- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
Ellerinize sağlık canım. Bebişin şenlendirsin odasını inşallah.Çok yorma kendini ama.kızlar iyi akşamlar.......bende oturdum yorgunluk atmaya çalışıyorum ama nasıl atıcam bilmem..kalkıp bir dünya ütüm var onların birazını yapmam gerekiyor..
dün bebişimizin odasını boyadık aslında ben geç katıldım...eşim evden kovdu beniiii...tavala solvnt bazlı bi astar geçti bayonun tavanına su çekmişti dökülüyordu onu önlemesi için....onun kokusuda zararlıymış benim için bende jayınvalideme gittim biraz gezdik alışveriş yaptık....ama donmuşum akşam 7 gibi geldim eve gelincede eşimle kardeşime yardım ettim bordür yapıştırmakta gece yarısı yattım sabah kalktım yatana kadar nerdeyse ayaktaydım...gece yatarken baktım ayakarım şişmiş ve giydiğim terlik iz yapmıştı....ölü gibiydim....bugünde sabah kalktım kalkhvaltıdan sonra buraya girene kadar ayaktaydım evi temizledim toparladım dün ayağa kalktı....erkekler bizim gibi değiller iş yaptımı her yer ayağa kalkar genelde çoğu böyledir....birde benimkisi bana sormadan bişey yapmaz herşeyi benden ister...üşengeç işte.....öldüm bugün yine.... şimdide kalkıp yarın eşimin giyeceklerini ütülücem...hepsini yapmaya çalışıyorum ama yoruluyorum hemde korkuyorummm ya bişey olursa diye....işde son 3 günüm eve çıkayım daha rahat olacağımı düşünüyorum...
nazan gibi bende 8.aya girdim...hadi hayırlsıı diyorum....inşallah zamanında gelicek bebişlerimiz...
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Çok zor. Bende fırçalamaya üşeniyorum çok kızıyorum kendime.ay cok gecmis olsun cnm yaa ben iki gündür dis agirisi yüzünden maf oldum doktorda cekemiyor edemiyor napcam yawww kizlar bugün agrimiyor bakalim artik bugün yatabilirim insallah ? sabaha kadar yatamiyorum saat sabah sekiz olunca beni uyku basiyor bugün ikiye kadar bi yatmisim o yatmisim yani
Annen için geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda inşallah.slm arkadaşlar artık sıkıntılı dönemler başladı sanırım kasılmalar sancılar gerilmeler allah yardımcımız olsun...bende deaynı sorunlar bacaklarımı hissetmiorum bazen acayip ağrılarvar vajinada kasıklar sancılarım var yarın 12.30 da randevum var bakalım bana nediyecek korkmaya başladım bebişler erken gelmek içn can atıolar sanırım ama mümkünse vaktinde gelsinler bizleride telaşlandırmasınlar bu ara biraz üzdüm kendimi ondanda kasılmalarım oluo sanırım annem 5 sene önce meme kanseriydi ve ameliyat kemoterapi derken atlatmişti hastalığı ama cuma günü kontrolleri vardı kan degerleri yine yüksek çıkmış başka bir yere sıçramış olabilir demiş doktoru yarın tıpta araştırmaya başlıcaklar yanında olamıorum çok üzgünüm ben tekirdağda annem antalyada inşallah iyi çıkar sonuçları dua edin bizim içn kızlar allah aynı acıları tekrar yaşatmasın herşeyden öncde hepimze bebişleirmize ailelerimizze sağlik nasip etsin öptüm hepinizi
Hoşgeldin böcüğüm. Gözünaydın bebişinde bişey yokmuş.geldim kızlar.
bebek iyi şükür ama rahim ağzı boyu alçalmış..yani aşağıya inmeye başlamış.hareket etmemesinin nedeni kendi tembelliğidir dedi bununla bir alakası olmaz dedi.
annenin stresi,yorgunluğu yada uykusuzluğu bebeği etkiler dedi.passiflora önerdi.
yatmaya çalışman gerekiyor dedi.36.haftaya kadar doğum başlarsa küvözde filan kalması gerekir dedi.şimdi iğne yapmıyorum sana bir sancın gelirse yapıcaz dedi.akciğer gelişimi için yani.su içip yatmaya çalış,cinsel ilişki yok dedi.sol tarafına yatmalısın mutlaka beslenmene dikkat dedi.suyum iyiymiş.bu arada 2 boyutlu ultrason ondan kilosunu söylemedi.sadece fl:61 yni boyu 42 cm diyorum ben.ne için gittim neyi öğrendim..
çok sevdiğin şeyi canın istiyor diye yeme dedi hareketsizliği için..senin canın istemiş olabilir ama bu bebeği bayar dedi.ondan da hareketsizliği olabilir dedi.çikolatayı fazla kaçırdım buna bağladım son konuşmasıyla..işte böyle kızlar.sanırım yılbaşından itibaren kayınvalidemde kalıcam gibi görünüyor.hastaneden dönüştr ona uğradım iş açma başımıza gel burda yat dedi.işte böyle kızlar.
funda bu arda mesajını aldım.telefonum evdeydi yeni gördüm mesajını.
hepiniz sağolun kızlar..
Su içip yatmaya çalış ne demek ya. Suyun da normalmiş. Niye öyle dediki? :uhm:
Desene yılbaşından sonra seni özliycez. Tamda birbirimizi en merak ettiğimiz dönemlere giriyoruz. Birisinden ses çıkmasa acaba bişeymi oldu deyip endişeleniyoruz.
Hadi gözünaydın hemşerim. Sürekli yatmaktan kurtuldun. Bebişinde iyiymiş. Güzel haberlerle dönmüşsün sevindim. Dikkat et yinede kendine.biz geldik kızlaarrrrrrr hihoyyythihoyyyt
çok şükür iyi haberlerle geldim, suyumuz azmış ama yeterliymiş, bebeği sıkıntıya sokmazmış. gelişimi tam gününe göreymiş. herşeysi yerli yerinde dedi. sadece şekerin biraz üstünde durdu, diyete uyacaksın ( ben bu sıralar azcık boşlamıştım sırnaşık şey) parmak ucundan şeker ölçen cihazlardan alın ve açlık tokluk ölçüp yaz dedi haftada 2 gün. bir daha gittiğimizde o listeye bakacak ve ona göre karar verecek. rahim ağzı gayet kalın iyi dedi, sürekli yatmana gerek yok, yürüyüş bile yapabilirsin dedi( abartmadan ama), evin içinde hareket et kendini zorlamadan dedi. bir dahaki kontrolümüz 21 ocakta. tutabildiğimiz kadar tutacağız içeride dedi. normal doğum tarihi 12 mart ama bizim sezeyan olacağı için kesin tarih belli değil.bebek aspirinini sordum 32. haftaya kadar devam edeceğiz dedi. çok rahatladım gerçekten de, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
ben bi geçmişi okuyup geleyim kaydirigubbakcemile2