2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki beyaz tenli olur herhalde babası sarışın ben buğday !!kızkardeşimin bir teorisi var kayınvalidemin gözleri mavi kardeşimin de yüz hatları sibel cana çok benziyor mavi lensle tıpkısı gibi inşallah gözleri babaanneye gerisi bana benzer diyor kardeşimhihoyyyt
bana benzesin ayol ben taş gibiyim:dance: boyu posu babaya bir de bacakları babaya benzesin hoş benimkiler de güzeldir ama onunkiler daha düzgün hahahahaha huyları da bana benzesin kızımın böyle hayat dolu uyumlu anlayışlı biri olsun biraz ukala olmasının da zararı olmaz hani üff ne ısmarladım ama di mi???ben biliyorum başıma geleceği de ondan babası gibi huysuz olacak kızımklava:delikafadulden

Kızlar ben de sorup duruyordum ya cerezi... Msn de konuştum, misafirleri varmış, ondan girememiş bugün. yarın gelecek. İyiymiş, merak etmeyin...

ben kaçtım gelirim gene. ödevleri okuycam 7 sınıfım var ve her sınıfta 45 kişi var 4 sınıf kaldı . allah yardımcım olsun. beni özleyin anacııııımmm

Naapalım yaaa. Herşeyi istiyoruz işte. Merakımız giderilecek inşallah. Yeterki öncelikle sağlıklı doğsunlar tabiiii.
Allah hepimizin gönlündekini versin.

ben kaçtım gelirim gene. ödevleri okuycam 7 sınıfım var ve her sınıfta 45 kişi var 4 sınıf kaldı . allah yardımcım olsun. beni özleyin anacııııımmm

Canım sana kolay gelsin, rabbim yardımcın olsun, oturmanla kalkman bir olsun, hemencik bitiriver inşallah. Yine bekliyoruz. :)

slm güzel hami$ler...Nasilsiniz? Bebekler nasil?

Hastaneden güzel haberlerle gelen arkadaslar cok sevindim..
kendini iyi hissetmeyen arkadaslar artik zamanimiz az kaldi ve sikayetlerimiz cogalacak gibi geliyor bana kendinize dert etmeyin dert ettikce daha cok basiniz agiracaktir... Ins. hepimiz alicaz kucagimiza bebislerimizi merak etmeyin..

bugün annemle konuştuk yine bişeyler örüyormuş..bana süslü bir şal modeli başlamış.bebeğe yine hırka örüyormuş ama bunlar büyük boymuş biraz 1 yaşında giysin diye..anneannesinin pamuk kuzusu diye seviyorum dedi..bende ya pamuk olmazsa dedim.anası beyaz babası beyaz,bence beyaz tenli bir çocuk olacak dedi...bizde renkli göz yok zaten.eşimin büyük dedesi benimde büyük dedem yeşil gözlüymüş sadece..oda bize denk gelmez...aman eli ayağı bütün uzuvları olsunda sarı saç esmer ten kıvırcık saç farketmez...

little suzy ve burser geçmiş olsun arkadaşlarım..
ben esmayı acıbiberi çok merk ediyorum.nasıllar iyilermi acaba..
çerzi ben bi ara bugün msnde gördüm ama yazamadım.neyse iyi ya şükür:Saruboceq:

herkes diyorki sizin kız uzun olur..ben 1.74 eşim 1.85 bebişimde 29 haftalıkken 42 cm di.dr uzun kız olacak dedi..bakalım...leylek bacaklım diye seviyorum zaten kendilerini

Neyse kizlar ben cikiyorum bir selam verip gecmisi okudum.. Herkes kendine cok iyi baksin lütfen surda doguma nekadar kaldiki degilmi yani ?

kendinizi üzmeyin yigenlerimide üzmeyin üzüpte onlari beni germeyin hehe...

Öptüm hepinizi

Benim komşum uğramıştı da ben ondan biraz sessizleştim... Gülşahcım iyi geceler canım, sen en çok da stresten yoruldun bugün... Kimse kalmadı mı burda yoksa, hepiniz mi dağıldınız GIZLARRRRR!!!!

deryacım gözün aydın, sen de iyi haberlerle gelmişsin

damla kolay gelsin, ben bu seneöyle tembelleştim ki seneye ne zor gelecek tüm bu işler, yazılısı, performansı, projesi bi de kızçem olacak yanımda. :Saruboceq:

bugün çok yorucu ve stresli bir gündü benim için..
ben uyuyayım kızlar..
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler.
iyigeceler gülşah, haklısın çocuklar için endişelenmek gerçekten yoruyor insanı. çok şükür iyiymiş kızın rahatça bir uyku çek şimdi.:1hug:

selam kızlar.
ohh yine çok hareketli ama şükür iyi geçen bir gün olmuş.
gülşahcım,eylemcim iyi olmanıza ve bebişlerin iyi olmasına sevindim.
kızıldenizcim maşallah tosuncuğuna.hep böyle devam eder inşallah.sağlıkla doğsunlar hepsi.
burcercim annen için duacıyız canım.ama sen kendini üzme bebişin var onu düşünmek zorundasın.inşallah birşey çıkmaz.
suzycim sanada geçmiş olsun.bol bol dinleceneksiniz artık.

Kızlar yaaaaa, çok ama çoook üzgünüm. senağlamaŞu anda Şehnaz'ın kardeşi ile msn den konuşuyorum. Şehnaz, kardeşinden bana haber vermesini istemiş... Ben de kaç gündür nerde bu diyordum... Şehnaz'ı 3 gün önce hastaneye yatırmışlar. Şekeri çok yükselmiş, hastanede sürekli insülin iğnesi yapılıyormuş. Henüz şekeri düşürmeyi başaramamışlar. Erken doğum riski varmış. Eğer şekeri düşerse taburcu olacakmış yoksa hastanede kalmaya devam edecekmiş. Size de haber vereyim istedim.

enelcim teşekkür ederim hayatım.
birşey soracağım kızlar ya daha geçen gün konuştuk ama ben yine unuttum doğum iznine 32+0 damı yoksa 32+6 damı ayrılıyorduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…