2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerinize sağlık canım. Bebişin şenlendirsin odasını inşallah.Çok yorma kendini ama.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Çok zor. Bende fırçalamaya üşeniyorum çok kızıyorum kendime. klava:

Annen için geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

Hoşgeldin böcüğüm. Gözünaydın bebişinde bişey yokmuş.
Su içip yatmaya çalış ne demek ya. Suyun da normalmiş. Niye öyle dediki? :uhm:
Desene yılbaşından sonra seni özliycez. Tamda birbirimizi en merak ettiğimiz dönemlere giriyoruz. Birisinden ses çıkmasa acaba bişeymi oldu deyip endişeleniyoruz.

Hadi gözünaydın hemşerim. Sürekli yatmaktan kurtuldun. Bebişinde iyiymiş. Güzel haberlerle dönmüşsün sevindim. Dikkat et yinede kendine.

eylemcim maşallah ne güzel haberler getirdin bize. çok sevindim senin adına.

damlacım sağol canım.

melek çok zor ama sıkma canını, azcık daha geçsin, zeynepçik teyzesini görmeye gelir.

İyi aklıma getirdin bende sorayım baari doktora gidince.

sen iyi olda melekcim dahaçok görürsün bebişinizi allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına iğne faln verdimi doktorun sadece istirahtmi ayrıca bilmediğimden soruorum erken doğum ihtimaline karşı verilen iğneler ne için yani gelmesinler beklesinler diyemi bilgilendirseniz sevinirim

Amaniiiiiiiiiiiiiiiin kafamçokkarıştı
Allahım kimseyi yollarda yakalatmasın su gelmesine. :Saruboceq: Böyle diyorum ya kesin başıma gelir. :uhm:

ardaşlar bütün iyiy dilekleriniz içn teşekkür edrim inşallah yarın güzel haberler veririm size hem annemden hem bebişimden gerçekten burdaki paylaşımlarımız çok güzel iyi kötü her haberde birbirimize destek olabilmemiz çk güzel çok teşekkür edrim hepinize

Bakalım, bekleyip görcez artık... Ben cevaplayana kadar değiştirmişsin mesajı... :)
Ben çok emindim valla kapkara ve saçlı olacağı konusunda ama demek ki hiç belli olmuyor bu işler. Annem de sordu, nedensiz mide yanman oluyor mu ve deliler gibi su içmek istiyor musun diye... Bende mide yanması oluyor ama bazen. Hem hiç de sebepsiz olmuyorlar. Sakıncalı (mayalı, çikolatalı) şeyler yiyince oluyor... Mide yanmalarım bir an evvel başlamazsa saçları çıkmayacak galiba keltoşumun... :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
buketçim teşekkür ederim hemşerim.

bişey daha geldi aklıma Braxton- Hicks kasılmalarını (hazırlayıcı kasılmalar) da sordum, çünkü benim bu hafta belirginleşmeye başladı. dr. artık olabileceğini önemli olanın düzenli aralıklarla olmaması gerektiğini söyledi, günde 7-8 kere olabilrimiş.

oh iyi iyi haberler gelmiş sewindim
ben de çok halsizim ayol yemeği zor yaptım ama iştahsızım yemeyeceğim galiba(((((
soğuktu biraz sancım oldu çabuk üştüyorum idrar yollarımı yarın altıma tayt giyecem lahana bebek gibin olacam vesselam

selam kızlar bız geldıkk oglusla randevum ıyı gectı şükür benım ogluş 1.500 kiloymuş doktor cok dıyo 4 kılo dogar dıyo dıyet yapacakmısım zaten dıkkat edıyordum yedıklerıme boyumuzda 34 cm boyuna göre bıraz tombul bebekmiş:roflol: suyumuz yeterlı maşaaallah bana benzettı oglumu erken dogum riskimiz yok şükür bebegımın bası asagıda ama böyle kılolu gıderse normal dogum yapamazsın dedi oglan alıyorsa kıloyu ben napıyım yahuu yıyene yeme denmezkii hele buu yavrun olursaa :::::))))):):):1 hafta önden gıdıyomuş gelişimi herseyımız normal Allaha şükür sonuna kadar böyle sorunsuz gecer kızlar ınsaallah gebelık dönemımız a.s.

