok teşekkürler, hep iyi haberlerini alırız minişlerin inşallah.

gözün aydın jnma.s. a.s.

sağol canım benim.

Doktordan güzel haberlelrle dönen arkasaşlar maşallah..Gözünüz aydın..Darısı başımıza...
amin ,inşallah. herkes iyi haberlerle gelir dr.dan.

Son düzenleme:
Yaa prensesim içimde oynadıkça içim bir hoş bir acaip oluyor benim yaa..Çok merak ediyorum onu....

Yaa prensesim içimde oynadıkça içim bir hoş bir acaip oluyor benim yaa..Çok merak ediyorum onu....

Ben de aynı şekilde, çok merak ediyorum. En son gittiğimizde sordum doktoruma, saçları var mı ben çok merak ediyorum nasıl doğacak dedim. Doktorum baktı ve henüz saçları yok dedi. Tombiş kızım aynı zamanda keltoşmuş yanii.... kaydirigubbakcemile3

bu arada arkadaşlar sola yatmayı özellikle söyledi dr. sol tarafa yatmaya özen gösterelim. bir de akıntı fazla olduğunda su mu acaba diye şüpheleniyoruz nasıl ayort ederiz dedik su devam eder hemen olup bitmez bacaktan aşağı süzülür iner dedi.

Selam arkadaşlar. Nihayet buluşabildim sizinle. Sabahtan beri yazamadım bi türlü. sabah okuyordum tam yazıcam kocişim tepeme dikildi elinde süpürgeyle,hamaratlığı tuttu temizlik yapcakmış. Şeniz Neyse kalktım bende tozları aldım. Ondan sonra dolaşmaya çıkıcaz hadi bakalım dedi... kafamçokkarıştı
Gelincede yemekti,bulaşıktı derken.....
Şimdide "Yemekteyiz" programını izlerken canım tatlı istedi.Ki normalde pek tatlı yemem.. Kıyamam markete gitti hemen bakalım neler getirecek cokacimcoook
Bu arada daha bebişimin çamaşırlarını ütüleyemedim :a015:

yerim ben o keltoşu, ben de soracaktım ama hiç aklıma gelnmedi orda. bizim ki de muhtemelen kel olur kel ve sarı. baba sarı ben şimdi değilim ama bebkken epey sarıymışım. baba tarafında zaten göçmenlik var. nasıl bişey çıkacak bakalım. ne çıkarsa çıksın bizlere dünyanın en güzel bebeği gibi geleceği kesin.

Bak bu akıntı ile ilgili bilgi çok faydalı oldu bence... Çünkü ben de akıntı mı su mu diye anlamak için ve de ayrıca hijyenik açıdan günlük pedlerden kullanmıyorum. Böyle olunca da çamaşırımda ıslaklık hissettiğimde sürekli acaba bu su mu diye düşünüyorum. Bu sayede ben de artık sürekli şüphe halinde olmayacağım. Teşekkürler canım...

Valla bizde eşim kara, ben kapkara... Fotolarımda gördüğünüz saç rengim boya değil, bildiğiniz kapkarayım. Eşim de ben de saçlı doğmuşuz... Herkes, biz evlendiğimizden beri, sizin çocuğunuz maymun gibi olur diyordu. kaydirigubbakcemile3
Ama kızım, çeke çeke saçsız doğan halasına çekti sanırım... :1closedeyes:
Neyse artık ben de onun keltoş kafasına renkli saç bantlarından takarım... :çok üzgünüm:

Kızlar yaa ben bugün 27.haftama girdim henüz şeker yüklemesi yapılmadı..Geç mi kaldım ben yaa....

canım ben yaşadığım bazı aksiliklerden dolayı çok geç kaldım..ilk yüklemem 30 haftada yapıldı fazla çıktı..2.si bugün yapıldı...ama bence bu hafta yada haftaya git derim..

melekcim sen yine de sık sık duş alma aldığın zamanda mümkünolduğu kadar kısa tut canım
bu arda geçmişi okurken kaçırdım galiba sen yeğeninle tanışabildin mi

yyyook tatlım nerde... doktor ızın vermedı ıste onada.. kameradan msnden gorebılıyorum sadece..Esıme dun dedım gıdelım. 36.haftana gel gıderız dedı Herkes rısklı durumu olan sensın sakın yatagından kalkma dıyor. Ama gormeyı de cok ıstıyorumsenağlama

üzülme canım haklılar şu anda öncelik bebeğin bi atlat sıkıntılarını sonra kardeş kardeş büyürler zaten inşallah

2 kez göndermişim bunu sildim oyüzden

Son düzenleme:

al bizdende okadar ben kara eşim kara olacak bizdende bi karabiber gerçi babam b
eyaztenli yeşik gözlü bi kardeşimde öle ama karalık baskın olurmuş hep görcez artık

[COLOR="Red"]'sen kara ben kara çocuğumuz kapkara doğum yeri Ankara çalkala yavrum çalkala'
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…