Buketcim alemsin yaaa!!!! :roflol:Evet aslında hepimizin sağlıklı ve akıllı olmalarından sonra sıraladığımız bir sipariş listesi var kafasında...
Ben de benim gibi siyah ve gür saçlı olmasını, çekik siyah gözleri olmasını istiyorum. Tatar geni baskındır derler ama bakalım görecez artık... Babası gibi uzun boylu da olursa iyi olur tabii... delikafadulden
Gerçi bunlara ek olarak; yakınlarımızda yani çekmesi muhtemel kişilerde mevcut olan olumsuz özellikler de var... yasakkelimeKulakları kepçe olan halamız gibi... :) Amanınnn bunu yazarken bile tövbe edip, dilimi ısırıyom... kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım gelirim gene. ödevleri okuycam 7 sınıfım var ve her sınıfta 45 kişi var 4 sınıf kaldı . allah yardımcım olsun. beni özleyin anacııııımmm
selam kızlar bız geldıkk oglusla randevum ıyı gectı şükür benım ogluş 1.500 kiloymuş doktor cok dıyo 4 kılo dogar dıyo dıyet yapacakmısım zaten dıkkat edıyordum yedıklerıme boyumuzda 34 cm boyuna göre bıraz tombul bebekmiş:roflol: suyumuz yeterlı maşaaallah bana benzettı oglumu erken dogum riskimiz yok şükür bebegımın bası asagıda ama böyle kılolu gıderse normal dogum yapamazsın dedi oglan alıyorsa kıloyu ben napıyım yahuu yıyene yeme denmezkii hele buu yavrun olursaa :::::))))):):):1 hafta önden gıdıyomuş gelişimi herseyımız normal Allaha şükür sonuna kadar böyle sorunsuz gecer kızlar ınsaallah gebelık dönemımız a.s.
damla kolay gelsin, ben bu seneöyle tembelleştim ki seneye ne zor gelecek tüm bu işler, yazılısı, performansı, projesi bi de kızçem olacak yanımda. :Saruboceq:ben kaçtım gelirim gene. ödevleri okuycam 7 sınıfım var ve her sınıfta 45 kişi var 4 sınıf kaldı . allah yardımcım olsun. beni özleyin anacııııımmm
iyigeceler gülşah, haklısın çocuklar için endişelenmek gerçekten yoruyor insanı. çok şükür iyiymiş kızın rahatça bir uyku çek şimdi.:1hug:bugün çok yorucu ve stresli bir gündü benim için..
ben uyuyayım kızlar..
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?