aynen ben kara, eşim kara babam açık tenli yeşil gözlü kayınvalidem de açık tenli yeşil gözlüdür. bende öncelikle allahımdan eli ayağı düzgün aklı başı yerinde bir evlat istiyorum bir yandan da diyorum ki esmer, yeşil gözlü ve uzun boylu bir oğlum olsa fena da olmaz hani. benim boyum 1,70 eşim 1,90 herhalde uzun olur bir tek annem kısadır.:DDD

tatlım benım erken dogum kacınılmaz sonum oldugu ıcın 8 ampul celestone(bebek erken dogarsa cıgerlerı gelıssın dıye) ıgneyı 4 seferde vuruldum
Bır de proluton depot dıye bır ıgne var. Daha cok ılk zamanlarda dusuk rıskı yuksek olan hamılelere verılıyormus dıye arastırmıstım.. Ilerı derece pregostgeron yanı. Ama doktorum annede bazen eksık olabılen hormonları tamamlıyormus. ondan da vuruluyorum haftada bır. Bu aksam 4.yu vurulacam.

Ama sanırsam durumu benım kadar rısklı olan yok sıtede.. Korkmayın yanı.. Kendınızı cok yormadan hamılelıgın tadını cıkarın.

Benım tek arzum 36.haftamı gormek. Doktor o kadar bıle umıt vermedı ama ben 1 Subattan once dogurmayacam..

yerim ben o tombik oğlanııııııııı allahım nazarlardan saklasın. herşeyin normal olmasına çooook sevindim yaa. ya rabbim ya ne güzel tombilik tombilik ısıra ısıra sevcen bu minikleri yaaaaaaananiknanik

Kızıldeniz gözün aydın canım. Neden öyle dedi ben anlamadım. Ben geçtiğimiz Perşembe günü gittim doktora. Kızım 1860 gr. dı... Boyu da 43 cm. di. Doktorum diyet yap falan demedi bana... Biz de 3 hafta ilerde gidiyoruz ama... Seninki de sadece boyuna göre birazcık tombik... Ama daha bu haftadan 1500 gr.lık çocuk için normal yapamazsın falan demesi bana ilginç geldi... Benimkine de dönmemiş dediğinde aynı şüpheyi duymuştuk acaba bu doktorlar sezeryana yönlendirrmek ve sezeryanı zorunluymuş gibi göstermek için mi böyle yapıyorlar... Bence sen normal şekilde beslenmene devam et canım... Maşallah bebişine de sana da...

Son düzenleyen: Moderatör:

canımsın bu kadar olumlu düşünmene çok teşekkür ederim. kendine ve bebişine çok iyi bak. inşallah sen istediğin gibi 1 şubattan önce doğurmıycan bebişte güzelce gelişcek inşallaaaaaahh sonra da minik zeynebi görmeye gitcennn:Saruboceq:

Maaşallah oğluşuna canım. Tosuncuk olacak desene.

Aynen bende öyle istiyorum. Babası gibi siyah-kıvırcık saçlı, ben gibi yeşil gözlü, dayısı gibi uzun boylu.... Bakalım siparişim tutacakmı delikafadulden

Buketcim alemsin yaaa!!!! :roflol:Evet aslında hepimizin sağlıklı ve akıllı olmalarından sonra sıraladığımız bir sipariş listesi var kafasında...
Ben de benim gibi siyah ve gür saçlı olmasını, çekik siyah gözleri olmasını istiyorum. Tatar geni baskındır derler ama bakalım görecez artık... Babası gibi uzun boylu da olursa iyi olur tabii... delikafadulden
Gerçi bunlara ek olarak; yakınlarımızda yani çekmesi muhtemel kişilerde mevcut olan olumsuz özellikler de var... yasakkelimeKulakları kepçe olan halamız gibi... :) Amanınnn bunu yazarken bile tövbe edip, dilimi ısırıyom... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sen maymun diyince aklıma ne geldi.
benim kına gecesi günü arkadaşım kollarımı ağdayla alıyordu..dediki" ablalarım,annem herkes köse ben kıllıyım,ablamlar dalga geçiyor annem sana hamileyken bol bol maymuna baktı herhalde diye.."
neyse sonra içeri gitmiş kayınvalidemler falan varmış erken doğumdan bahsediyorlarmış..arkadaşımda 7 aylık doğmuş..tabi kayınvalide patavatsızlık yapıyor ve diyorki "7 aylıklar maymun gibi oluyor" içeri geldi eşime söyledi..annen bana böyle böyle dedi diye..allahım ne çok gülmüştüm yaa...maymunluğum tescillendi dedi durdu o gündelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…